Výrobky AR Brno do celého světa
Odvětví jako jsou energetika, vodohospodářství, chemický průmysl nebo třeba plynárenství, všechna jsou pro fungování každého státu důležitá. Ovšem ti, kteří nejsou technicky vzdělaní málokdy tuší, o jaké výrobky se v těchto průmyslových odvětvích skutečně jedná a také, že u nás existují firmy s tradicí, které se této problematice věnují. Jednou z ...
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Vzorkovna podlah společnosti K-Produkt stojí za návštěvu
Prodejna společnosti K-Produkt, s.r.o., si od roku 2007 vybudovala pozici největší vzorkovny na Znojemsku. V prodejně naleznete široký sortiment laminátových, dřevěných, vinylových, PVC a marmoleových podlahových krytin a dále dveří včetně jejich příslušenství. V nabídce prodejny jsou zahrnuty také dřevěné pelety a podlahové lišty, vyráběné ...
Kvalitní dřevěné šindele podtrhnou osobitost každé stavby
Dřevěné šindele jsou vyráběné z přírodních surovin, díky čemuž dokáží skvěle korespondovat s krajinou kolem. Nemusíme si však představovat jen střechy klasických dřevěnic či památkových domů, v dnešní době je využijeme i u ekologických moderních staveb či jako obklady interiérů.
Nejen montážní pěny - nejrůznější materiál pro montáž oken od  Meesenburg
Okna jsou nedílnou součástí každé budovy. Stavební prvky pro jejich efektivní výrobu zajišťuje firma Meesenburg s.r.o.. Prodáváme kvalitní materiál pro montáž oken, a to plastových, dřevěných i hliníkových, také pro montáž dveří. Sídlíme v Kladně, ale naše služby můžete využít i daleko za hranicemi Středočeského kraje.
Slzičkové plechy a výrobky z nich podle přání zákazníka
Slzičkové plechy mají díky svému povrchu protiskluzové vlastnosti. Používají se v oblasti automobilového či loďového průmyslu, ale také stavebnictví nebo strojírenství. Společnost Keramet přináší dva typy slzičkových plechů, Quintett a Duett, které se liší svou strukturou a jsou vhodným výchozím materiálem pro výrobu řady protiskluzových dílů, ...
Výroba a oprava hydraulických hadic a doprava všeho druhu
Věděli jste, že se firma BOŠ spol. s r.o. zabývá kromě prodeje tuhých paliv a kameniva také výrobou a opravou hydraulických hadic či dopravou všeho druhu? Rozsah nabízených služeb zmíněné společnosti je opravdu pestrý. Spojuje jednotlivé oblasti dohromady, a tak kromě prodeje palivového dříví nabízí i jeho dovoz, současně pak dovoz a odvoz všeho ...
BOŠ spol. s r.o.
Prostřednictvím odběru produktů od IRISA lze realizovat náhradní plnění ZTP
Hledáte partnera pro poskytnutí náhradního plnění? Je pro Vás důležitá image Vašeho obchodního partnera? Jste pod tlakem zákazníků, abyste kontrolovali serióznost Vašich obchodních partnerů? Jste pravidelně monitorováni systémem auditů ve stylu code of condact? Je pro Vás důležitá sociální odpovědnost poskytovatele vašeho náhradního plnění?
Prodej uhlí i kameniva pod jednou střechou
Ačkoliv se firma BOŠ spol. s r.o. primárně zabývá prodejem palivového dříví, nabízí i další služby, které jsou stále vyhledávanější. S prodejem palivového dříví úzce souvisí také prodej uhlí. Ne vždy splňuje dřevo veškeré požadavky na vytápění a uhlí je vhodnou alternativou. Mimo tuhá paliva se však firma zabývá i prodejem a dodávkou kameniva ...
BOŠ spol. s r.o.
Dřevěná madla českého výrobce zajistí pohodlí a bezpečí pro vaše ruce
Madla na zábradlí patří mezi často opomíjené prvky, které však do značné míry ovlivňují vzhled interiérů a současně se podílí na zajištění bezpečného pohybu. Madla do zábradlí se používají na schodištích, ale také třeba v obchodních centrech, kde současně slouží jako opěrné plochy. Společnost FK dřevěné lišty, působící na trhu od roku 1993 a jejíž ...
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Snadné a efektivní čištění vody zajistí SOKOFLOK
Úprava vody a její čištění je nezbytnou součástí všech oblastí lidské činnosti. Čistá voda je potřeba nejen v potravinářském, chemickém i textilním průmyslu, ale také v domácnostech, zkrátka všude. Čištění vody usnadní produkty od firmy SOKOFLOK. Nabízíme chemické látky, které vodu snadno vyčistí a upraví.
Autodoprava Karel Rys: Kontejnerová doprava, prodej stavebního materiálu i zemní práce
Stavíte a potřebujete nakoupit a dopravit stavební materiál? Nebo naopak bouráte a hledáte způsob, jak se zbavit odpadu? Obojí zařídí firma Autodoprava Karel Rys. Kromě nákladní dopravy provádíme také zemní práce v oboru stavebnictví, čištění komunikací i prodej stavebního materiálu. Své služby poskytujeme v Praze a Středočeském kraji.
Uhelné Sklady Dačice – od prodeje uhlí přes LPG až po propanbutanové lahve
Prodej pevných paliv, ale také písku, štěrku, propanbutanových lahví či tankování LPG. Těmito a dalšími službami se pyšní firma Uhelné Sklady Dačice s.r.o. Pokud potřebujete nakoupit pevná paliva, společnost zajistí odvoz z Dačic až k vám.
