Aktuální články

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce
Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera, který vám pomůže s požární ochranou a bezpečností práce, máme pro vás řešení. Společnost ZEFA poskytuje komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, poradenství v oblasti životního prostředí a hygieny práce. Má kvalifikovaný a profesionální tým, který vám poskytne odbornou pomoc a ...
Sháníte dodávku, minibagr či minibus? S půjčovnou Emil Kaputa to máte bez starostí! Firma také zajišťuje výkopové práce.
Potřebujete odvézt nábytek, stavební materiál či jiný náklad, nebo byste rádi přemístili skupinu osob? Chcete pronajmout minibagr pro zahradní úpravy, výkopové práce, případně demolici? Pak si přečtěte o firmě Emil Kaputa, která nabízí kvalitní služby v oblasti půjčování dodávek, minibagrů a minibusů, včetně výkopových prací a půjčování ...
Druhy hydroizolace a její přednosti
Hydroizolační stěrky rozlišujeme dle jejich materiálového složení (disperzní, polymer cementové nebo asfaltové), druhu použití a dle způsobu přípravy. Mohou být jednosložkové či dvousložkové. Jsou vodotěsné, pružné a odolávající tlaku a mechanickému namáhání dlaždic. Snadno se nanášejí a výborně drží na podkladě.
Výměna autoskel, pneuservis i mnohem víc: Vše kolem vašeho vozu spolehlivě vyřeší MS steel Havířov
Komplexní služby pro váš vůz, jako je výměna autoskel, půjčovna, ruční mytí, autoservis a pneuservis, ale také dovoz vozů a příslušenství z USA. To vše nabízí společnost MS steel Havířov. Obraťte se na nás, o vše kolem vašeho vozu se postaráme!
MS steel s.r.o.
Přemýšlíte, jak vymalovat byt? Aplikace Dulux Visualizer vám pomůže!
Chcete vymalovat obývací pokoj, ale nejste si jisti, jestli vaše vysněná barva bude do interiéru sedět? Nevadí. Můžete totiž velice jednoduše zjistit, jak váš pokoj bude vypadat vymalovaný na modro, zeleno, růžovo nebo třeba fialovo. Pomůže vám jednoduchá aplikace Dulux Visualizer.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Servis čistící a úklidové techniky Kärcher: profesionální péče o vaše zařízení
Hledáte spolehlivý servis pro vaši čistící a úklidovou techniku zn. Kärcher? Chcete mít jistotu, že vaše zařízení bude vždy v perfektním stavu a připravené k použití? Pak je pro vás ideální volbou spolupráce s firmou Petr Tumidalský, která se specializuje na servis čistící a úklidové techniky zn. Kärcher pro lokalitu Ostrava a okolí.
S lepidly Mamut Glue zapomeňte na hřebíky a šrouby. Rychlé a pevné lepení pomocí moderních lepidel.
Žádné vrtání nebo hmoždinky, a to díky lepidlům Mamut Glue, které vyrábí a dodává firma Den Braven. Na trhu je uvedena celá řada těchto moderních lepidel na bázi MS polymerů a jedná se o lepidla vysokopevnostní, s okamžitou fixací a nosností 500 kg/m2.
Jaký je rozdíl mezi mechanickým, chemickým a biologickým peelingem? A proč jsou tak oblíbené masáže obličeje a dekoltu?
Peeling je způsob, jak odstranit odumřelé buňky pokožky a zlepšit její vzhled a zdraví. Existují různé typy peelingu, které se liší způsobem, jak působí na pokožku. V článku vám představíme rozdíly mezi mechanickým, chemickým a biologickým peelingem, a také vám přiblížíme, jak blahodárné účinky mají masáže obličeje a dekoltu.
Povrchová úprava kovů Ostrava – pěkný vzhled i trvalá kvalita
Povrchová úprava kovů je důležitou procedurou nejen pro zlepšení vzhledu předmětu, ale především pro jeho delší životnost a pro ochranu materiálu. Pro Ostravu a okolí zajišťuje povrchové úpravy kovů společnost LASON CZ, která má v tomto oboru letité zkušenosti a velikou praxi.
Lason CZ s.r.o.
Čištěná zelenina i loupané brambory jsou výborné pro větší provozy
Loupané brambory nebo čištěná zelenina mohou restauracím, nemocnicím či školám pomoci v hektických situacích. Někdy prostě ani pomocné síly nestíhají tak, jak by měly a v takový moment je každá minuta drahá. Obzvláště, pokud musíte vařit velké množství porcí najednou. Právě pro vás je tu společnost Dunaj - Ostrava, která vás v žádném případě ...
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Zažijte mořeplavbu s profesionály! Od kapitánských kurzů, přes pronájem jachet, až po teambuildingy.
Jste začátečník nebo zkušený mořeplavec? Zažijte jachting na vlastní kůži! Levanter s.r.o. je česká firma, která se specializuje na širokou škálu námořních služeb, od kapitánských kurzů až po teambuildingové aktivity, včetně kapitánských kurzů a zkoušek, pronájmu plachetnic a jachet, a také organizování výletů a plaveb po celém světě. V článku se ...
Zdravá dětská pokožka – vše, co potřebujete vědět
Děti jsou před svým narozením dokonale chráněné v plodové vodě a narození pro ně znamená tak trochu šok. Jejich citlivá pokožka se najednou musí přizpůsobit novému prostředí. Abychom tento přechod co nejvíce našemu miminku ulehčili, je zapotřebí používat kvalitní kosmetiku pro každodenní péči.
ABENA
Odborné a přesné měření zraku v Krnově
Měření zraku patří mezi stěžejní práci každého optometristy. Je třeba přitom myslet na to, že je zásadní rozdíl mezi očním lékařstvím a optometrií. Zatímco oční lékař v první řadě léčí, zkušený oční optik se zabývá odborným a přesným měřením zraku. Ačkoliv oční lékař dokáže provést vyšetření zraku a měření, v kvalitní optice získáte mnohem ...
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Firma Pavlínek od roku 1996 zprostředkovává na trhu vázací techniku
Tato firma sídlí v moderně rekonstruované budově nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad. Dobré jméno si vybudovali díky kvalitním výrobkům a také službám, které poskytují. Jak na českém tedy tuzemském, tak i na zahraničním trhu se jim daří své vázací prostředky velice dobře propagovat a díky tomu mají mnoho dlouhodobých a spokojených zákazníků.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
DEREK - Kaluža s.r.o. - váš partner v boji proti škůdcům
Firma DEREK - Kaluža s.r.o. má dlouholeté zkušenosti a kvalifikaci v oblasti dezinsekcí, deratizací a dezinfekcí. Spolupracuje s obyvateli i správci domů a poskytuje jim praktické rady pro prevenci a řešení problémů se štěnicemi.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Nechcete, aby se zbytečně trápili? Nechte je vykastrovat
Každý majitel chce pro svého mazlíčka dlouhý a spokojený život. Základním předpokladem, jak toho dosáhnout je zachování zdraví. Kromě kvalitní stravy a pravidelného očkování můžete ale předcházet vzniku mnoha zdravotních komplikací i tím, že svého čtyřnohého společníka necháte vykastrovat. Kastrace je chirurgický zákrok, při kterém jsou ...
Veterinární ordinace Palackého Opava
Studujte obory, které vás v budoucnu uživí
Chcete vzdělání s praktickým využitím, které je zároveň moderní a zábavné? Přihlaste se na Střední školu a Vyšší odbornou školu hotelnictví Opava. Kromě oborů s maturitou i bez maturity škola navíc nabízí i dvouleté nástavbové studium.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Výročí firmy HYDROSPOR spol. s.r.o. se pomalu blíží, 25 let je doba, která si zaslouží obdiv
Roku 1992 se tři přátelé a také spolupracovníci rozhodli tuto firmu založit. Díky dlouholeté praxi slaví pořád úspěchy. Hlavním pracovní náplní je stavební činnost se zaměřením na vodohospodářské stavby se specializací na vodovodní a kanalizační řády.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Truhlářství a sklenářství HRANOL: Kvalitní nábytek a sklenářské práce na míru
Firma, se sídlem v Ostravě Vítkovicích, vznikla v roce 1995. Poskytuje komplexní služby od návrhu, přes zaměření, až po realizaci a montáž. Nebojí se složitých zakázek - bere je jako výzvu. Mezi jejich produkty patří kuchyně, skříně, podlahy, kanceláře, pergoly, zahradní nábytek, vybavení dětských hřišť, přepážky, zástěny, obklady, zasklívání ...
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Fasádní barvy Opava a okolí - všechny značky pod jednou střechou včetně míchacího centra za super ceny
Potřebnou barvu vám poskytnou a v případě potřeby i namíchají, díky jejich speciálně vybavenému tónovacímu centru Abc barvy, které sídlí na ulici Bochenkova 2 v Opavě. Tato firma poskytuje kompletní sortiment interiérových a fasádních barev.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Hagemann Opava: Užitkové nástavby vozidel, vestavby i přestavby
Potřebujete kvalitní nástavbu či vestavbu vozidla? Obraťte se na společnost Hagemann a.s., která patří k nejvýznamnějším výrobcům užitkových nástaveb v České republice. V našem širokém sortimentu najdete nejrůznější nástavby na všechny druhy podvozků. Nástavby vyrobíme dle přání zákazníka s ohledem na jeho potřeby a požadavky. Provádíme také ...
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Mobilní telefony a příslušenství v kamenné prodejně za internetové eshopové ceny
Zajišťujeme profesionální přístup a také kvalitní produkty vždy se stoprocentní garancí. Vždy vystavujeme daňové doklady, v případě problémů vracíme peníze, snažíme se dodržovat zákonné předpisy, takže je u nás možnost i řešení reklamací či odstoupení od smlouvy, ale máme také odborně vyškolené pracovníky, kteří vám provedou i pozáruční servis.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Nejčastější chyby při manikúře a pedikúře doma a jak se jim vyhnout
Manikúra a pedikúra jsou způsoby, jak si zkrášlit nehty a postarat se o své zdraví a pohodu. Pokud si manikúru či pedikúru děláte samy, můžete se dopustit některých chyb, které mohou poškodit vaše nehty nebo zkrátit trvanlivost laku. V článku se dozvíte, jaké jsou to chyby a jak se jim vyhnout. A také proč je dobré občas navštívit profesionální ...
O kovový odpad, staré autobaterie i celé autovraky se postará firma TROJEK
Máte kovový odpad, se kterým si nevíte rady? Potřebujete bezpečně zlikvidovat starou autobaterii nebo autovrak, případně zajistit demolici staré stavby? Od toho je tu firma TROJEK, a.s.! Poskytujeme kompletní servis díky nejvyšší technické vybavenosti v České republice.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Kvalitní pečená, uzená a grilovaná masa a ostatní speciality
Řeznictví a uzenářství je našim koníčkem již od nepaměti. Stále se však zlepšujeme a vyvíjí se i naše výroba. Ovšem jsou i takoví lidé, kteří do našich základních prodejen, které máme v obci Otice a také v Opavě, části Kylešovice, chodí velice rádi na klasické a poctivé vlastnoručně vyrobené uzenářské výrobky, které už roky mají rádi.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.