Zahradní, balkonové i pokojové rostliny nabízí eshop i prodejna Zahradnictví Petro Mělník
Jaro sebou přináší potřebu sázení zeleně a květin nejen v zahradách, ale také na balkonech, terasách a v interiérech. Zeleň a okrasné květiny patří k oblíbenému sortimentu, který si můžete nakoupit nejen v samoobslužném skleníku, ale také z pohodlí domova díky Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Kuchyně na míru podle vašich představ
Kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí vašeho domu. Vaříte tu, připravujete zde různé pokrmy, užíváte si gurmánské chvíli a dost možná tu i relaxujete. To je dost důvodů, proč byste se měli v této místnosti cítit více než dobře. To vám zajistí ŠP Truhlářství, které je schopné vám vyrobit krásnou, praktickou a hlavně vysněnou kuchyni tak, jak ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výrobky pro bezbariérové stavby snadno z online katalogu Schachermayer
Při realizaci staveb, zařízení a v mnoha různých odvětvích výroby, je potřebný kvalitní a široký sortiment výrobků a služeb. Důležité je také individuální řešení, profesionální přístup a moderní postupy, které vám svými službami a produkty poskytne firma Schachermayer, spol. s r.o.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Montáž automatických zavlažovacích systémů
Voda je základním stavebním prvkem lidského organismu a nejenom pro lidi je obzvláště důležitá, ale také pro ostatní živočichy a samozřejmě i rostliny, které by bez vody nepřežily. Hlavní náplní firmy AQUASTART spol. s. r.o., je montáž automatických zavlažovacích systémů. Postaráme se i o výrobu a prodej travních koberců.
Vrata na míru vyrábí firma Forte Beroun spol. s.r.o.
Zakázková výroba vrat je typickým příkladem, jak si s něčím poradit, když potřebujete vyrobit přesně druh jisté věci na míru. Halu máte postavenou rychle, ale co potom, když potřebujete vrata na míru? Tento oříšek řeší právě firma Forte Beroun.
Dveře dávají bytu osobitost
Dveře jsou důležitou součástí každého interiéru. Dokáží celkový dojem buď naprosto pozvednout, nebo naopak potopit. Proto společnost ZL interiér s.r.o. nabízí nepřeberné množství různých variant, aby si každý zákazník mohl vybrat opravdu to pravé.
Potrubí z polyethylenu od českého výrobce Luna Plast a.s. na výstavách
Kvalitní potrubí z polyethylenu vyrábí tradiční česká společnost Luna Plast a.s. Pro představení vyráběných trubek je nutné účastnit se výstav a realizovat prezentace přímo u odběratelů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Stavebniny Praha 9 – kompletní sortiment stavebního materiálu
Stavební materiál je žádaný sortiment na všechny stavby, rekonstrukce či jiné úpravy. Nejen zdící a jiné materiály, ale také okna, obklady, dlažby či různé prostředky potřebné ke stavebním pracím uvítáte u jednoho obchodníka. A přesně takové služby poskytuje firma STAVEXA – stavebniny, spol. s r.o. v Praze 9.
Stožáry veřejného osvětlení do každého města i obce
Nově, snadno a rychle? Obce a města mají díky firmě V. Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s., možnost zajistit nové stožáry veřejného osvětlení a to pomocí jediné firmy, která je schopna zajistit jak dodávku celého stožáru včetně osvětlení, tak také její montáž či jiné opravy a úpravy.
TOPAS - čistírny odpadních vod
Komplexní řešení čištění odpadních vod nabízí firma TopolWater, s.r.o. Tato společnost vyrábí kontejnerové čistírny TOPAS. Výroba se uskutečňuje v Čáslavi, odkud firma pochází. Mají vlastní originální řešení a speciální technologické řešení, které je chráněno patentem.
Vertikální zahrada přetvoří prostor k nepoznání!
Zelené stěny neboli vertikální zahrady jsou dominantou každého interiéru. Vytváří je firma Matouš Hydroponie s.r.o., která se zabývá moderní technologií pěstování rostlin v interiéru, hydroponií. Díky zkušenostem zaměstnanců a dlouhodobé spolupráci se zahraničními partnery zajistíme originální, moderní a kvalitně provedenou výzdobu interiéru.
Rychloběžná rolovací vrata podle přestav každého zákazníka
Společnost Forte Beroun vyrábí kvalitní, odolná a flexibilní rychloběžná rolovací vrata, na která je stoprocentní spoleh. Díky více než dvacetiletým zkušenostem je firma významným hráčem na evropském trhu s rychloběžnými vraty, ať už se jedná o rolovací vrata, mrazírenská vrata, lamelová vrata nebo další specifická vrata na míru.
Pronájem mobilních toalet, wc - pobočky Lovosice, Přerov, Příbram
Potřebujete zajistit sportovní nebo kulturní akci? Staráte se o spokojenost města nebo naopak pracujete na stavbách? Všechny tyto oblasti mají něco společného. Ano, jsou to samozřejmě toalety. Kam v takovém případě jít? Zajištění každé kulturní akce vyžaduje zejména zabezpečení formou záchodu. Proto společnost WC Servis s.r.o. zajišťuje mobilní ...
