Úprava vody pro lékárny, laboratoře, průmysl i  domácnosti
Čistá voda je základ. A to jak pro "provoz" našeho organismu, tak pochopitelně také pro mnohá odvětví průmyslu nebo třeba na výrobu léků a sterilizaci lékařských nástrojů. Málokdy však dostupná voda splňuje požadované parametry a normy potřebné ke konkrétnímu úkonu. V takovémto případě nastupuje na scénu odborně provedená úprava vody, na kterou se ...
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Outsourcing facility managementu přinese vaší firmě mnohé výhody
Hlavní činnost firmy a předmět jejího podnikání jsou samozřejmě tím, na co se její vedení soustředí nejvíc. Zapomínat se ale nesmí ani na zajištění podpůrných procesů, bez nichž by firma nemohla fungovat. Jejich řízením se zabývá facility management. A o ten se postará firma ATALIAN CZ s.r.o..
Elektrodeionizace (EDI) - úprava vody kterou ocení ti, co hledají nejvyšší kvalitu
Ekonomická a ekologická úprava vody? Ve společnosti GORO víme jak na to. Stačí, když si pořídíte úpravnu vody EDI a využijete výhod elektrodeionizace. Tato speciální technologie totiž zajistí výrobu velmi čisté vody s rezistivitou 5 až 18 M Ohmů.cm ze vstupní vody s kvalitou na úrovni RO permeátu nebo lepší. Využití najde v průmyslu i ...
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Pronájem skladů a hal, ale i výroba mostových jeřábů a bylinných extraktů
Pronájem nebytových prostor, mostové jeřáby a extrakty z léčivých rostlin. To jsou tři činnosti, kterými se zabývají tři divize firmy První jílovská a.s., a to již od roku 1993. Soustředíme se zejména na pronájem skladů, výrobních hal a kanceláří.
Komplexní služby v oblasti automatizační techniky nabízí česká firma ELMEP
Průmyslová automatizace by měla být v dnešní době základem všech společností, které chtějí udržovat krok s nejmodernějšími postupy a trendy. Komplexní služby v oblasti automatizační techniky poskytuje česká firma ELMEP, která sídlí v Kralupech nad Vltavou. Společnost ELMEP nabízí analyzační techniku, bezpečností systémy, měření a regulace, řídicí ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Požární technika KOMET Kolín – prodej i opravy hasicích přístrojů
Myslíte si, že nepotřebujete hasicí přístroje? Oheň může vypuknout kdykoli, kdekoli a velmi rychle se šířit. Způsobené škody jsou nepříjemné a mnohdy i fatální. Nepodceňujte riziko požáru a vybavte se hasicími přístroji. Pomůže vám Požární technika KOMET, s.r.o. z obce Pečky v okrese Kolín.
Elektrický odvlhčovač vzduchu REMS Secco 80 – novinka firmy REMS Česká republika
Havárie topení, prasklý vodovod, záplavy nebo jen zatuchlé sklepy či vlhké zdivo. To všechno jsou situace, kdy je potřeba prostor důkladně odvlhčit a vysušit. Poslouží k tomu elektrický odvlhčovač vzduchu a stavební vysoušeč REMS Secco 80, který je novinkou v sortimentu firmy REMS Česká republika.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Vážící systémy pro velkoobchod i maloobchod s tradicí téměř 150 let
Již téměř 1,5 století se společnost Bizerba zabývá výrobou a prodejem vážících systémů pro maloobchody i průmyslové provozy. V současnosti zahrnuje sortiment kromě širokého portfolia vážících systémů jak pro retail tak průmysl také např. pokladny, potravinářské stroje, etiketovací a logistické systémy ale i software pro nabízené produkty.
Kvalitní a spolehlivé stroje Cat® - efektivní řešení pro české zemědělce
Zemědělské stroje Cat® od společnosti Phoenix-Zeppelin jsou českými zemědělci využívány čím dál častěji, neboť umožňují zvýšit produktivitu a zároveň výrazně snížit náklady. O výhodách všech strojů se můžete dokonce osobně přesvědčit díky Demo programu, během něhož si můžete stroje vyzkoušet v běžném provozu ve vašem podniku za asistence zkušeného ...
Služba Equipment Management Solutions pro stavební a zemědělské stroje ušetří majitelům čas i peníze
Společnost Zeppelin CZ s.r.o., oficiální distributor stavební a zemědělské techniky výrobce Caterpillar do České republiky, uvádí na český trh novou službu Equipment Management Solutions (EMS), která majitelům strojů Cat pomáhá efektivně spravovat jejich stroj nebo flotilu. Pojďme si službu představit spolu s další novinkou, a tou je nová řada ...
S betonovými tvárnicemi a stropními panely postavíte odolný dům pro několik generací
Jak stavět rychle, levně a přitom kvalitně? Využijte betonové tvárnice firmy Dobiáš. Pro vaši stavbu nabízíme tvárnice, betonové stropní panely, ztracené bednění a další užitečné doplňky. Díky velkému množství tvarů a rozměrů jsou naše betonové tvárnice a panely navíc vhodné pro každý typ stavby. A to není vše. Naše společnost prodává a opravuje ...
Úprava vody pro bezpečný a bezproblémový provoz
Voda je základem všeho života na planetě Zemi. Je naší součástí i předmětem denní potřeby, zpříjemňuje nám životní prostředí a pomáhá v mnoha oblastech. Ne vždy je ale kvalita vody, kterou každodenně používáme, dostačující pro její účel. V takovém případě je nutná úprava vody speciálním zařízením, jehož funkcí je docílit optimální tvrdosti a ...
