LAMA ENERGY GROUP: pět výhod pro zákazníky pod jednou střechou
Elektřina, plyn, televize, internet a mobilní tarif, všechny tyto služby poskytuje holding LAMA ENERGY GROUP. Navíc, pokud jich využíváte víc najednou nebo dokonce všechny, máte značně zvýhodněné ceny.
Dotace na výměnu kotlů na tuhá paliva v Moravskoslezském kraji od 2. 1. 2014
Od 2. 1. 2014 je opět zahájen příjem tzv. Kotlíkových dotací. Dotační program podporuje stejné kotle jako v minulé výzvě při výměně starého kotle na tuhá paliva v rámci Moravskoslezského kraje.
Ing. Dalibor Čmiel
Výroba reklamy, grafika, vydavatelská činnost, digitální tisk a mnoho dalšího - to jsou služby společnosti Repronis
S tímto úzce souvisí tedy také jejich činnost v oblasti reklamy a polygrafie. Získané mnohaleté zkušenosti jim dávají příležitost vyčnívat z řady. Tradiční česká firma, která působí na našem trhu v oblasti reklamy již od roku 1991. Až na výjimky zpracovávají zadané zakázky na vlastních strojích a pomocí vlastních sil.
Moderní přepravní balení do ochranných tepelně smrštitelných fólií
Posilujeme trend moderního přepravního balení strojního zařízení, produktů těžkého strojírenského průmyslu a balení dopravních prostředků do ochranných tepelně smrštitelných fólií.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překlady i tlumočení všech jazyků zvládne agentura TOP-PRESS
Technické i soudní překlady, překlady smluv i tlumočení. To všechno vám poskytne překladatelská agentura TOP-PRESS. Provádíme překlady do a ze všech světových jazyků v technických, právních a ekonomických oborech. Nabízíme i korektury a grafické zpracování překladů. Překládáme v krátkém čase a termín dodání přizpůsobíme zákazníkovi.
Agentura práce Personal fabric pomáhá zaměstnancům i zaměstnavatelům
Jako jedna z nejvýznamnějších agentur práce v České republice zprostředkovává společnost Personal fabric práci dělníkům a řemeslníkům a zároveň pomáhá najít firmám a společnostem pracovníky, kteří nejlépe vyhovují jejich požadavkům. Agentura práce Personal fabric se specializuje především na dočasné přidělování a zprostředkování zaměstnanců ...
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Potřebujete jako firma využít natisknutí letáků, katalogů, vizitek, prospektů nebo kalendářů? Pak se obraťte na odborníky v oboru
Firmy se zde mohou vyřádit ve velkém, zajištění kompletních tiskových služeb je opravdu bohaté. Dají se vytisknout kalendáře pro prezentační účely nebo jako reklamní předměty. Velice oblíbené však zůstávají letáky a jejich široké využití ve všech odvětvích. Nízká pořizovací cena je jejich velkou výhodou.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
AVAPO – realitní kancelář, která má špičkové reference a doporučení
Hledáte realitní kancelář, která vám pomůže s nákupem či prodejem nemovitosti? Dejte na skvělé reference a doporučení, které má AVAPO – realitní kancelář Opava. Specializujeme se na prodeje a pronájmy bytů, prodeje rodinných domů, pozemků, ale také kanceláří v Opavě a okolí. Na našem webu si můžete přečíst i zkušenosti našich předchozích klientů.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Digitalizace a robotika ve vojenství
K odhalování možných nebezpečí slouží vojenským jednotkám robotické bezposádkové stroje, které šetří životy samotných vojáků. V dílnách vojenského podniku VOP CZ, s. p. se proto vyvíjejí systémy, které jsou určené pro kontrolu objektů i pro využití přímo v boji.
Program AW Caesar 8 vám zajistí perfektní plánování IT
Chcete si usnadnit řízení a plánování ITSM procesů? V současné době je přehled o instalovaných programech na vašich počítačích a serverech nezbytný. Se zvýšením ochrany a bezpečnosti vašich počítačů vám pomůže a poradí ostravská firma Free RW-Soft s nejnovější verzi jejich programu AW Caesar 8.
Pronájem nebytových prostor v Ostravě
Hledáte místo pro své obchodní či pracovní aktivity? Společnost TIMO profistavby s.r.o., specialista v oblasti stavitelství a stavebnictví, dokončuje výstavbu nové budovy na Slezské Ostravě a poskytují pronájem nebytových prostor. Budova se nachází na přístupném frekventovaném prostranství a disponuje parkovacími místy přímo před ní.
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Nechejte si vyrobit snubní prsten svých snů
Kde Vám snubní prsten vyrobí dle Vašich požadavků a Vašich přání? Přece ve firmě Zlatnictví a svatební salon ADONIS. Zlatnická dílna se zaměřuje na výrobu snubních prstenů přímo na míru, zatímco ve svatebním salonu Vás na svatbu krásně obléknou. Ve Frenštátě pod Radhoštěm pořídíte také veškeré doplňky, kytice a mnoho dalšího.
Výživové poradenství, kruhový trénink i konzultace s trenérem ve Frýdku-Místku
Stravovací návyky a pohyb jsou součástí našeho každodenního života, a jakmile nefunguje správně jedno nebo druhé, tak i náš životní styl ztrácí na kvalitě. O svoje zdraví musíme pečovat, a když si nevíme rady, tak je na místě odborné poradenství v oblasti zdravého stravování i vhodného pohybu. A se startem i pokračováním vám nejen poradí, ale také ...
