Aktuální články

Výsledek hledání: region Brno-město
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
PVC lamelové clony, protiprůvanové clony, svařovací závěsy
Firma PortaTherm s.r.o. vyrábí, prodává a zajišťuje kompletní servis PVC lamelových clon, předělení prostorů, svařovacích zástěn, svařovacích boxů, kyvných dveří a okenních fólií. Chcete uspořit peníze nebo potřebujete vytvořit hygienické prostředí ve vaší firmě? V tom případě si můžete vybírat z širokého sortimentu PVC lamelových clon a kyvných ...
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.
Vrtání a řezání betonu diamantem je rychlé, účinné a přesné
Odstraňování či úprava betonu byl ve stavebnictví vždy komplikovaný, zdlouhavý a náročný proces. S moderními diamantovými nástroji je to však hračka! Vrtání a řezání betonu diamantem je totiž velice přesné, úsporné a rychlé řešení s efektivními výsledky. A navíc s minimem hluku, prachu a odpadní suti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Pro pocit bezpečí stačí tak málo
Pomocí moderních zabezpečovacích systémů si můžete vytvořit domov, který vám poskytne opravdu bezpečnou náruč. Budete chráněni nejen vůči různým lidským nežádoucím živlům, které si dělají zálusk na váš majetek, ale neuškodí vám ani ty přírodní.
CNC obrábění, kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, Brno
Kvalitní obrábění formou CNC, profesionálně vybavená dílna a produkty, které se řadí do špičkového sortimentu pro různá odvětví průmyslu. To není pouze přání zákazníka, ale také realita, kterou s veškerými odbornými znalostmi a zkušenostmi poskytuje společnost USOB s.r.o. se sídlem i provozovnou v Brně.
Obědy a balená strava pro firmy Brno
Dobrý oběd pro zaměstnance, občerstvení na firemní večírek nebo jinou akci, tak to všechno můžete mít bez toho, abyste něco sami připravovali nebo si s organizací dělali starosti. O stravování vašich zaměstnanců a jídelní menu na firemní akce se s přehledem, profesionálně a rychle postarají stravovací služby JEER s.r.o. se sídlem a provozem v Brně.
Kvalitní alkohol testery s kalibrací a servisem
Nevědomost neomlouvá! A bohužel toto pravidlo platí i v případě, že si člověk dá pár panáků, ráno sedne za volant a při kontrole dechové zkoušky se prokáže, že má nějaké to promile v krvi. Další, kdo po vás může požadovat dechovou zkoušku na alkohol je zaměstnavatel. Proveďte si orientační dechovou zkoušku raději už doma a budete spolehlivě vědět, ...
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Malé řešení pro velký problém: Tlumič hluku pro malé radiální ventilátory
Již více než rok pomáhá mřížka FlowGrid od společnosti ebm-papst zajišťovat, aby vysoký výkon nedoprovázela zvýšená hlučnost. Mřížka na sací straně ventilátoru je účinným opatřením společnosti ebm-papst na ochranu proti hlučnosti v různých oblastech větrání a klimatizace. Doposud byla mřížka používána u větších axiálních a radiálních ventilátorů ...
Online ostraha je účinnou a méně nákladnou alternativou, jak ochránit majetek
Bezpečí a ochrana majetku jsou velmi důležité. V některých případech, a to zejména u objektů menšího rozsahu, však bývá přímá fyzická ostraha poměrně finančně náročná. Možností, jak ušetřit a zároveň si zajistit kvalitní ochranu, je speciální typ ostrahy a ochrany majetku, která je vysoce efektivní a méně nákladná – takzvaná online ostraha.
Pocitu bezpečí se nic nevyrovná
Člověk si může zabezpečit svůj dům několika způsoby. Některé jsou účinné a některé jsou na tom hůře. V současné době mnoho lidí spoléhá na sofistikované systémy, které patří k těm spolehlivým. Někdy je ale potřeba doplnit vše lidským faktorem.
Komplexní řešení z oblasti geodezie
Geodezie je obor, který se nejvíce operuje v oblasti zaměřování objektů, staveb, pozemků. Vyhotovíme geometrický plán pro: vyznačení a změnu obvodu budovy, rozdělení pozemků nebo změnu hranic pozemků, opravujeme geometrii a polohy nemovitosti v katastrální mapě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Vyzkoušejte nový Civic Type R
Hledáte autorizovaný prodej a servis vozů značky Honda v Brně a okolí? Pak se můžete zastavit ve společnosti AM servis plus, a.s. Firma se zabývá komplexními službami v oblasti prodeje a servisu nových i ojetých osobních automobilů. Kromě toho vám nabídne jízdu v novém typu automobilu značky Honda – Civic Type R, který si okamžitě zamilujete.
