Zažijte mořeplavbu s profesionály! Od kapitánských kurzů, přes pronájem jachet, až po teambuildingy.
Jste začátečník nebo zkušený mořeplavec? Zažijte jachting na vlastní kůži! Levanter s.r.o. je česká firma, která se specializuje na širokou škálu námořních služeb, od kapitánských kurzů až po teambuildingové aktivity, včetně kapitánských kurzů a zkoušek, pronájmu plachetnic a jachet, a také organizování výletů a plaveb po celém světě. V článku se ...
Klasické fitness, fitness cvičení a posilování i s profi trenérem
Rádi byste do vašeho života zařadili pohyb a cvičení? Jestli jste začátečníci nebo draví sportovci, můžete navštívit profesionální fitness, ve kterém najdete všechno, co potřebuje vaše tělo i mysl. Nejen moderně vybavené prostředí, ale i 30 let zkušeností má pro vás připravené fitness centrum PEPA sport Opava spol. s r.o.
Horské Lázně Karlova Studánka v Jeseníkách – to nejsou jen léčebné pobyty pro pacienty, ale také rekreační pobyty pro všechny ostatní
Horské Lázně Karlova Studánka v Jeseníkách – to nejsou jen léčebné pobyty pro pacienty, ale také rekreační pobyty pro rodiny s dětmi, pro seniory, lyžařské pobyty, wellness pobyty pro dva a mnoho dalšího. Zažijete nečekané a nespoutané zážitky i na eko farmě, jízdu na koních nebo úplně nový, úžasný a luxusní whirpool.
Prodej i servis jízdních kol nejen pro Opavu a okolí
Ať už potřebujete nové jízdní kolo a cyklopříslušenství, nebo sháníte spolehlivý servis jízdních kol, a jste z okolí Opavy, obraťte se na prodejnu a opravnu jízdních kol KOSKA Bike. V Hradci nad Moravicí, jen pár kilometrů od Opavy, nabízí zkušení profesionálové kompletní sortiment pro cyklisty a zajistí i servis odpružených vidlic.
Zajištění bezpečnosti na kole s kvalitním vybavením pro cyklisty
Jízda na kole je příjemným relaxačním koníčkem i sportovní aktivitou, ale také skvělým dopravním prostředkem na každodenní využívání. Vzhledem k tomu, že jde o prostředek, který nijak svého uživatele nechrání, tak si každý musí bezpečnostní prvky zajistit tak, aby v každém případě neohrožoval sebe ani ostatní. A to chce především kvalitu a široký ...
Hledáte firmu, která vám postaví velkou halu, sklad nebo rozlehlou firmu? Pak se spolehněte na společnost Ruchstav Building a.s.
Zaměřujeme se na všestrannost. Pomůžeme vám v každém ohledu a mnoho z daných staveb stavíme kompletně na klíč. Můžete se spolehnout na odborníka v oboru, který vás nezklame. Realizace stavebních záměrů nebyla nikdy jednodušší.
Výživové poradenství, kruhový trénink i konzultace s trenérem ve Frýdku-Místku
Stravovací návyky a pohyb jsou součástí našeho každodenního života, a jakmile nefunguje správně jedno nebo druhé, tak i náš životní styl ztrácí na kvalitě. O svoje zdraví musíme pečovat, a když si nevíme rady, tak je na místě odborné poradenství v oblasti zdravého stravování i vhodného pohybu. A se startem i pokračováním vám nejen poradí, ale také ...
Při výběru kola využijte rady odborníků
Výběr kola je vždy náročnou disciplínou, ať už jde o kolo horské, silniční, trekové či dětské. Společnost KOSKA Bike se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá prodejem kvalitních kol a cyklistických potřeb, v tomto oboru má bohaté zkušenosti a znalosti. Ptali jsme se, jak při výběru kola postupovat.
Svět formule 1 na vlastní kůži
Zažijte opravdový adrenalin na závodní dráze v Bruntále! Společnost Janků Trade s.r.o. v rámci závodiště provozuje půjčovnu motokár, Simulátor F1, Ferrari Bar a další aktivity, bez kterých se neobejdou žádné pořádné večírky.
Fitness Opava nastartuje vaši cestu za zdravým tělem
Říká se „ve zdravém těle zdravý duch“. Tímto krédem bychom se měli řídit všichni, ne však pokaždé tomu tak ale skutečně je. Zaměstnavatelé na nás kladou čím dál větší nároky, trávíme více času prací než je zdrávo a na sport nebo relaxaci mnoho volna nezbývá. Vy jste pak unavení, podráždění a vaše tělo vám dává jasně najevo, že něco není v pořádku. ...
Ve Fitness Pepa vám změníme život k lepšímu. Cvičit s úsměvem je možné!
Váš sen o krásné postavě a zdravém těle začíná ve Fitness Pepa v Opavě. Naši zkušení trenéři vás provedou celým procesem proměny. Myslíte si, že je na změnu pozdě? Omyl! V našem fitcentru jsou ideální podmínky pro cvičení dětí, mladých, lidí ve středním věku i seniorů. Tak na co ještě čekáte? Posilovna Fitness Pepa má dveře otevřené.
Zakázková výroba nábytku do každého interiéru
Každý, kdo někdy zařizoval byt nebo dům, jistě ví, že sehnat vyhovující nábytek není mnohdy jednoduché. Rozměry pokojů jsou často tak specifické, že do nich sériově vyráběný nábytek jen těžko naskládáte. Ideálním řešením je tedy nechat si vyrobit nábytek na míru. Jenomže kde najít kvalitní, spolehlivé a ověřené stolařství, které vám vyjde vstříc a ...
VIPAMA s.r.o.
Jízdní kola, elektrokola, cykloservis, náhradní díly, cyklistické oblečení a doplňky
Zimní měsíce sice jízdě na kole nepřejí tolik, jako období od jara do podzimu, avšak na cyklistickou sezónu se můžete připravit již nyní – s příchodem prvních jarních dnů vás pak nic nepřekvapí a budete moci ihned vyrazit na první projížďku. Jízdní kola a vše, co s nimi souvisí, najdete v Cyklosportu HaF.
Jízdní kola Author a kola Scott nadchnou celou rodinu
Kola Author a Scott patří dlouhodobě ke světové špičce v oblasti cyklistiky. Pokud i vy hledáte kvalitní jízdní kola na míru vašim potřebám, neváhejte a navštivte společnost KOSKA Bike Hradec nad Moravicí. Kola Author i kola Scott pro vás máme připravena v nejrůznějších variantách včetně potřebného příslušenství i servisu.