Ferrum - kovovýroba od A do Z
Už více než dvacet let společnost Ferrum poskytuje širokou nabídku služeb v oblasti kovoprůmyslu. V sortimentu nabízených služeb najdete velkoobchod hutního materiálu, zámečnickou výrobu, ekologickou likvidaci autovraků, pálení CNC laserem, pálení CNC plazmou, výrobu na ohraňovacím lisu, skružování profilů, výrobu ocelových roštů, kovošrot, prodej ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Ocelové objekty od projektu až po realizaci
Ocelové konstrukce mají široké využití v mnoha oblastech, a to nejen díky rychlé výstavbě, ale především díky vlastnostem materiálu, které zaručují dlouhou životnost a maximální odolnost proti vnějším vlivům.
Firma NICO CZ s.r.o. se představuje
Firmu NICO CZ s.r.o., najdete v Jihlavě. Firma vznikla v roce 2010 a zabývá se strojírenskou a stavební činností, zakázkovou výrobou, stavebním zámečnictvím, speciální výrobou konstrukcí – kanceláří pro výrobní haly.
REMING spol. s r.o.: Tam, kde mnozí v technickém řešení končí, my teprve začínáme
Naše výrobní firma je na trhu přes 20 let a specializujeme se na výrobu atypických, exklusivních výrobků s vysokou technickou náročností. Nad každou takovou realizací strávíme mnoho projekčních hodin a často vyhotovujeme modely, protože každý takový výrobek je originální. Díky dlouhodobé výrobní praxi jsme schopni realizovat téměř vše technicky ...
Komplexní řešení odsávání a filtrace vzduchu pro průmyslové provozy
Firma KOVODRUŽSTVO v.d. Strážov se zabývá výrobou, dodávkou a montáží techniky pro strojírenský, dřevozpracující, stavební, chemický a potravinářský průmysl. K hlavním produktům se řadí radiální ventilátory a průmyslová filtrace pro velké provozy.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov