Aktuální články

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Kvalitní okenní a dveřní kování, to je Meesenburg
Hledáte kvalitní okenní či dveřní kování, které má dlouhou životnost, je funkční a zároveň dobře vypadá? Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí Meesenburg s.r.o., která se právě na okenní a dveřní kování specializuje.
ELIDIS: Magnetismus, měření magnetického pole i emisí
Specialistou na magnetismus, magnetické pole a materiály nebo měření magnetického pole je firma ELIDIS. Dále se zaměřujeme na měřicí emisní systémy. V oblasti vyhodnocování emisí patříme ke špičce na českém trhu.
Firma SVUM-CZ, s.r.o. se zabývá povrchovou a antikorozní úpravou kovů
Společnost se nachází v okrese Kolín a má veškeré potřebné znalosti a prostředky k tomu, aby se mohla odborně a precizně zabývat tímto tématem. Povrchová úprava kovů a antikorozní ochrana kovů je v posledních letech velice žádaná. Naše firma dbá také na pravidla, a proto je každý materiál v souladu s ekologickou úpravou.
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Navštivte náš e-shop a nakupujte prvky pro okna a dveře, parapety nebo produkty pro montáž
O jakou oblast e-shopu se bude jednat? Její strůjcem je společnost Meesenburg s.r.o., která má tradici dlouhých 250 let a je úzce spjata s německým městem Flensburg. E-shop nabízí široké a rozsáhlé portfolio výrobků, které zohledňuje potřeby různých odvětví a zahrnuje okenní a dveřní kování, nářadí, profily, těsnění, zabezpečovací systémy a ještě ...
Zemní práce firmy Zipr s.r.o., zahrnují strojové a ruční výkopové práce, vodovody a kanalizace, ale mají k dispozici také nepřeberné množství kontejnerů
V oblasti vodovodů a kanalizací se zaměřují na širokou škálu svých služeb. Budují a staví nové sítě, udržují ty stávající v provozu nebo také opravují potrubí. Zemní práce jsou jejich každodenní činností. Mezi jejich další hlavní náplň práce se řadí poskytování kontejnerové dopravy.
FUCHS to jsou maziva a oleje pro širokou oblast použití
Jejich sortiment obsahuje vysoce hodnotná maziva, a proto jejich výrobky pomáhají udržet stroje, zařízení i automobily neustále v chodu. Jejich sortiment se hodí pro oblast průmyslu, automobilů, stavebnictví a zemědělství.
Spediční a logistická společnost v ČR i ve světě
Objem zásilek doručovaných napříč celým světem každoročně stoupá. Spediční a logistická společnost Nippon Express pracuje s efektivním propojením mezikontinentální letecké a námořní dopravy ve více než 37 zemích světa včetně České republiky.
Výkup šrotu a barevných kovů
Chcete se zbavit přebytečného, starého a nepotřebného kovového odpadu a ještě za něj dostat zaplaceno? Pak navštivte některé z mnoha středisek společnosti Demonta T, s.r.o. Najdete je ve městech Moravskoslezského kraje například v Ostravě, Petřvaldě, Českém Těšíně, Havířově, Karviné, nebo i Severních Čechách – Kněževes, Kladno, Louny.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Výroba a zpracování přírodního a umělého kamene
Kámen je materiál, který poskytuje nejen kvalitu, ale také nezaměnitelný design vhodný nejen pro interiéry, ale také exteriéry. Přírodní materiály jako mramor, žula, travertin, onyx nebo pískovec můžete vidět v prostředí domácností i firem. Pokud i vám imponuje tento materiál, tak si nenechte ujít výrobky a služby společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, ...
Smuteční rozloučení a pohřby v Příbrami
Poskytnout poslední službu člověku je důležitou povinností nejbližších. Již více než 16 let pomáhá Pohřební služba Příbram ulehčit veškeré starosti, spojené s odchodem blízkého člověka, a poskytnout co nejkvalitnější služby v této oblasti. S ochotou zajistí veškeré služby, spojené se smutečním rozloučením či pohřbem, a to s ohledem na veškerá ...
Servisní centrum firmy Italinox – záruka kvality, rychlosti a úspory
Kvalitní nerezové materiály pořídíte u společnosti Italinox s.r.o. se sídlem v Praze. To, co firmu a její produkty činí výjimečnými, je její servisní centrum s novou technologií. Právě ta je garantem kvality, rychlosti a úspory, kterou naše firma zákazníkům skrze své materiály poskytuje.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
REXbike představuje nový komplexní systém pro GPS zabezpečení vašeho kola proti krádeži a také pro přivolání pomoci
Pak vám velice rádi představíme celoevropský zabezpečovací systém pro vaše kolo. Ať už máte dražší nebo levnější kousek, vždy se vyplatí mít kolo zabezpečené. Tento systém dokonce zavolá pomoc v případě nehody.
