KOVO PRAKTIK - kvalitní manipulační technika i další vybavení do firem a skladů
Ruční manipulační technika všeho druhu, odpadkové koše, regály i kancelářské vybavení – to vše nabízí ryze česká firma KOVO PRAKTIK. Vyrábíme a prodáváme rudly, vozíky i další praktické věci ze železa. Vybavíme sklad, firmu i kancelář.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
CHLAZENÍ servis s.r.o.: vybavíme vás v oboru gastro
Nejeden kuchař si přeje mít pořádně vybavenou kuchyni, obzvláště v případě, když se pohybuje na profesionální úrovni. Můžete mít toho nejlepšího kuchaře, když ale nebude mít k výkonu práce k dispozici kvalitní nástroje, výsledek bude vždy jen poloviční. A hlavně, nepůjde to bez starostí a hladce. Chcete-li mít spokojené zaměstnance i zákazníky, ...
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Kovo Praktik – výroba regálů i manipulační techniky
Potřebujete kovové vybavení pro vaši firmu? Výroba regálů, archivů a dalšího kovového kancelářského vybavení i manipulační techniky je specializací české firmy Kovo Praktik s.r.o. se sídlem v Ostravě. Na trhu působíme již od roku 1990. Důraz klademe na spolehlivost a na kvalitu našich výrobků k co nejvyšší spokojenosti zákazníků.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Montáž vrat, bran a závor k vašemu domu či areálu firmy a také profesionální opravy - servis
Chcete si zmodernizovat bydlení? Je vaším snem mít automatická garážová vrata nebo bránu? V tom případě se obraťte na firmu, která se nazývá Večerek Tomáš. Zaměřují se na instalaci garážových, sekčních a průmyslových vrat. Dodají také závory, ploty, brány, vybavení parkingů, parkovací systémy a mnoho dalšího.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Látkové žaluzie plissé – praktický i efektivní doplněk pro vaše okna
Chcete oživit svůj interiér, ale na nový nábytek a velké změny nemáte peníze? Zaměřte se na okna a vyměňte staré žaluzie za moderní látkové plisé. Tyto skládané látkové žaluzie od společnosti ISOTRA skvěle vypadají a dodají interiéru potřebný šmrnc, zároveň ale snižují hlučnost v místnosti, chrání před světlem a také zajišťují tepelnou pohodou.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Ekologická led svítidla do domácností, firem i továren
Většina domácností a dalších objektů postupně přechází z klasických žárovek na modernější, ekonomicky výhodnější a mnohem více ekologičtější led svítidla. Ta jsou výhodnější z mnoha důvodů, největším aspektem je ale nejspíše dlouhá životnost a z ní plynoucí výrazná finanční úspora. Vybavte svou domácnost či firmu tím nejlepším osvětlením i Vy.
Nízkoenergetické novostavby, které vyhovují evropským směrnicím
Splnění norem, které nařídila evropská směrnice, nepřináší majitelům novostaveb jen samá negativa. Naopak. Do budoucna mají jistotu, že jejich dům bude fungovat v úsporném provozu. Sníží se totiž náklady na vytápění i ohřev užitkové vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Doplňky k oknům a dveřím - parapety, žaluzie, sítě
Hledáte kvalitní doplňky k oknům a dveřím? Zejména žaluzie, parapety nebo sítě proti hmyzu? Společnost Pavel Knězek, s.r.o., která sídlí ve Frenštátě pod Radhoštěm, vám rozhodně může pomoci. Vyrábí vlastní produkty k oknům a dveřím a navíc vám zajistí také odbornou montáž těchto produktů.
Pavel Knězek, s.r.o.
Hledáte vhodný doplněk do vašeho domova? Máte rádi kovové předměty? Pak se spolehněte na špičkové zpracování kovu Romana Mičky, který se věnuje i uměleckému zpracování.
Z tohoto materiálu se dají vyrobit různé předměty, ať už okrasného charakteru nebo například také praktického. Můžete sdesignovat venkovní prostředí. Na zakázku nebo podle přání zákazníka se dají vyrobit okrasné židle, doplňky, kryty.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Rostoucí nábytek se představil na veletrhu FOR INTERIOR v Praze
Děti i spousta dospělých stráví za pracovním stolem během dne i několik hodin. Běžně dostupné stoly však svou konstrukcí nutí člověka sedět v nepřirozené poloze, což vede ke zdravotním problémům. Tuto vadu řeší rostoucí nábytek, který je vhodný pro děti i dospělé, je ergonomický a s majitelem doslova roste.
Nábytek Amadeus
Kvalitní kuchyně od českého výrobce za rozumnou cenu
Kuchyně je místem, kde se neustále něco odehrává. Často se považuje za srdce našeho domova a také se není co divit, protože kuchyně je zkrátka místem, které bychom si měli nechat vytvořit podle svých vlastních představ, potřeb a požadavků. V kuchyni se totiž odehrává mnoho věcí a zejména se zde koná příprava nejrůznějších jídel, obědů a večeří, a ...
