Videochůvičky spolehlivě pohlídají vaše dítě
Naše maminky to s námi neměly jednoduché. Nesměly z nás spustit oči, a když se třeba jen na krátkou chvilku otočily, měli jsme hned „bebí“. Vy si však s tímto problémem už nemusíte lámat hlavu. Dnešní moderní doba nabízí mnoho přístrojů, které dohled nad malými dětmi zjednoduší. Jedním z těchto přístrojů je revoluční videochůvička!
Technika pro stavebnictví, geodetické a GIS přístroje od renomovaných výrobců
Společnost GEOTRONICS Praha s.r.o. působí na českém trhu již 18 let a od doby svého vzniku se zabývá prodejem, podporou a servisem značkových přístrojů a technologií pro geodety, gis pracovníky a stavaře od předních světových výrobců.
Potřebujete  technické řešení? Pak je tu YETTY.EU.
Zcela jistě již někdy řešili problém s pneumatickými komponenty. Hledáte řešení, ale objektivní technická podpora vám třeba schází. Firma YETTY.EU se zabývá právě technickým řešením v oblasti pneumatických systémů a komponentů. Nejedná se tedy pouze o jednu z řady dodavatelských firem s náhradními díly, ale o společnost, která nabízí i technickou ...
YETTY.EU s.r.o.
Komplexní komunální služby na jednom místě: nakládání s odpady, údržba zeleně i údržba komunikací a areálů
MIKAPA plus, s.r.o. je všestranným poskytovatelem služeb v oblasti odvozu a nakládání s odpady. Nadto je zároveň specialistou na letní i zimní údržbu komunikací a areálů včetně údržby zeleně. Všestrannost je hlavní výhodou spolupráce se společností MIKAPA plus, s.r.o. –nemusíte se zdržovat hledáním dalších firem a šetříte čas.
Jen alarm nestačí, chtějte celkovou ochranu vašeho objektu
Že je alarm důležitou součástí zajištění bezpečnosti bytu, domu, firmy či automobilu, je poměrně známá skutečnost. Překvapivě mnohem méně lidí a zejména pak poskytovatelů zabezpečovacích služeb si však uvědomuje, že samotný podomácku nainstalovaný alarm náš majetek před zloději ochránit často nemusí a jsou potřeba také další kroky celkové ochrany. ...
Revoluční kompresor zajistí až 50% úsporu energie při výrobě stlačeného vzduchu
Výroba stlačeného vzduchu může být nyní o polovinu méně energeticky náročná. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá – díky novému úspornému revolučnímu kompresoru od společnosti Atlas Copco, předního světového výrobce kompresorů.
GRAFOSERVIS dováží značkové tiskové barvy pro ofsetové tiskárny a polygrafický materiál – 20 let zkušeností v oboru. Nyní rozšiřuje spolupráci se společností FUJIFILM Europe GmbH…
Představujeme Vám společnost GRAFOSERVIS, jež je přímým dovozcem značkových tiskových barev a polygrafických materiálů. Specializuje se zejména na ofsetové tiskárny. Během své dlouholeté praxe neustále hledá a vybírá ty nejkvalitnější výrobce, jejichž produkty může s nejlepším svědomím svým zákazníkům doporučit. Spolupráci oceňují nejen zákazníci, ...
Špičkový trezor na zbraně ochrání vaše zbraně i cennosti
Trezory na zbraně Forester od společnosti Tresorag - Firesafe poskytují nejvyšší ochranu nejen loveckých či sportovních zbraní, ale i cenností a důležitých dokumentů, které je nutné zajistit před nepovolanými osobami či vnějšími vlivy.
Biogen s.r.o.: pomocník a rádce v molekulární biologii a genetice
Společnost Biogen s.r.o. se už od roku 1996 zabývá potřebami molekulární biologie a genetiky. Poskytuje komplexní služby pro laboratoře včetně sekvenace nové generace. Používání moderních technik a technologií našimi subdodavateli umožňují nabízet nadstandardní služby a produkty na míru potřebám zákazníků.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
AVE CZ je špička v oblasti odpadového hospodářství
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství a zajišťuje nejvyšší technologickou a ekologickou kvalitu zpracování odpadu od sběru přes svoz odpadu až po zpracování či likvidaci odpadu, pokud není možné jeho znovuzhodnocení.