Mezinárodní autodoprava JONAS SPEED - bezpečný převoz nebezpečných nákladů
Převážet jakékoli objemnější věci na dlouhé vzdálenosti bývá problematické. Ještě komplikovanější je to ale tehdy, pokud se jedná o náklad nějakým způsobem nebezpečný. V takovém případě je na místě obrátit se na ty, kteří pro přepravu nebezpečných látek mají kvalifikaci, schopnosti a zkušenosti.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
FRIGO přepravy v režimu ADR: jak zvládnout výzvu
Přeprava zboží pod řízenou teplotou je náročná a vyžaduje profesionální přístup. Pokud se navíc jedná o nebezpečné látky, které musí být přepravovány v souladu s Evropskou dohodou o přepravě ADR, je potřeba dodržovat ještě přísnější pravidla a normy. Jak se s tímto úkolem vypořádat?
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Firemní e-shop – informační a orientační systémy v ČR
Ucelený systém značení budov, tabule, venkovní informační a reklamní prvky, stojany, rámy a další produkty jsou profesionálním materiálem, který je určený pro jednotlivce a firmy, které chtějí prezentovat svoje produkty a služby co nejlepším způsobem. Veškeré produkty s tímto zaměřením si můžete vybrat i na e-shopu firmy Zapp Infosystémy s.r.o.
Zapp Infosystémy s.r.o.
ERTRANS – synonymum pro spolehlivou přepravu (nejen) stavebního materiálu
Pomocí prvotřídní techniky zajistí společnost ERTRANS v okolí Znojma odvoz suti, dovoz stavebního materiálu i přesun stavebních strojů a strojních zařízení. Kromě toho se zabývá i přistavením kontejnerů a jejich opětovným odvozem.
SIHELSKÝ s .r.o. Kolín – přeprava sypkých materiálů rychle a spolehlivě
Přeprava sypkých materiálů vyžaduje zkušeného a spolehlivého přepravce. Přesně takovým je firma SIHELSKÝ s.r.o. Kolín, která na trhu působí už od roku 1991. Zajistíme přepravu nejrůznějších sypkých materiálů, a to písků i kameniv. S naší výbavou okolo padesáti nákladních aut to není žádný problém. Kromě přepravy sypkých materiálů patří k našim ...
DS Sihelský s.r.o. Nákladní, kontejnerová doprava Semily
Betonárna Středočeský kraj
Potřebujete zajistit beton na stavbu? Stavíte dům a sháníte ve Středočeském kraji spolehlivou firmu, která by beton dodala? Nebo naopak potřebujete beton pro podnikání nebo svou firmu? V tom případě se můžete obrátit na společnost, která se nazývá Betonárka Kolín.
Autodoprava, kontejnerová doprava i provádění zemních, stavebních a výkopových prací v Jihomoravském kraji
Firma ERTRANS se zaměřuje na zajištění autodopravy a kontejnerové dopravy i poskytování komplexních zemních, stavebních i výkopových prací v Jihomoravském kraji a na Vysočině. Své služby nabízí mimo jiné v rámci okolí Znojma, Třebíčska, Moravských Budějovic, Miroslavi, Hrušovan nad Jevišovkou a Ivančic. Firma disponuje moderní technikou a ...
Prodej palivového dřeva v oblasti Znojmo, Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice a Jemnice
Nemáte ještě zajištěné dřevo na zimu? Topná sezóna už je v plném proudu a skončí pomalu až příští rok v létě. Ještě na jaře se totiž pořádně přitápí v kotli, takže se není co divit, že toho přes zimu hodně spálíme. Chcete si na zimu zajistit dřevo rychle, snadno a s dovozem? Pak se obraťte na firmu BOŠ spol. s.r.o., která působí v oblasti Znojma, ...
BOŠ spol. s r.o.
Dopravní, logistické a servisní služby, tím se představuje firma Sihelský s.r.o.
Firma Sihelsky se od samého počátku zabývá převážením a dopravou volně ložených materiálů. Převáží písek, štěrk, sádrovec nebo hlínu. Díky své vysoké kvalitě a dosažených certifikátů mohou také převážet zemědělské komodity.
DS Sihelský s.r.o. Nákladní, kontejnerová doprava Semily
Mezinárodní autobusová doprava: Dopřejte si při cestování maximální komfort
Cestujete často na dlouhé vzdálenosti a využíváte k přepravě autobus? Pak určitě víte, jak vám může komfortní vůz náročnou cestu ulehčit. Vybaví se vám při vzpomínce na poslední cestu nepohodlné sedačky, úzký prostor na nohy a horko? Pokud se chcete takovému cestování vyhnout a jízdu autobusem si maximálně užít, vsaďte při svých cestách na ...
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Silniční doprava
Oblast silniční dopravy má rozhodně silné zastoupení v naší firmě. Neustále rozšiřujeme vozový park a přidáváme také další služby, díky kterým mohou být naši klienti vždy s výsledkem spokojení. Připojují se také logistické služby a skladování.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Dopravní, logistické a servisní služby, tím se představuje firma Sihelský
Firma Sihelsky se od samého počátku zabývá převážením a dopravou volně ložených materiálů. Převáží písek, štěrk, sádrovec nebo hlínu. Díky své vysoké kvalitě a dosažených certifikátů mohou také převážet zemědělské komodity.
Zemní práce a autodoprava Mladá Boleslav
Firma Zempra MB s.r.o, působí v Mladé Boleslavi. K dispozici mají široký vozový park. Zaručí vám přesné a perfektní výkopové práce, zemní práce, inženýrské sítě nebo odvoz odpadu. Jejich působiště spadá i na další města Středočeského kraje. V dnešní době se nezaměřují jenom na samotné výkopové a zemní práce, ale mezi jejich služby patří také ...
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Profesionální přepravní a spediční služby v rámci Skandinávie, Ruska, Pobaltí a dalších zemí
Již od roku 2004 se společnost MTM Transport zabývá zajišťováním profesionálních přepravních a spedičních služeb. Zaměřuje se především na přepravu v rámci zemí severní a východní Evropy, mezinárodní dopravu však pokrývá v rámci celé Evropy. Společnost rovněž poskytuje komplexní logistické služby, disponuje hlavním skladem v Ostravě a dalším ...
MTM Transport, a.s.
Zemní a výkopové práce kolovým rypadlem, terénní práce minibagrem a smykovým nakladačem
Sháníte někoho v blízkém okolí, kdo by Vám mohl pomoci se zemními a výkopovými pracemi? Nebo si potřebujete pronajmout lešení či stavební nářadí, lodní kontejner, lešení nebo hliníkovou věž? Pak se můžete spolehnout na služby Autodopravy Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Nadměrná, těžká a nadrozměrná doprava
Přeprava nadměrného, těžkého či nadrozměrného nákladu sebou přináší komplikace, a to nejen se samotným převozem, ale i s dodržením podmínek a dalších úkonů jako třeba zajištění nákladu, aby nijak neohrozil účastníky silničního provozu. Pokud právě řešíte převoz takového nákladu a kromě profesionální dopravy potřebujete i řadu zkušeností, tak se ...
Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
Máte spoustu odpadu či suti? Nechte si přistavit kontejner
Při rekonstrukcích, stavbách i demolicích se velmi často nahromadí velké množství odpadu, které je třeba odvézt a zlikvidovat. Bez těžké techniky by odvoz odpadu trval velmi dlouho a znamenal by spoustu práce. Ideálním řešením je přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu či suti s možností likvidace.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Svoz a likvidace biologického odpadu pro soukromé osoby i města
Třídit odpady je výhodné z mnoha důvodů. To platí dvojnásob pro biologický odpad, který má velmi bohaté využití, a to z hlediska dalšího nakládání a zpracování. Biologický odpad může posloužit například jako kvalitní hnojivo, neboť obsahuje mnoho živin, a navíc se v půdě dokáže plně rozložit. Třízení tohoto odpadu je navíc velmi efektivní, díky ...
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Mezinárodní doprava s důrazem na operativnost, vstřícnost a technickou vybavenost
Společnost BERAN JIŘÍ autotransport působí na trhu již více než 25 let. Ačkoliv se v začátcích firma zaměřovala převážně na vnitrostátní dopravu, díky velké poptávce klientů rozšířila své služby i o mezinárodní dopravu. Dnes patří k významným společnostem v této oblasti, disponuje rozsáhlým vozovým parkem, vlastními skladovacími prostory s ...
Společnost TQM - holding je tím pravým partnerem pro logistiku i dopravu
Moderní skladové prostory společnosti TQM - holding s.r.o. vynikají především sofistikovanými technickými vymoženostmi a neméně dokonalou logistikou.
Pro bezpečnou nákladní dopravu je tu DORYS CZ
Potřebujete přepravit vysokoobjemový náklad nebo jen drobnost? Na dlouhé či krátké vzdálenosti? Pokud jste alespoň na jednu možnost odpověděli ano, pak vyhledejte DORYS CZ. Jsme totiž spolehlivá služba, která má v oblasti nákladní dopravy bohaté zkušenosti.
Spolehlivá kamionová doprava do Anglie pro vaše zboží
Potřebujete převést zboží do Anglie? Chcete spolupracovat se spolehlivou a prověřenou firmou? Pak je řešením společnost DORYS CZ. S námi se vám spolupráce vyplatí.
Zemní práce, výkopové práce, prodej štěrku i další služby nabízí Miroslav Slabihoudek
Přepravu a recyklaci stavebních odpadů, zemní práce, výkopové práce a další služby pro vás zařídí společnost Zemní práce Miroslav Slabihoudek z města Mníšek pod Brdy. V oblasti zemních a výkopových prací se pohybujeme již řadu let. Jednotlivcům i firmám tak můžeme nabídnout kompletní služby na míru.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