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
E-shop s gastro vybavením a komplexními službami pro celou ČR
Společnost GASTRO ART CZ se již více než 15 let zabývá prodejem a servisem gastro vybavení restaurací, hotelů, firemních stravovacích zařízení, škol a dalších gastro provozů po celé České republice. Přehledný internetový obchod umožňuje zákazníkům pohodlně vybrat z několika tisíc položek a nakoupit v krátkém čase vše, co jim zefektivní podnikání.
Řetězové sady a převodová technika špičkové kvality
Společnost CONTRA Praha poskytuje kvalitní komplexní služby a řešení v oblasti řetězů a převodové techniky. Spolupracujeme s předními českými a zahraničními výrobci.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Snadná úprava vody? Spoléhejte na českou firmu Goro
Jsou pro vaši práci nezbytné sterilizační lampy, filtrační zařízení nebo změkčovače vody? Pak při nákupu přístrojů spoléhejte na specializovaného odborníka s více než dvacetiletou tradicí. Goro vám nabízí veškeré potřebné přístroje. Od minulého roku navíc můžete nakupovat prostřednictvím našeho přehledného e-shopu, který vám usnadní nakupování.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výměníky
Hledáte odborníka v oblasti klimatizace nebo vzduchotechniky? Spolehněte se na firmu Frisco z Příbrami. Již mnoho let se úspěšně zabýváme výrobou těch nejkvalitnějších teplosměnných ploch, na vaše přání vám tak dodáme tepelný výměník, chladič. To vše odborně, rychle a za výhodnou cenu.
Se stavebními a zemědělskými stroji Caterpillar od společnosti Zeppelin CZ není žádná práce těžká!
Práce na poli a na stavbě mají jedno společné – často zde narazíte na úkoly, se kterými si bez pomoci techniky neporadíte, ať už jde o zvedání těžkých břemen, nakládání nebo kopání. Přesně v takových případech se vám hodí kvalitní stavební stroje či zemědělská technika, na které je spoleh. Přesně takové má v nabídce i společnost Zeppelin CZ, ...
Špičkové gastro vybavení a gastro bazar se zárukou
Chystáte se podnikat v gastronomii nebo už jste ostříleným šéfem gastro provozu? Chcete pro svou kuchyni a tím samozřejmě i pro své hosty jen to nejlepší, ale zároveň se nechcete nechat zruinovat? Pak vás jistě nenechá klidným nabídka gastro vybavení a také gastro bazar společnosti GASTROART CZ.
Kompaktní kondenzační jednotky od firmy JDK vás potěší svým výkonem i vzhledem
Kondenzační jednotky, které jsou osvědčeným zdrojem chladu, mohou být leckdy člověku na obtíž. A to například svou přílišnou hlučností, velkým objemem nebo nehezkým provedením. Jak tedy vybrat tu správnou chladicí techniku? S tím vám ráda pomůže česká firma JDK, tradiční výrobce chladicí techniky. Tato firma kromě mnoha dalších užitečných zařízení ...
Děláme průmysl snadnější a designovější
Jsou komponenty, které vám můžou v mnohém usnadnit a zefektivnit práci. Najdete je u společnosti Euro SITEX. Jsme totiž dodavatelem mnoha výrobků, které můžete využít prakticky v kterémkoliv odvětví průmyslu. Nabídka našeho sortimentu je pestrá, a komplexní služby, které nabízíme, ji ideálně doplňují.
Kondenzační jednotky a další profesionální chladicí technika JDK
Kondenzační jednotky jsou osvědčeným, moderním a efektivním chlazením. Jde o ideální řešení pro komerční chlazení, chladicí nebo mrazicí sklady a obecně pro potravinářský a zpracovatelský průmysl. Své uplatnění ale najdou kondenzační jednotky také v oblasti chlazení technologických a výrobních prostor.
Manipulační technika pro snadné dosažení vrcholku skladovacích a regálových systémů
Společnost Jungheinrich je výrobcem širokého portfolia nízko a vysokozdvižných vozíků. Naše manipulační technika Vám dokáže pomoci při jakýchkoliv intralogistických tocích materiálu. Pokud v naší nabídce nenajdete ten správný vozík pro specifickou činnost, dokážeme Vám vyrobit manipulační vozík přímo na míru dle Vašich požadavků.
Budoucnost (nejen) výrobních pracovišť je v hliníku
Stavba výrobních pracovišť se neobejde bez několika důležitých komponentů, které dohromady tvoří stabilní jádro každé dílny. Jedním z těchto komponentů jsou konstrukční systémy. Společnost ALUTEC K&K se zabývá výrobou kvalitního hliníkového systému, který se vyznačuje mnoha potřebnými vlastnostmi.
Čištění komunikací, údržba zeleně i svoz odpadu pro celé Kladno a okolí
Městský podnik služeb Kladno nabízí své síly nejen pro úpravu veřejných prostranství, ale k dispozici je také soukromým subjektům a firmám. Údržba zeleně v Kladně, svoz komunálního odpadu, ale i všech dalších typů odpadu tamtéž, opravy komunikací, čištění chodníků i odtah vozidel, která stojí, kde nemají. To jsou ve zkratce základní oblasti, ...
Vše pro ochranu osob i majetku od firmy ELSI – Pavel Král
Chcete zajistit bezpečnost a efektivitu vašemu provozu? Využijte potenciálu moderních slaboproudých technologií od společnosti ELSI, specialisty na kamerové, zabezpečovací, protipožární a docházkové systémy, strukturované kabeláže, elektroinstalace a další služby ze širokého portfolia firmy.