Elektronika pro klidný spánek
Kvalitní zabezpečení našeho majetku je důležité pro náš osobní klid. Existuje celá řada možností, jak právě tento důležitý a příjemný pocit získat. Pokud do celé věci zainteresujete i svůj dům, pak si vytvoříte chytré bydlení, které se ochrání samo.
Představujeme nový automobil značky Škoda, který má název Karoq
Máte rádi známou a proslulou českou značku Škoda? Pak se jistě také velice těšíte na nový model Škoda Karoq, který si nyní představíme. Jeho přezdívkou je: „Auto se šípem“. Jezdí velice rychle, ale především bezpečně.
Školení a kurzy pro školitele
Nejenom zaměstnanci, řemeslníci a dělníci musejí být odborně proškolení ve své pracovní pozici, ale také školitelé potřebují znát nové informace, aby mohli dále dobře a zkušeně předávat tyto znalosti lidem, kteří se je potřebují naučit, nebo je potřebují v rámci svého zaměstnání a povolání, dobře znát.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel
Český metrologický institut zabezpečuje jednotnost a přesnost měřidel a měření ve všech oborech, které jsou nám známy. Často se jedná o oblast vědy a výzkumu, techniky nebo hospodářské činnosti. Samozřejmě tuto oblasti upravuje také samostatný zákon.
Prodej a výroba žuly, žulové kameny, atypické žulové produkty a zakázky na míru
Žula patří mezi přírodní materiály 1. jakostní třídy, které se využívají již staletí. Díky skvělým fyzikálním vlastnostem patří mezi oblíbené produkty hodící se na různé druhy staveb a dalších projektů. O vaše představy na míru se postará společnost MS Trade Company, s.r.o.
Metanova: Inteligentní maziva sníží ztráty motorů a tím i provozní náklady
U většiny motorových vozidel se ztrácí třením 25 % energie vytvořené pohonnou hmotou. Tuto ztrátu snižují inteligentní maziva Metanova přibližně o 60 %. Keramické částice použité v přípravcích Metanova navíc díky svým rozměrům neucpávají olejový filtr, jelikož jsou menší než otvory ve filtrační struktuře i nejjemnějších olejových čističů a filtrů.
METANOVA
Vyspělé technologie pro zpracování a využití odpadů
Každý den se na zemi vyprodukuje přes 10 milionů tun odpadu. Společnost SUEZ se u nás i ve světě zabývá ekologickým a bezpečným zpracováním a následným využitím odpadů s pomocí moderních technologií. Tím výrazně snižuje zatížení a zmenšuje množství vyprodukovaného odpadu. Představujeme několik případových studií SUEZ, představující moderní způsoby ...
Nová Škoda Kodiaq se postará o jízdu vašich snů
Každý nový model vozidla přináší překvapení, které splňuje i ty nejnáročnější požadavky zákazníka. Škoda se rozhodla rovněž splnit přání mnoha zákazníků a přivézt na světlo světa svoje první SUV značky Škoda Kodiaq. Už podle názvu lze soudit, že jde o medvěda, který má sílu, nadzemské vlastnosti a obdivuhodný dizajn.
Výuková metoda LITE - naučte se anglický jazyk rychle a bez učebnic
Angličtina je v dnešním světě nezbytnou nutností, kterou potřebují znát jak mladí lidé, tak i starší ročníky. Bojíte se učení a děsíte se pohledu na učebnice? Pak vyzkoušejte naprosto jednoduchou metodu LITE. Naučíte se anglický jazyk jednoduše, bez učebnic, snadno a to za pomocí speciálních pedagogů, kteří umí podat tento systém výuky naprosto ...
Prezentační systémy a praktické stojany vám pomohou v propagaci firmy
Co je základem úspěchu každé firmy? No přece její propagace. Správné představení nového produktu, značky nebo činnosti firmy je důležité nejen na obchodních konferencích, ale také na výstavách a veletrzích, kde můžete zaujmout řadu nových klientů i investorů. Přesně pro takové případy je tu společnost Activity promotion, nabízíme prezentační ...
Activity promotion s.r.o.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Nejlepším řešením pro vinaře a vinotéky je nejnovější obal Bag in box na 20 litrů, který vyhovuje aktuálním zákonným podmínkám
Obáváte se ve svém podnikání uschovávání a ukládání tekutin? Všechny starosti v tomto ohledu hoďte za hlavu, protože skladování nebylo nikdy jednodušší. S naším novým obalem to zvládnete hravě! Navíc odpovídá i zákonným normám.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice