Z Golf Academy Pavel Nič vycházejí hvězdy českého golfu
Máte-li talent, vytrvalost, chuť učit se od těch nejlepších a hlavně vyhrávat, svěřte se golfové škole, ze které vyšly opravdové hvězdy českého golfu. Za přibližně 20 let od vzniku Golf Academy dosáhli hráči pod vedením Pavla Niče 45 mezinárodních, národních, juniorských a dorosteneckých mistrovských titulů.
Nejen správné fitness vybavení udělá z návštěvy posilovny zážitek
Zdravý životní styl se stává součástí životů čím dál více lidí. Zdravá strava a pravidelný pohyb nás udržují štíhlé, zdravé a spokojené. Fitness centra na nás „útočí“ ze všech stran. Přesto ale někdy sníte o tom, že si své fitness otevřete? Pak se potřebujete odlišit od konkurence a být v dané lokalitě výjimečný. Jak na to vám poradí společnost ...
YMCA – největší mládežnická organizace na světě
Model, kdy neziskové organizace zakládají firmy, aby z jejich zisku financovaly svoji společensky prospěšnou činnost, se u nás teprve pozvolna začíná šířit. Přitom tu už dlouhá léta působí organizace, která má v této oblasti dalekosáhlé zkušenosti z celého světa. YMCA – Křesťanské sdružení mladých lidí a také nejstarší a největší mládežnická ...
Kulečníkové stoly s tříletou zárukou pro herny i soukromé využití
Firma Kučera Billiards se zabývá výrobou kulečníků jak ve standardním provedení, tak i na zakázku dle specifických požadavků klienta. Pořídíte zde kulečníkové stoly i veškeré kulečníkové potřeby včetně komplexních služeb, tedy dodávky, montáže, servisu i renovace.
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.