Významný dodavatel instalačního materiálu pro datové a telekomunikační sítě
Potřebujete pro svoji firmu nebo soukromé účely profesionální vybavení pro datové a telekomunikační sítě? K tomu různé druhy kvalitních nástrojů? S těmito požadavky nemusíte navštěvovat tucty kamenných poboček, ale jeden velkoobchod a ještě z pohodlí domova. Postará se o vás firma OPTICORD.CZ s.r.o.
Nově otevřená prodejna v Havířově - KMB barvy s.r.o.
Hledáte vhodnou barvu do obývacího pokoje? Sháníte jiné barvy a laky například pro účely podnikání? Pro každého řemeslníka i nadšence barev a kutila zde máme připravený široký výběr produktů. Jsme společnost KMB barvy s.r.o., která si pro své zákazníka připravila kompletní nátěrové systémy a barvy pro stavebnictví, dekorativní úpravu interiérů a ...
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
AVAPO – realitní kancelář, která má špičkové reference a doporučení
Hledáte realitní kancelář, která vám pomůže s nákupem či prodejem nemovitosti? Dejte na skvělé reference a doporučení, které má AVAPO – realitní kancelář Opava. Specializujeme se na prodeje a pronájmy bytů, prodeje rodinných domů, pozemků, ale také kanceláří v Opavě a okolí. Na našem webu si můžete přečíst i zkušenosti našich předchozích klientů.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Kvalitní svářecí technika a čistící přístroje od předních dodavatelů
Sháníte kvalitní svářecí techniku nebo čistící přístroje? Pak se obraťte na Dirett Ostrava. U nás najdete vše potřebné, s výběrem vám navíc poradí zkušení zaměstnanci. Prodejem to ale nekončí, k dispozici je vám i servis a půjčovna nářadí. U nás najdete vše na jednom místě.
Pronájem nebytových prostor v Ostravě
Hledáte místo pro své obchodní či pracovní aktivity? Společnost TIMO profistavby s.r.o., specialista v oblasti stavitelství a stavebnictví, dokončuje výstavbu nové budovy na Slezské Ostravě a poskytují pronájem nebytových prostor. Budova se nachází na přístupném frekventovaném prostranství a disponuje parkovacími místy přímo před ní.
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Sadové a parkové úpravy včetně výsadby - trávníků, stromů a keřů
Příroda přináší tolik rozmanitosti, krásy, hojnosti a barevnosti, že bychom ji rozhodně neměli přehlížet. Proč nevytvořit i ve městech a parcích krásné prostředí, kde se bude životu a rostlinám skvěle dařit? Lidé se pak mohou kochat bujnými keři, mohutnými stromy a obdivovat mohou krásu a různorodost voňavých, rozkvetlých a barevných květin. Firma ...
Správný výběr pracovního stolu a křesla vás zbaví zdravotních problémů
Bolí vás často záda při práci u stolu? Pak může být na vině nesprávný výběr nábytku. Jednou z možností, jak se těmto zdravotním potížím vyhnout, je pořízení elektricky nastavitelného stolu, který se vašim momentálním požadavkům přizpůsobí.
ZWORK
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Vzduchotechnika - větrání vzduchu s rekuperací tepla
Mít moderní domácnost si přeje každý z nás. Toužíte také po moderním vybavení a nejkvalitnějších technických přístrojích, které jsou na dnešním trhu dostupné? V tom případě se obraťte na společnost SEFEN spol. s.r.o., která zajistí speciální systém vzduchotechniky, díky které budete moci větrat místnosti s pomocí rekuperace tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Pořiďte si dřevěná EURO okna od tradičního českého výrobce TESKO Kolovrat
Kvalitní česká okna vyrobená českými řemeslníky z výběrového českého dřeva. Taková pořídíte u firmy TESKO Kolovrat s.r.o., která je tradičním českým výrobcem oken pro každý domov. Vyrábíme a montujeme dřevěná EURO okna, vchodové dveře a také tesařské konstrukce. To vše ve špičkové kvalitě. Působíme v Moravskoslezském kraji, zejména v regionech ...
Chcete kvalitní krb, aniž byste museli přiložit ruku k dílu? Pak si jej nechejte postavit od profesionálů
Je mnoho důvodu, proč se bát stavět právě krb. Nemusí jít nezbytně jenom o šikovnost, ale mnoho z nás si zkrátka netroufá na tak vážnou stavbu, jakou je právě krb. Proto jsou zde specializované firmy, které vám postaví celý krb na klíč, aniž byste se museli vy sami něčemu učit, nebo zbytečně nad tímto úkolem ztrácet čas.
