GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Nové dřevoobráběcí nástroje zefektivní vaši výrobu
Všechny věci kolem nás musí nejdříve někdo vyrobit. Plastová okna, skluzavky na dětských hřištích nebo třeba auta. Žádný z materiálů, který nás obklopuje, se neobjeví sám od sebe. Stojí za ním práce lidí z různých firem. Tyto společnosti se zabývají obráběním nejrůznějších materiálů, díky čemuž se vytváří výrobky, které slouží k našemu potěšení či ...
Obráběcí stroje včetně veškerého servisu s Machine Group
Obráběcí stroje patří mezi nezbytné vybavení každé strojírenské firmy. Kvalitní obráběcí stroje se vyznačují dlouhou životností, kterou může navíc ještě prodloužit pravidelný servis. Třískové obrábění ve vaší firmě nezastaví ani menší závada, protože společnost Machine Group je schopná pro obráběcí stroje ihned dodat originální náhradní díly.
Obráběcí stroje JOHNFORD pracují i na Slovenském trhu
Společnost Machine Group s.r.o. již několik let zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, taiwanskou firmu ROUNDTOP MACHINERY INDUSTRIES CO., LTD., která nabízí své výrobky pod značkou JOHNFORD. Strategie firmy spočívá v permanentním vývoji nových strojů, hledání inovativních technických řešení a zvyšování kvality. Produkuje velmi ...
OMEGA ZLÍN - výrobce ozubených převodů a ozubených kol
Ozubené převody nalezneme v celé řadě výrobků a zařízení, které nás obklopují v běžném životě, a mnohdy o tom ani nevíme.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Výhradní zastoupení taiwanské společnosti GMA MACHINERY ENTERPRISE získala česká firma COMPUPLAST s.r.o.
Firma COMPUPLAST s.r.o. se v září 2017 dohodla s taiwanskou firmou GMA MACHINERY ENTERPRISE o výhradním zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Firma GMA je největším taiwanským výrobcem plochých vytlačovacích hlav od šíře 100 mm až do 6 m.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Rosiče systému Myers ve chmelnicích
Českým a moravským pěstitelům chmele nabízí společnost FORSCH s.r.o. velmi výkonné rosiče německého výrobce Hans Wanner GmbH. Rosiče společnosti Hans Wanner řady K42A/N42A a N48, díky svému mimořádnému výkonu plně splňují požadavky pěstitelů chmele na kvalitu ošetření zejména vrchní části rostliny.
Náhradní plnění
Náhradní plnění – pro některé lidi španělská vesnice. Toto téma se týká zaměstnavatelů a ukládá jim ze zákona jednu povinnost. Jakmile zaměstnavatel zaměstnává více jak 25 lidí, musí také zaměstnat lidi se zdravotním postižením. V případě, že to neuskuteční, může buďto zaplatit vysokou pokutu nebo naopak může nakoupit zboží od jiné firmy, která ...
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Kancelářské židle se zvýšenou nosností a dětské židle
Pořád hledáte židli, která by se pro vás stala tou „pravou“? Žádné otlačeniny, bolavá záda nebo zkřivená páteř! To jsou velice bolestivé problémy, na které chceme raději jednou pro vždy zapomenout. Jak ale vybrat správnou kancelářskou židli? Vybírat můžete snadno u firmy ON LEAD CZ s.r.o., která je největší prodejnou židlí na Zlínsku.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Samolepící pásky od firmy Steroll mají mnoho různých způsobů využití. Pokrývají snad veškerá odvětví
Tato firma se specializuje na výrobu a prodej samolepících pásek. V jejich sortimentu však také naleznete mnoho jiných produktů, které mají pro své zákazníky připravené, jsou to: oboustranné samolepící pásky, ochranné samolepící fólie a pásky, textilní lepicí pásky, balící lepicí pásky, potištěné samolepící pásky.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Moderní způsob lakování kovů i plastů - mokré lakování s využitím UV záření
Lakovna Hajdík je česká společnost, která se na trhu pohybuje již od roku 1989. Od té doby jsme postupně získali jak cenné zkušenosti, tak celou řadu spokojených klientů. Naší hlavní činností je kompletní péče o povrchovou úpravu prostřednictvím mokrého lakování, což je oblast, ve které patříme ke špičce. V letošním roce vám můžeme nabídnout i ...
Společnost Omega se letos zúčastnila veletrhu subdodávek v Lipsku
Účast českých společností na známých veletrzích je velký úspěch a posun české výroby do povědomí i zahraničních zákazníků. V kovozpracujícím průmyslu to platí obzvlášť, protože i naše výroba se pyšní kvalitou a profesionalitou. Jako i společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně, která se zúčastnila veletrhu v Lipsku.
Tonery do tiskáren nevyhazujte, buďte ekologičtí a navíc vydělejte
Používáte tiskárnu ve velkém a tonery se vám hromadí? Pokud jste doposud prázdné tonery vyhazovali, vězte, že existuje výhodnější způsob, jak se jich zbavit. Společnost RK-EMTIES se zabývá ekologickou likvidací tonerů, přičemž poskytuje výkup tonerů online.
Zabalte svoje výrobky do kvalitních a na míru dělaných krabic
Najít použitou krabici nebo karton doma, či ve firmě asi není problém. Ale odpovídá takové balení o kvalitách vaší firmy? Nezhrozí se zákazník, když mu objednané zboží přijde v pomačkané a popsané krabici, kterou užíval již někdo před ním? Vyhněte se zbytečným nepříjemnostem a trapasům a objednejte si kvalitní obalový materiál od firmy Akart CZ ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Nově otevřený provoz těžké lakovny HAJDIK a.s.
Jablůnka je malá vesnička ve Zlínském Kraji poblíž většího města Vsetína. Má však jednu velkou přednost a to tu, že se může chlubit největším a nejrozsáhlejším provozem těžké lakovny, kterou vlastní firma HAJDIK a.s.
Nábytek na míru do běžných i atypických prostorů
Potřebujete do svého malého, velkého, podkrovního nebo zcela atypického bytu dostat skříně, kuchyni a další nábytek? Ve všech případech vaše potřeby, možnosti i představy splní právě ten vestavěný, tedy nábytek na míru. A tyto potřeby a přání dokáže uspokojit kvalitou, profesionalitou i designem společnost MG-INTERIER s.r.o., Slušovice.
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.