Aktuální články

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Komplexní daňové a účetnické služby pro firmy i podnikatele
Účetnictví bývá pro všechny podnikatele velkou noční můrou. Je to náročná oblast, která vyžaduje hromadu zkušeností a léta praxe. Nedělejte si proto účetnictví a daně svépomocí, nýbrž se neváhejte obrátit na profesionály, kteří Vám jsou schopni vypracovat účetnictví bez jediné chybičky. Kancelář Ing. Vladimíry Rippelové je místem, kde Vám ...
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Návrhy a realizace kamen, krbů, pecí i venkovního posezení od certifikovaného kamnáře
Hledáte-li odborníka na návrhy, dimenzování a realizaci kamen, krbů, sporáků či pecí, obraťte se na zkušeného kamnáře Tomáše Jíru, který vám pomůže nalézt optimální řešení šité na míru a v krátké lhůtě tento návrh i zhmotnit.
Kamenické práce od PRVNÍ KAMENIA CZ – kuchyňské pracovní desky, schodiště i další výrobky na zakázku
Kámen patří k nejstarším výrobním materiálům vůbec. Jeho oblíbenost ovšem ani po dlouhých letech neopadla. Naopak. Kámen je i dnes velice populárním materiálem, který skvěle poslouží a navíc nadělá velkou parádu, a to jak v exteriérech, tak v interiérech domů a bytů. O tom, jaké kouzlo kámen má, víme své ve společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, kamenické ...
Hliníková okna, dveře, zimní zahrady a prosklené fasády od návrhu až po montáž
Hledáte okna a dveře, které dotvoří celkový design vašeho domu, kanceláře i jiné budovy? Nebo snad sníte o dokonalé zimní zahradě či moderní prosklené fasádě? Pak jsou pro vás hliníková okna, dveře a hliníkové konstrukce od společnosti Alucon Plus to pravé. V sortimentu najdete hliníkové kyvné i posuvné dveře, hliníkové interiérové i exteriérové ...
Kamnářství Tomáš Jíra - kombinovaná kamna, krby i další výrobky na míru
Návrh, dimenzování a realizace kamen, krbů, sporáků a pecí – to je obor společnosti Kamnářství Tomáš Jíra. Na míru vám navrhneme klasické teplovzdušné krby, teplovodní kamna, ale i kombinovaná kamna, která vám umožní využít teplo přesně tam, kde právě potřebujete.
Akumulační sálavá kamna – užívejte si teplo
Kamna nejsou výsadou pouze ladovských pohádek, nýbrž moderním a zajímavým způsobem, jak si zkrášlit svůj domov a vyřešit efektivně otázku vytápění. Akumulační sálavá kamna od kamnářství Tomáš Jíra jsou vhodná do klasických domů, dřevostaveb i moderních nízkoenergetických novostaveb.
Dezinfekční systémy pro odstranění legionelly
Rod bakterií legionella se často vyskytuje v rozvodech pitné vody a může být lidskému organismu nebezpečný. Společnost Goro se již 25 let zabývá vývojem, výrobou a instalací komerčních i domácích úpraven vody. Specializuje se na UV dezinfekci vody, díky které odstraní nebezpečnou legionellu bez použití chemie.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Letecká přeprava, námořní přeprava a logistika
Společnost Nippon Express vznikla spojením menších soukromých firem zabývajících se zejména spediční činností. Spojuje mezikontinentální leteckou a námořní dopravu společně s logistikou v 37 zemích světa za pomoci více jak 380 vlastních poboček.
Kámen jako spolehlivý materiál pro výrobu krbů, dlažeb a fasád
V posledních letech se v domácnostech a na stavbách stále více začal prosazovat kámen, jakožto spolehlivý stavební materiál. Nechejte si zhotovit fasádu, dlažbu, krb anebo jakýkoliv jiný výrobek z kamene od zkušené společnosti DANA NEHVIZDY s.r.o, která pokračuje již ve čtvrté generaci kamenické rodiny.
Přesvědčte se o kvalitě vaší vody. Laboratorní rozbory vám v tom pomohou
Kvalitní a nezávadná voda je pro nás život velmi důležitá. Není divu. Pitnou vodu potřebujeme k zahnání žízně i vaření, vodovody a kanalizace nám ale denně poskytují také vodu na koupání či zalévání zahrádky. O to, aby voda byla vždy nezávadná a neobsahovala žádné nežádoucí látky, se proto staráme ve společnosti Vodohospodářská laboratoř Říčany. ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Opravy a modernizace požární techniky nebo repase hasičských vozidel? Požární technika Komet s.r.o. se zaměřuje na vše
Nutný zásah na nic nečeká. Ten přichází velice rychle a v podstatě z ničeho nic. Jakmile nastane závažná situace už nemáme čas něco řešit nebo dolaďovat poslední detaily. Musíme zkrátka jednat, proto si vše musíme dopředu připravit.
Dřevěné schodiště oživte netypickým dřevem
Mít snový interiér, který by se odlišoval od těch běžných, je mnohem snazší, než si možná myslíte. ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy vytváří nádherné interiéry i díky ručně dělaným dřevěným schodištím. Vyrobíme vám přesně takové dřevěné schodiště, jaké si přejete, a navíc ho dokážeme vylepšit.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Dveřní či okenní kování nebo pohony dveří. To je Meesenburg
Okenní kování s dlouhou životností, funkčností a bezpečností? To je přesně to, co hledáte. Výrobky od firmy Meesenburg splňují všechny tyto podmínky do puntíku. Problém pro naši firmu nejsou ani dveřní kování, pohony dveří či okapnice. Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí na českém trhu!
Čistí rychle, čistí spolehlivě a svědomitě – Černošická čistírna oděvů
Spolehlivá čistírna, která vás odborným způsobem zbaví nečistot z veškerých textilních oděvů, ale i z dekoračních textilií, závěsů, dek, polštářů, přikrývek, záclon, předložek a mnohých dalších obyčejných, ale i neobyčejných věcí, jakými jsou například maskoti. Vyčistí textilní masky a díky tomu se budete cítit zase příjemně a pohodlně, když si ...
Celý sortiment a naše služby jsou vám kdykoliv k dispozici – stavebnictví Stavexa
Kompletní sortiment stavebního materiálu, včetně všech dostupných variant a služeb. Přesně tak by se dala charakterizovat firma Stavexa. Od základu až po střechu vám mohou pomoci s jakýmkoliv druhem stavebního materiálu.
Školicí středisko Příbram - rekvalifikační kurzy a školení
Kurzy a přezkoušení pro jeřábníky, řidiče motorových vozíků, stavebních i zemědělských strojů, elektrických zařízení a obsluhu řetězových pil. To a mnohé další nabízí naše školicí středisko Příbram. Dále organizujeme kurzy pro lešenáře, vstřelovače či svářeče, školení pro práci se stabilními tlakovými nádobami, nebo různé rekvalifikační kurzy.
Prodej, opravy a servis čerpadel
Firma Čerpadla Vrchlabí s.r.o. jak už jejich název napovídá, má rozsáhlé zkušenosti s provozováním těchto zařízení. Zabývají se čerpací technikou, mají vlastní e-shop, kde jsou dostupné různé varianty těchto produktů. Následně jsou schopni vám zajistit servis, záruční a pozáruční, a jakékoliv další opravy.
ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.
ŠP Truhlářství: Nábytek na míru každému prostoru
Ať už řešíte interiérový nábytek na míru v novostavbě nebo přemýšlíte o rekonstrukci, poraďte se s odborníky s bohatými zkušenostmi a nechte náročnou realizaci na nich. Truhlářství zajistí návrh, výrobu i montáž kuchyňské linky, dřevěného schodiště, vestavěné skříně a spousty dalších druhů nábytku tak, aby vyhovoval jak požadavkům klienta, tak i ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Děláte maximum pro vysokou odbornost a bezpečnost práce vašich zaměstnanců?
Bezpečnost při práci je samozřejmě třeba pečlivě dodržovat nejen v náročných provozech. Ne vždy však mají vaši pracovníci potřebné znalosti, na co si dávat pozor a jak postupovat v kritických situacích. Pro jejich i váš klid je třeba jim zajistit odborné proškolení. Společnost Vzdělávací středisko v Příbrami zajistí nejen školení bezpečnosti práce ...
Technologické vybavení pro elektronickou evidenci tržeb
Živnostníci a podnikatelé, kteří přijímají platby v hotovosti nebo kartou, se budou muset s velkou pravděpodobností připravit na nový zákon, týkající se elektronické evidence tržeb. V první fázi se to bude týkat těch, kteří podnikají v oblasti ubytování, stravování či pohostinství. Spousta firem však eviduje své tržby pomocí vyspělých ...
Pásové lisy na odvodňování kalů dodává a montuje firma KAPLAN
Při čištění vody v čistírnách odpadních vod vznikají kaly, které se dají dále použít. Musí ale projít lisem na odvodňování kalů, který umožní jeho další použití. Kvalitní lisy na odvodňování kalů dodává firma KAPLAN spol. s r.o.
Chraňte svůj dům i firmu - nakupujte vrata, brány i pohony SOMFY u odborníků
Chcete efektivně chránit svůj majetek? Nemusíte utrácet za drahé kamery a bezpečnostní systémy. Řešením jsou garážová vrata a brány od společnosti Hanoka. Nabízíme vše od klasických garážových vrat, přes funkční brány a oplocení až po spolehlivá průmyslová vrata s elektromotorem. Spolupracujeme s těmi nejkvalitnějšími výrobci. Jsme parterem ...
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
LEGOS - trapézové plechy i lehké střešní krytiny od švédských dodavatelů
Kvalitní trapézové plechy i lehké střešní krytiny různých druhů najdete v nabídce společnosti LEGOS. Spolupracujme se švédskými výrobci stavebních materiálů, pořídíte u nás tak zboží světové za kvality za české ceny.
Další komplikace pro maloobchodníky? Pozor na certifikaci softwaru!
Jedna z největších porevolučních změn v podnikatelském prostředí, elektronická evidence tržeb, vstoupila před necelými dvěma měsíci do ostrého provozu a začala pomalu odkrývat menší i větší komplikace, s kterými se podnikatelé musí potýkat. Napříč všeobecným předpokladům nespočívají tyto komplikace ve výpadcích či nefunkčnosti systému EET, ale ve ...
Dřevěný materiál různého typu – najdete u nás vodě odolné překližky, OSB desky, KVH hranoly, dřevěné obklady a terasová prkna to všechno je firma Fastra s.r.o.
Čistý přírodní materiál, se kterým se nádherně pracuje. Také milujete tu vůni čerstvého dřeva? Pohled na přírodní materiál je velice líbivý, nejde o nic umělého. V tomto ohledu je největší výhoda právě dřeva.