Aktuální články

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Podlaha pod činky – pryžové desky nebo puzzle s žebrováním, Praha
Podlaha ve fitness centru je velice namáhaná. Proto je zapotřebí položení speciálně vyvinuté podlahy právě pro tento účel, aby se nejen šetřilo celé zařízení, ale také aby byl pobyt v tomto sportovišti příjemným. Pro cvičící i pro obsluhující personál.
Spolehlivá kamionová doprava do Anglie pro vaše zboží
Potřebujete převést zboží do Anglie? Chcete spolupracovat se spolehlivou a prověřenou firmou? Pak je řešením společnost DORYS CZ. S námi se vám spolupráce vyplatí.
Zemní práce, výkopové práce, prodej štěrku i další služby nabízí Miroslav Slabihoudek
Přepravu a recyklaci stavebních odpadů, zemní práce, výkopové práce a další služby pro vás zařídí společnost Zemní práce Miroslav Slabihoudek z města Mníšek pod Brdy. V oblasti zemních a výkopových prací se pohybujeme již řadu let. Jednotlivcům i firmám tak můžeme nabídnout kompletní služby na míru.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Sanitární výrobky, obklady a dlažby
Městec Králové se nachází nedaleko města Hradec Králové. Zde se nachází kamenná prodejna, která nabízí krásný pohled na koupelnové a kuchyňské nábytkové centrum. Obchodní a stavební společnost M&K můžete klidně využít i formou eshopu.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Pořiďte si ruční vozík, květinový stojan nebo vozítko pro děti formou tříkolky od firmy Kovodružstvo
Kovodružstvo v Žebráku, což je kousek u Prahy, se zabývá především kovovýrobou, lisováním, ohýbáním a tvarováním trubek a plechů. Mezi jejich další činnosti patří povrchová úprava práškovými barvami, a proto je každý jejich produkt krásný a nový.
Středočeské vodárny a.s. se zabývají výrobou a distribucí pitné vody a také odváděním a čištěním odpadních vod
Vše, co se točí kolem pitné a odpadní vody je našim posláním. Dohlížíme na výluky a havárie stejně tak jako plánujeme dlouhodobě dopředu různé opravy, čištění kanalizací a zohledňujeme nepřetržitý provoz zásobárny pitné vody.
Představujeme energetické řetězy, které vydrží i v extrémních podmínkách
Společnost CONTRA Praha byla založena v roce 1992. Od prvního okamžiku se zaměřujeme na dodávání zboží z oblasti strojírenství, konkrétně na prodej průmyslových řetězů. V posledních letech zaznamenáváme zvýšený zájem o energetické řetězy. Navázali jsme proto spolupráci s předním německým výrobcem Tsubaki – KabelSchlepp.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
CNC LINE 4 – software pro monitorování strojů
Vývoj a výroba moderní technologie jako jsou například CNC stroje, přináší s sebou také další skvělé možnosti, které zefektivní činnost, podpoří kontrolu a zvýší spolehlivost. A právě tímto směrem se ubírá a nové možnosti poskytuje výrobce moderních obráběcích CNC a dalších strojů, firma CZ.TECH Čelákovice, a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Firemní školení už nemusí být utrpení. Hotel Pratol nabízí krásné prostory i skvělý servis
Firemní školení či konference pro významné obchodní partnery je příležitost, jak se vedení každé firmy může ukázat v tom nejlepším světle. Nepodceňujte proto přípravy na firemní akci a vyberte pro ni netradiční prostory. A kde je najdete? No přece v hotelu Pratol v Říčanech. Nedaleko centra Prahy najdete klidné, perfektně vybavené konferenční ...
Visačky i samolepicí etikety je dobré mít vždy po ruce
Samolepicí etikety jsou nezbytností pro každého, kdo pracuje v potravinářství, logistice nebo textilním průmyslu. Označování výrobků se díky etiketám od firmy Zebra stane naprostou hračkou. Kromě toho si u nás můžete objednat také visačky nebo tisk vstupenek. Vybírat můžete z velkého množství materiálů, které odpovídají vašemu přání.
Zahradní, balkonové i pokojové rostliny nabízí eshop i prodejna Zahradnictví Petro Mělník
Jaro sebou přináší potřebu sázení zeleně a květin nejen v zahradách, ale také na balkonech, terasách a v interiérech. Zeleň a okrasné květiny patří k oblíbenému sortimentu, který si můžete nakoupit nejen v samoobslužném skleníku, ale také z pohodlí domova díky Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Moderní obráběcí stroje, automatizované výrobní linky a robotizovaná pracoviště – od návrhu po instalaci
Společnost CZ.TECH Čelákovice se už přes 15 let zabývá vývojem moderních obráběcích strojů. Pro své zákazníky koncepčně navrhuje sériové i jednoúčelové stroje a zařízení, automatizované výrobní linky i vysoce spolehlivá a produktivní robotizovaná pracoviště. Firma provádí také stavbu obráběcích CNC strojů a speciálních strojů včetně výroby ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Podlahy pro fitness centra či posilovny chtějte jedině od profesionálů, Praha
Zařizujete nebo rekonstruujete fitness centrum, posilovnu nebo jinou sportovní místnost? Pak si zvolte vhodnou podlahu! Je třeba si totiž uvědomit, že podlahy ve fitness centrech a posilovnách jsou vystaveny velké zátěži - jedná se o nárazy těžkých činek a také lokálnímu zatížení v místech, kde je sportovní náčiní uskladněno v době, kdy se ...
