Sportovní a kongresové centrum Lednice na Moravě
****Spa Resort Lednice jsou vyhledávaným lázeňským centrem. Kromě unikátních léčebných procedur jsou pro návštěvníky velmi atraktivní také svou polohou v těsné blízkosti Lednicko-Valtického areálu. Ovšem nejen léčebné pobyty a výlety do okolí lákají do resortu návštěvníky. ****Spa Resort Lednice se staly i významným centrem kongresové turistiky. V ...
Kongresové centrum nabízí prostor pro semináře a školení
Moderní ubytování uprostřed krásné přírody. Místo vhodné pro turistiku a na procházky skrz krásnou krajinu. Nabízíme ubytování v 70 komfortně vybavených pokojích. Celková kapacita lůžek je 150.
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Při výběru kola využijte rady odborníků
Výběr kola je vždy náročnou disciplínou, ať už jde o kolo horské, silniční, trekové či dětské. Společnost KOSKA Bike se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá prodejem kvalitních kol a cyklistických potřeb, v tomto oboru má bohaté zkušenosti a znalosti. Ptali jsme se, jak při výběru kola postupovat.
Hotel Kraví Hora Bořetice – ideální pro firemní akce i rodinné dovolené
Firemní akce, rodinný výlet, romantický víkend plný wellness nebo noc strávená ve vinném sklepě? To vše nabízí Hotel Kraví Hora Bořetice. V našem hotelu najdete pohodlné ubytování, skvělou restauraci, konferenční místnost i řadu možností, jak trávit volný čas, a to po celý rok.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Fitness centrum v Olomouci představuje novodobé velice moderní cvičení xbody, se kterým můžete získat zanedlouho skvělou postavu
Pokud holdujete i novinkám, tak vás jistě bude zajímat cvičení, které se nazývá xbody Actiwave. Jde o elektrickou stimulaci svalů, zkráceně budeme využívat ESM, která vyvolává svalové kontrakce pomocí elektrických impulsů. Nemusíte se dopředu děsit, naopak je to opravdu moderní a úžasné cvičení.
PREmobilita – jízda na elektřinu
Automobily, motocykly, kola, koloběžky, tříkolky a další dopravní prostředky v čím dál větší míře využívají ke svému pohybu elektřinu. Obrovskou výhodou tohoto způsobu dopravy jsou minimální náklady na provoz, schopnost všech řešení nabíjet z klasické zásuvky a s tím související prakticky neomezená mobilita. Služba PREmobilita společnosti Pražská ...
Městský mobiliář obsahuje vybavení pro parky, města i dětská hřiště
Sociální prostranství, jako například parky, promenády, náměstí, dětská hřiště a další, se neobejdou bez kvalitního vybavení, které přispívá pohodovému trávení volného času. Parkový a městský mobiliář HAGS obsahuje všechny nezbytné součásti, které je možné do těchto prostor instalovat.
Svět formule 1 na vlastní kůži
Zažijte opravdový adrenalin na závodní dráze v Bruntále! Společnost Janků Trade s.r.o. v rámci závodiště provozuje půjčovnu motokár, Simulátor F1, Ferrari Bar a další aktivity, bez kterých se neobejdou žádné pořádné večírky.
HAGS Praha vybuduje dětské hřiště i ve vašem městě
Rekreační parky, sportovní hřiště i městská zeleň neodmyslitelně patří do každého města. To stejné platí i pro dětská hřiště. Pryč jsou doby, kdy se hřiště pro děti rovnalo jedné lavičce a rozvrzanému kolotoči. Společnost HAGS Praha nabízí moderně vybavené parky pro děti i dospělé. Z naší nabídky si vybere každý. Uděláme i vaše město hezčím!
Sportovní centrum Semily přináší nejrůznější možnosti sportovního vyžití i relaxace
Potřebujete po zimě shodit pár kilo, zpevnit svaly nebo jen udržovat své tělo v kondici? K tomu všemu vám pomůže Sportovní centrum Semily. Poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. K dispozici vám je sportovní hala, squash, malý sál pro stolní tenis a cvičení i fitcentrum. Na své si tu přijde zkrátka každý.
Nádherná, klidná a romantická příroda a k tomu příjemné, malebné ubytování v penzionu Kamzík ***
V dnešní době lidé neustále někam spěchají. Pokud se chcete na chvíli zastavit a podívat se do krásné přírody, ubytovat se v pěkném penzionu, pak rozhodně můžete vyzkoušet penzion Kamzík, který se těší na vaši návštěvu.
ROYAL HUNT: Lovecké potřeby, střelivo i úprava zbraní
Hledáte obchod, kde byste pořídili lovecké potřeby, zbraně, střelivo i veškeré příslušenství a různé doplňky? Pak neváhejte a navštivte kamennou prodejnu ROYAL HUNT rodinné firmy A-ROYAL Service s.r.o.. Od roku 1999 se zabýváme ochranou osob a majetku, naše působení na trhu jsme rozšířili také o rodinnou tradici v myslivosti a zálibě ve zbraních i ...
