Veškeré potřeby na svařování dodává SVARMETAL
Svařovací technika musí být spolehlivá a vydržet i v těch nejnáročnějších podmínkách. Proto je nutné najít si kvalitního dodavatele, kterému budete moci věřit. Od toho je tu společnost SVARMETAL se sídlem ve Skotnici. Nabízíme vám svařovací přístroje od prověřených světových výrobců.
ToBig nářadí Opava: Aku nářadí pro kutily i profesionály
Aku nářadí je mnohdy považováno za méně výkonné a spolehlivé než klasické nářadí na elektrický kabel. Pokud ale poznáte nářadí z prodejny ToBig, zjistíte, že je tato domněnka chybná. Najdete zde totiž aku nářadí pro kutily i profesionály, které je díky novým akumulátorům LiHD svým výkonem i výdrží srovnatelné s těmi připojenými do sítě.
Sadové úpravy: Údržba zeleně, zakládání záhonů a trávníků i další zahradnické práce
Parky a další zeleň jsou nedílnou součástí měst i obcí. Vnesou přírodu do zastavěných míst a umožní trávit zde příjemný čas. Zároveň ale potřebují pravidelnou péči. Údržba zeleně je hlavní činností firmy Sadové úpravy s.r.o.. Postaráme se o realizace a rekonstrukce výsadeb ve městech, obcích i areálech firem, zajistíme údržbu zeleně a veškeré ...
Lakování všeho druhu a v různých barevných odstínech
Povrchová úprava je důležitá součást každého předmětu kolem nás. Díky profesionální péči prodloužíte životnost výrobkům i o několik dalších let a zároveň jim dodáte estetický a moderní design. Přesně takovou péči vám dokáže poskytnout prášková lakovna Lakmetal spol. s r.o., Kobeřice, odborník na Komaxit.
Široký sortiment floristických a zahradnických potřeb a květinářské služby v Opavě
Hledáte místo, kde bude nejširší nabídka floristických a zahradnických potřeb, rostliny, sadby, chemie a další nezbytnosti pod jednou střechou? Zahradnictví GARDEN CENTRUM – RAIDA, nacházející se v Opavě, si klade za cíl poskytnout svým zákazníkům široký sortiment a co nejpestřejší možnosti při výběru květin i pomůcek samotných. Zahradnictví v ...
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Zajišťujeme kompletní sortiment plynových kotlů jejich prodej, montáž a servis
Zaručíme vám odbornou spolupráci, díky které vyřešíme dotace. Spolehlivě doporučíme kotle, ale také zajistíme peníze z fondů, které můžete dostat formou kotlíkové dotace. Jsme na trhu přes 15 let, takže se můžete spolehnout na mnohaleté zkušenosti naší firmy.
Kondenzační sušička, kompresory i další pneumatické prvky od osvědčených výrobců
Pneumatické prvky od světově uznávaných výrobců seženete v nabídce společnosti Transportní technika Tůma. Jsme oficiálním distributorem produktů značky FESTO, najdete u nás ale i pneumatické prvky dalších firem. Sháníte spolehlivé kompresory, kondenzační sušičky, nebo nástroje pro úpravu vzduchu? U nás dostanete vše potřebné.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Efektivní zužitkování odpadu v moderních kompostérech
Nádherná zahrada, ukázková kuchyně, čisté a vonící prostředí. Kdo by si to nepřál? Avšak z každého koutu domácnosti i obce vzniká odpad, který se buď jen tak vyhodí a nechá zapáchat v kontejnerech nebo se použije dál. Jak se odpad z kuchyně a zahrady nechá ještě využít? Třeba ke kompostování. Aby však plnilo svůj účel a nezanechalo nepříjemný ...
Dřevěná i plastová okna, která domům sluší
Stavíte nebo rekonstruujete dům? Rozhodli jste se pro pořízení nových oken, nebo potřebujete svá stávající okna pouze uvést do lepšího stavu? Firma Baran - FMB vám v každém případě pomůže. Jedná se o firmu pracující již léta v oblasti stavebnictví, která vyrábí plastová i dřevěná okna a dveře do každého interiéru i exteriéru. Společnost Baran - ...
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
AKU nářadí – současný trend pro profesionály i kutily s mnohými výhodami
Zatímco v minulosti bylo AKU nářadí považováno za praktické, ale nevýkonné, díky moderním technologiím a bateriím s velkou kapacitou je dnes vše jinak. AKU nářadí se z hlediska výkonu vyrovnává klasickým elektrickým nářadím, navíc vyniká praktičností, dlouhou výdrží, univerzálností i flexibilitou.
KVP servis s.r.o.
Nábytek Strakoš – kvalitní židle a stoly pro každého
Kvalitní a hezké vybavení je polovinou úspěchu každé místnosti. Nábytek umí dotvořit celkovou atmosféru nebo ne až tak výrazný prostor proměnit k nepoznání. Může to být právě váš dům nebo oblíbená restaurace, kam se rádi vracíte nejen za dobrým jídlem. Zcela jistě vás také musí oslovit celkový koncept místa. A to dokáže i kvalitní nábytek, který ...
Nábytek Strakoš – Výhodné nabídky pro každého
Kvalitní nábytek pro každého nabízí společnost Nábytek Strakoš. Nezáleží na tom, zda vybavujete dům, pokoj nebo se chystáte otevřít novou restauraci - my totiž nabízíme gastro nábytek, nábytek do kuchyně, ložnice i originální nábytek do dětského pokoje. Stačí si vybrat z naší bohaté nabídky.
