Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
Značková ložiska firmy NSK dodává společnost Toba Plus, s.r.o.
Vizovická společnost Toba Plus, s.r.o. spolupracuje s předními výrobci součástek pro automobilový a strojírenský průmysl. Důvěru dostala i od japonské firmy NSK, která je ve světě průmyslu řazena na samý vrchol pro své výrobky prvotřídní kvality.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Firma Forsch zastupuje na českém trhu značky firem, které se specializují na techniku pro ochranu a výživu rostlin
Společnost Forsch dbá vždy na vysokou spolehlivost a také na vysokou kvalitu. Pokud nedáváte přednost obyčejným věcem, pak se můžete spolehnout, že zde najdete stroje na opravdu vysoké technické úrovni. Zajištění servisu a náhradních dílů je samozřejmostí.
Komplexní služby pro vybavení vinotéky
Vlastní vinotéka nemusí být pouze vaše nesplněné přání, ale realita. S kompletním vybavením vinotéky a s kvalitním výběrem vína vám ochotně poradí a pomůže specializovaný velkoobchod Ráj Vína s.r.o. Díky nám budete mít podnik, ve kterém budete dělat radost zákazníkům, nebo můžete mít přímo doma menší vinotéku pro vlastní potřebu.
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Nově sestava pro měření vodivosti a pH na našem průmyslovém trhu.
Firma SMARIS s.r.o. uvedla na trh měřicí sestavu pro měření vodivosti a pH. Pro obě fyzikální veličiny firma dodává jak snímače, tak i převodníky. Obě sestavy se vyznačují velmi příznivou cenou při srovnání s jinými výrobci.
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.
Vyrábíme pojízdné regály pro pneumatiky
V malebném městečku jménem Uherský Brod se nachází firma Mobile Storage s.r.o. Tato firma má ryze české kořeny a působí v oblasti vývoje, výroby a servisu pojízdných skladových zařízení. Pojízdné skladovací regály mohou mít různé využití. Naprosto zásadní roli hrají například při skladování pneumatik.
Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Nepodceňujte péči o svou studnu. Pravidelné čištění a montáž kvalitní vodárny se vám vyplatí
Chcete být nezávislí a dopřávat si čerstvou pitnou vodu z vlastních zdrojů? Pak je pro vás studna tou správnou volbou. Také o studnu je ale třeba pravidelně pečovat a udržovat ji v dobrém stavu. Že nevíte, jak na to? Ve společnosti Pavla Páleníčka vám rádi poradíme. Nabízíme vrtání a čistění studní, ale i dodávku a montáž náhradních dílů, ...
Standardní i speciální zakázkové dřevoobráběcí nástroje vyrábí Vydona
Potřebujete kvalitní dřevoobráběcí nástroje vyrobené přesně podle vašeho přání? Společnost Vydona má pro vás řešení. Už více než patnáct let vyrábíme, prodáváme a servisujeme dřevoobráběcí a kovoobráběcí nástroje a speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov. Nabízíme standardní nástroje, ale také individuální řešení podle konkrétních ...
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Firma roku 2017 Zlínského kraje - Ray Service, a.s.
Společnost navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Ray Service, a.s. získala právem prestižní ocenění firma roku 2017 Zlínského kraje. Tuto soutěž každoročně vyhlašují Hospodářské noviny. Podle odborníků v mnohém tato společnost navazuje na trendy Tomáše Bati.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Nové dřevoobráběcí nástroje zefektivní vaši výrobu
Všechny věci kolem nás musí nejdříve někdo vyrobit. Plastová okna, skluzavky na dětských hřištích nebo třeba auta. Žádný z materiálů, který nás obklopuje, se neobjeví sám od sebe. Stojí za ním práce lidí z různých firem. Tyto společnosti se zabývají obráběním nejrůznějších materiálů, díky čemuž se vytváří výrobky, které slouží k našemu potěšení či ...
Obráběcí stroje včetně veškerého servisu s Machine Group
Obráběcí stroje patří mezi nezbytné vybavení každé strojírenské firmy. Kvalitní obráběcí stroje se vyznačují dlouhou životností, kterou může navíc ještě prodloužit pravidelný servis. Třískové obrábění ve vaší firmě nezastaví ani menší závada, protože společnost Machine Group je schopná pro obráběcí stroje ihned dodat originální náhradní díly.
Obráběcí stroje JOHNFORD pracují i na Slovenském trhu
Společnost Machine Group s.r.o. již několik let zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, taiwanskou firmu ROUNDTOP MACHINERY INDUSTRIES CO., LTD., která nabízí své výrobky pod značkou JOHNFORD. Strategie firmy spočívá v permanentním vývoji nových strojů, hledání inovativních technických řešení a zvyšování kvality. Produkuje velmi ...
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...