Moderní sanitární příčky mají univerzální využití
Nevzhledné šedé kabinky v prostorách zařízení pro širokou veřejnost už jsou minulostí. Dnes už existuje řešení, které splňuje nejen hygienické, ale i estetické požadavky. Řeč je o moderních sanitárních příčkách, které splňují veškeré požadavky pro použití v tzv. suchých i mokrých interiérech.
Vše potřebné pro výrobu a montáž oken, dveří na jednom místě
Dovedete si představit budovu, která by nebyla vybavená dveřmi ani okny? Asi těžko. Dveře a okna nás totiž nejen chrání, ale dotváří také celkový vzhled domu, jejich správný výběr je proto velmi důležitý. Co je ale ještě důležitější? No přece jejich montáž. Jedině se správnými doplňky a vybavením vám budou okna a dveře dlouho sloužit a také ...
Výměníky
Hledáte odborníka v oblasti klimatizace nebo vzduchotechniky? Spolehněte se na firmu Frisco z Příbrami. Již mnoho let se úspěšně zabýváme výrobou těch nejkvalitnějších teplosměnných ploch, na vaše přání vám tak dodáme tepelný výměník, chladič. To vše odborně, rychle a za výhodnou cenu.
Soukromou vodní plochu můžete mít i vy. Pořiďte se zahradní nebo koupací jezírko
Zahrada hraje u rodinných domů, chat či chalup velmi významnou roli. Je totiž nejen místem odpočinku a setkávání, často je taky hlavní chloubou majitele domu, na kterou nedá dopustit. Budujete i vy zahradu vašich snů, ale máte pocit, že k dokonalosti jí stále něco chybí? Řešením jsou možná zahradní jezírka a koupací jezírka od společnosti BAOBAB. ...
Specialista na rodinné zahrady i péči o veřejnou zeleň
Společnost BAOBAB – péče o zeleň poskytuje komplexní služby v oblasti kvalitní péče o soukromou i veřejnou zeleň. Odborní pracovníci perfektně ovládající veškeré postupy a technologie se postarají o jakoukoli zeleň s maximálním nasazením, a to i v náročných podmínkách.
Chtějte tu nejkvalitnější ocel. Spolupracujte s firmou Italinox
Pokud někdo opravdu ví, jak zacházet s ocelí, jak vyzdvihnout její přednosti a vyrobit z ní produkty prvotřídní kvality, pak je to firma Italinox vyrábějící ocelové korozivzdorné plechy, trubky, tyče i gastrozařízení.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Koupelnová studia HECKL vám umožňují vybrat to nejlepší
Ať už do vaší koupelny hledáte jakékoliv vybavení, zaručeně jej najdete v koupelnovém studiu společnosti HECKL. V nabídce našeho koupelnového studia najdete vodovodní baterie, dřezy, keramiku, obklady, vany i různé koupelnové doplňky. Zaměřujeme se především na prodej materiálu pro výstavbu inženýrských sítí a dále pak výrobu a prodej kvalitních ...
Montáže kabelů vyžadují odborné znalosti
To, že různé práce dnes vykonávají nekvalifikovaní zaměstnanci, je známý fakt. U některých profesí to vadí méně, u některých více. To, že vám přijde opravit ucpaný odpad vyučený kuchař, vám asi moc vadit nebude. Jenže pak jsou i takové oblasti, které vyžadují odborně vyškolený personál. Jednou z těchto oblastí je montáž kabelů.
Čištění komunikací, údržba zeleně i svoz odpadu pro celé Kladno a okolí
Městský podnik služeb Kladno nabízí své síly nejen pro úpravu veřejných prostranství, ale k dispozici je také soukromým subjektům a firmám. Údržba zeleně v Kladně, svoz komunálního odpadu, ale i všech dalších typů odpadu tamtéž, opravy komunikací, čištění chodníků i odtah vozidel, která stojí, kde nemají. To jsou ve zkratce základní oblasti, ...
Kvalitní stínící technika, okna, dveře či garážová vrata prvotřídní kvality
Stínící technika, do které patří žaluzie, rolety, markýzy a další prvky, musí kromě ochrany před slunečním světlem, zajištěním soukromí a jednoduché ovladatelnosti splňovat i funkci estetickou. Firma ANKO nabízí stínící techniku, okna, dveře, parapety a další produkty od předních výrobců s dlouholetou tradicí a zaručenou kvalitou.