Poskytovatel satelitního vysílání Digi CZ nově pod Lama Energy Group
I přestože stále více využíváme služeb internetu, život bez televize by si také málokdo dokázal představit. Dříve byla televize považována za vzácnost, dnes jich v každém domě najdete i několik. Umísťujeme je do obývacího pokoje, do kuchyně, do dětských ložnic. S rozšířením televizí máme také větší požadavky na programy, které můžeme sledovat. Čím ...
I závodní stravování by mělo být obrazem kvalitní gastronomie
Závodní stravování bývá často spojeno s nepříjemnými předsudky a představami. Není bohužel výjimkou, že se do firem z různých důvodů dostávají jídla neuspokojivá, ať už jde o jejich množství nebo chuť. I v této oblasti se však dá dělat zdravá, dobrá a vyvážená gastronomie. Důkazem toho je i cateringová společnost LB GASTRO, která úspěšně provozuje ...
Zajištění komplexního gastroservisu – catering, závodní stravování i pořádání oslav na klíč
Nabídka kvalitního cateringu patří k základním pilířům úspěšného pořádání jakékoliv soukromé či veřejné akce. Catering patří v současné době mezi náročné disciplíny, jelikož jsou na něj kladeny vysoké nároky. Neméně důležité je i závodní stravování pro malé i velké podniky. Společnost LB GASTRO s.r.o. působí na trhu od roku 2003 a nabízí zajištění ...
Ve Fitness Pepa vám změníme život k lepšímu. Cvičit s úsměvem je možné!
Váš sen o krásné postavě a zdravém těle začíná ve Fitness Pepa v Opavě. Naši zkušení trenéři vás provedou celým procesem proměny. Myslíte si, že je na změnu pozdě? Omyl! V našem fitcentru jsou ideální podmínky pro cvičení dětí, mladých, lidí ve středním věku i seniorů. Tak na co ještě čekáte? Posilovna Fitness Pepa má dveře otevřené.
Autodoprava: Nadměrný náklad přepraví IRON SPED
Tuzemský a mezinárodní rozvoz zboží, přeprava nadměrného nákladu, ale i skladovací a manipulační prostředí nabízí firma IRON SPED. Na českém trhu jsme od roku 2005 a působíme i na Slovensku. Naše nákladní auto s hydraulickou rukou nám umožňuje zajistit převoz takřka jakéhokoliv nákladu a manipulaci s ním.
Správa domů i bytů – služba, která vás zbaví starostí s vaší nemovitostí
Správa domů, správa bytů - to je kompletní servis pro vaši nemovitost. S naší službou správa nemovitostí si nebudete muset s vaším domem či bytem dělat žádné starosti - o vše se postaráme za vás, a to jak po technické, tak ekonomické stránce.
Logistika DHL Express – mějte celý svět na dosah
Chcete expandovat do zahraničí a získávat nová odbytiště pro své výrobky? Potřebujete doručovat zásilky a zboží do zahraničí? Obraťte se na předního mezinárodního poskytovatele logistických služeb DHL Express (Czech Republic) s.r.o. Ne nadarmo se pyšníme označením „Logistická společnost pro celý svět“. Naši globální síť totiž tvoří 4 tisíce ...
Pronájem nebytových prostor a kanceláří na dobře dostupném místě v Ostravě - Zábřehu
Hledáte vhodné místo na pronájem kanceláří? Je pro vás důležité, aby mělo sídlo vaší společnosti dobře dostupnou adresu? Sháníte pronájem nebytových prostor za rozumnou cenu? Potřebujete prostory, kde se budou vaši zákazníci či obchodní partneři cítit dobře? Rádi byste si pronajali prostory v lokalitě plné zeleně? Chcete - li pronájem za nízkou ...
Zařiďte důstojné poslední rozloučení pro své blízké. Pohřební služba Marie vám to umožní
Ať se nám to líbí nebo ne, smrt neodmyslitelně patří k našim životům a dříve nebo později se s ní setká každý z nás. Úmrtí člena rodiny nebo jiné blízké osoby je přesto vždy velmi bolestnou zkušeností. Právě ve chvílích největšího smutku je tu pro vás Pohřební služba MARIE z Opavy.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Facelift neboli neinvazivní lifting obličeje vám pomůže předejít stárnutí
Chirurgický zákrok je řešení, ze kterého má spousta žen obavy - a není se co divit. Pro oddalování příznaků stárnutí však není hned nutné ulehat na operační sál, mnohem vhodnějším, příjemnějším, téměř bezbolestným a především neinvazivním řešením je facelift neboli neinvazivní lifting obličeje.
Čištění žaluzií vám pomůže vyřešit Prádelna Šopík Ostrava
Látkové vertikální žaluzie na sebe chytají prach a nečistoty stejně jako třeba záclony. Potřebují proto pravidelnou péči. Při čištění vertikálních žaluzií doma může ale lehce dojít k jejich poničení, proto neriskujte a obraťte se na nás. Prádelna Šopík v Ostravě je odborníkem na chemické čištění textilních vertikálních žaluzií. Na trhu působíme od ...
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava