Dřevěné palubky a podlahy z Estonska spojují luxusní vzhled a vysokou odolnost
Dřevo je velmi oblíbený materiál, který skvěle doplní každý interiér i venkovní prostory. Na trhu ale najdete množství nekvalitních dřevěných výrobků, které se brzy opotřebí a ztratí svůj tvar. My však chceme i českým zákazníkům dopřát to nejlepší dřevo ze severských zemí, a proto zastupujeme společnost Puidukoda z Estonska. Jedině u nás tak ...
Destro – drcené kamenivo pro mnoho druhů využití
Společnost Destro z Kladna dodává drcené kamenivo získávané ekologickou recyklací. Veškeré materiály mají potřebné odborné zkoušky laboratoří ZKK v Hořicích. Zabývá se také zpracováním ocelárenských odpadů, strusek i stavebních odpadů včetně autodopravy a zemních i bouracích prací. Společnost Destro je spolehlivou firmou s dlouholetými ...
Disperzní lepidlo 1000 NF má vlastnosti, které vás dostanou
Okamžité a účinné lepení na jakýkoliv povrch? To není hudba budoucnosti, ale reálná současnost. Společnost 3M vyvinula lepidlo, které spojuje pozitivní a žádoucí vlastnosti disperzního a rozpouštědlového lepidla a spojila je do jednoho. Výsledkem je disperzní lepidlo, které se u spotřebitelů těší čím dál větší oblíbenosti. A není divu.
Budoucnost (nejen) výrobních pracovišť je v hliníku
Stavba výrobních pracovišť se neobejde bez několika důležitých komponentů, které dohromady tvoří stabilní jádro každé dílny. Jedním z těchto komponentů jsou konstrukční systémy. Společnost ALUTEC K&K se zabývá výrobou kvalitního hliníkového systému, který se vyznačuje mnoha potřebnými vlastnostmi.
Zkušené odborníky na stavby, revitalizace a rekonstrukce najdete u KOWIT PLUS
Stavba domu či revitalizace bytového jádra nemusí být nutně problematickou a nákladnou záležitostí. Pokud si totiž vyberete jednu firmu, ušetří vám to spoustu starostí. Na Opavsku a Ostravsku je jedničkou ve stavebnictví společnost KOWIT PLUS.
Pásová ocel nachází využití v automobilovém průmyslu i při výrobě nábytku
Železárny Velký Šenov se specializují na výrobu galvanicky pokovené i nepokovené pásové oceli, která je válcována za studena. Pásová ocel nabízí použití v celé řadě odvětví spotřebního průmyslu. Pro lepší představu jmenujme například automobilový průmysl, elektroprůmysl, ale také kožedělný nebo stavební průmysl. Výjimkou není použití pásové oceli ...
Montáže kabelů vyžadují odborné znalosti
To, že různé práce dnes vykonávají nekvalifikovaní zaměstnanci, je známý fakt. U některých profesí to vadí méně, u některých více. To, že vám přijde opravit ucpaný odpad vyučený kuchař, vám asi moc vadit nebude. Jenže pak jsou i takové oblasti, které vyžadují odborně vyškolený personál. Jednou z těchto oblastí je montáž kabelů.
Ferrum - kovovýroba od A do Z
Už více než dvacet let společnost Ferrum poskytuje širokou nabídku služeb v oblasti kovoprůmyslu. V sortimentu nabízených služeb najdete velkoobchod hutního materiálu, zámečnickou výrobu, ekologickou likvidaci autovraků, pálení CNC laserem, pálení CNC plazmou, výrobu na ohraňovacím lisu, skružování profilů, výrobu ocelových roštů, kovošrot, prodej ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Ferrum – to je láska k oceli ve všech podobách
Společnost Ferrum je vaše ocelová jistota v oblasti prodeje hutního materiálu, ekologické likvidace autovraků, výroby ocelových roštů, zámečnické výroby, ale i v jiných oblastech zpracování kovů. Používá ty nejkvalitnější materiály a dbá na maximální spokojenost svých klientů ve všech oblastech své činnosti.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Chráníme vaši peněženku před náklady na energie i vzácné zdroje pro další generace
Není žádnou novinkou, že moderní doba přináší větší nároky na spotřebu energií a vody a tím i náklady na ně vynaložené, i stále silnější dopady na životní prostředí. Společnost Techem přispívá k efektivnímu zacházení s energiemi i vodou díky propracovanému systému, který se zabývá potřebami a náklady klienta individuálně. Cílem je nejen snižovat ...
Prodej energií a energetické služby KOMTERM
Společnost KOMTERM působí v oborech energetické služby a energetické poradenství jako přední poskytovatel nejen v rámci České republiky, ale i na Slovensku. Mezi zákazníky této společnosti využívající její energetické služby a energetické poradenství patří nejen majitelé samostatných objektů, ale také majitelé městských zdrojů tepla, bytová ...
Zakázková výroba ze dřeva splní vaše představy o dokonalosti a originalitě interiéru
Použití těch nejkvalitnějších materiálů, moderních a osvědčených metod zpracování, mnohaleté zkušenosti v oblasti výroby ze dřeva, spolupráce se zkušenými architekty a špičková logistika jsou hlavními přednostmi firmy FK dřevěné lišty – specialisty na zakázkovou výrobu ze dřeva.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK dřevěné lišty - výrobky ze dřeva pro náročné
Firma FK dřevěné lišty se již od roku 1928 zabývá výrobou kvalitních produktů ze dřeva. Nabídka tohoto spolehlivého a kompetentního obchodního partnera zahrnuje nejen dřevěné lišty, dřevěné profily, rámy a madla, ale také zakázkovou výrobu ze dřeva včetně atypických výrobků.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěná madla prvotřídní kvality materiálu i zpracování na míru
Široký sortiment produktů společnosti FK dřevěné lišty zahrnuje kromě dřevěných lišt, designových desek a dalšího nábytkového příslušenství také pestrý výběr dřevěných madel do zábradlí a příslušenství k madlům. Vše ve špičkové kvalitě a s komplexními službami.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Stínovky a zakrývací plachty chrání váš majetek i soukromí
Potřebujete kvalitní plachtu na zakrytí a ochranu auta, motorky, sena, dřeva na zimu, bazénu nebo jakéhokoliv jiného předmětu či materiálu? Nebo sháníte prostředek, který na vaší zahradě zajistí maximální soukromí? Váš problém vyřeší zakrývací plachty a stínovky od společnosti Plachtyrychle.cz
Pila Belcredi: kvalitní dřevo a řezivo pro široké využití
Na okraji Brna – Líšně naleznete kompletní sortiment dřeva a řeziva pro různá využití. Optimální produkty za rozumnou cenu zde najdou jak stavební firmy či truhláři, tak i soukromé osoby, které shánějí palivové dřevo pro svou domácnost. Mezi běžné zákazníky patří i majitelé lesů a dřevozpracující firmy.
Komponenty na výrobu bižuterie z Jablonce nad Nisou
Výroba jablonecké bižuterie má v České republice dlouhou tradici, už po celá staletí jsou totiž tyto vyhlášené šperky velmi vyhledávaným vývozním artiklem. Kvalitní komponenty na výrobu bižuterie jsou nezbytným základem krásných a trvanlivých skvostů, které proslavily Jablonec nad Nisou po celém světě.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Biogen s.r.o.: pomocník a rádce v molekulární biologii a genetice
Společnost Biogen s.r.o. se už od roku 1996 zabývá potřebami molekulární biologie a genetiky. Poskytuje komplexní služby pro laboratoře včetně sekvenace nové generace. Používání moderních technik a technologií našimi subdodavateli umožňují nabízet nadstandardní služby a produkty na míru potřebám zákazníků.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Bezpečné mostní konstrukce a dopravní plochy
Společnost VLČEK SOLUTION s.r.o. se zabývá vývojem a prodejem kvalitních litinových stavebních výrobků pro odvodnění mostních konstrukcí a dopravních ploch.
Infrapanely ES systems: luxusní skleněné topení do každé domácnosti
Společnost ES systems produkt s.r.o. je český výrobce topných panelů nejvyšší kvality na trhu. V nabídce firmy naleznete nejen nejlevnější skleněné infrapanely, ale i infrasauny, fotovoltaické systémy, termonátěry a regulační techniku.