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Nejrůznější orientační systémy vyrobí firma Zapp Infosystémy
Značení interiérů budov od tabulek na dveřích přes stolní jmenovky až po centrální panely. To vše a mnohé další pro vás zajistí firma Zapp Infosystémy. Zabýváme se výrobou informačních systémů do budov i exteriérů, specializujeme se na vitríny a prezentační skříně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Kontaktní místo ČEZ Lety u Dobřichovic zajistí služby zákazníkům
Dodávky, opravy, montáže a rekonstrukce distribučních sítí pro vysoké i nízké napětí. Tím vším se zabývá firma ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Služby poskytujeme energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům. Kromě toho jsme od roku 2005 smluvním partnerem Skupiny ČEZ pro zajišťování služeb zákazníkům.
Maskoti - název mluví za vše
Obecně totiž na takové věci lidé nemyslí, ale když nad tím zapřemýšlíme, tak výroba maskotů musí být velká legrace. Výrobou maskotů se zabývá společnost Image on Stage. Vyhotovují maskoty na klíč. Dodají vám profesionální návrh, zvolí optimální materiály a každý výchozí maskot vždy co nejvíce odpovídá dané předloze.
Výměna čelního skla s možností získání nových stěračů, Praha, Brandýs
Někteří z nás si možná neuvědomují, že staré stěrače mohou nové čelní autosklo poškrábat, proto u nás máte možnost získat při výměně čelního autoskla nové stěrače za velmi výhodných podmínek nebo úplně zdarma. Jak získat stěrače zdarma? Konkrétní podmínky, jak získat nové kvalitní stěrače, Vám na vyžádání okamžitě sdělíme, stačí se na nás obrátit. ...
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Lékařské vybavení a zdravotnické potřeby pro kardiologii i další obory
Advamed je společnost, na kterou se můžete spolehnout, pokud hledáte kvalitní lékařské vybavení - a to nejen zdravotnické potřeby, ale také moderní přístroje pro kardiologii, radiologii, urologii nebo gastroenterologii.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Výrobky pro bezbariérové stavby snadno z online katalogu Schachermayer
Při realizaci staveb, zařízení a v mnoha různých odvětvích výroby, je potřebný kvalitní a široký sortiment výrobků a služeb. Důležité je také individuální řešení, profesionální přístup a moderní postupy, které vám svými službami a produkty poskytne firma Schachermayer, spol. s r.o.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Montáž automatických zavlažovacích systémů
Voda je základním stavebním prvkem lidského organismu a nejenom pro lidi je obzvláště důležitá, ale také pro ostatní živočichy a samozřejmě i rostliny, které by bez vody nepřežily. Hlavní náplní firmy AQUASTART spol. s. r.o., je montáž automatických zavlažovacích systémů. Postaráme se i o výrobu a prodej travních koberců.
Vrata na míru vyrábí firma Forte Beroun spol. s.r.o.
Zakázková výroba vrat je typickým příkladem, jak si s něčím poradit, když potřebujete vyrobit přesně druh jisté věci na míru. Halu máte postavenou rychle, ale co potom, když potřebujete vrata na míru? Tento oříšek řeší právě firma Forte Beroun.
Bez pitné vody ani ránu. Kvalita vody je pro nás stěžejní
Kvalita vody se musí všude bezpodmínečně hlídat. Bez pitné vody z kohoutku si dnes náš život nedokážeme představit, řadíme ji mezi naprosté standardy. Stejně tak se o kvalitu starají i Středočeské vodárny, bez níž by se tamější obyvatelé těžko obešli.
Vysoce přesné CNC stroje a kvalitní automatické výrobní linky
Podnikáte ve strojírenské výrobě nebo pracujete v jiném oboru, kde potřebujete vyrábět více dílů pomocí stejné technologie? V tom případě byste měli zauvažovat o pořízení CNC stroje či automatické výrobní linky. Tyto moderní technologie řízené počítačem jsou v současné době základem každé firmy, která má za cíl vynikat ve strojírenské výrobě či ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Zemní práce Praha – výkop, prodej štěrku i recyklace stavebních odpadů
Společnost Miroslav Slabihoudek poskytuje kompletní zemní a výkopové práce. Stavíte a potřebujete se zbavit vzniklého odpadu? Neváhejte a obraťte se na firmu, která sídlí v Mníšku pod Brdy, ale své služby poskytuje zákazníkům z širokého okolí. Otázka recyklace stavebních odpadů už vás nemusí dále trápit.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