Výhradní zastoupení taiwanské společnosti GMA MACHINERY ENTERPRISE získala česká firma COMPUPLAST s.r.o.
Firma COMPUPLAST s.r.o. se v září 2017 dohodla s taiwanskou firmou GMA MACHINERY ENTERPRISE o výhradním zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Firma GMA je největším taiwanským výrobcem plochých vytlačovacích hlav od šíře 100 mm až do 6 m.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Rosiče systému Myers ve chmelnicích
Českým a moravským pěstitelům chmele nabízí společnost FORSCH s.r.o. velmi výkonné rosiče německého výrobce Hans Wanner GmbH. Rosiče společnosti Hans Wanner řady K42A/N42A a N48, díky svému mimořádnému výkonu plně splňují požadavky pěstitelů chmele na kvalitu ošetření zejména vrchní části rostliny.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Společnost Omega se letos zúčastnila veletrhu subdodávek v Lipsku
Účast českých společností na známých veletrzích je velký úspěch a posun české výroby do povědomí i zahraničních zákazníků. V kovozpracujícím průmyslu to platí obzvlášť, protože i naše výroba se pyšní kvalitou a profesionalitou. Jako i společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, která se zúčastnila veletrhu v Lipsku.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Výroba průmyslových filtrů na zakázku a dodavatelská činnost pro nejrůznější oblasti
Společnost KD Filter, poskytující své služby v ČR i celé střední Evropě, se zabývá zakázkovou kusovou výrobou filtrů různého typu v oblasti průmyslu a dalších odvětví. Specializuje se na výrobu vzduchových, palivových, olejových i speciálních filtrů. Je též přímým odběratelem řady renomovaných výrobců filtrů a zajišťuje dodavatelskou činnost.
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
Ověřené pokladní systémy připravené na EET a registrační pokladny pro restaurace i prodejny
Spolehlivost, tradice a kvalita za příznivou cenu. Na obchodní a pokladní systémy od APLS Zlín se mohou spokojení zákazníci spolehnout už 25 let. Pokladní systémy WinApls a7 a pokladny vybavené pro elektronickou evidenci služeb EET instalují pracovníci firmy do veškerých provozů – od restaurací a vinoték po maloobchody a velkoobchody – už od 890 ...
Kupovat kvalitní zahradní a lesní techniku se vyplatí
Nakupovat zboží za nejlevnější cenu je snem každého z nás. Málokdy si však uvědomujeme rizika takového nákupu. Výrobky jsou totiž často nekvalitní, a ačkoliv jsme do nich původně investovali jen zlomek peněz, ve výsledku jeho hodnotu mnohokrát přeplatíme kvůli nezbytným opravám. Mnohdy se stane, že takový výrobek je i neopravitelný. U zahradní a ...
Kvalitní průmyslová vzduchotechnika a chlazení vám zajistí čisté prostory
Potřebujete technicky zařídit výrobní závod, skladištní halu, nákupní centrum, nemocnici či jiné velké budovy? Firma BEST–TECHNICKÁ je pro vás ideální volbou. Za více než deset let působení na trhu zajistila desítkám spokojených zákazníků měření a regulaci, průmyslovou vzduchotechniku, elektroinstalaci i průmyslové chlazení. Firma v těchto ...
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Záložní zdroje energie předchází nevyčíslitelným ztrátám
Hledáte kvalitní záložní zdroje UPS? Přejete si navíc v této oblasti opravdu komplexní služby včetně instalace, servisu, pravidelné profylaxe i dohledu nad zařízeními? Obraťte se na společnost Elteco UPS, která nabízí systémy nepřetržitého napájení, záložní zdroje UPS, kogenerační jednotky, motorgenerátory, baterie, DC napájecí systémy a další ...
