Stavební firma Primatep nabízí rodinné domy i průmyslové objekty
Dosáhnout na vlastní bydlení je jedním ze snů mnoha (nejen) mladých lidí. Postavit si dům nebo koupit hezký byt, který bude odpovídat standardům pro spokojený život. Dříve lidé stavěli domy většinou svépomocí, v dnešní době je ale běžné zaúkolovat stavební firmu, která veškeré práce odvede za vás. Jednou ze stavebních firem, zabývající stavbou ...
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Luxusní krby od zahraničních výrobců dodává firma MBTerm-krby
Krby pozvednou každý interiér a za dlouhých zimních večerů se jistě stanou oblíbeným středobodem vašeho domova. Luxusní krby pořídíte u společnosti MBTerm-krby s.r.o.. Zabýváme se prodejem krbů po celé České republice i na Slovensku. Dodáváme také krbové vložky, kouřovody, komíny a další příslušenství i náhradní díly. To vše za výhodné ceny – ...
Nábytek na míru do běžných i atypických prostorů
Potřebujete do svého malého, velkého, podkrovního nebo zcela atypického bytu dostat skříně, kuchyni a další nábytek? Ve všech případech vaše potřeby, možnosti i představy splní právě ten vestavěný, tedy nábytek na míru. A tyto potřeby a přání dokáže uspokojit kvalitou, profesionalitou i designem společnost MG-INTERIER s.r.o., Slušovice.
Praktický kamenný koberec do interiéru i exteriéru od firmy JK Kámen
Vybíráte nový povrch na terasu, chodník na zahradě nebo podlahu v altánku? Zkuste kamenný koberec od společnosti JK Kámen Kroměříž. Specializujeme se na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a další povrchy v domě i kolem něj. Působíme ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Prodej a odhady nemovitostí pro právnické i fyzické osoby
Nákup i prodej nemovitosti s sebou vždy přináší mnoho starostí. Je cena přiměřená? Vyplatí se nákup dané nemovitosti? Nebylo by dobré s prodejem ještě chvíli počkat? Tyto a mnohé další otázky trápí snad každého, kdo se nemovitostmi nějakým způsobem zabývá. Odborníci z firmy CONSULT VK Litomyšl, s.r.o. jsou tu pro všechny právnické i fyzické osob, ...
Plastové i keramické bazény špičkové kvality můžete mít i vy
Léto se blíží, a tak je nejvyšší čas začít přemýšlet, jak se v parných dnech osvěžit. Skvělou variantou jsou samozřejmě nejrůznější koupaliště a bazény. Nemusíte se však omezovat pouze na ty veřejné, dopřejte si tento luxus přímo u vás na zahradě. Obraťte se na firmu A&M Borovnička, která vám postaví bazény podle vašich představ.
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Dveřní či okenní kování nebo pohony dveří. To je Meesenburg
Okenní kování s dlouhou životností, funkčností a bezpečností? To je přesně to, co hledáte. Výrobky od firmy Meesenburg splňují všechny tyto podmínky do puntíku. Problém pro naši firmu nejsou ani dveřní kování, pohony dveří či okapnice. Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí na českém trhu!
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
CEMEX: Beton, kamenivo, cement i lité směsi pro vaši stavbu
Beton, kamenivo, cement, lité směsi i další stavební materiály té nejvyšší kvality vám nabízí společnost CEMEX. Pokud stavíte nebo rekonstruujete, obraťte se na nás. Naše stavební materiály vám totiž umožní snadné, rychlé a přesné provádění stavebních prací, jsou šetrné k životnímu prostředí a také zlepšují konečné vlastnosti konstrukcí. Ušetří ...
Jarní a podzimní bonusový program PRO-BONUS – získejte odměnu za nákup stavebnin
Nakupujete stavebniny? A co říkáte možnosti získat k nákupu navíc i odměnu? PRO-DOMA STAVEBNINY vám to umožní. Pro naše zákazníky jsme připravili věrnostní program PRO-BONUS. Po celé jaro i podzim tak u nás můžete nakupovat stavební materiál, sbírat za to body a ty poté vyměnit za odměnu dle vašeho výběru.
Stínící technika ROLKO BLUDOV: Rolety i žaluzie mnoha typů
Hledáte kvalitní žaluzie, rolety či sítě proti hmyzu? Obraťte se na firmu ROLKO BLUDOV, která působí v okrese Šumperk. Naší specializací je totiž stínící technika. Vyberte si u nás vhodné rolety, žaluzie a další stínící prvky. Poskytujeme také kompletní servis - odbornou montáž, záruční i pozáruční servis. Samozřejmostí je také poradenství.
