Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Kámen jako spolehlivý materiál pro výrobu krbů, dlažeb a fasád
V posledních letech se v domácnostech a na stavbách stále více začal prosazovat kámen, jakožto spolehlivý stavební materiál. Nechejte si zhotovit fasádu, dlažbu, krb anebo jakýkoliv jiný výrobek z kamene od zkušené společnosti DANA NEHVIZDY s.r.o, která pokračuje již ve čtvrté generaci kamenické rodiny.
Unikátní zástavba oken a stínící technika bez tepelných mostů
Chcete ušetřit čas při projektování staveb, montáži oken a stínící techniky? Pokud máte zájem o jednoduchý a přitom komplexní systém bez tepelných mostů, HELLA TRAV®frame přichází s řešením. Flexibilní a snadno montovatelné jednotky šité vám přímo na míru.
Prodej pozinkovaného a poplastovaného pletiva
Potřebujete oplotit dům, zahradu nebo halu či sportoviště? Nebo naopak potřebujete kvalitní plot či oplocení pro firemní objekt nebo jiný průmyslový pozemek? Pak Vám pomůže firma Ploty Gaves.
Efektivní topení i větrání domu? Vyzkoušejte naše teplená čerpadla a systém vzduchotechniky
Přiměřené teplo a zdravý, čerstvý vzduch, tak přesně tyto proměnné považujeme v každé domácnosti za zásadní. Máte stejný názor? Pak se obraťte na společnost ARCTIS Čeleda. Nabízíme kompletní řešení vytápění, klimatizaci a cirkulace vzduchu pro novostavby, starší domy i průmyslové objekty. Vzduchotechnika i tepelná čerpadla z naší nabídky vám tak ...
Hledáte hotelové ložní prádlo té nejvyšší kvality? Nejlépe české značky, abyste měli jistotu v použitých materiálech a také samotné výrobě?
Jejich sídlo se nachází v Dětenicích, což je okres Jičín. Disponují širokým sortimentem různého textilního příslušenství. Jako výrobna se vám však také v mnohých ohledech dokážou přizpůsobit. Nepasuje vám zvolená velikost prostěradla? Pak mohou vyrobit speciálně na míru jiný rozměr.
Zelená úsporám -  tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny
Tepelná čerpadla umí, na rozdíl od klimatizace, kromě chlazení i topit. A to tak, že čerpají energii z jednoho prostoru do druhého - odtud slovo tepelná čerpadla. Zatímco principem klimatizace je transport energie a tepla, tepelná čerpadla teplo pouze odebírají a přesouvají o kousek dál, což znamená velkou úsporu energie.
Luxusní krby od zahraničních výrobců dodává firma MBTerm-krby
Krby pozvednou každý interiér a za dlouhých zimních večerů se jistě stanou oblíbeným středobodem vašeho domova. Luxusní krby pořídíte u společnosti MBTerm-krby s.r.o.. Zabýváme se prodejem krbů po celé České republice i na Slovensku. Dodáváme také krbové vložky, kouřovody, komíny a další příslušenství i náhradní díly. To vše za výhodné ceny – ...
Nábytek na míru do běžných i atypických prostorů
Potřebujete do svého malého, velkého, podkrovního nebo zcela atypického bytu dostat skříně, kuchyni a další nábytek? Ve všech případech vaše potřeby, možnosti i představy splní právě ten vestavěný, tedy nábytek na míru. A tyto potřeby a přání dokáže uspokojit kvalitou, profesionalitou i designem společnost MG-INTERIER s.r.o., Slušovice.
Praktický kamenný koberec do interiéru i exteriéru od firmy JK Kámen
Vybíráte nový povrch na terasu, chodník na zahradě nebo podlahu v altánku? Zkuste kamenný koberec od společnosti JK Kámen Kroměříž. Specializujeme se na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a další povrchy v domě i kolem něj. Působíme ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji.
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Kompaktní systémy s funkcemi ventilace, topení a systémy pro vytápění a chlazení vašeho bytu
Minimální spotřeba energie, moderní design, spolehlivost. Vše pro větrání, vytápění a bytové chlazení v jednom integrálním přístroji. To jsou kompaktní systémy s funkcemi ventilace, chlazení, topení a pro přípravu teplé vody, které patří mezi nejnovější sortiment firmy Imont Zlín. Chcete si pořídit ekologický vytápěcí a větrací systém vhodný i do ...
Stínící technika ROLKO BLUDOV: Rolety i žaluzie mnoha typů
Hledáte kvalitní žaluzie, rolety či sítě proti hmyzu? Obraťte se na firmu ROLKO BLUDOV, která působí v okrese Šumperk. Naší specializací je totiž stínící technika. Vyberte si u nás vhodné rolety, žaluzie a další stínící prvky. Poskytujeme také kompletní servis - odbornou montáž, záruční i pozáruční servis. Samozřejmostí je také poradenství.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Výrobce a dodavatel automatických dveří, firma Atech Bohemia a.s.
Společnost Atech Bohemia pokrývá ve své výrobě automatických dveří celý český trh. Rozmanitý sortiment dává v tomto ohledu zákazníkům na výběr z různých možností. Dodávají a montují i celoprosklené dveře a stěny.
Nová ohýbačka plechu umožňuje precizní zpracování klempířských prvků s přesností na milimetry
Ohýbání plechů je jednou ze služeb, které nabízí společnost Keramet, působící na trhu s hliníkovými výrobky a polotovary již od roku 1993. Za tu dobu jsme si získali celou řadu spokojených zákazníků z řad významných tuzemských i zahraničních společností. Ke každému zákazníkovu přistupujeme individuálně, osobní přístup je pro nás obzvlášť důležitý. ...
ŠP Truhlářství: Nábytek na míru každému prostoru
Ať už řešíte interiérový nábytek na míru v novostavbě nebo přemýšlíte o rekonstrukci, poraďte se s odborníky s bohatými zkušenostmi a nechte náročnou realizaci na nich. Truhlářství zajistí návrh, výrobu i montáž kuchyňské linky, dřevěného schodiště, vestavěné skříně a spousty dalších druhů nábytku tak, aby vyhovoval jak požadavkům klienta, tak i ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Střešní okna a zimní zahrady pro maximální komfort bydlení
Střešní okna stejně jako zimní zahrady jsou důležité nejen z hlediska svých izolačních vlastností. Jsou významným estetickým i funkčním prvkem každého bydlení. Kvalitní střešní okna i zimní zahrady přináší interiérovým i exteriérovým prostorům oživující prvek, který se navíc pyšní mnohaletou životností. Společnost IVAPLAST s.r.o., sídlící v ...
Prodej, montáž a servis klimatizace pro letní období
Milujete léto, ale tropické vedra vás nenechají v noci v klidu spát? Abyste si léto mohli užívat nejen venku při vodě, ale také v interiéru doma nebo v zaměstnání, pomůže vám kvalitní klimatizace. Klimatizační technologii všech druhů poskytuje svým zákazníkům společnost Arctis Čeleda, s.r.o. se sídlem v Havířově.
Služby, poskytovány zákazníkům v oblasti klimatizace a vzduchotechniky
Obecně by se dalo říct, že klimatizace nepřivádí venkovní vzduch do budovy. Stará se o výměnu vzduchu již v místnosti. Díky přenosu energie, která se zde provádí, může vzduch různě upravovat a samozřejmě také chladit. Což je to nejdůležitější, proč si chceme klimatizaci pořídit.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kvalitní slaboproudá i silnoproudá elektrotechnika, která vydrží
Dopravní systémy a osvětlení ve městech, technické zařízení budov nebo dodání kamerových systémů. To vše najdete v portfoliu známé společnosti ELTODO. Realizujeme komplexní zakázky od jejich projekce, přes složitou výrobu, až po montáž a uvedení do provozu. Jsme ideálním partnerem pro velké a složité projekty.
Zařizujeme prodej holicích strojků Braun, jejich jakýkoliv servis a máme k dispozici veškeré náhradní díly této značky
Každý muž si přeje mít pokožku na tváři dokonale hladkou a příjemnou na dotek. Nikde ani chloupek a navíc žádné nepříjemné poškrábání či podráždění pokožky. Od toho jsou zde výrobky značky Braun, které mají zaručit spolehlivé a šetrné oholení každý váš den.
Plastová okna a okenní doplňky s důrazem na kvalitu a příznivou cenu
Společnost IVAPLAST s.r.o. se sídlem v Ivančicích u Brna se již 20 let zabývá výrobou, montáží a poradenstvím v oblasti plastových oken a okenních doplňků. Svým klientům z Brna, Ivančic a dalších měst a krajů poskytuje nadstandardní přístup při výběru a montáži plastových oken, rovněž zajišťuje zaměření a poradenství na místě zdarma včetně ...
Moderní stínící technika Vám učaruje svou inteligencí a intuitivností
On-line zařízení dobývají svět a nachází se všude kolem nás. Počítače, mobilní telefony, ale třeba i náramkové hodinky propojené s on-line světem jsou dnes běžnou součástí našich životů. Napadlo Vás někdy, že do kategorie chytrých inteligentních zařízení může patřit i stínící technika? Dálkové ovládání pro stínění domů ONYX, dodávané společností ...
Jakýkoliv nábytek na míru vám vyrobí rodinná firma Michal Pavlík s dlouholetou tradicí
Máte představu, jak by měl váš nábytek vypadat, ale doposud jste na něj nikde nenarazili? Nezoufejte a obraťte se na firmu Michal Pavlík, která se v této oblasti pohybuje už více než 20 let. Na zakázku vám vyrobíme jednotlivé typy nábytku – od nábytku do obývacího pokoje, přes kuchyně až po nábytek do dětského pokoje. Všechen nábytek je navíc ...