Půjčovátor: Půjčovna zahradní techniky, nářadí a přístrojů v jednom
Vyrostl vám na zahradě nevzhledný porost a nemáte doma křovinořez? Vypůjčete si ho! Jedete jednou za čas na dovolenou a potřebovali byste nosič kol na auta? Vypůjčete si ho! Přepadla vás nutkavá touha potápět se? Vypůjčete si vodní scooter! Všechny tyto věci a mnoho dalších najdete u Půjčovátoru.
Automatické parkovací systémy šetří peníze
Česká společnost AZK system má dlouholeté zkušenosti s navrhováním a výrobou zakázkových technologií, mezi něž patří i automatické parkovací systémy nebo parkovací systémy s obsluhou na pokladně. Díky parkovacím systémům od společnosti AZK system máte jistotu, že každý zaplatí, co má. Plně automatické parkovací systémy vám navíc ušetří náklady na ...
Se správnými partnery může být i výstavba hal snadná
Rozrůstá se vám výroba nebo začínáte podnikat a potřebujete nové prostory? Řešením jsou ocelové haly a ocelové konstrukce. Jejich výrobou a montáží se již 7 let zabývá firma Kovoline s.r.o. Spolehlivá firma, která se rychle vyvíjí a jejíž spokojené zákazníky najdete po celé České i Slovenské republice.
EKOME – autorizované měření emisí, hluku, ekologické poradenství
Společnost EKOME se zabývá měřením hluku v pracovním i mimopracovním prostředí, autorizovaným měřením emisí stacionárních zdrojů. V rámci dalších služeb pro vás zpracuje akustické studie, rozptylové studie, odborné posudky či posouzení vlivů na životní prostředí (EIA).
Pneumatiky na vysokozdvižné vozíky s 5x delší životností a full servisem přímo u zákazníka
Sháníte spolehlivou manipulační techniku pro bezproblémový provoz? Obraťte se na firmu Zdeněk Kubík, která zajistí jak prodej kvalitních vysokozdvižných vozíků a další manipulační techniky, tak i odborný servis a opravy.
Ocelové objekty od projektu až po realizaci
Ocelové konstrukce mají široké využití v mnoha oblastech, a to nejen díky rychlé výstavbě, ale především díky vlastnostem materiálu, které zaručují dlouhou životnost a maximální odolnost proti vnějším vlivům.
Sušení obilí moderně a v souladu s životním prostředím
Specialista na dodávky strojů a zařízení pro posklizňovou úpravu, transport a skladování zrnin, společnost SIAGRA s.r.o., je nejdynamičtěji rostoucí firmou ve svém oboru u nás. Jedním z odvětví její specializace jsou také sušárny zrnin, tedy technika sloužící k sušení obilí. Je totiž výhradním distributorem sušáren obilí značky LAW v České ...
Čištění obilí a jiná agrotechnika od SIAGRA s.r.o.
Jednou z mnoha částí zemědělského procesu sklizně obilovin je vedle sušení také čištění obilí. Čištění obilí je důležité z celé řady důvodů. Tím asi nejhlavnějším je, že se ke koncovým zákazníkům může dostat pouze kvalitní obilný produkt. Bez kamínků, zlámaných zrnek, čistý a zdravotně nezávadný.
Opravy, servis a kalibrace měřidel od zkušených odborníků
Kalibrační laboratoř ZINDLER se zaměřuje na služby z oblasti kalibrace měřidel, opravy a pravidelný servis měřidel v oborech měření délky a úhlu, tlaku, teploty a času. Odborníci z laboratoře také poskytují profesionální poradenskou činnost. Součástí nabídky laboratoře je také prodej měřidel od renomovaných výrobců z celého světa a školení v ...
Skladování obilí a kompletní posklizňové linky „na klíč“
Firma SIAGRA s.r.o. zajišťuje dodávku, montáž a veškerý servis posklizňových linek i jednotlivých součástí pro malé i velké klienty. Je dodavatelem zemědělských strojů a technologií renomovaných společností LAW, MAROT, SYMAGA, SKANDIA-ELEVATOR, SCHMELZER a AGROMATIC.