Witzenmann – kovové hadice a kovové kompenzátory vyrábíme v 18 zemích světa
Historie firmy Witzenmann se začala psát již v roce 1885. Právě tehdy totiž Heinrich Witzenmann přišel jako první s vynálezem kovové hadice a nabídl světu něco zcela nového. Kovové hadice a kompenzátory se rychle staly velmi žádaným zbožím a také společnost Witzenmann se tak velmi rychle rozrostla. Dnes funguje hned v 18 zemích po celém světě a ...
Teplovodní podlahové vytápění, které si zamilujete
V dnešní době množících se nákladů a neustále se zvyšujících cen je víc než příjemné, pokud se člověku podaří alespoň na něčem měsíčně ušetřit. Klíčem k objemnější peněžence a spokojenějšímu životu jsou energeticky úsporné technologie. A právě na takovém principu funguje i teplovodní podlahové vytápění Schlüter-Bekotec-System.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Barvy na kov bez dlouhých příprav to jsou barvy Hammerite
Sortiment naší firmy tvoří barvy, laky, lepidla ale také tmely, zkrátka vše, co budete potřebovat při rekonstrukci obydlí, nebo v jakékoliv stavební firmě. Zboží je samozřejmě určeno také domácím kutilům.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Chcete moderní zařízení do vašeho domova? Bude se jednat o klimatizaci, vzduchotechniku nebo systém rekuperace?
Společnost Finiš Ostrava se zaměřuje na klimatizaci, rekuperace, vzduchotechniku a také na chladicí a mrazicí zařízení. Působí zejména v regionech Ostravy, Frýdku Místku, Karviné a Opavě. Tato společnost funguje a působí na trhu už od roku 1991.
Specialista na výrobu kovových flexibilních dílů a hadic
Jsme specialistou na flexibilní kovové díly. Naše firma Witzenmann pro vás bude vždy partnerem a to při veškerých jednáních, zejména když jde o neutralizaci vibrací a zachycení pohybů v rozvodech. Witzenmann Opava je součástí celosvětově působící mezinárodní společnosti Witzenmann Group. Proto jsme schopni poskytnout kompletní produktovou paletu ...
Říká vám něco pojem koupací jezírka neboli biotopy?
Hledáte souznění s přírodou a přitom praktické osvěžení v létě? Koupací jezírka a přírodní bazény jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje rostliny, vodu a přírodu. Máte rodinný dům a větší zahradu? Pak je to pro vás také ideální řešení!
Cesta za úspěchem - opavská isotra vyrábí žaluzie již přes 30let
ISOTRA patří v regionu mezi nejúspěšnější firmy. Za vznikem stojí Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut. Začátky ale neměli jednoduché. S výrobou stínící techniky začali v garáži s minimem finančních prostředků.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Nejúspornější kotle na pelety v ČR - BENEKOV řada K
Od září 2017 přichází BENEKOV s novou modelovou řadou kotlů označenou K. Nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v podmínkách ČR nabízí tři nové modely o výkonech 15, 20 a 25 kW. S novou řadou K zákazník ušetří čtyři hlavní nákladové položky: výrazně nižší vstupní investice, minimální investice do armatur a instalace, ...
Efektivní topení i větrání domu? Vyzkoušejte naše teplená čerpadla a systém vzduchotechniky
Přiměřené teplo a zdravý, čerstvý vzduch, tak přesně tyto proměnné považujeme v každé domácnosti za zásadní. Máte stejný názor? Pak se obraťte na společnost ARCTIS Čeleda. Nabízíme kompletní řešení vytápění, klimatizaci a cirkulace vzduchu pro novostavby, starší domy i průmyslové objekty. Vzduchotechnika i tepelná čerpadla z naší nabídky vám tak ...
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Luxusní krby od zahraničních výrobců dodává firma MBTerm-krby
Krby pozvednou každý interiér a za dlouhých zimních večerů se jistě stanou oblíbeným středobodem vašeho domova. Luxusní krby pořídíte u společnosti MBTerm-krby s.r.o.. Zabýváme se prodejem krbů po celé České republice i na Slovensku. Dodáváme také krbové vložky, kouřovody, komíny a další příslušenství i náhradní díly. To vše za výhodné ceny – ...
BENEKOV výrazně rozšířil sortiment pro druhou vlnu kotlíkových dotací
BENEKOV jako lídr v inovacích mezi českými výrobci kotlů na tuhá paliva podstatným způsobem rozšířil nabídku svých produktů pro přicházející druhou vlnu kotlíkových dotací.
Prodej, montáž a servis klimatizace pro letní období
Milujete léto, ale tropické vedra vás nenechají v noci v klidu spát? Abyste si léto mohli užívat nejen venku při vodě, ale také v interiéru doma nebo v zaměstnání, pomůže vám kvalitní klimatizace. Klimatizační technologii všech druhů poskytuje svým zákazníkům společnost Arctis Čeleda, s.r.o. se sídlem v Havířově.