Aktuální články

Výsledek hledání: region Brno-město
Nadstandardní zdravotní péče na soukromé klinice SurGal Clinic v Brně
Soukromá klinika SurGal Clinic s.r.o. je z hlediska poskytování péče a nadstandardních služeb pacientům v České republice zcela unikátním zdravotnickým zařízením. Vysoce odborný personál udělá vše pro vaše pohodlí, abyste odsud odcházeli plně spokojení a odpočatí.
Jediná 3D laparoskopie v České republice na SurGal Clinic s.r.o.
Privátní chirurgická klinika SurGal Clinic s.r.o. je jediným zdravotnickým zařízením v ČR, které se kromě špičkové lékařské a sesterské péče o pacienty může pyšnit revolučním 3D laparoskopem. Tento nejmodernější přístroj umožňuje snazší, bezpečnější a rychlejší práci operatéra, a lze jej využít u 99% laparoskopických výkonů.
Unikátní DiscoGel nahradí operaci vyhřezlé meziobratlové ploténky
Výhřez meziobratlové ploténky způsobuje pacientovi silnou bolest a křečové stahy svalů, a to jak při pohybu, tak i v klidovém stavu. Vážnější případy v minulosti byly řešeny nezbytným chirurgickým zákrokem, v dnešní době je však možné díky přípravku DiscoGel provést tento výkon ambulantně.
Pila Belcredi: kvalitní dřevo a řezivo pro široké využití
Na okraji Brna – Líšně naleznete kompletní sortiment dřeva a řeziva pro různá využití. Optimální produkty za rozumnou cenu zde najdou jak stavební firmy či truhláři, tak i soukromé osoby, které shánějí palivové dřevo pro svou domácnost. Mezi běžné zákazníky patří i majitelé lesů a dřevozpracující firmy.
Detoxikace pomáhá při migrénách, zánětech i dalších chronických obtížích
Vrací se vám stále rýma? Trpíte na ekzémy či alergie? Nebo se nemůžete zbavit zažívacích nebo gynekologických potíží? Nejste sami. Chronické nemoci a obtíže dnes trápí většinu obyvatel včetně dětí. Léky zabírají jen částečně, nebo se stejné příznaky po skončení léčby znovu vrátí. Trvalejším řešením může být detoxikace neboli očista organismu.
Nejobsáhlejší lunární kalendář online zdarma na portálu SPEKTRUM ZDRAVÍ
Už od pradávna lidé pozorovali určitou souvislost mezi pochody Měsíce a chováním organismů, ať už se jednalo o rostliny, zvířata nebo lidi samotné. Vliv měsíce Tak s postupem času vznikl také lunární kalendář, který v různých modifikacích různé kultury používají již po staletí. V posledních letech se lunární kalendář stává čím dál oblíbenějším ...