Geodetické práce nejen pro Dvůr Králové nad Labem a široké okolí
Společnost Geodézie Dvůr Králové s.r.o. se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti geodézie. Hlavní náplní činnosti je zpracování geometrických plánů, mapových podkladů a geodetických prací v investiční výstavbě. Společnost působí v regionu východních Čech, převážně pak v okolí měst Dvůr Králové nad Labem, Trutnov, Jaroměř či Náchod.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Od dřevěných podlah po PVC – to je nabídka Jeka Interier
Pokud uvažujete o nových podlahách, dřevěné podlahy mohou být to pravé pro vás. Pokládka podlah sice není jednoduchou záležitostí, stačí si však pozvat odbornou firmu, která vše profesionálně zvládne na jedničku. Přesně tyto služby nabízí společnost Jeka Interier Josefa Kysela z Jičína. Také pokládka plovoucích podlah je stále žádanou službou.
Rodinná strojírna VELIM nabízí obráběcí, svářecí i zámečnické práce
Věříte v rodinu a ve zlaté české ručičky? Přesně o tom je totiž strojírna VELIM. Její nabídka je bohatá, stejně jako její historie. Poskytuje kvalitní služby převážně v oblasti zámečnictví, a obrábění. Výrobní program strojírny obsahuje například tvorbu stožárů veřejného osvětlení, výrobu ocelových vrat či kovového nábytku vhodného kupříkladu pro ...
Rizikové kácení stromů – pro likvidaci problematicky rostlých stromů si zavolejte profesionála
Pokud je strom ve špatném stavu či na nešťastném místě, může ohrožovat své okolí. V takovém případě není jiná možnost než strom pokácet. Pokud je však strom mohutný a navíc se nachází na těžko dostupných místech či v obydlených zástavbách, je jeho likvidace složitá. Pak je třeba zavolat odborníky, kteří se zabývají rizikovým kácením stromů a ...
Restaurování nábytku a památek zahrnuje mnoho činností a řemesel
Naše firma se již dlouhá léta zabývá oborem restaurátorské práce. Jádrem činnosti je restaurování nábytku a památek, zaměřujeme se zejména na renovaci dřevěných prvků. Spolupracujeme s řadou špičkových restaurátorů a odborníků z různých oborů.
Tvarpal s.r.o.: Profesionální specializace na výpalky z plechů
Konečným výsledkům z materiálů předchází profesionální zpracování, například dělením. Společnost Tvarpal s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se již od roku 2001 specializuje právě na plechové výpalky, ke kterým používají pouze moderní technologii různého provedení. Kromě toho je v jejich kompetenci také zpracování oděruvzdorných plechů.
Odborníkem na geodetické práce je společnost GEOŠRAFO Hradec Králové
Geodetické práce jsou nezbytnou součástí při prodeji i koupi pozemku. Hledáte odborníka v oboru geodézie, který vám pomůže vyřešit veškeré záležitosti spojené s geodetickými pracemi? Obraťte se na firmu GEOŠRAFO, s.r.o., která působí v okolí města Hradec Králové.
Pokládka podlahy vyžaduje pečlivost, přesnost a odborné zacházení
Pokud jste se rozhodli pro novou pokládku podlahy, vůbec prvním krokem je vyhledání profesionální firmy. Samotný výběr podlahové krytiny je sice velmi důležitý, pokud však není samotná pokládka provedena odborně a pečlivě, může být výsledek tristní. Pokládka podlahy se totiž musí skládat z řady kroků, od samotného výběru přes konzultace a ...
Komplexní strojní výroba na zakázku: Montážní celky i jednotlivé díly
SPA Praha je společnost s dlouholetou tradicí v oblasti strojírenství, která vyrábí strojní součásti a komponenty přesně dle zadání klienta. Výroba na zakázku dle individuálních požadavků spolu s bohatými zkušenostmi přináší zákazníkům jistotu, že zařízení bude spolehlivé a precizní. V SPA Praha zajistíme kompletní výrobu strojních součástí s ...
Vzduchotechnika se vším všudy – dodávka i revize
Hledáte spolehlivého partnera v oboru vzduchotechnika? Obraťte se na společnost Kovo vzduchotechnika. Výrobou vzduchotechnického zařízení se zabýváme již od roku 1966. Vyrábíme skutečně kvalitní potrubí i další příslušenství. Postaráme se ale i o kompletaci vzduchotechniky a potřebné revize.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Zemní protlaky - metoda, která ve městech nezpůsobuje komplikace a je šetrná k přírodě
Plánujete realizaci stavby spojenou s budováním inženýrských sítí? V oblastech mimo města lze pro výkopové práce běžně používat bagry, v městech by však podobné práce omezovaly provoz, což často ani není možné - nejen kvůli uzavírkám, které by komplikovaly život řidičům. Řešením mohou být zemní protlaky.
Díly pro elektrotechnický a automobilový průmysl
Sháníte spolehlivé a kvalitní plastové či kovové díly pro automobilový průmysl? Zajímá vás elektrotechnika a chtěli byste vždy používat jen ty nejlepší možné produkty? Kladete důraz na přesnost, bezchybnost a kvalitu zboží? Pak se seznamte s firmou FOREZ s.r.o..
Povrchové úpravy dodají předmětům odolnost i šmrnc
Bez povrchové úpravy se neobejde spousta předmětů. I kvalitní materiály je velmi často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou. Povrchové úpravy jako je lakování, zinkování, chromování, stříbření, niklování či další galvanické pokovování slouží především k ochraně a zvýšení odolnosti předmětů, například před korozí či jiným poškozením. Není ...
Geodézie a vytyčování pozemků: Znáte hranice své parcely?
Prodáváte dům nebo pozemek a nemáte jasnou představu o tom, kde jsou jeho hranice? Nebo máte jiný důvod, proč hledáte spolehlivou geodetickou kancelář? Znát přesné hranice svého pozemku může být dobré i v případě případných sousedských sporů, ale také z právní opatrnosti, pokud plánujte třeba stavbu plotu kolem svého domu. Veškeré geodetické práce ...
A-TECHNOLOGY vám poradí, jak ušetřit za topení
Existuje několik možností, jak doma ušetřit za topení. Pokud pomineme možnost vypnutého radiátoru v kombinaci s nošením dvou teplých svetrů a třech párů ponožek zároveň, shodneme se určitě na tom, že veškeré úspory za topení začínají u samotné výroby tepla. Tedy u kotelny, tepelného čerpadla a podobně.
Správná ochrana dřeva výrazně ušetří stavební výdaje
Pokud stavíte či rekonstruujete objekty, ve kterých se nachází jakékoli dřevěné konstrukce, jistě by pro vás neměly být pojmy jako sanace dřeva, ochrana dřeva či mykologické posudky cizí. Jestliže chcete mít v těchto oblastech jistotu kvalitně odvedené práce, obraťte se na společnost Zbyněk NYČ.
Betonové konstrukce i základové desky - základ pro každou stavbu
Betonové a železobetonové konstrukce jsou dnes základem každého domu či stavby. Jelikož se jedná o stěžejní prvek, musí být jeho provedení kvalitní, aby se celá stavba mohla bez problémů dokončit. Odborníky v této oblasti je společnost Quart Construct, která se na základové desky, pohledové zdi, stropy i schodiště specializuje. Spokojený zákazník ...
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Podlahové centrum Lanškroun - Kvalitní plovoucí podlahy i přírodní linoleum
Zvažujete pořízení nové podlahy? Možná dáváte přednost levným podlahám nebo vám naopak jde spíše o luxus a kvalitu. V podlahovém centru v Lanškrouně si vždy vyberete. Firma Podlahy Turek Lanškroun poskytuje svým klientům plovoucí podlahy, PVC podlahy, přírodní linoleum a další typy podlah již více než 20 let.
Obrábění, lisování i ohýbání kovů provádí firma STS Uhlířské Janovice
Hledáte odborníka na strojírenskou výrobu? Využijte služby společnosti STS Uhlířské Janovice. Naší hlavní činností je kovovýroba, specializujeme se na obrábění, lisování, ohýbání kovů a další práce související se strojírenskou výrobou a produkcí výrobků z kovů.
Kvalitní a pevnou střechu postaví firma IQ KONSTRUKT s.r.o.
Stavíte a hledáte spolehlivou firmu, která se postará o veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce? To všechno provádí společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. sídlící v obci Čáslavky u Jaroměře. Zhotovíme střešní konstrukce, zajistíme pokládku střešních krytin a další související práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Kvalitní střechy jsou předpokladem pro příjemné bydlení
Stavíte či rekonstruujete dům a sháníte spolehlivou firmu, která vám jej kvalitně zastřeší? Pokud jste z Náchoda, můžete se obrátit na společnost Střechy na klíč. Ta se specializuje na tesařské práce, pokrývačské i klempířské práce. Zajistí vám kompletní stavbu vaší střechy tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky a zajistila vám dlouhodobý ...
Hydroizolace plochých střech od skutečných odborníků
Společnost POPAS CZ se sídlem v Trutnově se zabývá profesionální ochranou povrchů a staveb. Jednou z oblastí zájmu firmy je hydroizolace plochých střech s využitím nejmodernějších technologií. Provedená hydroizolace je bezúdržbová a vyznačuje se ověřenou životností 30 let. Chystáte-li se provést generální opravu ploché střechy, aplikace ...
Výroba a servis dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů
Společnost Binter DS s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů, které slouží ke zpracování pilařských výřezů. Dřevařským dílnám a pilám zajišťuje dodávku klasických dvouetážových rámových pil, dále kotoučových pil (rozmítacích, omítacích i zkracovacích) a dalších strojů. Zajišťuje také jejich servis a ...