OPAMETAL: Výkup šrotu i barevných kovů na sedmi místech v republice
Na výkup šrotu se specializuje firma OPAMETAL s.r.o., která sídlí ve Znojmě. Provozovny však má na sedmi místech a díky tomu může své služby poskytovat širšímu okruhu zákazníků. Najdete nás na provozovnách v Opavě i Znojmě, dále v Oticích, Dačicích a Jemnici.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Společnost KARPJAK letos slaví 30. výročí
Firma KARPJAK nám letos svým 30. výročím připomene, že má opravdu dlouholetou tradici. Zabývá se totiž knihařstvím, brašnářstvím, šitím plachet a výrobou ochranných měchů. Právě knihařství se dá označit za řemeslo středověku. Tehdy se totiž začal používat papír a knihtisk. Tento obor však díky firmě KARPJAK nezanikl, a proto se s ním můžete i v ...
KARPJAK
Výkup a prodej kovového odpadu CENTROMAT
Společnost CENTROMAT s.r.o. se již od roku 1994 zabývá výkupem, zpracováním a prodejem kovového odpadu. Může se chlubit nejmodernějšími technologiemi, které uplatňuje na svém šrotišti. Díky tomu se řadí mezi 10 nejvýznamnějších a největších dodavatelů kovového odpadu do českých hutních podniků.
CENTROMAT s.r.o.
Skartace firemních, citlivých i tajných dokumentů, likvidace jakýchkoliv dokumentů
„Co je psáno, to je dáno“, pořekadlo, které jistě všichni známe. Papír a tužka se v dnešní moderní době používají spíše výjimečně, ale jakmile je použijeme, jde často o citlivé údaje nebo firemní informace. Jak zlikvidovat tyto nebo i jakékoliv jiné dokumenty? Na to nám odpoví firma OPAMETAL s.r.o.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Ekologická likvidace vozidel a strojů
Vážení čtenáři, jistě jste se už setkali s tím, že se vám v garáži schovává autíčko již bez technické kontroly, značky máte uloženy v depozitu nebo se technická kontrola blíží ke konci platnosti. Oprava by stála více, než je hodnota vozidla, platíte za něj povinné ručení, které není zrovna nejlevnější… Platit jen za to, že nám auto stojí před ...
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Nedestruktivní zkoušky strojních částí i kompletních strojů
Akreditovaná zkušební laboratoř provádí jakékoli zkoušky strojních částí i kompletních strojů, hydrauliky a defektoskopie. Rádi vám zašleme seznam všech výrobků, které zkoušíme a pokusíme se vyhovět veškerým požadavkům, od zkoušení defektoskopie ocelových lan přes zkoušky pásových a hřeblových dopravníků až po laboratorní zkoušky hydraulických ...
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Pohřební služba MARIE zařídí kompletní pohřeb i záležitosti okolo něj
Úmrtí blízkého člověka stojí každého spoustu psychického vypětí. Abyste měli alespoň vyřizování všech potřebných náležitostí jednodušší, je tu MARIE – pohřební služba Opava s.r.o.. Ta zajišťuje pohřby, převozy zesnulých z celé ČR i zahraničí a další služby z oblasti pohřebnictví.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Ještě jste neslyšeli o České distribuční k.s.? Alternativní poštovní operátor je vám kdykoliv k dispozici
Tisk a kompletace zásilek, je také samozřejmostí. Klasickým typem je roznos letáků do poštovních schránek, ale zabývají se i doručováním osobních a reklamních zásilek. Nezapomínají ani na inovativní řešení, takže si můžete zvolit na mapě konkrétní distribuční oblast, podle které se bude roznos letáků řídit. To všechno online na internetu.
Sběrné suroviny a kovošrot Demonta T, s.r.o. - výkup železa i výkup barevných kovů, výkup papíru v sedmi městech ČR
Provedli jste úklid garáže nebo dvora a našli spoustu kovového odpadu, který už nepotřebujete? Nebo vám na zahradě už roky stojí vrak auta? O veškerý železný šrot a další kovový odpad se postará společnost Demonta T, s.r.o., a ještě vám dá vydělat slušné peníze. Tyto sběrné suroviny a kovošrot vám nabízejí výkup kovů, výkup železa i výkup ...
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Leták je stále na vrcholu mezi reklamními nástroji – využijte jeho možností
Reklamní leták je v podstatě velice variabilním marketingovým nástrojem. Ke svému zákazníkovi může přijít v několika různých podobách. Je zapotřebí odhadnout způsoby doručení pro jednotlivé cílové skupiny, aby se dokonale využil jeho potenciál.
Železo a železný šrot vykoupíme za nejlepší ceny – Krnov
Hledáte možnost, kam prodat železný šrot? Každý se samozřejmě také dívá na cenu a chce se svého šrotu vytěžit co nejvíce. Proto se naše společnost, MR STEEL GROUP s.r.o., zaměřuje na výkup železa a železného šotu za nejlepší a nejvýhodnější možnou cenu, a to v Krnově.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Životní prostředí je u nás na prvním místě
Mnoho firem se snaží o zelenou politiku. Tedy alespoň na papíře, skutečné hodnoty pak můžou ukazovat pravý opak. My však nejsme jednou z nich. Jsme Opametal a ochranu životního prostředí jsme si vytyčili jako hlavní činnost. Nabízíme proto komplexní služby v oblasti zpracovávání druhotných surovin.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Poradíme jak na dotace OPŽP i environmentální outsourcing
Vyřízení dotace z OPŽP, environmentální outsourcing, posouzení vlivu staveb na životní prostředí i zpracování rozptylových a odborných posudků – to i mnohem víc vám nabízí společnost E – expert. Jsme stabilní konzultační společnost v oblasti energetiky a ekologie, která stále rozšiřuje své služby. Nabízíme konzultace v oblastech OPŽP, službu ...
