Nábytek Strakoš – židle, stoly i ostatní součásti nábytků pro vybavení restaurací, hotelů, kulturních domů i domácností
Nábytek Strakoš je nábytek prvotřídní kvality, který obstojí v domácnostech, ale i v náročných provozech restaurací či hotelů. Vybavujete i vy dům, hotel, kulturní dům nebo hospodu? Obraťte se na Nábytek Strakoš a nebudete litovat. Umíme vám nabídnout, kvalitní a originální nábytek všeho druhu. Nemusíte objíždět spoustu obchodů a marnit tak svůj ...
Myslete moderně i v oblasti krbů
Vynálezy se neustále vyvíjí. Televize, telefony, notebooky a mnoho dalších ovládly naše životy. Ale ty nás v zimě nezahřejí a ani nevykouzlí teplo domácnosti - to vám poskytne jedině krb. I v oblasti krbů probíhá vývoj a vznikají nové technologie. Poznejte je i vy díky společnosti 24 mall.
Moderní interiér dle aktuálních trendů od BK Interiéry
Chcete stylový, pohodlný a zároveň praktický domov či pracovní prostor? Obraťte se na firmu BK Interiéry, která vždy dokáže najít optimální řešení k plné spokojenosti klienta, jehož přání a požadavky jsou při realizaci na prvním místě.
Výměna oken a dveří je pro nás hračka!
Společnost Okna.cz zajistí výměnu oken a dveří špičkové kvality v krátkém termínu, profesionálně a s veškerým servisem pro vaše maximální pohodlí.