Vše pro hromosvody a uzemnění
Hromosvody a uzemnění jsou důležitou součástí každé stavby, zejména z důvodů bezpečnosti. Společnost Kovoblesk KPS Opava s. r. o. je výrobcem těchto součásti pro hromosvody a uzemnění a zásobuje těmito součástmi své největší obchodní partnery (Argos Elektro a. s. a Stavebniny DEK a. s.)
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Novinky na e-shopu krby24.cz – nová krbová kamna od SOLID a ROMOTOP
Kachlová krbová kamna nebo krb dokáží s interiérem udělat doslova divy. Jedná se totiž nejen o velmi praktický, ale také ekonomický a estetický způsob vytápění. Uvažujete o pořízení kachlových kamen, klasické krbové vložky nebo jiném typu technologie do svého domu či bytu i vy? Není nic jednoduššího, než zabrousit na stránky 24krby.cz.
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Prvotřídní plastová okna i dveře včetně komplexních služeb nejen pro Frenštát pod Radhoštěm
Hledáte renomovanou firmu, která vyrábí ta nejlepší plastová okna a dveře? V tom případě navštivte Frenštát pod Radhoštěm, kde sídlí společnost Pavel Knězek, která se už více než dvacet let specializuje na výrobu plastových otvorových výplní. Kromě toho má firma v nabídce i doplňky plastových oken jako parapety, žaluzie či sítě proti hmyzu.
Pavel Knězek, s.r.o.
Potřeby pro zahrádkáře a chalupáře Bruntál - od nářadí až po hadice, konve a fólie
Léto je období, které obzvlášť přeje všem zahrádkářům i chalupářům. Krásné počasí a teplé letní dny přímo lákají k trávení času venku na zahradě, ať už péčí o rostliny či vlastnoručně zasazenou zeleninu, nebo zvelebováním zahrady.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Svítidla i všechen elektroinstalační materiál seženete pod jednou střechou
Svítidla a elektroinstalační materiál jdou ruku v ruce. Jedno bez druhého mnohdy nemá smysl. Proto je nejlepší, když obojí můžete nakoupit na jednom místě rychle, jednoduše, spolehlivě a navíc za příjemné ceny. Právě tak je tomu u naší firmy ELMA z Frýdku Místku. Pořiďte si moderní svítidla do domácnosti, jednoduché zářivky do kanceláře nebo třeba ...
Stavební materiál na jednom místě u Andrla CZ Opava
Stavíte a potřebujete kvalitní materiál, který je pro stavební práce nezbytný? Vše potřebné najdete na jednom místě u společnosti Andrla CZ v Brankách u Opavy. Zajišťujeme výrobu a dopravu betonu, prodej sypkých materiálů a stavebnin. Své služby poskytujeme už řadu let všem od drobných stavebníků po velké stavební firmy, pro které máme i řadu ...
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
LED technologie hudba současnosti i blízké budoucnosti
Protože pokrok nelze zastavit, jsou LED zdroje a LED svítidla bezpochyby fenoménem současnosti a tato technologie bude jistě také světlem budoucnosti. Po překonání svíčky klasickou vakuovou žárovkou vývoj dále pokračoval k halogenové žárovce s vyšší účinností i životností. Pak jsme se stali svědky náhrady těchto zdrojů za zdroje výbojkové, v našem ...
Kanlux s. r. o.
Vše pro svařování včetně pomůcek - KVP servis Opava
Svařujete a hledáte spolehlivé a kvalitní svářečské potřeby? Vše potřebné pro svařování najdete u firmy KVP servis v Opavě. Nabízíme svařovací techniku, ochranné pomůcky i technické plyny pro svařování, provozujeme také půjčovnu svářecí techniky. Portfolio nabízeného sortimentu stále rozšiřujeme a zákazníkům jsme schopni nabídnout většinu ...
KVP servis s.r.o.
KOVO PRAKTIK - kvalitní manipulační technika i další vybavení do firem a skladů
Ruční manipulační technika všeho druhu, odpadkové koše, regály i kancelářské vybavení – to vše nabízí ryze česká firma KOVO PRAKTIK. Vyrábíme a prodáváme rudly, vozíky i další praktické věci ze železa. Vybavíme sklad, firmu i kancelář.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
CHLAZENÍ servis s.r.o.: vybavíme vás v oboru gastro
Nejeden kuchař si přeje mít pořádně vybavenou kuchyni, obzvláště v případě, když se pohybuje na profesionální úrovni. Můžete mít toho nejlepšího kuchaře, když ale nebude mít k výkonu práce k dispozici kvalitní nástroje, výsledek bude vždy jen poloviční. A hlavně, nepůjde to bez starostí a hladce. Chcete-li mít spokojené zaměstnance i zákazníky, ...
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Přípravky značky BOCHEMIT ochrání dřevo proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním
Dřevo stále hraje velkou roli při stavbách domů. Zejména, pokud se jedná o klasické rodinné domy. Dřevo se používá na schody, okna, konstrukce krovů. Posledním trendem je i kompletní dřevostavba. Dřevo se však musí chránit před škůdci, plísněmi a dřevokaznou houbou.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Štěrk, písek, beton a lomové drtě od opavské firmy Andrla CZ
Chystáte se stavět, a chcete pro své potřeby využít kvalitní sypké materiály od spolehlivého dodavatele? Opavská společnost Andrla CZ se zabývá prodejem sypkých materiálů pro velké stavební firmy i menší stavitele. Každý rok tato firma prodá desítky tisíc tun těchto materiálů, což svědčí o jejich výborné kvalitě a spokojenosti ze strany klientů.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Velkoobchod železářství GAVENDA nabízí nářadí, spojovací materiály i doplňky pro každého
Jaké jsou hlavní výhody železa a železných výrobků? Je to především jejich odolnost, spolehlivost a všestranné využití. Ve společnosti Gavenda to víme, a proto jsme pro vás hned ve dvou městech zřídili velkoobchod železářství, ve kterém seženete vše potřebné do domácí dílny i pro podnikání. Jste z okresu Opava nebo Krnov? Pak navštivte železářství ...
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kovo Praktik – výroba regálů i manipulační techniky
Potřebujete kovové vybavení pro vaši firmu? Výroba regálů, archivů a dalšího kovového kancelářského vybavení i manipulační techniky je specializací české firmy Kovo Praktik s.r.o. se sídlem v Ostravě. Na trhu působíme již od roku 1990. Důraz klademe na spolehlivost a na kvalitu našich výrobků k co nejvyšší spokojenosti zákazníků.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Elektromotory a další stroje pro vás vyrábí a opravuje už 25 let firma KRES
Hledáte spolehlivost a odbornost v oboru elektromotorů a elektrického nářadí? Pak se obraťte na krnovský elektroservis KRES spol. s r.o.. Letos slavíme výročí 25 let působení na trhu. Již čtvrt století pro vás tedy zajišťujeme prodej a opravy elektromotorů, ale i elektronářadí a dalších strojů. Zároveň vyrábíme trakční elektromotory. KRES, to je ...
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Montáž vrat, bran a závor k vašemu domu či areálu firmy a také profesionální opravy - servis
Chcete si zmodernizovat bydlení? Je vaším snem mít automatická garážová vrata nebo bránu? V tom případě se obraťte na firmu, která se nazývá Večerek Tomáš. Zaměřují se na instalaci garážových, sekčních a průmyslových vrat. Dodají také závory, ploty, brány, vybavení parkingů, parkovací systémy a mnoho dalšího.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Látkové žaluzie plissé – praktický i efektivní doplněk pro vaše okna
Chcete oživit svůj interiér, ale na nový nábytek a velké změny nemáte peníze? Zaměřte se na okna a vyměňte staré žaluzie za moderní látkové plisé. Tyto skládané látkové žaluzie od společnosti ISOTRA skvěle vypadají a dodají interiéru potřebný šmrnc, zároveň ale snižují hlučnost v místnosti, chrání před světlem a také zajišťují tepelnou pohodou.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Vybavení dílen pro řemeslníky
Prodejem elektrického ručního nářadí a jakéhokoliv ostatního vybavení do dílny se zabývá firma Kres spol. s r.o. Dále mají pod palcem také servis tohoto ručního elektrického nářadí nebo i svou vlastní výrobu, která se zaměřuje na navíjení statorů trojfázových trakčních elektromotorů.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Kvalitní plastová i hliníková okna Ostrava a celý Moravskoslezský kraj
Plastová a hliníková okna je třeba vybírat pouze z kvalitních materiálů, které jim dopředu zaručí dlouhou životnost. Je třeba ovšem také zhodnotit stav budovy, kde se budou okna instalovat. V takovém případě byste měli zvážit odbornou konzultaci a technické poradenství, kdy se před objednáním dozvíte vše podstatné. Se společností LOP realizace ...
Výroba rozvaděčů je nová činnost firmy DK-ELVIS s.r.o.
Vyrábíme distribuční rozvaděče pro všechna odvětví hospodářství a průmyslu, například rozvodny nízkého napětí, rozvaděče pro průmyslové haly, rozvaděče pro přímé i nepřímé měření spotřeby elektrické energie, repase rozvoden nn, zásuvkové a napájecí skříně.
DK-ELVIS s.r.o.
Ekologická led svítidla do domácností, firem i továren
Většina domácností a dalších objektů postupně přechází z klasických žárovek na modernější, ekonomicky výhodnější a mnohem více ekologičtější led svítidla. Ta jsou výhodnější z mnoha důvodů, největším aspektem je ale nejspíše dlouhá životnost a z ní plynoucí výrazná finanční úspora. Vybavte svou domácnost či firmu tím nejlepším osvětlením i Vy.
Kompletní elektro práce pro firmy i občany na Opavsku a Ostravsku
Sháníte firmu v okolí Opavy nebo na Ostravsku, která by mohla zařídit elektro práce pro novostavbu, starší dům v rekonstrukci nebo byt? Nebo jste naopak firma, která shání firmu pro účely elektroinstalace a elektromontáže či pro účely revizních služeb nebo opravy elektrospotřebičů? V tom případě se můžete obrátit na firmu SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Předcházejte katastrofám díky pravidelnému čištění komínů a kotlů
Požáry domů nejsou neobvyklým jevem. V loňské topné sezoně došlo k téměř tisícovce požárů. A jejich příčina? Špatně ošetřené komíny - konkrétně vznícení sazí v komíně, které se rychle rozšiřuje. Tyto požáry se při včasném zásahu dají snadno uhasit. Ještě lépe se jim dá ale předcházet. Pomůže vám s tím společnost Kovoblesk Opava.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Stále ještě hledáte kvalitní elektromotory, čerpadla, brusivo, elektronářadí či jiné vybavení dílny? Už nemusíte!
Elektromotory, elektronářadí či brusivo používá denně nejen spousta kutilů, ale i těch, kteří tyto věci potřebují k výkonu svého zaměstnání. Aby mohl člověk svou práci udělat kvalitně, potřebuje k tomu samozřejmě také kvalitní vybavení dílny. Pořídit ho můžete ve firmě KRES spol. s r.o., která se zaměřuje na prodej a servis elektrických strojů, ...
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů