Ošetření outdoorového oblečení a obuvi je důležité!
Maximální funkčnosti a životnosti outdoorového oblečení a obuvi lze dosáhnout jen pomocí správné péče. Tou je odstraňování nečistot, pachů, obnovování prodyšnosti či impregnace. Společnost Prosport Praha s.r.o. zajišťuje autorizovaný prodej přípravků pro ošetřování outdoorového oblečení. Rovněž je výhradním zástupcem mnohých významných značek v ...
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Víceúčelová hřiště nejen pro školy vyžadují kvalitní sportovní povrch
Hrací plocha a kvalitní hřiště jsou důležitou součástí všech tělocvičen, sportovišť i obcí. Nejen tenisové kurty, ale i fotbalové hřiště a velice oblíbené multifunkční hřiště vyžadují k realizaci kvalitu, profesionalitu a zkušenosti. A právě tyto a další podmínky splňuje firma Forward tenis-sportovní stavby se sídlem ve Staré Boleslavi.
Klasické fitness, fitness cvičení a posilování i s profi trenérem
Rádi byste do vašeho života zařadili pohyb a cvičení? Jestli jste začátečníci nebo draví sportovci, můžete navštívit profesionální fitness, ve kterém najdete všechno, co potřebuje vaše tělo i mysl. Nejen moderně vybavené prostředí, ale i 30 let zkušeností má pro vás připravené fitness centrum PEPA sport Opava spol. s r.o.
Ochlazení v hlubinné vodě Aquaparku v Ústí nad Orlicí
Celý areál letního Aquaparku v Ústí nad Orlicí je zásobován hlubinnou vodou z vrtu. V bazénech má voda průměrnou teplotu 22 - 24°C. Na každého návštěvníka je vyměněno 60 l vody, a proto se daří udržovat teplotu, která ve vedrech poskytne příjemné ochlazení.
TEPVOS,  spol. s r.o.
Značkové sportovní zboží pro prodejny i samotné sportovce
Zabýváte se prodejem sportovních potřeb, sportovního oblečení a obuvi nebo sháníte kvalitní sportovní zboží renomovaných značek? Velkoobchodní i maloobchodní prodej se sportovním zbožím všeho druhu PROSPORT PRAHA je v každém případě spolehlivým partnerem. A nechybí ani přehledný e-shop s pestrou nabídkou.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Horské Lázně Karlova Studánka v Jeseníkách – to nejsou jen léčebné pobyty pro pacienty, ale také rekreační pobyty pro všechny ostatní
Horské Lázně Karlova Studánka v Jeseníkách – to nejsou jen léčebné pobyty pro pacienty, ale také rekreační pobyty pro rodiny s dětmi, pro seniory, lyžařské pobyty, wellness pobyty pro dva a mnoho dalšího. Zažijete nečekané a nespoutané zážitky i na eko farmě, jízdu na koních nebo úplně nový, úžasný a luxusní whirpool.
Umělý koberec Playrite je pro tenisové kurty efektivním řešením
Sportoviště a kvalitní sportovní hřiště potřebují nejen sportovní kluby, ale i školy, rekreační střediska a další. Výstavbou, rekonstrukcí a údržbou sportovišť na klíč se zabývá firma Forward tenis. Specializujeme se zejména na bezúdržbové umělé sportovní povrchy, které jsou vhodným řešením pro vnitřní i venkovní sportovní hřiště. Nabízíme ...
Nazujte ty správné taneční boty od Heller Dance a staňte se králem či královnou plesu
Začínají taneční kurzy a bez kvalitních tanečních bot se tanečníci neobejdou. Taneční obuv je vždy součástí povinné výbavy tanečníka. Ti vám mohou povídat, jak se tančí v obyčejných nebo v tanečních botách. Je v tom opravdu velký rozdíl, a proto je třeba výběru vhodné taneční obuvi věnovat dostatečnou pozornost.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Prodej i servis jízdních kol nejen pro Opavu a okolí
Ať už potřebujete nové jízdní kolo a cyklopříslušenství, nebo sháníte spolehlivý servis jízdních kol, a jste z okolí Opavy, obraťte se na prodejnu a opravnu jízdních kol KOSKA Bike. V Hradci nad Moravicí, jen pár kilometrů od Opavy, nabízí zkušení profesionálové kompletní sortiment pro cyklisty a zajistí i servis odpružených vidlic.
Obuv LOWA – pro extrémní podmínky stvořená
Přemýšlíte nad nákupem kvalitní obuvi, se kterou se nebudete bát vkročit do extrémního prostředí? Pevnost, voděodolnost i pohodlnost, to jsou základní parametry, které jsou při výběru kvalitní odolné obuvi stěžejní. Pokud takové boty hledáte, obuv LOWA pro vás bude ideální volbou.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Kvalitní a pohodlná sedadla a křesla do divadla a kina
Všude, kde máme v úmyslu posedět si trochu delší dobu, vyžadujeme pohodlí. Kvalitní sedadla a křesla, která vycházejí z dílen moravské firmy HOKO-VH s.r.o. pohodlné posezení zaručují. To ale rozhodně není jediné plus, které tato renomovaná společnost svým zákazníkům přináší.
Prodejna a eshop s elektrokoly
Široký výběr elektrokol, báječné ceny, zkušenosti a odborné rady, to všechno najdete v prodejně Svět kol a elektrokol. Prodejna se nachází v Hulíně a nazývají se bike-centrum.cz. Pod tímto názvem najdete na internetu také jejich e-shop, který skýtá neuvěřitelné množství různých značek kol i elektrokol.
Zajištění bezpečnosti na kole s kvalitním vybavením pro cyklisty
Jízda na kole je příjemným relaxačním koníčkem i sportovní aktivitou, ale také skvělým dopravním prostředkem na každodenní využívání. Vzhledem k tomu, že jde o prostředek, který nijak svého uživatele nechrání, tak si každý musí bezpečnostní prvky zajistit tak, aby v každém případě neohrožoval sebe ani ostatní. A to chce především kvalitu a široký ...
BIKESPACE Tábor: Stavba kol na zakázku podle vašich přání a potřeb
Nemůžete najít kolo, které by splňovalo všechny vaše představy a odpovídalo vašim potřebám? Nechte si své vysněné kolo sestavit na míru! Stačí se obrátit na společnosti BIKESPACE ve městě Tábor, která se zabývá stavbou kol. Vyrábíme kola na zakázku a upravujeme vaše stávající kola přesně podle vašich požadavků a přání.
Aktivní pobyty ve Sportovním centru Semily
Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace nabízí mnoho temperamentního sportovního využití. Pohyb je pro člověka nejenom zdravý, ale také naprosto přirozený. Svaly, kostra, klouby, šlachy a vazy, veškeré části našeho těla jsou přizpůsobené k pohybu. Užijte si ho proto naplno ve sportovním centru Semily.
Stavba jízdních kol podle představ zákazníka
Chcete vlastní originální kolo nebo překvapit někoho jiného? Potom vás bude zajímat skvělá možnost nákupu kola přímo na míru vašim představám a požadavkům. Můžete si nechat zdokonalit to svoje stávající nebo vymyslet zcela nové, jaké jinde nenajdete. A o to se s radostí postará cyklo obchod BIKESPACE z Tábora.
Výroba nerezových skluzavek a tobogánů
Občas byste se chtěli vrátit do dětských let? Možná se vám příjemné prožitky z dětství hned vybaví, když se řekne skluzavka a tobogán. A právě nerezové skluzavky a tobogány vyrábí firma ALFEKO s.r.o., která se zaměřuje také na výrobu lehkých kovových konstrukcí, ale zpracovávají i velice náročné a odvážné projekty.
Výroba a prodej licenčního textilu pro děti
Věděli jste, že na výrobu a prodej textilu s potiskem známých postaviček je potřebná licence? Oblečení s potiskem je žádané hlavně u našich nejmenších a takové kousky se stávají jejich nejoblíbenějšími. Překvapte a potěšte i vy svoje děti a pořiďte jim oblečení s obrázky dle jejich přání. O vaše požadavky se následně postará výrobce a velkoobchod ...
Elektricky vyhřívané oblečení zaručí komfort při sportu i práci venku
Být v teple je důležité. Jak ale nepromrznout ve chvílích, kdy se střídá fyzická aktivita s nečinností? Řešení má firma Prosport Praha s.r.o., která v maloobchodní prodejně a internetovém obchodě prodává elektricky vyhřívané oblečení. Nabízíme široký sortiment vyhřívaných oděvů a doplňků vyráběných belgickou firmou Belginova, ale i další ...
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej originálního armádního zboží, zboží pro volný čas, turistiku a camping
Pro přežití v přírodě je důležité jak vyhovující oblečení, tak i komplexní vybavení, které má například armáda ČR, ČSLA a NATO. Originální výstroj a materiál tohoto druhu vám ze širokého sortimentu poskytne společnost ARMPEX s.r.o., Nová Paka.
Materiál a technika ve vojenském stylu, nejlepší kousky u nás - Armpex
Již od roku 2002 se zaměřujeme na všechno, co se týká vojenského materiálu nebo techniky. Originální armádní kousky, turistické zboží, nebo jenom věci na camping a volný čas. Zboží je také k dispozici v kamenné prodejně, která se nachází u Prahy – Krkonoše, zhruba 1 km před Novou Pakou.
Jízdní kola různých typů, spolehlivý cykloservis i cyklovybavení – od cyklistické přilby až po funkční prádlo
Cyklistika je ideální sport pro každého, bez ohledu na věk, váhu či fyzickou kondici. Jízdní kola umožňují pohyb, který nezatěžuje klouby, lze si zvolit zátěž, délku trasy i tempo, a proto si může pohyb venku na čerstvém vzduchu užívat každý. Od malých dětí přes seniory, kteří chtějí zůstat aktivní, až po profesionální sportovce a závodníky. A ...
Hledáte firmu, která vám postaví velkou halu, sklad nebo rozlehlou firmu? Pak se spolehněte na společnost Ruchstav Building a.s.
Zaměřujeme se na všestrannost. Pomůžeme vám v každém ohledu a mnoho z daných staveb stavíme kompletně na klíč. Můžete se spolehnout na odborníka v oboru, který vás nezklame. Realizace stavebních záměrů nebyla nikdy jednodušší.
Přejete si společenské či taneční šaty jako ze Stardance? Můžete je mít!
Taky patříte k těm, kteří sledovali soutěž Stardance nejen kvůli skvělým tanečním výkonům, ale také proto, že zde byly k vidění skutečně nádherné společenské šaty? Tančíte sami závodně, nebo si jen přejete pohádkové plesové šaty z těch nejkvalitnějších materiálů? Navštivte nás a my vám na míru ušijeme společenské šaty vašich snů. S námi už nikdy ...
HELLER DANCE Taneční obuv Praha