Školní nábytek a vybavení tříd i šaten na klíč vyrábí Moderní škola
Sezením v lavicích děti stráví velkou část pobytu ve škole. Důležité proto je, aby školní židle byly pohodlné a umožňovaly zdravé sezení. Přesně takové židle a další školní nábytek vyrábí a dodává dynamická firma Moderní škola, s.r.o.. Ať už jste mateřská, základní, střední či vysoká škola, u nás najdete potřebné vybavení klasických i ...
Barvy, nátěry a tmely - specializovaná prodejna Ostrava
Hledáte-li kvalitní a odolné fasádové barvy, ať už v neutrálních tónech, nebo naopak odstínech, které zaujmou na první pohled, nebo chcete vymalovat interiér novou barvou, vyplatí se navštívit specializovanou prodejnu s barvami. Nebo potřebujete nářadí, se kterým se vám bude snadno malovat? To vše najdete ve specializované prodejně KM Barvy.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Garážová vrata, posuvné brány, závory i sloupky
Brány nebo vrata jsou tím prvním, co vidíte, když se vracíte domů, a stejně tak tím prvním, s čím přijde do kontaktu vaše návštěva. Brány a vrata jsou však i tím, co může ochránit váš majetek, posunout vzhled celého bydlení či zahrady o třídu výš a skvěle doplnit exteriér. Proto se vyplatí vrata i brány vybírat pečlivě.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Autodoprava: Nadměrný náklad přepraví IRON SPED
Tuzemský a mezinárodní rozvoz zboží, přeprava nadměrného nákladu, ale i skladovací a manipulační prostředí nabízí firma IRON SPED. Na českém trhu jsme od roku 2005 a působíme i na Slovensku. Naše nákladní auto s hydraulickou rukou nám umožňuje zajistit převoz takřka jakéhokoliv nákladu a manipulaci s ním.
Správa domů i bytů – služba, která vás zbaví starostí s vaší nemovitostí
Správa domů, správa bytů - to je kompletní servis pro vaši nemovitost. S naší službou správa nemovitostí si nebudete muset s vaším domem či bytem dělat žádné starosti - o vše se postaráme za vás, a to jak po technické, tak ekonomické stránce.
Kuchyni na celý život vám vyrobí firma HON
Zvažujete nebo plánujete pořízení nové kuchyně? Pak se rozhodujte uvážlivě. Jde o velkou investici a kuchyně vám bude sloužit mnoho let. Poraďte se proto s našimi designéry, kteří vám pomohou dovést vaši kuchyni k dokonalosti. Kuchyně od firmy HON a.s., to jsou kuchyně na celý život.
Tepelná čerpadla jako efektivní ekologický zdroj energie
Zatímco v minulosti byly pasivní domy ojedinělou záležitostí, dnes jsou naprosto běžně. Pasivní domy jsou ekologické a šetří náklady na vytápění a v neposlední řadě také pozitivně ovlivňují zdravotní stav těch, kdo v takovém domě bydlí. Jedním z alternativních zdrojů energie, které se velmi často využívají právě u tohoto typu stavení, jsou tepelná ...
Klimatizace, která umí i topit? Klimatizace NORDline AUS
V horkých letních dnech vám klimatizace příjemně ochlazuje domov či kancelář. Ale co v zimě? Klimatizace NORDline AUS s invertorem umí nejen chladit, ale i topit! Neslevujte ze svého pohodlí a užijte si i chladné a sychravé dny v příjemně teplém prostředí díky klimatizaci české společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o.
Nářadí, lepidla i další potřeby pro kutily, Havířov
Potřeby pro kutily i nářadí do profesionálních dílen seženete v obchodě KENY - Export – Import Havířov. Prodáváme nářadí všeho druhu, závěsy, lepidla a tmely, zámky, spojovací materiál, ale i drátěný program do kuchyní a provozoven. Stačí si vybrat z naší bohaté nabídky.
Kotle na tuhá paliva s dotací - Centrum nářadí
Chcete výrazně ušetřit za topení? Právě teď máte ideální příležitost získat dotaci na pořízení nového ekologického kotle na tuhá paliva. S bezplatným vyřízením kotlíkové dotace i získáním nového kotle vám bezplatně pomůže firma Centrum nářadí z Opavy. Jsme český výrobce s třináctiletou zkušeností v oboru, zaručujeme profesionalitu a širokou ...
Zakázková výroba nábytku do každého interiéru
Každý, kdo někdy zařizoval byt nebo dům, jistě ví, že sehnat vyhovující nábytek není mnohdy jednoduché. Rozměry pokojů jsou často tak specifické, že do nich sériově vyráběný nábytek jen těžko naskládáte. Ideálním řešením je tedy nechat si vyrobit nábytek na míru. Jenomže kde najít kvalitní, spolehlivé a ověřené stolařství, které vám vyjde vstříc a ...
VIPAMA s.r.o.
Tónovací centrum barev Opava – míchání barev na počkání
Malujete a sháníte barvy? Nevíte si rady s výběrem barvy vhodné do interiéru nebo exteriéru? Potřebujete namíchat vámi požadovaný odstín? Navštivte prodejnu a tónovací centrum barev ABC Barvy s.r.o. Opava, kde vám se vším poradíme, pomůžeme vybrat správnou barvu a na počkání namícháme potřebný odstín.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Pronájem nebytových prostor a kanceláří na dobře dostupném místě v Ostravě - Zábřehu
Hledáte vhodné místo na pronájem kanceláří? Je pro vás důležité, aby mělo sídlo vaší společnosti dobře dostupnou adresu? Sháníte pronájem nebytových prostor za rozumnou cenu? Potřebujete prostory, kde se budou vaši zákazníci či obchodní partneři cítit dobře? Rádi byste si pronajali prostory v lokalitě plné zeleně? Chcete - li pronájem za nízkou ...