Zpracování nerezového materiálu laserem, moderními lisy a další služby
Potřebujete zajistit řezání laserem nebo svařování nerezu? Od toho je tu společnost ABNER a.s.. Zajišťujeme laserové řezání, ohýbání plechu, svařování a broušení nerezového materiálu - vše precizně a bezchybně.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Povrchová úprava kovů, sanační práce, hydroizolace staveb
Firma STROJCONSULT Litvínov s.r.o. vznikla jako sdružení fyzických osob již v roce 1990. Díky mnohaletým zkušenostem a nabývajícím znalostem vyrostla do dnešní velkolepé podoby. Efektivně působí v oblasti renovace kovů a betonů.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Sanace budov, rekonstrukce bytů a revitalizace domů
Stavební činnost společnosti BB Building sanace s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávku jakýchkoliv prací, které se týkají historických budov, bytových domů, panelových domů nebo rodinných domků. A v neposlední řadě vytváří odborné posudky a zajistí projektovou dokumentaci.
Žárové zinkování je účinná forma povrchové úpravy
Ochránit materiály proti nepříznivým vnějším vlivům není nikdy snadný úkol. Můžeme se pokoušet je neustále dokola natírat vhodnými prostředky a barvami, ovšem nikdy nedosáhneme stoprocentního výsledku. Nátěr se po nějaké době opět oloupe nebo začne rezivět. Ochrana proti rzi je náročným úkolem pro profesionály, kterými jsou i zaměstnanci ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Čištění a renovace podlah ze dřeva, PVC, korku a dalších materiálů
Firma DemaServis se již od roku 2006 specializuje na čištění a renovace podlah z nejrůznějších materiálů. Je napojena na společnost Dr. Schutz Group a patří mezi certifikované realizační techniky značek Dr. Schutz, Eukula a Finalit. Jedná se o značky profesionálních čisticích a renovačních přípravků, které dokážou vyčistit, impregnovat a obnovit i ...
Podlahové topení zajistí příjemné teplo i úsporu peněz
Platíte drahé účty za vytápění bytu či domu? Pomoci vám může firma Elstap, která u nás zastupuje dánský koncern DEVI. Poskytuje podlahové topení, které je spolehlivé, bezpečné, nenáročné na údržbu a zejména úsporné.
Lakování různých materiálů v dnešní době může probíhat i za pomocí kataforézy
Specialisté na kataforézu jsou ve firmě Kataforesis, která se nachází v Dašicích Pardubicích. Jde o povrchovou úpravu kovů a tento speciální typ lakování. Jejich další náplní práce je také lakování mokrou cestou nebo práškové lakování.
ELSTAP: Podlahové vytápění DEVI, elektroinstalace i prodej elektromateriálu
Toužíte po komfortním bydlení? Ke splnění snu vám může dopomoci podlahové vytápění, které zajistí rovnoměrnou příjemnou teplotu podlahy a navíc úsporu nákladů. Montáže podlahového vytápění zajišťuje firma ELSTAP, regionální zástupce dánského koncernu DEVI. Na českém trhu zajišťujeme nejen prodej, montáž a servis vytápění, ale také elektroinstalace ...
Novodobý ochranný a bezpečnostní systém - Alarm Jablotron se snadným ovládáním
Společnost Kve-mont s.r.o. provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Sídlí v Otrokovicích u Zlína, ale činnost a montáže provádí po celé České republice. Hlavní náplní práce jsou průmyslové elektromontáže. Provádí montáže EZS zabezpečovacích systémů Jablotron, kamerových systémů i fotovoltaických panelů. V této oblasti vám zajistí ...
Prádelna, čistírna, žehlení a mandlování i šití
Příliš mnoho oblečení, ložního prádla, přehozů a dek nebo oblečení, které vyžaduje speciální péči, sebou přináší také častější praní a žehlení. Občas je také potřebné něco zašít, zkrátit či prodloužit a vy na to nemáte čas ani trpělivost. Abyste však nepřišli o čisté a vyžehlené prádlo od oblečení až po polštáře a pracovní oděvy, stačí se obrátit ...