E-expert, spol. s r.o.
Efektivní oslovení zákazníků zaručí společnost Česká distribuční k.s.
Potřebujete dát lidem o sobě vědět? Chcete zvýšit povědomí o svých službách a získat nové klienty? S tím vším vám pomůže společnost Česká distribuční k.s.. Jsme jedničkou na českém trhu neadresné distribuce a zajistíme roznos letáků. Již 25 let poskytujeme našim zákazníkům nadstandardní servis a péči v oblasti distribuce tiskovin.
Nová novela zákona o pohřebnictví
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. se snaží pomáhat všem pozůstalým a příbuzným se všemi náležitosti pohřbu. Bohužel je to součást lidského života. Zařídíme, aby rozloučení bylo vždy důstojné. Snažíme se o hladký průběh, aby vše proběhlo decentně a bez zbytečných komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
MR STEEL GROUP: Výkup železa a barevných kovů  za nadstandardní ceny
Máte zájem o výkup železa, katalyzátorů nebo autobaterií za výhodnou cenu? Naše firma MR STEEL GROUP vám na svých pobočkách v Opavě, Bruntálu a Krnově zaručuje kompletní servis a profesionální přístup. Spokojenost zákazníka je pro nás vždy na prvním místě.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Hledáte spolupráci v oblasti nedestruktivního zkoušení?
Zákazníci v této oblasti mají jasno. Často hledají spolupráci, která by jim umožnila právě zkoušky v oblasti nedestruktivního testování. Nejlepší variantou, kterou můžete zvolit, zůstává externí firma, která s vámi bude spolupracovat, a proto se můžete obrátit na společnost Intest NDT, spol. s.r.o.
Výkup železa a barevných kovů za bezkonkurenční ceny, to je MR STEEL GROUP
Výkup železa a výkup barevných kovů výhodně? To vám nabízí společnost MR STEEL GROUP. Na pobočkách v Opavě, Krnově a Bruntále vykupujeme železo, barevné kovy, autobaterie i katalyzátory. Jsme ideální volbou pro všechny, kdo hledají bezkonkurenční ceny a profesionální služby.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Pohřební služba MARIE -  v těžkých chvílích vám podáme pomocnou ruku
Se ztrátou milované osoby se dá vyrovnat jen těžko. To poslední, co pro zesnulého můžete udělat je ale to, že mu zajistíte důstojný pohřeb podle jeho představ. S tím vám pomůže pohřební služba MARIE Opava. V obtížných životních chvílích vám podáme pomocnou ruku, pomůžeme vám vyřídit celý pohřeb a zajistíme, aby vše proběhlo bez komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Realitní kancelář AVAPO OPAVA – koupě a prodej nemovitostí, advokátní úschova peněz i další služby
Prodej nemovitostí či shánění vhodného bytu ke koupi není žádná legrace. V případě, že uvažujete o koupi domu či bytu nebo svoji nemovitost naopak prodáváte, obraťte se na realitní kancelář AVAPO Opava. Reality jsou naším oborem již několik let, kompletní služby nabízíme nejen zákazníkům z Opavy, ale i z širokého okolí.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Společnost TQM - holding je tím pravým partnerem pro logistiku i dopravu
Moderní skladové prostory společnosti TQM - holding s.r.o. vynikají především sofistikovanými technickými vymoženostmi a neméně dokonalou logistikou.
Úklidová služba U-SERVIS Opava - úklid domácností, firem i čištění ozonem
Kdo o sobě může říct, že je úklid jeho oblíbená činnost nebo snad, že úklidem rád tráví spoustu času? Někoho takového byste hledali jen těžko. Úklid domácností či úklid firem jsou práce, kterými se nikdo nezabývá rád, přesto jsou velmi nezbytné. Každý problém má však své řešení – v případě úklidu firem i domácností je to úklidová služba U-SERVIS, ...
U-SERVIS Tomáš Šindler
Digi TV – to jsou neomezené možnosti sledování programů na telefonu, tabletu nebo televizi
Internetové a televizní satelitní vysílání pro každého, tím se vyznačuje firma Digi TV, která přichází se skvělou cenou za balíček, který zahrnuje hned několik zařízení, ze kterých můžete sledovat TV program a to jenom díky připojení přes internet. Snadné, dostupné a pro každého!
Zajištění prodeje či pronájmu pro vaše průmyslové areály, skladovací prostory a další nemovitosti
Hledáte pro vaši společnost vhodné skladovací prostory? Nebo hledáte firmu, která vám doporučí průmyslové areály přesně podle vašich představ? I pokud naopak nemovitost, průmyslové areály či skladovací prostory vlastníte a chcete je prodat či pronajímat, obraťte se na naši společnost NAXOS Ostrava. O vše už se postaráme, ať už nemovitosti ...
Spolehlivý a levný mobilní operátor konečně v Česku
Máte už po krk dohadování se svým stávajícím mobilním operátorem a luštění smluv, které jsou napsány písmeny pro mravence? Spravedlnost a skutečně výhodná nabídka je nyní na vaší straně. Teď je tu totiž LAMA mobile. Váš nový mobilní operátor, kterému můžete věřit.