Údržba zeleně po celé Praze - jedině od Zahradnictví Král
Aby veřejná zeleň vypadala stále k světu, je potřeba se o ni náležitě starat. Od toho je tu Zahradnictví Král, které nabízí veškeré zahradnické práce. Naši činnost nezaměřujeme pouze na veřejná prostranství, ale i na zahrady u rodinných domků. S naší péčí bude i vaše zahrada vypadat skvostně.
Pronájem optických přístrojů včetně obsluhy, i prodej těchto přístrojů - Praha
Společnost Proxis, spol. s.r.o. nabízí prodej optických přístrojů a systémů. Tato zařízení však nejsou pouze jednotvárné. Firma nabízí širokou škálu těchto produktů. Optické přístroje se používají ve vědě a výzkumu, kde nabízíme perfektní systémy. Další přístroje mohou být využity v průmyslu, zkušebnictví, sportu, multimédiích nebo také v různých ...
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Zpracování kovů nebo elektronické komponenty – to je Toyota Tsusho Europe
Ačkoliv je mezinárodní společnost Toyota Tsusho Europe S.A. známá z oblasti automobilového průmyslu, není to zdaleka jediný obor, kterému se věnuje. Své podnikání zacílila i do dalších oblastí a poskytuje mnoho služeb v nejrůznějších oborech a divize má také na čtyřech místech v České republice. Provádíme zpracování kovů, dodáváme produkty a ...
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Profesionální a bezpečné řízení provozu budov od Sauter
Řízení provozu budov. Co si pod tím představit? Jednoduše komplexní systém, který zajistí funkčnost, energetickou úsporu a také příjemné prostředí ve všech budovách. Společnými prvky kvalitního řízení provozu budov jsou přitom dostupnost, ochrana investic a energetická účinnost.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Analýza vody: Analytické přístroje nakupujte v e-shopu přímo od výrobce
Spolehlivost, kvalita a originální řešení. Americká rodinná firma Hanna Instruments už 20 let zajišťuje i českým zákazníkům prvotřídní produkty z oblasti analýzy vody, půdy a potravin. Přístroje určené například pro titraci, elektrochemii a fotometrii firma nejen dodává, ale i vyvíjí a vyrábí ve vlastních výrobních závodech. Můžete se proto ...
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Divize chemického zpracování a elektroniky a jako bonus divize robotiky a projektového řízení
V chemické a syntetické oblasti šplhají stále výš, podnikli nové obchodní aktivity. Zprostředkovávají kompozitní materiály pro automobilový průmysl a spotřební elektroniku. V oblasti robotiky řeší veškeré problémy, konzultace, plánování, vývoj technologií, řízení kvality. Řeší zařízení pro veškerá odvětví.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Společnost Panametria CZ zajišťuje výrobky od různých značek pro analýzu vlhkosti, analýzu kyslíku nebo měření průtoku ultrazvukem
Tato společnost zajišťuje také veškerý servis, poradenství, demo předvedení, kalibraci, návrh projektu, zkušební měření a mnoho dalšího. Kdykoliv se můžete na tuto firmu obrátit. Velice rádi Vám ve všem vyhoví. Předvedou, ukážou a díky tomu poznáte daný výrobek i v praxi po názorné ukázce.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Kompletní servis v oblasti čištění fasád zajistí ARS Praha
O povrch budovy je nutné dobře pečovat a zbavovat jej nečistot různého původu. Vašemu majetku tak dodáte delší životnost, navíc bude bez nečistot vypadat lépe. Potřebujete-li tedy vyčistit fasádu domu, obraťte se na skutečné odborníky z firmy ARS Praha. Zaměřujeme se na čištění všech povrchů, mytí fasád, tryskání povrchů a podobně. Poskytujeme ...
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Defektoskopie, RTG přístroje a příslušenství od PAPco
Společnost PAPco se specializuje na spotřební materiál, přístroje, zařízení a ostatní pomůcky pro firmy zabývající se defektoskopií a pro útvary kontrol ve výrobních firmách. Zastupuje řadu zahraničních i tuzemských společností pro Českou republiku a vyrábí také doplňky pro rentgenová pracoviště. Protože je PAPco přímým dovozcem, odpovídá také za ...
Laminace - ochrana dokumentů za rozumnou cenu
Uvažujete, jakým způsobem ochránit Vaše dokumenty tak, aby byly vysoce bezpečné a přitom za rozumnou cenu? Pak si přečtěte následující článek, v němž se dozvíte více o laminaci a speciálních laminátorech na doklady od společnosti HS TRADE a.s., která je specialistou na tuto problematiku s dlouholetými zkušenostmi.
Tabletové systémy pro nemocniční zařízení od společnosti ABNER, a.s.
Společnost ABNER, a.s. je vašim partnerem v oblasti gastronomie. Nabízí tabletové systémy, které jsou vhodné pro všechna nemocniční zařízení. Zabývají se výrobou a vývojem nerezového gastro zařízení, vyrábí tabletové systémy pro nemocnice, najdete u nich tlakové patrony nebo termoporty a podnosy.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Čtečky dokladů urychlí práci na přepážkách a zamezí tvorbě front
Tvorba front není často nutná a lze jí jednoduše zamezit. Nevěříte? Pak se seznamte s funkčností čteček dokladů, které výrazně urychlí práci na přepážkách a jednoduše tak zamezí tvorbě front. Pokud i vy potřebujete zrychlit odbavení osob či například jednoduše automaticky získat knihu návštěv, jsou pro Vás čtečky dokladů tím pravým řešením. A ...
Turnikety a vstupní branky pro přístupové systémy moderního vzhledu
V současné době je zejména na veřejně přístupných místech zapotřebí dbát na zvýšenou bezpečnost. K tomu mohou velkou měrou přispět i turnikety a vstupní branky po přístupové systémy. Systémy společnosti MAGTRADE s.r.o. jsou nejen propracované, ale také designově dokonalé.
Přístupové systémy ACS versus klasické mechanické klíčové systémy
Přejít na přístupový systém ACS nebo zachovat klasické klíče pro vstup do paneláku či bytového domu? To je otázka, kterou si v dnešní době pokládá řada bytových družstev a společenství vlastníků.
Přinášíme přirozenost a úsporu do každé budovy
Člověk žil v souladu s přírodou, ale postupně se z ní začal vyčleňovat. Vytvořil si vlastní prostředí, které je více či méně na přírodě závislé. Ale i uměle vytvořené betonové džungle potřebují přírodní rytmus, na který je člověk zvyklý. A právě proto je tu SAUTER.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Dodavatel řešení materiálového a informačního toku ve výrobě
Snažíte se ve své výrobní firmě o efektivitu práce a zvýšení produkce? Zkuste na to jít automatizací a vylepšete nejen efektivitu práce, ale také modernizaci výroby. Pokud nechcete jít z bláta do louže, tak si vybavení výroby zajistěte firmou FlexLink Systems s.r.o., která je předním poskytovatelem špičkových řešení pro náš výrobní průmysl.
Čisté prostory – validace, měření i dodávka vzduchotechniky
Pracovní prostory v oblasti farmacie, zdravotnictví, biotechnologie, ale také třeba drobné mechaniky nebo elektrotechniky kladou přísné požadavky na čistotu. Dodávkou vzduchotechniky do tzv. čistých prostor, ale také kalibrací přístrojů a validací vzduchotechniky se zabývá pražská firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace
Kvalitní vzduchotechnika je součástí přísunu čerstvého vzduchu a na jejím výběru hodně záleží. Nejen ventilátory a filtry, ale i kompletní servis je zárukou dobré investice do čerstvého vzduchu. A právě o ten se postará firma AIRTECHNIK.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Dopravníky a montážní linky od FlexLink Systems zefektivní výrobu
Uspořte díky společnosti FlexLink Systems s.r.o. čas, energii i peníze ve výrobě. Jak? Získejte kompletní řešení materiálového a informačního toku ve výrobě. Naše dopravníky, montážní linky a software vám pomohou zautomatizovat výrobu, díky tomu snížíte výrobní náklady a zvýšíte efektivitu výroby.
Společnost Blumenbecker Prag má novou specializaci, zaměřuje se na off-line simulaci robotických pracovišť
Každým dnem se zvyšuje nasazování průmyslových robotů a robotických linek do nejrůznějších průmyslových odvětví a proto roste i poptávka po off-line simulacích. Vypracují návrh automatizačního projektu, vytvoří projekci, zaručují záruční i pozáruční servis.
Vysokorychlostní kamery pro záznam a analýzu rychlých a krátkých dějů
Abyste mohli zaznamenat velmi rychlé nebo velmi krátké děje, potřebujete k tomu vysokorychlostní kamery. Kompletní sortiment vysokorychlostních a ultrarychlých kamer najdete u firmy Proxis, spol. s.r.o.. Pořídíte u nás základní modely pro každodenní provozní kontroly i kamery v rozlišení HD pro kinematografii nebo kamery pro nárazové zkoušky ...
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Rozbitá kontejnerová nástavba či hydraulická ruka? Opravy zajistí CH + S servis
Hydraulická ruka, kontejnerová nástavba nebo hydraulické válce? To vše opravujeme ve společnosti CH + S servis. Již od roku 1999 vám nabízíme záruční i po záruční opravy hydraulických zařízení všeho druhu, jejich revize, montáže i prodej náhradních dílů. Ať už vás trápí nefunkční hydraulická ruka nebo hydraulické válce, neváhejte se na nás obrátit.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pronájem cisterny a kropicího vozu s řidičem pro čištění a údržbu komunikací a silnic
Všechny využívané i méně využívané komunikace či silnice se po nějaké době zanesou a zašpiní. Stává se tak jak vlivem běžného provozu, tak jednorázovým zatížením a znečištěním (např. průjezdem traktorů a těžké techniky, převozu hlíny, kamení atd.). V případě znečištění je třeba zajistit čištění a údržbu komunikací a silnic, aby byl běžný provoz ...
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Břemenové magnety Gantry Rail všech druhů, také pro vysoké teploty či manipulaci pod vodou
Břemenové magnety nachází využití v mnoha oblastech průmyslu - od těžkého a automobilového, přes železárny, ocelárny, stavebnictví, elektrárny až po výrobní podniky všeho druhu. Umožňují snadnou, rychlou, efektivní a hlavně bezpečnou manipulaci s těžkými břemeny všeho druhu. V nabídce společnosti Gantry Rail s.r.o. naleznete širokou škálu ...
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Prodej, pronájem a servis obytných automobilů a karavanů
Cestovat automobilem je skvělá záležitost. Mít k dispozici na cestách veškeré zázemí, které si dopřáváte i ve své domácnosti, to je velká výhoda. Pokud uvažujete o tom, že byste si pořídili nový karavan nebo si jen třeba pronajali obytný automobil na určitou dobu, určitě si vyberte v Caravan Centru HYKRO, kde najdete moderní vozidla a karavany i ...