Spolehlivá kamionová doprava do Anglie pro vaše zboží
Potřebujete převést zboží do Anglie? Chcete spolupracovat se spolehlivou a prověřenou firmou? Pak je řešením společnost DORYS CZ. S námi se vám spolupráce vyplatí.
Zemní práce, výkopové práce, prodej štěrku i další služby nabízí Miroslav Slabihoudek
Přepravu a recyklaci stavebních odpadů, zemní práce, výkopové práce a další služby pro vás zařídí společnost Zemní práce Miroslav Slabihoudek z města Mníšek pod Brdy. V oblasti zemních a výkopových prací se pohybujeme již řadu let. Jednotlivcům i firmám tak můžeme nabídnout kompletní služby na míru.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
S Garantrans přepravíte nadměrné náklady kamkoliv
Přepravovat velké stavební konstrukce není jednoduchou záležitostí. Většinou si na takové úkoly musí firmy volat odborníky, kteří mají přepravu jakkoli rozměrných a těžkých předmětů v malíčku. Nadrozměrná přeprava vazníků nebo betonových dílů je jedním z úkonů, který vám pomůže vyřešit společnost Garantrans. Cizí jim nejsou jakékoliv možnosti ...
Nejrůznější orientační systémy vyrobí firma Zapp Infosystémy
Značení interiérů budov od tabulek na dveřích přes stolní jmenovky až po centrální panely. To vše a mnohé další pro vás zajistí firma Zapp Infosystémy. Zabýváme se výrobou informačních systémů do budov i exteriérů, specializujeme se na vitríny a prezentační skříně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Rychlá a promyšlená přeprava nadrozměrných nákladů – to je GARANTRANS
Potřebuje vaše strojírenská firma přepravit strojírenské vybavení z jednoho místa na druhé? Nevíte si rady s přepravou nějakého technologického celku nebo průmyslového vybavení? S veškerou nadrozměrnou přepravou si hravě a efektivně poradí významná společnost GARANTRANS.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava za příznivé ceny
Svěřte svou zásilku do těch správných rukou. V případě nutnosti reagovat rychle a precizně jsme ti praví, kterým můžete kdykoliv svůj náklad svěřit. Může jít o velkou či menší zásilku, umím se vždy přizpůsobit. Reagujeme vždy okamžitě, jsme zkrátka flexibilní firma.
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Mezinárodní doprava pro největší české společnosti i malé firmy
Ostravská společnost Seneca Trans se profiluje již od roku 1998 jako specialista na přepravní a logistické služby nebo chcete-li vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. V oblasti tuzemské a mezinárodní dopravy nabízíme vysoce kvalifikované služby, u kterých se můžete spolehnout na individuální přístup ke každé z jednotlivých řešených zakázek i ...
Cisternová přeprava ADR
Hledáte partnera v oblasti cisternové přepravy? Náš tým profesionálních odborníků v této oblasti poskytuje kompletní služby. Jedná se o služby silniční motorové a nákladní přepravy se specializací na přepravu kapalin.
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
I autobusová doprava může být pohodlná
Potřebujete přepravit větší množství osob v rámci celé České republiky, ale také v zahraničí? Máte rádi pohodlí na cestách a nechcete se ho vzdát? Pak je tu pro vás JC TRANS, váš spolehlivý autobusový dopravce z Ostravy.
JC TRANS, to je spolehlivá a zejména bezpečná autobusová doprava
Potřebujete dopravit děti na školní výlet nebo kolegy na školení či konferenci? Vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava, to je hlavní činnost společnosti JC TRANS, s.r.o. Objednejte si u nás autobus a my vás spolehlivě a bezpečně dopravíme, kam budete potřebovat.
DHL express bude spolehlivým partnerem vašeho online podnikání
Nakupování přes internet není nic nového. Dennodenně se takto provedou statisíce obchodů a právě v následujícím kroku, tedy dopravě, často lidé dělají chyby. Zde však není místo na žádné chyby, ani na to, abyste při dopravě ztráceli čas, a proto si zvolte nejlepší a rychlejšími dopravu, která bude spolehlivá, přesná a přizpůsobivá moderním ...