BENEKOV výrazně rozšířil sortiment pro druhou vlnu kotlíkových dotací
BENEKOV jako lídr v inovacích mezi českými výrobci kotlů na tuhá paliva podstatným způsobem rozšířil nabídku svých produktů pro přicházející druhou vlnu kotlíkových dotací.
Celý sortiment a naše služby jsou vám kdykoliv k dispozici – stavebnictví Stavexa
Kompletní sortiment stavebního materiálu, včetně všech dostupných variant a služeb. Přesně tak by se dala charakterizovat firma Stavexa. Od základu až po střechu vám mohou pomoci s jakýmkoliv druhem stavebního materiálu.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Výrobce a dodavatel automatických dveří, firma Atech Bohemia a.s.
Společnost Atech Bohemia pokrývá ve své výrobě automatických dveří celý český trh. Rozmanitý sortiment dává v tomto ohledu zákazníkům na výběr z různých možností. Dodávají a montují i celoprosklené dveře a stěny.
Výroba plastových oken a dveří s českou duší
Plastová okna a dveře dnes patří ke standardu pohodlného a také ekonomicky výhodného bydlení. Díky vynikajícím vlastnostem plastových oken a dveří těmto produktům dává při stavbách nových domů i rekonstrukcích bytů v panelových domech přednost čím dál větší procento Čechů, kteří chtějí kvalitně bydlet. Plastová okna přitom není třeba dovážet ...
Úprava vody snadno a rychle s produkty od firmy HARSOFT
Máte ve vašem bytě problémy s tvrdou vodou? Nebo chcete modernizovat váš provoz na úpravu pitné vody? V těchto a dalších případech je tu pro vás pražská firma HARSOFT, která má v oboru úpravy vody dlouholeté zkušenosti. Na jejím eshopu najdete zařízení na změkčení vody, odstranění železa, potrubní filtry či dávkovací čerpadla. Úprava vody je ...
Vchodové i interiérové dveře z odolných materiálů
Přejete si cítit se doma v bezpečí? V tom případě si pořiďte kvalitní vchodové dveře. Vstup do domu by neměl pouze dobře vypadat, musí i splňovat svůj hlavní účel – nevpustit žádného nezvaného hosta. Firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice vám zajistí takové dveře s perfektním vzhledem, na které se můžete spolehnout.
Přírodní zeleň kolem nás, aneb jak si nechat vytvořit krásnou zahradu, nebo trvalkové záhony a osazení nové návsi na vesnici přírodními prvky
Společnost GARD&N sídlí ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Tým odborníků se zde v každém ohledu snaží vytvořit krásnou a dokonalou krajinu kolem nás. Jejich specializací jsou návrhy, projektování a realizace vesnické zeleně a zahrad a také jejich údržba po celý rok, pokud si to klienti přejí. Spolupracují na výsadbě alejí, ovocných sadů podél ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Skladovací i výrobní prostory Pardubice, Hradec Králové
Není v možnostech všech firem, aby vlastnili svoje firemní zázemí a tak padnou vhod prostory k pronájmu. Nejlépe takové, ve kterých se dá skladovat, vyrábět, parkovat i zajistit zázemí kanceláří. Pokud právě toto řešíte, tak s prostory k pronájmu by vám mohla přijít vhod společnost Spedition Zavřel s.r.o. v Pardubicích i v Hradci Králové.
Městský mobiliář obsahuje vybavení pro parky, města i dětská hřiště
Sociální prostranství, jako například parky, promenády, náměstí, dětská hřiště a další, se neobejdou bez kvalitního vybavení, které přispívá pohodovému trávení volného času. Parkový a městský mobiliář HAGS obsahuje všechny nezbytné součásti, které je možné do těchto prostor instalovat.
Nová ohýbačka plechu umožňuje precizní zpracování klempířských prvků s přesností na milimetry
Ohýbání plechů je jednou ze služeb, které nabízí společnost Keramet, působící na trhu s hliníkovými výrobky a polotovary již od roku 1993. Za tu dobu jsme si získali celou řadu spokojených zákazníků z řad významných tuzemských i zahraničních společností. Ke každému zákazníkovu přistupujeme individuálně, osobní přístup je pro nás obzvlášť důležitý. ...