Aktuální články

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
O kovový odpad, staré autobaterie i celé autovraky se postará firma TROJEK
Máte kovový odpad, se kterým si nevíte rady? Potřebujete bezpečně zlikvidovat starou autobaterii nebo autovrak, případně zajistit demolici staré stavby? Od toho je tu firma TROJEK, a.s.! Poskytujeme kompletní servis díky nejvyšší technické vybavenosti v České republice.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Kvalitní pečená, uzená a grilovaná masa a ostatní speciality
Řeznictví a uzenářství je našim koníčkem již od nepaměti. Stále se však zlepšujeme a vyvíjí se i naše výroba. Ovšem jsou i takoví lidé, kteří do našich základních prodejen, které máme v obci Otice a také v Opavě, části Kylešovice, chodí velice rádi na klasické a poctivé vlastnoručně vyrobené uzenářské výrobky, které už roky mají rádi.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Čištění komínu a správná volba výběru čistících kartáčů
Rozmanitost a skladba komínových systémů (komínové vložky) je v současné době velmi široká a tomu odpovídají i požadavky na čistící prvky.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Veškeré strojní komponenty zajistí firma Transportní technika Tůma s.r.o.
Jako certifikovaný partner společnosti Festo, smluvní partner mezinárodní společnosti Ammeraal Beltech a také distributor zahraniční firmy Märtens a Movex, je tato firma schopná zařídit veškeré strojní komponenty a to jak pro opravy vašich zařízení, tak zajistí také díly pro údržbu nebo odstranění poruch.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Hotel Paramon - relaxace v srdci Jeseníků
Hledáte klidné a pohodlné ubytování v srdci Jeseníků? Hotel Paramon je tou pravou volbou pro vás. Nabízí komfortní pokoje a chatky, vynikající stravování, služby a aktivity pro relaxaci i aktivní odpočinek.
Firma Zemní práce Bořivoj Hümer: kvalita, odbornost, spolehlivost
Potřebujete provést zemní práce na vaší stavbě, zahradě nebo pozemku? Hledáte profesionální a kvalitní služby za rozumnou cenu? Ať už se jedná o ukládání lomového kamene v korytech řek, přípravu terénu pro základy domu, výkop pro kanalizaci nebo úpravu zahrady, je potřeba mít k dispozici kvalitní a spolehlivou techniku a odborníky, kteří vědí, co ...
Plastická a kosmetická chirurgie: Odstraňujeme vaše komplexy!
Málokdo se narodí ve svých očích jako dokonalý. Každý máme nějaký ten komplex z určité části svého těla, který schováváme před zraky ostatních lidí. Neschovávejte svoje nedostatky, raději je rovnou odstraňte.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Ochraňte svou fasádu proti sprejerům
Graffiti, pro mladé lidi velká zábava. Předhánějí se, kdo nakreslí hezčí a originálnější obrázek. Jako kdyby si tím značkovali své území, ovšem velice často přitom nedbají na soukromé vlastnictví a proto různé druhy obrázků můžeme vidět všude kolem sebe.
SK Fasády s.r.o.
Výškově stavitelné stoly porostou s vašimi dětmi
Každý rodič ví, jak rychle děti rostou. To, co je vašemu potomkovi jeden den akorát, mu za měsíc může být malé. A bohužel to neplatí jen na oblečení, ale i na nábytek. Jenomže kupovat každý rok nové vybavení pokojíčku je nemyslitelné. Naštěstí existuje dětský rostoucí stůl od firmy Nábytek Amadeus, který tento problém hravě vyřeší.
Nábytek Amadeus
Pro společnost BODINGER není žádný interiér nerealizovatelný
Pokud se obáváte, že vaše představy o ideálním bydlení jsou natolik netradiční, že jsou vlastně v praxi nerealizovatelné, pak jste zřejmě nenašli tu správnou firmu. Pro ostravskou společnost BODINGER s.r.o. není žádný požadavek klienta nedosažitelným.
BODINGER s.r.o.
Měřící a regulační technika a její příslušenství
Co se týká měřící a regulační techniky, tak její výroba, distribuce a prodej podléhá přísným normám a kontrolám, vysokým nárokům a chce to v této oblasti odborníka na slovo vzatého. A tím odborníkem není nikdo jiný, než společnost TERTEC spol. s r.o., která s již do roku 1993 zabývá prodejem a později i servisem a kalibracemi této techniky.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Práce s polykarbonátem, stříšky, přístřešky na auto, zastřešení bazénů a mnoho dalšího
Levně, rychle, snadno a dostupně si můžete nechat postavit přístřešek pro automobil, doladíte terasu k dokonalosti, když si necháte postavit útulný přístřešek, přes který na Vás nebude svítit sluníčko, nebo můžete z tohoto materiálu vytvořit zastřešení bazénu.
H&P Polykarbonáty
Profesionální prádelna a čistírna, která se stará o vaše firemní, pracovní oděvy a ostatní prádlo
Zkušenosti ani moderní nadhled jim rozhodně nechybí. Velice kvalitně se starají o veškeré prádlo a také jakékoliv materiály. To je velice důležité, protože je potřeba dbát na různé druhy látek, aby se neničily špatnou manipulací nebo nevhodným žehlením.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Firma Pires s.r.o. sídlí v Třinci a zabývá se hořákovými a topnými systémy průmyslových pecí, rozvody technických a topných plynů, modernizací starých regulačních stanic a mnoho dalšího
Pomohou vám vybrat vhodné nové zařízení nebo zmodernizují staré. Poradí s výběrem nebo představí možnosti, které jsou v dnešní době na trhu. Průmyslové pece, hořákové systémy, zabezpečovací prvky nebo rekonstrukce či modernizace průmyslových pecí, to vše je samozřejmě možné.