Kompletní zemní práce i autodoprava - Hradec Králové
Sháníte firmu v oblasti autodopravy? Pak Vám kompletní služby v této oblasti může poskytnout firma AM Gnol s.r.o., která se zabývá přepravou osob, servisem osobních a nákladních vozidel ale zaměřují se také na kompletní provedení zemních prací.
Firma Autoslužby Rous zajistí autodopravu, autoservis i pneuservis
Potřebujete zajistit autodopravu pro libovolný počet osob nebo naopak potřebujete opravit či nechat prohlédnout vlastní automobil? Obojí nabízí firma Autoslužby Rous se sídlem v Kralicích nad Oslavou, která své služby zajišťuje v rámci celého regionu.
Speciální stěhování a stěhování výrobních linek a provozu
Ne nadarmo se říká, že raději vyhořet, než se stěhovat. Není divu, když se za ta léta toho nastřádá tolik, že nevíte co dřív stěhovat. A co potom v případě výrobních hal, kanceláří a dalších firemních prostorů, kde se kromě jiného nacházejí stroje nebo výrobní linky? Nenastane žádný problém, protože na speciální stěhování je odborníkem firma ...
Spediční a logistická společnost v ČR i ve světě
Objem zásilek doručovaných napříč celým světem každoročně stoupá. Spediční a logistická společnost Nippon Express pracuje s efektivním propojením mezikontinentální letecké a námořní dopravy ve více než 37 zemích světa včetně České republiky.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Přeprava nadrozměrných a těžkotonážních nákladů speciální technikou
Čas od času nastanou situace, ve kterých je potřebné něco přestěhovat, něco někam doručit. A nemusí jít vždy o standardní náklad, ale doslova nadměrný či těžkotonážní. A takový náklad vyžaduje speciální techniku a specialisty, kteří vše bezpečně a v pořádku dopraví na místo určení. Tak jako firma S.I.T.S. Zlín, spol. s r.o.
S nadrozměrným nákladem vám pomohou roztahovatelné návěsy
Řešíte, co si počít s nadrozměrným nákladem? Váš problém snadno vyřeší teleskopické návěsy od S.I.T.S. Zlín. S přepravou extrémně dlouhých či širokých nákladů má firma mnohaleté zkušenosti. Nadstandardní náklad pro vás přepraví nejen v Česku, ale i v rámci celé Evropy.
Sofistikované silniční a železniční systémy od AŽD Praha
Ryze česká společnost AŽD Praha s.r.o. se zabývá výrobou a dodávkou zabezpečovacího zařízení, telekomunikační, informační a automatizační techniky pro železniční i silniční dopravu. Široké portfolio služeb zahrnuje výzkum, vývoj, projekční činnost, výrobu, montáž, rekonstrukce, modernizace i servis systémů.
Značky všeho druhu, to je dopravní značení od firmy Zdeněk Žák - DOZNA
Dopravní značení je poměrně běžnou záležitostí, řeknete si, ale jako firma se musejí starat o rychlé dodání, obzvláště pokud potřebujete nárazově dodat značení na uzavírky nebo opravy silnic.
Stavební, obchodní a přepravní činnost
Vodohospodářské a průmyslové stavby vyžadují profesionalitu a mnohaleté zkušenosti s použitím moderní technologie. K tomu přičtěte nákup materiálů, jako jsou lepidla, tmely, ochranné nátěry a mnohé další a dostanete se k firmě poskytující všechny zmíněné služby TRANS-REGION-STAV s.r.o. se sídlem v Chomutově.
Mezinárodní námořní a letecká přeprava zásilek
Potřebujete zajistit mezinárodní přepravu zásilek či surovin rychle a bezpečně? Společnost NNR Global Logistic poskytuje mezinárodní námořní a leteckou přepravu. Navíc zajišťuje smluvní logistiku s využitím sofistikovaného systému PowerNet. Společnost zajišťuje pravidelnou i nepravidelnou (charterovou) leteckou dopravu po celém světě, zaoceánskou ...
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
AŽD Praha pořizuje vlastní motorové vozy, bude na nich testovat i nové technologie
Nejprve si firmu AŽD Praha představíme. Jedná se o ryze českého dodavatele a výrobce zabezpečovací, telekomunikační, informační a automatizační techniky. Zaměřují se na kolejovou a silniční dopravu.