Starý nábytek nemusí být špatný. Restaurování mu vdechne nový život
Pokud se nechcete vzdát starého nábytku, vsaďte na restaurování! Kvalitní ruční práce přinese vašemu vybavení nový lesk a vy jej můžete bez problémů nadále využívat na sto procent. Restaurátorské práce nabízí i společnost ONJASI truhlářství ze Zábřehu, a to více než deset let. Najdete zde kvalifikovaný a odborný personál na svém místě!
Relax, rodinná dovolená i firemní akce pod střechou hotelu Všemina
Pro milovníky zážitků přímo v krásném kraji naší země, uprostřed Hostýnských a Vizovických vrchů, je připravených mnoho skvělých možností. Můžete se těšit na wellness pobyty, rodinnou dovolenou, rybaření, cyklistiku, turistiku, ale také uspořádat nezapomenutelné teambuildingy i další firemní akce. Moderní zázemí a kvalitní péči pro hosty poskytne ...
Vojenský materiál a technika na e-shopu ARMPEX
Nejen originální armádní zboží, ale i vybavení pro turistiku, kempování a volný čas. To vše najdete na e-shopu ARMPEX nebo v kamenném obchodě v Kumburském Újezdu. Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího vojenského zboží, prodáváme vojenský materiál, výstroj i techniku. Pořídíte u nás také nejrůznější vojenské, ale i outdoorové oblečení.
Sportovní centrum Semily zve všechny příznivce pohybu a kvalitní relaxace
Hledáte-li ideální místo pro aktivně strávený volný čas, navštivte Sportovní centrum Semily, kde naleznete prostory pro veškeré populární sportovní i relaxační aktivity na jednom místě. Centrum se může chlubit moderním vybavením a veškerým potřebným zázemím vytvořeným pro zábavu jedincům, rodinám i větším skupinám.
Umělý trávník – ideální povrch pro tenisové kurty i víceúčelová hřiště
V oblasti sportovních povrchů patří umělé trávníky mezi nejvyhledávanější materiály vůbec. Umělý trávník je vhodný pro tenisové kurty, ale také víceúčelová či dětská hřiště. Tento sportovní povrch totiž vyniká ve všech ohledech, je odolný a jednoduchý na údržbu. Společnost StavoSport s.r.o. se zabývá projektováním, výstavbou a rekonstrukcí ...
Nové fitness trendy ve FitStyle
FitStyle není pouhým fitness centrem a posilovnou v Hradci Králové. FitStyle je životní styl, který udává směr. Studio nabízí širokou škálu nových a energických skupinových sportů, které Vás doslova uchvátí a stanou se pravidelnou součástí Vašeho života. Máte zaměstnání, do kterého vkládáte mnoho sil a času, potřebujete se snadno vyrovnávat s ...
Plesová sezóna je v plném proudu! Pořiďte si plesové šaty, kterými oslníte
Na plesové šaty kladou ženy daleko větší nároky než na každodenní oblečení. Žádná nechce být na společenské události nezajímavá, obyčejná či v nejhorším případě mít stejné šaty jako někdo další v sále. Pokud si necháte ušít plesové šaty na míru, nic z toho vám nehrozí. Jestli navíc chcete mít jistotu, že získáte plesové šaty přesně podle svých ...
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Fitness Opava nastartuje vaši cestu za zdravým tělem
Říká se „ve zdravém těle zdravý duch“. Tímto krédem bychom se měli řídit všichni, ne však pokaždé tomu tak ale skutečně je. Zaměstnavatelé na nás kladou čím dál větší nároky, trávíme více času prací než je zdrávo a na sport nebo relaxaci mnoho volna nezbývá. Vy jste pak unavení, podráždění a vaše tělo vám dává jasně najevo, že něco není v pořádku. ...
Buďte fit s Fit4fun!
„Buďte fit, buďte fitness,“ to na nás křičí časopisy, televize a další média, která, ať chceme či nechceme, určují směr našeho vnímání sebe sama a okolí. Kdo by se nechtěl cítit dobře a ještě lépe vypadat? Není nad ten pocit po cvičení, že jste odvedli dobrou práci. A tělo se vám za tuhle péči odvděčí, to se vsaďte.
Ve Fitness Pepa vám změníme život k lepšímu. Cvičit s úsměvem je možné!
Váš sen o krásné postavě a zdravém těle začíná ve Fitness Pepa v Opavě. Naši zkušení trenéři vás provedou celým procesem proměny. Myslíte si, že je na změnu pozdě? Omyl! V našem fitcentru jsou ideální podmínky pro cvičení dětí, mladých, lidí ve středním věku i seniorů. Tak na co ještě čekáte? Posilovna Fitness Pepa má dveře otevřené.
AUTOCENTRUM M.L.M zajistí kompletní servis vašemu vozidlu.
Hledáte veškeré služby pro váš automobil na jednom místě? Firma AUTOCENTRUM M.L.M nabízí kompletní rychlý servis osobních i dodávkových vozů, prodej ojetých vozů a mnoho dalších služeb, díky kterým ušetříte čas i peníze.
Velkoobchod se širokou nabídkou sportovního vybavení Dunlop, Carlton a Slazenger
Tenisové, squashové nebo badmintonové rakety, pálky na stolní tenis, míčky, strunky, omotávky i další sportovní vybavení seženete u naší společnosti Seeker. Sportovní vybavení značek Dunlop, Carlton i Slazenger pak prodáváme jako velkoobchod za velmi výhodné ceny.