Prevence je v protipožární ochraně nejdůležitější
Požární technika je účinná pouze v tom případě, pokud je v perfektním pořádku. Ušetřete si tedy starosti a svěřte tuto záležitost do rukou odborníkům, kteří nic nepřehlédnou. Firma Požární technika KOMET s.r.o. se o správnou funkci vaší požární techniky postará.
Průmyslové tiskárny čárových kódů série ZT600 - připraveny na budoucnost
V kategorii průmyslových tiskáren čárových kódů od společnosti TFP universal a.s. je také série ZT600 od výrobce Zebra. Tyto robustní tiskárny podávají výjimečný výkon na uživatelsky přívětivé platformě, připravené pro budoucnost.
Prodej a revize zařízení požární ochrany - Kolín
Jistě si představíte, co je hlavní náplní firmy Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o., samozřejmě jde o hasicí přístroje především pak o servis požárně bezpečnostních zařízení. Věnujeme se základním otázkám typu, jak vybrat správné hasicí zařízení do domácnosti nebo firmy, ale disponujeme také dalšími službami.
Dodávka a montáž dveří, zárubní, kování i podlahových krytin
Nová stavba nebo byt, ale i stávající interiér si zaslouží také nové dveře. A to nejen interiérové, ale i vstupní a k nim zárubně, zámky, kování a další příslušenství. A aby všechno spolu pěkně ladilo, tak rovnou i novou a dokonalou podlahu a to s výběrem různých možností podlahových krytin. A k tomu také zajištění dopravy a samotnou montáž, díky ...
Firma, která nabízí sortiment instalačního materiálu pro vodu, plyn, kanalizaci, topení a mnoho dalšího
Nabídka opravdu širokého sortimentu nám zajišťuje uspokojení mnoha zákazníků. Jistě si také vyberete z komplexního instalačního materiálu pro rozvod vody, plynu, topení nebo kanalizace. Máme také nabídku domácích vodáren, čerpadel, kompletní zařízení koupelen a WC. Samozřejmostí jsou naše nákladní vozidla, která pravidelně rozváží našim zákazníkům ...
ELIDIS: Magnetismus, měření magnetického pole i emisí
Specialistou na magnetismus, magnetické pole a materiály nebo měření magnetického pole je firma ELIDIS. Dále se zaměřujeme na měřicí emisní systémy. V oblasti vyhodnocování emisí patříme ke špičce na českém trhu.
REXbike představuje nový komplexní systém pro GPS zabezpečení vašeho kola proti krádeži a také pro přivolání pomoci
Pak vám velice rádi představíme celoevropský zabezpečovací systém pro vaše kolo. Ať už máte dražší nebo levnější kousek, vždy se vyplatí mít kolo zabezpečené. Tento systém dokonce zavolá pomoc v případě nehody.
Nabídka lékařského vybavení a zdravotnických potřeb – od spotřebního materiálu po specifické pomůcky kardiologie, radiologie či urologie
Zajištění odborné lékařské pomoci a nejrůznějších úkonů se neobejde bez patřičného kvalitního lékařského vybavení a lékařských přístrojů. Společnost ADVAMED s.r.o. je přímým pokračovatelem firmy COMESA, spol. s r.o. a zajišťuje obchodní devize v oblasti intervenční kardiologie a radiologie, urologie, gastroenterologie, stejně tak poskytuje běžný ...
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Dezinfekční systémy pro odstranění legionelly
Rod bakterií legionella se často vyskytuje v rozvodech pitné vody a může být lidskému organismu nebezpečný. Společnost Goro se již 25 let zabývá vývojem, výrobou a instalací komerčních i domácích úpraven vody. Specializuje se na UV dezinfekci vody, díky které odstraní nebezpečnou legionellu bez použití chemie.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Opravy a modernizace požární techniky nebo repase hasičských vozidel? Požární technika Komet s.r.o. se zaměřuje na vše
Nutný zásah na nic nečeká. Ten přichází velice rychle a v podstatě z ničeho nic. Jakmile nastane závažná situace už nemáme čas něco řešit nebo dolaďovat poslední detaily. Musíme zkrátka jednat, proto si vše musíme dopředu připravit.
Prodej, opravy a servis čerpadel
Firma Čerpadla Vrchlabí s.r.o. jak už jejich název napovídá, má rozsáhlé zkušenosti s provozováním těchto zařízení. Zabývají se čerpací technikou, mají vlastní e-shop, kde jsou dostupné různé varianty těchto produktů. Následně jsou schopni vám zajistit servis, záruční a pozáruční, a jakékoliv další opravy.
ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.
Technologické vybavení pro elektronickou evidenci tržeb
Živnostníci a podnikatelé, kteří přijímají platby v hotovosti nebo kartou, se budou muset s velkou pravděpodobností připravit na nový zákon, týkající se elektronické evidence tržeb. V první fázi se to bude týkat těch, kteří podnikají v oblasti ubytování, stravování či pohostinství. Spousta firem však eviduje své tržby pomocí vyspělých ...
Pásové lisy na odvodňování kalů dodává a montuje firma KAPLAN
Při čištění vody v čistírnách odpadních vod vznikají kaly, které se dají dále použít. Musí ale projít lisem na odvodňování kalů, který umožní jeho další použití. Kvalitní lisy na odvodňování kalů dodává firma KAPLAN spol. s r.o.
LEGOS - trapézové plechy i lehké střešní krytiny od švédských dodavatelů
Kvalitní trapézové plechy i lehké střešní krytiny různých druhů najdete v nabídce společnosti LEGOS. Spolupracujme se švédskými výrobci stavebních materiálů, pořídíte u nás tak zboží světové za kvality za české ceny.
Další komplikace pro maloobchodníky? Pozor na certifikaci softwaru!
Jedna z největších porevolučních změn v podnikatelském prostředí, elektronická evidence tržeb, vstoupila před necelými dvěma měsíci do ostrého provozu a začala pomalu odkrývat menší i větší komplikace, s kterými se podnikatelé musí potýkat. Napříč všeobecným předpokladům nespočívají tyto komplikace ve výpadcích či nefunkčnosti systému EET, ale ve ...
Klimatizace Haier – řešení pro zajištění domácí i pracovní pohody
Trápí vás doma velké teplo nebo zima doma nebo na pracovišti? Potřebujete nainstalovat klimatizaci ve vaší firmě? S tímto problémem vám pomůže klimatizační technika Haier pro byty, rodinné domy, chaty, chalupy, prodejny, kanceláře, servery i mnohapatrové komerční objekty.
CENTRUM BEZPEČÍ PRO VAŠE BLÍZKÉ I VÁŠ MAJETEK.
REX není jen televizní komisař, ale také propracovaný systém ochrany osob a majetku.
REX se stal v posledním desetiletí synonymem pro zabezpečení a sledování polohy vozidel. V roce 2012, spolu se zavedením nové značky „REX-CENTRUM BEZPEČÍ“, firma 1.REX SERVICES,a.s.dále posiluje svou pozici také v zabezpečení nemovitostí a v systémech pro dálkový dohled nad osobami. REX disponuje vlastním vývojovým teamem a služby poskytuje 24 ...
Nejen japonské řetězy TSUBAKI dodává firma CONTRA Praha
Řetězy jsou základním prvkem ve strojírenství. Na výrobu i prodej nejrůznějších typů řetězů se specializuje firma CONTRA Praha, s.r.o. V naší nabídce naleznete i řetězy TSUBAKI japonského výrobce, a to v široké škále typů tak, abychom vyhověli požadavkům různých zákazníků.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Gastrovybavení Elektrolux je spolehlivou volbou pro každou kuchyni
Potřebujete spolehlivé gastrovybavení do restaurací, hotelů, nemocnic, škol či jiných zařízení, kde je důležité, aby v kuchyni vše klapalo a fungovalo perfektně a bez problémů? Gastrovybavení Electrolux od společnosti GASTROART CZ vám poslouží přesně podle vašich představ.
Hasicí přístroje a požární technika – od nákupu až po servis
Hasicí přístroje, hydranty a další požární technika je nedílnou součástí každého veřejného i neveřejného objektu. Slouží jako ochranný prostředek při vzniku požáru. Výběr hasicích přístrojů není vůbec jednoduchou záležitostí a rozhodně by se neměl podceňovat. Navíc je třeba myslet na to, že samotným nákupem požární techniky zajištění ochrany ...
Správně zvolený hasící přístroj vám může zachránit život
Nic vám na pracovišti či v domácnosti nezajistí větší bezpečí než hasící přístroj. Pokud vám už hasící přístroj dosloužil a poohlížíte se po novém, je vám k dispozici kolínská firma s dlouholetou tradicí Hasič – servis požárně bezpečnostních zařízení s.r.o., která dodává veškeré zboží a poskytuje služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti ...
Přehled o vozidlech i jejich ochranu zajistí firma 1. REX SERVICES
Chcete mít přehled o poloze svých vozidel v rámci firmy? Nebo chcete své auto zabezpečit proti krádeži? Od toho je tu společnost 1. REX SERVICES, a.s. Nabízíme systémy pro GPS zabezpečení a sledování polohy vozidel. Díky nám bude vaše vozidlo v bezpečí a budete o něm mít dokonalý přehled.
Magnetické fólie - praktický materiál nejen pro reklamní využití
Magnetické fólie nabízejí řadu možností využití. Hodí se jak pro reklamní účely, tak v případech, kdy je třeba vyvěsit informace, které se často mění. Magnetická fólie je praktická, a navíc ji lze snadno odstranit, aniž by zanechala stopy.
PRHAS - Revize hasicích přístrojů i jejich opravy
Požární ochrana musí být zajištěná v každém objektu. Aby byla ale požární ochrana skutečně účinná, musí být všechny hasicí přístroje a další technika v perfektním stavu. Alespoň jednou ročně je tak nutná jejich důkladná revize. Nevíte na koho se v této otázce obrátit? Kontaktujte společnost PRHAS, revize hasicích přístrojů nabízíme pro jednotlivce ...
Specialista v oboru laserové technologie LaserCentrum Hendrich Praha nabízí lasery pro gravírování, řezání i vrtání
LaserCentrum Hendrich Praha, specialista v oboru laserové technologie, je firma, která byla založena již před deseti lety a postupem času si na trhu vybudovala silné a stabilní místo.