Obklady z přírodního či umělého kamene? Obojí má své kouzlo
Hledáte něco, co z vašeho domu udělá skutečný klenot? Něco, co mu dodá tu správnou atmosféru a punc luxusu? Pak je pro vás jednou z možností okrášlit svůj domov obklady, dlažbou či jiným bytovým zařízením z přírodního nebo umělého kamene. Kamenictví Kamenia vám z přírodního i umělého kamene vyrobí na zakázku nejen obklady, ale i kuchyňské pracovní ...
Distribuce osiv polních plodin, hnojiv a chemických přípravků na ochranu rostlin
Zemědělská činnost vyžaduje nejen trpělivost a vytrvalost, ale také kvalitní péči, která spočívá nejen v poradenství, ale i v nákupu nejkvalitnějších osiv, hnojiv a chemie. Společnost VP AGRO, spol. s r.o. sídlící v Praze poskytuje distribuci osiv polních plodin, chemických přípravků i hnojiv.
Zahradnictví Jiří Hruška - ovocné a okrasné školky Velim
Každý milovník zeleně, ovocných nebo okrasných stromů a každý správný zahrádkář si určitě vyberete z širokého sortimentu, které nabízí Zahradnictví Jiří Hruška – Velim. V tomto místě naleznete také jejich prodejnu.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Magnetické separátory
Také Vás fascinuje magnetismus? Fyzikální veličina, kdy jedno těleso přitahuje druhé? Jak je to vůbec možné? Fyzika je neobyčejná věda, která ukrývá mnoho zajímavých vlastností. Magnety, ale i jiné magnetické výrobky najdete také pod společností ELIDIS s.r.o., která se již dlouhou dobu zabývá magnetismem, zejména magnetickými separátory.
Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o.: rozbor vaší vody
Voda je základem bezstarostného života. Používá se v domácnostech, ve firmách, při výrobě nebo poskytování služeb, je součástí hygieny i zábavy jako je koupání v bazéně nebo na veřejném koupališti. O jistotu, že voda, kterou používáte je nezávadná, se rychle a profesionálně postará Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Hledáte vhodnou autolakovnu? Vše zajišťuje Autolak Krčmář, který působí v Mladé Boleslavi a okolí
Jsme přední smluvní lakovna a klempírna pro značky Fiat, Kia motors a Citroen. Toužíte po novém laku? Pak se nebojte přijet k nám. Čeká vás rychlá a přesná spolupráce. Zakládáme si na kvalitní práci a díky tomu máme zákazníky, kteří se k nám rádi vracejí.
Garážová vrata a brány a prodej jejich náhradních dílů do celé Evropy
Máte už nová garážová vrata nebo luxusní bránu? Věděli jste, že od společnosti Hanoka, která vyrábí, prodává a montuje právě garážová vrata a různé další doplňky, je možné si zakoupit i náhradní díly? Jsou k dostání po celé Evropě. Nemusíte se tak ničeho obávat, pokud se vám pokazí nějaký díl, nemusíte měnit hned celý produkt. Velice snadno vymění ...
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Mobilní WC, oplocení i kontejnery pro venkovní akce i staveniště zajistí WC Servis
Pořádáte nějakou akci a chcete zajistit dostatečnou hygienu? Využijte možnosti pronájmu mobilních WC od firmy WC Servis s.r.o.. Jsme ryze česká firma se sídlem v Mladé Boleslavi a zajistíme nejen mobilní WC, ale také mobilní oplocení či kontejnery. Postaráme se také o dopravu a kompletní servis námi pronajímaných prvků.
Elektrické nářadí Brandýs – prodejna a půjčovna s kvalitním a širokým sortimentem
Hledáte nářadí pro vaši stavbu nebo rekonstrukci? Nebo jste naopak řemeslník, který potřebuje nářadí pro truhláře a tesaře? Pak se nebojte obrátit na kvalitního prodejce. My vám odborně poradíme, pomůžeme s výběrem a máme široký sortiment. Na své si u nás přijdou i malíři a podlaháři nebo lakýrníci.
Pronájem výrobních, skladových a kancelářských prostor
Výrobní či jiná podnikatelská činnost vyžaduje také nutnost mít ke svému podnikání vhodné prostory. A to nejen kancelářské, ale také výrobní a prostory pro skladování. A prostory těchto druhů můžete mít hned, když se obrátíte na společnost První jílovská a.s.
Nabídka lékařského vybavení a zdravotnických potřeb – od spotřebního materiálu po specifické pomůcky kardiologie, radiologie či urologie
Zajištění odborné lékařské pomoci a nejrůznějších úkonů se neobejde bez patřičného kvalitního lékařského vybavení a lékařských přístrojů. Společnost ADVAMED s.r.o. je přímým pokračovatelem firmy COMESA, spol. s r.o. a zajišťuje obchodní devize v oblasti intervenční kardiologie a radiologie, urologie, gastroenterologie, stejně tak poskytuje běžný ...
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
JUNG.CZ – postaráme se o vaše bydlení
Co kdybychom vám řekli, že zatímco máte nohy na stole a vychutnáváte si kávičku, váš vysněný dům získává svou podobu? Stavba domu vyžaduje značné úsilí – vy ale nemusíte hnout ani prstem. Stačí, když se obrátíte na společnost JUNG.CZ. Zajistíme vám totiž pozemek a postavíme dům.