Aktuální články

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Nová novela zákona o pohřebnictví
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. se snaží pomáhat všem pozůstalým a příbuzným se všemi náležitosti pohřbu. Bohužel je to součást lidského života. Zařídíme, aby rozloučení bylo vždy důstojné. Snažíme se o hladký průběh, aby vše proběhlo decentně a bez zbytečných komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Kvalitní plastová i hliníková okna Ostrava a celý Moravskoslezský kraj
Plastová a hliníková okna je třeba vybírat pouze z kvalitních materiálů, které jim dopředu zaručí dlouhou životnost. Je třeba ovšem také zhodnotit stav budovy, kde se budou okna instalovat. V takovém případě byste měli zvážit odbornou konzultaci a technické poradenství, kdy se před objednáním dozvíte vše podstatné. Se společností LOP realizace ...
Výroba rozvaděčů je nová činnost firmy DK-ELVIS s.r.o.
Vyrábíme distribuční rozvaděče pro všechna odvětví hospodářství a průmyslu, například rozvodny nízkého napětí, rozvaděče pro průmyslové haly, rozvaděče pro přímé i nepřímé měření spotřeby elektrické energie, repase rozvoden nn, zásuvkové a napájecí skříně.
DK-ELVIS s.r.o.
Ekologická led svítidla do domácností, firem i továren
Většina domácností a dalších objektů postupně přechází z klasických žárovek na modernější, ekonomicky výhodnější a mnohem více ekologičtější led svítidla. Ta jsou výhodnější z mnoha důvodů, největším aspektem je ale nejspíše dlouhá životnost a z ní plynoucí výrazná finanční úspora. Vybavte svou domácnost či firmu tím nejlepším osvětlením i Vy.
Gastrosklad ušetří starosti pořadatelům oslav
Žádná větší společenská akce se neobejde bez dostatečného gastronomického vybavení. Jestliže se po skončení nechcete zaobírat starostmi, kam všechny talíře a termoporty uskladnit, tak si to jednoduše půjčte. K dispozici je prakticky vše, co takový podnik žádá.
GAVENDA: Prodej hutního materiálu
Trubky, profily, nosníky, plechy, kulatina z oceli, hliníku, nerezu. Společnost GAVENDA s.r.o. prodává zkrátka veškerý hutní materiál. Touto činností se zabývá od počátku své existence. Naše středisko najdete v Oticích i v Krnově, kde se sice jedná o menší sklad, ale s podobným sortimentem.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Kompletní elektro práce pro firmy i občany na Opavsku a Ostravsku
Sháníte firmu v okolí Opavy nebo na Ostravsku, která by mohla zařídit elektro práce pro novostavbu, starší dům v rekonstrukci nebo byt? Nebo jste naopak firma, která shání firmu pro účely elektroinstalace a elektromontáže či pro účely revizních služeb nebo opravy elektrospotřebičů? V tom případě se můžete obrátit na firmu SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Autodílna MOTORSPORT zajistí vašemu automobilu servis po celý rok
Automobil používá dnes k přepravě téměř každý. V některých rodinách je vozů navíc hned několik. Proto je dobré mít svůj osobní autoservis, kam se můžete v případě potřeby kdykoliv obrátit. MOTOTORPORT je rodinný podnik, a tak vám vždy můžeme zaručit osobní přístup a vstřícné jednání.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Grissini a grahamové tyčinky: Pekařské výrobky, ze kterých nemusíte mít výčitky
Pokud si rádi smlsnete na nějaké dobrotě, ale zároveň chcete žít zdravě a nezahlcovat své tělo zbytečnými tuky a chemií, můžete zvolit například italské nebo grahamové tyčinky, které vyrábí PEKÁRNA KRÁL. Jedná se o velmi lahodné, jemné a křupavé trvanlivé pečivo s nízkým obsahem solí i tuků. Přesvědčte se, že i pekařské výrobky mohou být součástí ...
Když se snoubí zámečnictví a umění
Produkty, které vycházejí z dílny uměleckého zámečnictví Romana Mičky v Opavě Zlatníkách, jsou vždy originály. Pokud se jedná o restaurování starých uměleckých děl, pak se vše provádí v souladu s dobovými technikami i dokumentací.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Díky společnosti Kavamat si můžete vychutnávat kávu nejvyšší kvality za pomoci prvotřídních kávovarů
Společnost Automaty Kavamat Vendig s.r.o. je nejen přímým dovozcem a prodejcem kvalitních kávovarů, ale díky dlouholetým zkušenostem v tomto oboru dodává na trh kávu prvotřídní kvality. Kávu KAVAMAT PREMIUM ESPRESSO oceňují i nejnáročnější zákazníci.
Předcházejte katastrofám díky pravidelnému čištění komínů a kotlů
Požáry domů nejsou neobvyklým jevem. V loňské topné sezoně došlo k téměř tisícovce požárů. A jejich příčina? Špatně ošetřené komíny - konkrétně vznícení sazí v komíně, které se rychle rozšiřuje. Tyto požáry se při včasném zásahu dají snadno uhasit. Ještě lépe se jim dá ale předcházet. Pomůže vám s tím společnost Kovoblesk Opava.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Léčení bolesti kloubů – rameno, loket, koleno, kyčel
Problémy s klouby patří k nejčastějšímu onemocnění nejen dospělých, ale i dětí. Onemocnění bývá bolestivé a snižuje nejen možnost pohybu, ale také celkovou kvalitu života. Nejčastějším důvodem těchto potíží bývá artróza. Pokud chcete s touto nepříjemností jednou provždy skoncovat, svoji pomoc vám poskytne Centrum ucelené léčebné rehabilitace a ...
Kamenictví Škrobánek: Vyrábíme vkusné náhrobky za příznivou cenu
Kámen je základní stavební materiál a má proto velké využití. Z kamene se nedělají jen žulové a mramorové náhrobky, ale také kuchyňské desky a krby. Nabízíme vám veškeré kamenné výrobky. Naši práci děláme poctivě, tradiční formou a s láskou k řemeslu.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
MR STEEL GROUP: Výkup železa a barevných kovů  za nadstandardní ceny
Máte zájem o výkup železa, katalyzátorů nebo autobaterií za výhodnou cenu? Naše firma MR STEEL GROUP vám na svých pobočkách v Opavě, Bruntálu a Krnově zaručuje kompletní servis a profesionální přístup. Spokojenost zákazníka je pro nás vždy na prvním místě.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Horské Lázně Karlova Studánka v Jeseníkách – to nejsou jen léčebné pobyty pro pacienty, ale také rekreační pobyty pro všechny ostatní
Horské Lázně Karlova Studánka v Jeseníkách – to nejsou jen léčebné pobyty pro pacienty, ale také rekreační pobyty pro rodiny s dětmi, pro seniory, lyžařské pobyty, wellness pobyty pro dva a mnoho dalšího. Zažijete nečekané a nespoutané zážitky i na eko farmě, jízdu na koních nebo úplně nový, úžasný a luxusní whirpool.
Hledáte spolupráci v oblasti nedestruktivního zkoušení?
Zákazníci v této oblasti mají jasno. Často hledají spolupráci, která by jim umožnila právě zkoušky v oblasti nedestruktivního testování. Nejlepší variantou, kterou můžete zvolit, zůstává externí firma, která s vámi bude spolupracovat, a proto se můžete obrátit na společnost Intest NDT, spol. s.r.o.
Kapaliny do ostřikovačů na léto i na zimu
Zajistit čistotu čelního skla během jízdy je jedním z nejdůležitějších úkolů každého řidiče. Proto máme na automobilech stěrače, proto máme ostřikovače. Aby však byl ostřikovač funkční, musí být naplněn kvalitní kapalinou do ostřikovačů, která zajistí očištění skla. V zimním období je třeba do ostřikovačů nalít speciální nemrznoucí kapalinu, která ...
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výkup železa a barevných kovů za bezkonkurenční ceny, to je MR STEEL GROUP
Výkup železa a výkup barevných kovů výhodně? To vám nabízí společnost MR STEEL GROUP. Na pobočkách v Opavě, Krnově a Bruntále vykupujeme železo, barevné kovy, autobaterie i katalyzátory. Jsme ideální volbou pro všechny, kdo hledají bezkonkurenční ceny a profesionální služby.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kompletní zabezpečovací systémy ochrání vaše blízké i majetek
Chcete mít klidný spánek a udělat to nejlepší pro ochranu osob, majetku i celých objektů? Společnost 4M zabezpečovací systémy je profesionálem v oblasti dodávky a instalace zabezpečovacích a kamerových systémů. Mimo to se zabývá protipožární ochranou, počítačovými sítěmi a realizací jakýchkoliv slaboproudých rozvodů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zemědělské a lesnické stroje a další špičková technika
Kvalitní stroje a technika jsou součástí zemědělského, lesnického i stavebního odvětví. Bez nich by veškerá práce a přeprava byly mnohem složitější. Důležitá je však nejen jejich výroba a prodej, ale také opravy a servis, které vyžadují špičkové odborníky. Mezi ně patří i česká společnost B-AGRO Březová s. r.o.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Bolest zad, ramene, rukou i nohou vám pomůže vyřešit komplexní rehabilitace
V dnešní uspěchané době jsme zvyklí bolest přecházet, dokud to jde. Bolest zad, bolest ramene, rukou nebo nohou tak často neřešíme včas a poté narazíme na velké problémy. Patříte i vy k těm, kteří bolesti zad či jiných částí pohybového aparátu podcenili? Pomůže vám Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti Opava. Pro děti i dospělé ...
Vložkování komínů a jiné kominické práce
Komínové vložky jsou podstatnou součástí vašeho komína. Pouze kvalitní komínová vložka společně s precizním a správně provedeným vyvložkováním vám zajistí dlouhou životnost, vysokou účinnost a bezpečný provoz vašeho kotle. Neprofesionální zásahy do komínu, ať už se jedná o vložkování komínů či o jakékoli jiné rekonstrukce, mohou mít fatální ...
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Stále ještě hledáte kvalitní elektromotory, čerpadla, brusivo, elektronářadí či jiné vybavení dílny? Už nemusíte!
Elektromotory, elektronářadí či brusivo používá denně nejen spousta kutilů, ale i těch, kteří tyto věci potřebují k výkonu svého zaměstnání. Aby mohl člověk svou práci udělat kvalitně, potřebuje k tomu samozřejmě také kvalitní vybavení dílny. Pořídit ho můžete ve firmě KRES spol. s r.o., která se zaměřuje na prodej a servis elektrických strojů, ...
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Tepelnou a akustickou foukanou izolaci pro váš dům zajistí INTEZO
Příliš vysoké či naopak nízké teploty, plísně, hmyz nebo hluk už vás doma obtěžovat nebudou. Tepelná izolace sníží teploty prostor v létě a udrží teplo v zimě, foukaná izolace navíc výrazně zlepší jejich akustiku. Firma INTEZO vám zajistí nejmodernější technologie a nejkvalitnější řady foukaných izolací.
Ing. Petr Kazický Intezo