Naše záložní zdroje UPS zajistí nepřetržitou dodávku elektřiny i na hokejovém MS
Kvalitní záložní zdroje UPS, motogenerátory, DC napájecí systémy nebo baterie? To i mnohem více najdete v nabídce společnosti ELTECO – UPS. Záložní zdroje navíc nejen dodáváme, my se postaráme také o návrh konkrétního projektu, instalaci napájecích zdrojů i jejich odborný servis. Nepřetržitou dodávku energie tak zajistíme v domácnostech, ...
Zahradní technika k dostání u nás včetně servisu
Před jarní sezonou je dobré být připraven, zahradní technika by vám tedy rozhodně neměla chybět. Při ošetřování zeleně vám pomůže a ušetří spoustu namáhavé práce. Zajeďte si i vy pro zahradní techniku ECHO, kterou prodává společnost Zahradní technika Omelka. Kromě prodeje se vám postaráme i o záruční a pozáruční servis.
Plavba lodí a cvičení čchi kung pro tělesné i duševní zdraví
Na plavbu na FIT lodi na Jadranu Vás zve společnosti Nika Yacht. Užijte si spojení s přírodou na moři při plavbě i na pevnině při cvičení čchi kung. Toto cvičení je prospěšné jak pro tělesné, tak i pro duševní zdraví.
UWH: podvodní pouzdra pro fotoaparáty, mobily i kamery
Je snadné zachytit nejrůznější okamžiky a zážitky fotoaparátem, mobilem či kamerou. Avšak jak je známo, voda těmto zařízením příliš nesvědčí. Jak tedy zajistit, abyste si mohli pomocí fotografie či videa uchovat vzpomínku i na vodní a podvodní dobrodružství? Stačí si pořídit obal, který vaše zařízení před vodou ochrání. Navštivte e-shop firmy UWH ...
Co byste měli vědět, když si pronajímáte loď?
Chtěli byste strávit dovolenou na lodi? Společnost Nika Yacht zajišťuje pronájem lodí ve všech jachtařsky zajímavých oblastech světa. Stačí si vybrat zemi, oblast, termín, počet osob a na základě toho si vyberte plachetnici či motorovou loď. Pečlivě si však zjistěte veškeré podrobnosti a informace o podmínkách pronájmu.
Průmyslové sušárny nejen potravin usnadní výrobní proces se zárukou zachování kvality
Stacionární teplovzdušné sušárny ovoce, těstovin a jiných produktů od firmy KONEL s.r.o. jsou zárukou zachování prvotřídní kvality potravin či sušených materiálů. Navíc díky nim optimalizujete celý výrobní proces, a tím ušetříte nemalé peníze.
Domácí, chovatelské i zahradnické potřeby od firmy Zahradní technika Omelka
Sháníte kvalitní vybavení pro domácnost a zahradu? Vše pořídíte u nás. Zahradní technika Omelka, to jsou domácí potřeby, ale také chovatelské potřeby, ruční nářadí nebo zahradnické potřeby. Najdete u nás opravdu široký sortiment, ze kterého si vyberete vše pro svou domácnost.
Kontrolu nad bezpečím vašeho majetku zajistí i garážová vrata či kvalitní vjezdové brány
Garážová vrata, vjezdové brány, automatické závory či ploty jsou prvky, které tvoří jeden z prvních dojmů u každého objektu. Kromě toho se také velkou měrou podílejí na bezpečnosti nejen vašich aut, ale i celého majetku. Také přináší kontrolu nad vším, co se za nimi nachází. Proto je dobré vybírat garážová vrata, automatické závory, vjezdové ...
Průmyslové filtry na míru požadavkům? Zajistí KD-FILTER
Co mají společného zemědělství, automobilový průmysl a stavebnictví? Všechny tyto zdánlivě neslučitelné obory spojuje jedno - filtry. Každý z těchto odvětví využívá nejrůznější filtrace každý den. Sháníte filtr, ale nevíte, který je ten správný? S výběrem vám pomůže společnost KD-FILTER.