Stavby na klíč, interiéry i monolity - Praha
Stavby na klíč od zpracování studie přes zajištění stavebního povolení až po veškeré dokončovací práce, interiéry přesně podle vašich přestav či monolity se mnoha možnostmi využití - to je nabídka naší společnosti SPING STAV.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Nerezové a hliníkové zábradlí, kvalitní, bezpečný a estetický prvek do každého prostoru
Hledáte kvalitní, bezpečné a estetické zábradlí pro váš domov nebo podnikání? Podívejte se na společnost JHtech s.r.o., která vyrábí a montuje nerezové a hliníkové zábradlí pro různé typy prostor. Naleznete zde stavebnicové zábradlí, které si můžete sestavit a namontovat sami, nebo na míru vyrobené zábradlí podle vašich přání.
Výroba podlahových roštů podle konkrétních požadavků klienta
Podlahové rošty jsou pro svou univerzálnost, jednoduchost, stabilnost i pevnost velmi oblíbeným konstrukčním řešením pro použití na úniková schodiště, lávky, jako kryty odtokových žlabů, montážních jam atp. Často jsou tyto rošty důležitým funkčním prvkem u průmyslových staveb, např. v chemických provozech. Společnost Ferrum s.r.o. se sídlem v ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonát - vše nakoupíte pohodlně v naší nové hale
Firma GAVENDA s.r.o. disponuje rozšířeným sortimentem barevných kovů. V oblasti železářství a spojovacího materiálu jsou jedničkami. Zboží můžete zakoupit v jejich nové hale, ta obsahuje mnoho zajímavých výrobků. Firma působí v regionu Opavy a okolí, takže i v této oblasti najdete speciální prodejnu se spojovacím a dalším materiálem. Konkrétně se ...
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Nerezové zábradlí – dokonalý designový prvek
Zábradlí je důležitým bezpečnostním prvkem nejen u schodišť. Jestliže se rozhodneme pro možnost mít ve svém interiéru zakomponované například francouzské okno, měli bychom také myslet na bezpečnost obyvatel bytu. Zejména v případě, pokud se zde pohybují děti. Zábradlí by mělo být také odolné a esteticky ladit s okolním prostředím.
Anděl CZ, s.r.o.
Fasádní konstrukce ILTEGRO pro větrané fasády
Podíváme se, co vlastně fasádní konstrukce společnosti ILTEGRO, spol. s r.o. představuje, jaké má výhody a kde se používá. Jedná se především o hliníkové profily, které jsou nosnou konstrukcí pro větrané fasády. Uplatnění najdou pro obytné domy, rodinné stavby, panelové byty, obchodní centra a pro mnohé další objekty. Velice snadno se přizpůsobí a ...
Železniční a tramvajové kolejnice, železniční pražce a upevňovací systémy se zárukou prvotřídní kvality
Vysoce kvalifikovaní pracovníci, flexibilní řešení při montáži, kvalitní materiály a desítky spokojených zákazníků. Pokud potřebujete spolehlivého dodavatele železničních pražců, železničních a tramvajových kolejnic včetně upevňovacích systémů, je certifikovaná firma Gantry Rail ideální volbou. Její zaměstnanci se postarají jak o montáž a ...
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Ocelové konstrukce pro jeřábové dráhy
Bez kovových konstrukcí se dnes v některých oborech jen těžko obejdeme. Potřeba jsou pro strojírenské, stavební i přepravní systémy. Pokud hledáte opravdu kvalitní ocelové konstrukce, pak je může pro Vás nabídnout firma Gantry Rail. Vyrábíme, dodáváme, svařujeme i montujeme ocelové konstrukce na míru.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Stavíme montované haly
Stavba haly už v dnešní době nemusí trvat roky, ani dlouhé měsíce. Nemusíte se také obávat ani zdlouhavého vyřizování či složitého papírování. Postavíme halu přesně podle vašich představ. Jsme společnost ST-mont Dačice, s.r.o., která toho dokáže předvést ještě více.
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Party stany a montované haly – řešení pro všechny venkovní akce
Pořádáte velkou firemní akci nebo večírek, organizujete setkání s větším množstvím přátel a nebo hledáte vhodné místo pro svatbu? Nebo organizujete sportovní akci, a potřebujete zajistit zázemí pro účastníky? Vhodným řešením jsou party stany, které dobře poslouží i v případě, že potřebujete náhle vyřešit nedostatek prostoru.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Výroba nerezových skluzavek a tobogánů
Občas byste se chtěli vrátit do dětských let? Možná se vám příjemné prožitky z dětství hned vybaví, když se řekne skluzavka a tobogán. A právě nerezové skluzavky a tobogány vyrábí firma ALFEKO s.r.o., která se zaměřuje také na výrobu lehkých kovových konstrukcí, ale zpracovávají i velice náročné a odvážné projekty.
Sklářské tavicí pece, ocelové konstrukce i termovize objektů
Sklářský, chemický, dřevařský i keramický průmysl vyžaduje spolupráci s odborníky, kteří jsou zaměřeny právě na činnost v oblasti průmyslových odvětví a poskytují kvalitní produkty a služby pro další výrobu a rozvoj. Mezi takové společnosti se řadí i společnost Teplotechna-Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích, která vyrábí a prodává různé druhy ...
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Hledáte firmu, která vám postaví velkou halu, sklad nebo rozlehlou firmu? Pak se spolehněte na společnost Ruchstav Building a.s.
Zaměřujeme se na všestrannost. Pomůžeme vám v každém ohledu a mnoho z daných staveb stavíme kompletně na klíč. Můžete se spolehnout na odborníka v oboru, který vás nezklame. Realizace stavebních záměrů nebyla nikdy jednodušší.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Dodávka ocelových přístřešků
Společnost ST-mont Dačice, s.r.o. staví nejenom ocelové přístřešky, ale i veškeré další průmyslové objekty. Většinou se jedná o výstavbu ze železných a ocelových konstrukcí. Stavby mohou být libovolně velké a investor si může zvolit požadovanou délku i výšku stavby.
Výroba ocelových konstrukcí a generální dodávky po celé ČR
Prostor jako takový hraje v životě člověka a společenstva jako takového obrovskou roli. Nemáme na mysli pouze prostor pro život a pro soukromé bydlení, nýbrž i prostor pro výrobu nových věcí, vytváření něčeho nového a realizování plánů a návrhů. Výrobní haly, závody, továrny, objekty průmyslové výroby, skladovací prostory a mnohé další objekty ...