Kuchyně Matouš: Kuchyně, vestavné skříně a další nábytek na míru Praha
Zařiďte si domácnost podle svého přání. Kuchyně na míru, vestavné skříně i další nábytek vyrábí firma Kuchyně Matouš sídlící v Praze. Ať už potřebujete vybavit ložnici, šatnu, koupelnu, ale také pracovnu či kancelář, obraťte se na nás. Na trhu působíme od roku 1993, takže máme bohaté zkušenosti a vyrábíme tak nábytek nejvyšší kvality za ...
Nově otevřený provoz těžké lakovny HAJDIK a.s.
Jablůnka je malá vesnička ve Zlínském Kraji poblíž většího města Vsetína. Má však jednu velkou přednost a to tu, že se může chlubit největším a nejrozsáhlejším provozem těžké lakovny, kterou vlastní firma HAJDIK a.s.
Strojírenská výroba od profesionálů je zárukou spolehlivosti
Stroje a svařence vyrobené na míru popř. dle dokumentace zákazníka, kvalitní obrábění i zámečnictví. To vše zahrnuje portfolio služeb Strojíren Olšovec nacházejících se v Olšovci u Hranic na Moravě. Poctivá strojírenská práce se ještě nevytratila. Ve Strojírnách Olšovec pracuje téměř šedesát vysoce kvalifikovaných obráběčů, zámečníků a techniků, ...
Kompletní dodávky staveb, rekonstrukcí a projekční činnost
Koupit pozemek, začít stavět nebo se pustit do rozsáhlé rekonstrukce jsou nejen velké finanční investice, ale také spousta práce a času. Aby šlo všechno jako po másle a vaše představy byly naplněné, stačí se obrátit na naši stavební firmu STAKO Červený Kostelec s.r.o.
STAKO Červený Kostelec s.r.o. stavby
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Mikrovlnná sanace – zlikvidujte škůdce ve svém domě jednou provždy
Lidé si myslí, že se jich to nikdy týkat nebude. O čem je řeč? Řeč je o škůdcích, kteří si mohou najít své útočiště prakticky kdykoliv. Pokud jste i vy narazili ve svém objektu na nějaký škodlivý organismus, který snižuje hodnotu vašeho majetku, tak se s tímto problémem neváhejte svěřit odborníkům ze společnosti SANAKO CZ.
Kámen jako spolehlivý materiál pro výrobu krbů, dlažeb a fasád
V posledních letech se v domácnostech a na stavbách stále více začal prosazovat kámen, jakožto spolehlivý stavební materiál. Nechejte si zhotovit fasádu, dlažbu, krb anebo jakýkoliv jiný výrobek z kamene od zkušené společnosti DANA NEHVIZDY s.r.o, která pokračuje již ve čtvrté generaci kamenické rodiny.
DALEX TRADE: Restaurování oken a dveří Praha
Opravu a restaurování oken nebo dveří nelze svěřit jen tak ledajaké firmě, zejména pokud jde o památkově chráněnou stavbu. Právě na ně se ale specializuje společnost DALEX TRADE s.r.o. Praha, která restauruje oka, dveře a schodiště po celé České republice a zabývá se prováděním replik oken a dveří u památkově chráněných objektů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
PRIMATEP s.r.o.: Stavební práce od projektu po realizaci
Stavební firma PRIMATEP působí na trhu již více než 15 let a je specialistou na stavební práce, opravy a údržbu průmyslových objektů i objektů bytové výstavby. Zabývá se jak klasickými stavebními pracemi včetně projektování, tak i zateplením objektů, montáží komínů, kominickými službami a odborným poradenstvím v oblasti výstavby.
Povrchová úprava kovů - aplikace kataforézního lakování
Metoda kataforézního lakování je v průmyslových odvětvích stále oblíbenější. Jde totiž o velmi kvalitní, precizní a cenově dostupnou metodu povrchové úpravy kovů, díky které je dosaženo skvělého základu pro další úpravy. Odborníkem na povrchové úpravy kovů touto metodou je skupina Grupo Kataforesis.
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Dřevěné schodiště oživte netypickým dřevem
Mít snový interiér, který by se odlišoval od těch běžných, je mnohem snazší, než si možná myslíte. ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy vytváří nádherné interiéry i díky ručně dělaným dřevěným schodištím. Vyrobíme vám přesně takové dřevěné schodiště, jaké si přejete, a navíc ho dokážeme vylepšit.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.