Kamenná dlažba? Kamenictví Daha Nehvizdy vám zajistí tu nejlepší
Kamenná dlažba, kamenná pracovní deska, kamenné krby, obklady či hřbitovní architektura. To vše a další produkty z kamene můžete mít v té nejlepší kvalitě. Stačí se obrátit na naši společnost Daha Nehvizdy. Zabýváme se ušlechtilou i hrubou kamenickou výrobou. Kámen je velmi moderním a stálým materiálem, který má perfektní vlastnosti. Využijte i vy ...
Hanoka Kladno: Záruční i pozáruční servis garážových vrat
Garážová vrata, brány, průmyslová vrata, sekční, výklopná, sklopná, rolovací, odsuvná i dvoukřídlá vrata. To všechno prodává a montuje firma Hanoka Kladno. Dodáváme také příslušenství, pohony pro garážová vrata i včetně dálkového ovládání a mnohé další. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Krby a kamna - kombinované sestavy
Stavba krbů a kamen Praha, pod vedením Tomáše Jíry, je společnost, která se zabývá kamnářstvím. Firma navrhuje, dimenzuje a také staví veškeré krby a kamna různých velikostí a druhů. I v této kategorii je nyní na výběr a to hned z několika produktů. Můžete si domů nechat nainstalovat akumulační, sálavá, teplovzdušná a teplovodní kamna, nebo krby, ...
Koupelnové studio Instal – Renč vám ukáže vaši budoucí koupelnu v 3D
Možnost vidět svou budoucí koupelnu ještě před zahájením stavebních prací nabízí firma Instal – Renč s.r.o. v koupelnovém studiu v Nymburce. Díky vizualizaci 3D nemusíte mít obavu, že v průběhu realizace dojde k nějaké chybě, kterou může být i nevhodný výběr barvy obkladaček.
Kámen v mnoha podobách
Kámen je materiál, jehož využití je skutečně velice široké. Můžeme si jím ozvláštnit interiér našeho domu, šlapeme po něm v ulicích a je nezbytný na místě posledního odpočinku. Krásu i účelnost kamenných výrobků odhalují v Kamenictví Daha Nehvizdy s.r.o.
Dodávka a montáž dveří, zárubní, kování i podlahových krytin
Nová stavba nebo byt, ale i stávající interiér si zaslouží také nové dveře. A to nejen interiérové, ale i vstupní a k nim zárubně, zámky, kování a další příslušenství. A aby všechno spolu pěkně ladilo, tak rovnou i novou a dokonalou podlahu a to s výběrem různých možností podlahových krytin. A k tomu také zajištění dopravy a samotnou montáž, díky ...
Firma, která nabízí sortiment instalačního materiálu pro vodu, plyn, kanalizaci, topení a mnoho dalšího
Nabídka opravdu širokého sortimentu nám zajišťuje uspokojení mnoha zákazníků. Jistě si také vyberete z komplexního instalačního materiálu pro rozvod vody, plynu, topení nebo kanalizace. Máme také nabídku domácích vodáren, čerpadel, kompletní zařízení koupelen a WC. Samozřejmostí jsou naše nákladní vozidla, která pravidelně rozváží našim zákazníkům ...
Kvalitní okenní a dveřní kování, to je Meesenburg
Hledáte kvalitní okenní či dveřní kování, které má dlouhou životnost, je funkční a zároveň dobře vypadá? Obraťte se na firmu s dlouholetou tradicí Meesenburg s.r.o., která se právě na okenní a dveřní kování specializuje.
ELIDIS: Magnetismus, měření magnetického pole i emisí
Specialistou na magnetismus, magnetické pole a materiály nebo měření magnetického pole je firma ELIDIS. Dále se zaměřujeme na měřicí emisní systémy. V oblasti vyhodnocování emisí patříme ke špičce na českém trhu.
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Navštivte náš e-shop a nakupujte prvky pro okna a dveře, parapety nebo produkty pro montáž
O jakou oblast e-shopu se bude jednat? Její strůjcem je společnost Meesenburg s.r.o., která má tradici dlouhých 250 let a je úzce spjata s německým městem Flensburg. E-shop nabízí široké a rozsáhlé portfolio výrobků, které zohledňuje potřeby různých odvětví a zahrnuje okenní a dveřní kování, nářadí, profily, těsnění, zabezpečovací systémy a ještě ...
Výroba a zpracování přírodního a umělého kamene
Kámen je materiál, který poskytuje nejen kvalitu, ale také nezaměnitelný design vhodný nejen pro interiéry, ale také exteriéry. Přírodní materiály jako mramor, žula, travertin, onyx nebo pískovec můžete vidět v prostředí domácností i firem. Pokud i vám imponuje tento materiál, tak si nenechte ujít výrobky a služby společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, ...