Tónovací centrum barev Opava – míchání barev na počkání
Malujete a sháníte barvy? Nevíte si rady s výběrem barvy vhodné do interiéru nebo exteriéru? Potřebujete namíchat vámi požadovaný odstín? Navštivte prodejnu a tónovací centrum barev ABC Barvy s.r.o. Opava, kde vám se vším poradíme, pomůžeme vybrat správnou barvu a na počkání namícháme potřebný odstín.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Sušení řeziva, výroba přířezů i hoblování - vše okolo dřeva vám zajistí společnost Fabri-Moravia
Naše společnost Fabri-Moravia patří v současné době k nejvýznamnějším dodavatelům v segmentu dřevozpracujícího průmyslu. Na trhu působíme od roku 2005, již v době založení jsme však měli mnohaleté zkušenosti z předchozí činnosti v oblasti obalového, stavebního i truhlářského řeziva, plošných materiálů spárovek, palubek a ostatních dřevoproduktů.
Dřevěné schodiště na míru pro každý interiér
Při stavbě domu je často potřeba vytvořit schodiště na míru, aby perfektně sedlo do daného objektu a bylo stoprocentně funkční, praktické a zároveň i pěkně vypadalo. Pokud si přejete dřevěné schodiště, budete potřebovat kvalitní truhlářství. A vybrat pečlivě to správné, spolehlivé a ověřené se vyplatí. Výsledkem budou nejen perfektní schody na ...
Technické, speciální a medicinální plyny SIAD
Přestože si to běžný laik "na první pohled" neumí příliš představit, technické a speciální plyny se dnes používají v mnoha oblastech. Najdeme je v celé řadě průmyslových odvětví a také velká část materiálů nebo dokonce služeb, které denně využíváme, má s technickými plyny a speciálními plyny co do činění. Plyny se dokonce podílejí na čištění ...
Závěsy i potrubní uložení a podpěry nabízí Witzenmann
Společnost Witzenmann Opava je specialista na flexibilní kovové díly. Nabízíme široký sortiment pružných nerezových elementů, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Jsou to například pružinové závěsy, konstantní závěsy, potrubní uložení nebo podpěry a mnohé další. Dohromady tak tvoří vzájemně sladěný nosný systém. Samozřejmostí je ...
Nepodlehněte falešným slevám za elektřinu a zemní plyn
Neetické získávání klientů dodavatelů energií pomocí klamavé reklamy či krátkodobých slev, které se z dlouhodobějšího hlediska nevyplatí, se v posledních letech stalo jakýmsi smutným trendem. Tyto praktiky mnohdy hází špatné světlo i na poctivé společnosti, které jsou pak nuceny horko těžko obhajovat svůj morální kredit.
Dodávka elektřiny od alternativních dodavatelů se vyplatí domácnostem i firmám
Ušetřit na elektřině je cílem každé domácnosti i firmy. Způsobů, jak ušetřit, je vcelku dost. Je samozřejmě důležité snažit se co nejméně elektřinu spotřebovávat a proto si pořizovat spotřebiče s nízkou spotřebou, nenechávat zbytečně rozsvíceno a při odchodu z domu vypínat televizi, podstata však tkví v samotné ceně za elektřinu.
Plyn a elektřina od jednoho poskytovatele přináší mnoho výhod
Plyn od jedné firmy a elektřinu od jiné? To nemusí být nejlepší nabídka a navíc to přináší příliš starostí o obě agendy. Usnadněte si situaci a spojte své dodavatele energie do jednoho. Není to nemožné. Přesně od toho je tu společnost Energie2.
Víte, jak ušetřit za elektřinu a plyn? Stačí si vybrat správného dodavatele energií
Alternativní dodavatelé elektřiny obsluhují už tisíce domácností. Jejich oblíbenost roste zejména díky tomu, že dokážou nabídnout ceny nižší o 5 až 10 % než u tradičních dodavatelů energií. Společnost Energie2 je alternativním dodavatelem elektrické energie, který vám dokáže snížit vaše náklady na elektřinu až o desítky stovek korun ročně.
Staráme se o krásnější a bezpečnější Kroměřížsko
Když vy ráno vstáváte, my už máme svou práci hotovou. V zimě se díky nám dostanete do práce. Šetříme vaše auto a hlavně jeho tlumiče. Jsme totiž Správa a údržba silnic Kroměřížska. A nabízíme i takové služby, které byste od nás nečekali.
Ušetřit za plyn je možné! Jak na to?
Plyn potřebujeme k životu všichni a dodavatelé si to moc dobře uvědomují. Někteří však nastavují ceny, které neodpovídají tomu, co skutečně využijete. Naštěstí je tu výhodný dodavatel (nejenom) plynu - Energie2.
Terasy i ploty bez údržby a se zárukou 25 let? To je česká kvalita a vysoce odolný WPC materiál
WPC terasy s dodáním až na místo, odborná montáž, dlouhá životnost, bez potřeby náročné údržby a navíc se zárukou 25 let? To je nabídka naší společnosti CEMA MORAVIA. Ať už hledáte odolné terasy či ploty, na nás se můžete spolehnout.
Řezání plazmou či vodním paprskem zajistí přesné a kvalitní výpalky
Řezání plazmou či řezání vodním paprskem jsou moderní a spolehlivé technologie, pomocí nichž se vyrábí přesné a kvalitní výpalky. Společnost ELZA nabízí komplexní zámečnické práce, mezi nimiž naleznete právě řezání plazmou i řezání vodním paprskem. Firma zhotovuje všelijaké výpalky, vyrábí potrubní díly, tvarovky, ohyby, příruby, redukce, T-kusy, ...