PIRES s.r.o.
Digitální tisk, ofsetový tisk, velkoformátový tisk i tisk knih na jednom místě
Tiskárna Klein ve městě Frýdek-Místek vám nabízí dlouholeté zkušenosti, individuální přístup, moderní zařízení i kompletní služby. Potřebujete tisknout, kopírovat, nebo navrhnout grafickou podobu propagačních materiálů? Neváhejte se na nás obrátit. My nabízíme velkoformátový tisk, ofsetový tisk, digitální tisk, tisk knih i služby v oblasti ...
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Občerstvení bez námahy
Rozvoz hotových jídel využívá stále více strávníků. Je to z několika možných důvodů. Jedním z nich bude určitě i ten, že se kvalita nabízeného jídla v poslední době velice zlepšila. Jistě vás o tom snadno přesvědčí i Catering & jídelna Raduň.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Rostliny k výsadbě, sadba na zahradu, do truhlíků i na balkon
Jaro sebou přináší spoustu radosti a především potřebu sázet a zkrášlovat. Najednou se k životu probouzejí zahrady, balkony i terasy a vůně a krása dýchá ze všech stran. K tomu chutné plody, které díky pěstování vzejdou, a vy jste na sebe pyšní. K pěstování však potřebujete rostliny a sadby na sázení do zahrad i truhlíků, které vám zajistí Garden ...
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
S životem přichází i změny ale díky produktům Abena pro inkontinenci, se můžeme cítit dobře a důstojně
Tyto inkontinenční pomůcky potřebují většinou starší lidé, proto se často jedná o pleny pro dospělé lidi. Někteří z uživatelů už nevědí nic o okolním světě, vůbec si jej neuvědomují nebo jsou ležícími pacienty. Jiní si ještě svou podstatu velice dobře uvědomují, a proto se jim snažíme zlepšit jejich život.
ABENA
Pevná paliva spolehlivě a na klíč
Při každé obchodní spolupráci je dobré mít partnera, na kterého se můžete spolehnout. A právě v takové vztahy věří i EMTB Trade. Naše společnost vznikla v roce 2005 a od té doby patříme k nejvýznamnějším dodavatelům pevných paliv nejen z České republiky.
EMTB Trade s.r.o.
Průmyslové podlahy všeho druhu, aneb vyberte si správný typ podlahy
Firma FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce rohoží, podlah a různých typů podlahovin. Podlaha je v každé průmyslové budově velice důležitá. Je to první část, kterou člověk zaregistruje, když vejde do místnosti. Ovšem průmyslové podlahy splňují také vyšší nároky a požadavky pro své používání a proto jsou zde možnosti, které vám tato společnost ...
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Akreditované laboratoře - vaše cesta k certifikaci
Potřebujete získat certifikaci pro vaše výrobky z oblasti strojů, strojních zařízení či třeba hořlavých materiálů? Pak vám pomůže společnost TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA. Kromě certifikace vám vaše výrobky naše zkušební laboratoř také ochotně vyzkouší a provede jejich technickou prohlídku. Mimo to nabízíme také podpůrné činnosti, jako je kalibrace ...
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Kožené bundy a saka od Fine Furs s.r.o. - kvalita, styl a pohodlí
Česká společnost Fine Furs s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem koženého oblečení z pravé kůže. Nabízí široký sortiment kožených bund a sak, které jsou ideální na podzim a jaro, kdy potřebujete ochranu před chladem a zároveň chcete vypadat elegantně a moderně. Pokud hledáte kvalitní a stylové kožené bundy nebo saka, pak je firma Fine Furs s.r.o. ...
Chcete nové auto? Zajistíme dovoz aut ze zahraničí bez starostí
Chtěli byste si pořídit nové auto? A uvažovali jste už o možnosti dovézt si vozidlo ze zahraničí? Že neumíte jazyk a je to moc starostí? Pak odpovědnost přenechejte jiným! Společnost RDAutomobil s.r.o. Martina Švancera vám zajistí přepravu auta ze zahraničí, vyřízení veškerých formalit i přihlášení v České republice. Nabízíme skutečně rychlý a ...
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Prádelna nese velkou část zodpovědnosti za spokojenost zákazníků – vyberte tu správnou
Potřebujete někoho, kdo vám zajistí spolehlivé praní prádla? Vlastníte hotel, restauraci, kadeřnictví, sportovní centrum, domov pro seniory či cokoli jiného, kde je třeba prádlo stále bezchybně čisté? Průmyslová prádelna pro vás bude možná správným řešením. Čištění oděvů, ubrusů, ručníků a podobně je velmi zodpovědným úkolem, jelikož nedokonalá ...
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Kvalitní ochranné pomůcky a pracovní oděvy od Hydrospor Ostrava
Hledáte kvalitní pracovní oděvy a pomůcky pro vaši firmu? Osobní ochranné pracovní pomůcky (OOPP) pro Moravskoslezský kraj vyrábí a dodává firma Hydrospor spol. s.r.o.. Najdete u nás maximálně funkční a odolné pracovní oděvy a další pomůcky za příznivou cenu. Navštivte náš e-shop nebo kamennou prodejnu v Ostravě a vyberte si z široké nabídky ...
HYDROSPOR spol.s r.o.