Průmyslová vrata pro ochranu strojů od Novaferm
Společnost Novaferm se specializuje na dodávku vysoce kvalitních průmyslových vrat, a to především vrat rychlonavíjecích, vyrovnávacích můstků a těsnících límců a vybavení nakládacích ramp. Dále dodává protiprůvanové zábrany jak do průmyslových podniků, tak do skladových hal či nákupních středisek.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Rodinný dům i každá budova si zaslouží originální vrata
Mít dům je nádherná představa ideálního bydlení. Kdo jej má, tak může zase snít o dalších vymoženostech s ním spojených. Co takhle nějaká vrata? Třeba garážová. A co když vlastníte jinou budovu? I tady najdou svoje umístění. Například průmyslová vrata.
Mobilní WC, oplocení i kontejnery pro venkovní akce i staveniště zajistí WC Servis
Pořádáte nějakou akci a chcete zajistit dostatečnou hygienu? Využijte možnosti pronájmu mobilních WC od firmy WC Servis s.r.o.. Jsme ryze česká firma se sídlem v Mladé Boleslavi a zajistíme nejen mobilní WC, ale také mobilní oplocení či kontejnery. Postaráme se také o dopravu a kompletní servis námi pronajímaných prvků.
Kancelářské židle se zvýšenou nosností a dětské židle
Pořád hledáte židli, která by se pro vás stala tou „pravou“? Žádné otlačeniny, bolavá záda nebo zkřivená páteř! To jsou velice bolestivé problémy, na které chceme raději jednou pro vždy zapomenout. Jak ale vybrat správnou kancelářskou židli? Vybírat můžete snadno u firmy ON LEAD CZ s.r.o., která je největší prodejnou židlí na Zlínsku.
Chcete moderní zařízení do vašeho domova? Bude se jednat o klimatizaci, vzduchotechniku nebo systém rekuperace?
Společnost Finiš Ostrava se zaměřuje na klimatizaci, rekuperace, vzduchotechniku a také na chladicí a mrazicí zařízení. Působí zejména v regionech Ostravy, Frýdku Místku, Karviné a Opavě. Tato společnost funguje a působí na trhu už od roku 1991.
Nábytek podle principů štíhlé výroby od firmy Enprag
Kovový nábytek, Lean produktové řady a ergonomická pracoviště na míru podle principů štíhlé výroby nabízí společnost Enprag s.r.o. Na českém trhu působíme přes dvacet let a nabízíme široký sortiment kovového nábytku a vybavení. Začínáme zjištěním potřeb zákazníka, po společném výběru vhodných produktů pokračujeme grafickým návrhem v 3D, cenovou ...
Cesta za úspěchem - opavská isotra vyrábí žaluzie již přes 30let
ISOTRA patří v regionu mezi nejúspěšnější firmy. Za vznikem stojí Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut. Začátky ale neměli jednoduché. S výrobou stínící techniky začali v garáži s minimem finančních prostředků.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Jak vybrat vhodnou matraci pro zdravý spánek?
Spánek. Stačí jedno slovo a už se člověk rozplývá a nejraději by si šel lehnout. Natáhnout se do svojí postýlky, kde je mu vždy příjemně a kde si odpočine. Ano, postel je místem, kde lidé mohou odpočívat, spát a užívat si relaxaci na duši a především na těle. Z těchto důvodů je důležité vybrat si takovou matraci, na které se nám bude usínat každý ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Návrhy a realizace kamen, krbů, pecí i venkovního posezení od certifikovaného kamnáře
Hledáte-li odborníka na návrhy, dimenzování a realizaci kamen, krbů, sporáků či pecí, obraťte se na zkušeného kamnáře Tomáše Jíru, který vám pomůže nalézt optimální řešení šité na míru a v krátké lhůtě tento návrh i zhmotnit.
Kamenické práce od PRVNÍ KAMENIA CZ – kuchyňské pracovní desky, schodiště i další výrobky na zakázku
Kámen patří k nejstarším výrobním materiálům vůbec. Jeho oblíbenost ovšem ani po dlouhých letech neopadla. Naopak. Kámen je i dnes velice populárním materiálem, který skvěle poslouží a navíc nadělá velkou parádu, a to jak v exteriérech, tak v interiérech domů a bytů. O tom, jaké kouzlo kámen má, víme své ve společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, kamenické ...
Kovové dílenské skříně a stoly SKLADEM
Vybavení dílenských prostorů nebude pro vás oříškem, když najdete spolehnutí v profesionální firmě, která vyrábí tyto kousky na míru potřebám zákazníků. O vaše požadavky se odborně, rychle a profesionálně postará společnost TechnoBank s.r.o. se sídlem v Praze 6. Dílenský nábytek od stolů až po skříně a pracovní ponky.
Kamnářství Tomáš Jíra - kombinovaná kamna, krby i další výrobky na míru
Návrh, dimenzování a realizace kamen, krbů, sporáků a pecí – to je obor společnosti Kamnářství Tomáš Jíra. Na míru vám navrhneme klasické teplovzdušné krby, teplovodní kamna, ale i kombinovaná kamna, která vám umožní využít teplo přesně tam, kde právě potřebujete.