Večerek Tomáš: Závory, vrata a brány od návrhu po montáž i pozáruční servis
Ploty, závory, garážová vrata a brány. To vše dodává firma Večerek Tomáš z Opavy. Poskytujeme komplexní služby od návrhu, přes kalkulaci a projekt až po montáž. Navrhneme to nejvhodnější řešení právě pro vás s garancí zajímavé ceny a stoprocentní kvality dodávaného zboží a služeb. Samozřejmostí je také pozáruční servis.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Elektroinstalace - základ každé stavby
V současné době je elektroinstalace základním kamenem každého stavení. Bez elektřiny dnes zkrátka nelze žít a na elektroinstalační práce je třeba myslet již při projektování domu nebo bytu. Elektrikářské práce jsou velmi důležité, o to pečlivější by měl být výběr firmy, eventuálně řemeslníků.
Ať už vaříte cokoli, zajistěte si kvalitní a široký sortiment gastro vybavení
Gastro zařízení a gastro nádobí je základem každého dobrého jídla. I přední světoví kuchaři si jsou vědomi toho, že bez správného gastro vybavení by se daly jejich delikatesy jen těžko vytvořit. Jenže kde má člověk spolehlivé gastro potřeby sehnat? Jak zjistit, že se jedná o nádobí, které nezklame? Nebo že stejný kus seženu i za rok, což je ...
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Správný výběr pracovního stolu a křesla vás zbaví zdravotních problémů
Bolí vás často záda při práci u stolu? Pak může být na vině nesprávný výběr nábytku. Jednou z možností, jak se těmto zdravotním potížím vyhnout, je pořízení elektricky nastavitelného stolu, který se vašim momentálním požadavkům přizpůsobí.
ZWORK
Vzduchotechnika - větrání vzduchu s rekuperací tepla
Mít moderní domácnost si přeje každý z nás. Toužíte také po moderním vybavení a nejkvalitnějších technických přístrojích, které jsou na dnešním trhu dostupné? V tom případě se obraťte na společnost SEFEN spol. s.r.o., která zajistí speciální systém vzduchotechniky, díky které budete moci větrat místnosti s pomocí rekuperace tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Chcete kvalitní krb, aniž byste museli přiložit ruku k dílu? Pak si jej nechejte postavit od profesionálů
Je mnoho důvodu, proč se bát stavět právě krb. Nemusí jít nezbytně jenom o šikovnost, ale mnoho z nás si zkrátka netroufá na tak vážnou stavbu, jakou je právě krb. Proto jsou zde specializované firmy, které vám postaví celý krb na klíč, aniž byste se museli vy sami něčemu učit, nebo zbytečně nad tímto úkolem ztrácet čas.
Chcete moderní zařízení do vašeho domova? Bude se jednat o klimatizaci, vzduchotechniku nebo systém rekuperace?
Společnost Finiš Ostrava se zaměřuje na klimatizaci, rekuperace, vzduchotechniku a také na chladicí a mrazicí zařízení. Působí zejména v regionech Ostravy, Frýdku Místku, Karviné a Opavě. Tato společnost funguje a působí na trhu už od roku 1991.
Cesta za úspěchem - opavská isotra vyrábí žaluzie již přes 30let
ISOTRA patří v regionu mezi nejúspěšnější firmy. Za vznikem stojí Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut. Začátky ale neměli jednoduché. S výrobou stínící techniky začali v garáži s minimem finančních prostředků.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Efektivní topení i větrání domu? Vyzkoušejte naše teplená čerpadla a systém vzduchotechniky
Přiměřené teplo a zdravý, čerstvý vzduch, tak přesně tyto proměnné považujeme v každé domácnosti za zásadní. Máte stejný názor? Pak se obraťte na společnost ARCTIS Čeleda. Nabízíme kompletní řešení vytápění, klimatizaci a cirkulace vzduchu pro novostavby, starší domy i průmyslové objekty. Vzduchotechnika i tepelná čerpadla z naší nabídky vám tak ...
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Luxusní krby od zahraničních výrobců dodává firma MBTerm-krby
Krby pozvednou každý interiér a za dlouhých zimních večerů se jistě stanou oblíbeným středobodem vašeho domova. Luxusní krby pořídíte u společnosti MBTerm-krby s.r.o.. Zabýváme se prodejem krbů po celé České republice i na Slovensku. Dodáváme také krbové vložky, kouřovody, komíny a další příslušenství i náhradní díly. To vše za výhodné ceny – ...
Prodej, montáž a servis klimatizace pro letní období
Milujete léto, ale tropické vedra vás nenechají v noci v klidu spát? Abyste si léto mohli užívat nejen venku při vodě, ale také v interiéru doma nebo v zaměstnání, pomůže vám kvalitní klimatizace. Klimatizační technologii všech druhů poskytuje svým zákazníkům společnost Arctis Čeleda, s.r.o. se sídlem v Havířově.
Nábytek Strakoš – kvalitní židle a stoly pro každého
Kvalitní a hezké vybavení je polovinou úspěchu každé místnosti. Nábytek umí dotvořit celkovou atmosféru nebo ne až tak výrazný prostor proměnit k nepoznání. Může to být právě váš dům nebo oblíbená restaurace, kam se rádi vracíte nejen za dobrým jídlem. Zcela jistě vás také musí oslovit celkový koncept místa. A to dokáže i kvalitní nábytek, který ...