Technologie zhotovení nápisů, světelné i nesvětelné nápisy
Od začátku až do konce s vámi budou úzce spolupracovat, aby našli nejlepší řešení pro individuální přání zákazníka, ale také to nejlepší z technických a vynikajících technologických postupů. Všechno musí pasovat do posledních detailů a nezapomínáme ani na moderně zpracované nápisy.
Akumulační sálavá kamna – užívejte si teplo
Kamna nejsou výsadou pouze ladovských pohádek, nýbrž moderním a zajímavým způsobem, jak si zkrášlit svůj domov a vyřešit efektivně otázku vytápění. Akumulační sálavá kamna od kamnářství Tomáš Jíra jsou vhodná do klasických domů, dřevostaveb i moderních nízkoenergetických novostaveb.
Podlahové topení zajistí příjemné teplo i úsporu peněz
Platíte drahé účty za vytápění bytu či domu? Pomoci vám může firma Elstap, která u nás zastupuje dánský koncern DEVI. Poskytuje podlahové topení, které je spolehlivé, bezpečné, nenáročné na údržbu a zejména úsporné.
Dřevěná okna, plastová okna i interiérové dveře na míru vašim požadavkům
Dřevěná okna, plastová okna i moderní interiérové dveře seženete v nabídce společnosti ars Ústí m- áme pro vás kvalitní okna i dveře různých materiálů, velikostí i barev. Ať už stavíte nový dům a sháníte interiérové dveře, nebo jen chcete vyměnit stará okna za plastová okna, u nás si přijdete na své.
ELSTAP: Podlahové vytápění DEVI, elektroinstalace i prodej elektromateriálu
Toužíte po komfortním bydlení? Ke splnění snu vám může dopomoci podlahové vytápění, které zajistí rovnoměrnou příjemnou teplotu podlahy a navíc úsporu nákladů. Montáže podlahového vytápění zajišťuje firma ELSTAP, regionální zástupce dánského koncernu DEVI. Na českém trhu zajišťujeme nejen prodej, montáž a servis vytápění, ale také elektroinstalace ...
Dejte svému interiéru nový kabát v podobě lakovaného nábytku
Nic neoživí váš interiér lépe než kvalitní lakovaný nábytek. Ve společnosti Draft Inc to víme, a proto se už od roku 1995 zabýváme výrobou a lakováním kuchyňských dvířek, ale i dalšího nábytku. To ale není vše. V našem interiérovém studiu v Brně vám pomůžeme vytvořit interiér snů od původního návrhu až po montáž poslední skříňky.
Kuchyně Matouš: Kuchyně, vestavné skříně a další nábytek na míru Praha
Zařiďte si domácnost podle svého přání. Kuchyně na míru, vestavné skříně i další nábytek vyrábí firma Kuchyně Matouš sídlící v Praze. Ať už potřebujete vybavit ložnici, šatnu, koupelnu, ale také pracovnu či kancelář, obraťte se na nás. Na trhu působíme od roku 1993, takže máme bohaté zkušenosti a vyrábíme tak nábytek nejvyšší kvality za ...
Elektrická polohovací postel usnadní každodenní život nemocnému i jeho pečovateli
Když zdraví slouží, je to paráda. Jakmile ale sloužit přestane, hledáme každý výdobytek moderní doby, který by nám pomohl. Velmi užitečnými pomocníky pro použití nejen v nemocnicích, domovech pro seniory, ale také domácnostech s pacienty s omezenou pohyblivostí, tak nacházejí své uplatnění třeba elektrické polohovací postele a postele s ...
SITAP – 25 let výroby svařovaných sítí a lisovaného i žebérkového pletiva
Společnost SITAP, s.r.o., zabývající se výrobou drátů, svařovaných sítí a pletiva, slaví 25. výročí od svého založení. V roce 1992 navázala na přidruženou výrobu Jednotného zemědělského družstva Býškovice a rozsah poskytovaných služeb postupně rozšiřovala. Dnes patří SITAP mezi významné výrobce svařovaných sítí či lisovaného a žebérkového pletiva ...
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Kámen jako spolehlivý materiál pro výrobu krbů, dlažeb a fasád
V posledních letech se v domácnostech a na stavbách stále více začal prosazovat kámen, jakožto spolehlivý stavební materiál. Nechejte si zhotovit fasádu, dlažbu, krb anebo jakýkoliv jiný výrobek z kamene od zkušené společnosti DANA NEHVIZDY s.r.o, která pokračuje již ve čtvrté generaci kamenické rodiny.
Unikátní zástavba oken a stínící technika bez tepelných mostů
Chcete ušetřit čas při projektování staveb, montáži oken a stínící techniky? Pokud máte zájem o jednoduchý a přitom komplexní systém bez tepelných mostů, HELLA TRAV®frame přichází s řešením. Flexibilní a snadno montovatelné jednotky šité vám přímo na míru.
Prodej pozinkovaného a poplastovaného pletiva
Potřebujete oplotit dům, zahradu nebo halu či sportoviště? Nebo naopak potřebujete kvalitní plot či oplocení pro firemní objekt nebo jiný průmyslový pozemek? Pak Vám pomůže firma Ploty Gaves.