Aktuální články

Výsledek hledání: region Zlín
Lipolýza – moderní způsob modelace těla
Naše tělo může být na některých místech geneticky více obdařeno, než bychom chtěli. Pokud vás trápí přemíra podkožního tuku či celulitida na různých partiích těla, od obličeje přes břicho a boky až po lýtka, efektivním a miniinvazivním způsobem modelace partií je provedení lipolýzy. S prováděním této lipolýzy mají lékaři z vyhledávaného nestátní ...
Servis a čištění klimatizace do auta je nejen na léto nutností
Zvlášť v horkých letních měsících platí, že auto bez klimatizace je jen poloviční auto. Funkční klimatizace ve vašem autě může pozvednout cestování do úplně jiných dimenzí. Aby ale chlazení ve vašem autě fungovalo vždy skutečně tak, jak má, potřebuje každý vůz pravidelný servis a čištění klimatizace. V Klimacar Zlín vám poradíme, jak na to.
Sloganem: „Klidné ubytování v srdci Valašské přírody“, to teprve začíná
Kde se ovšem nacházíme? Tato malebná chalupa, samozřejmě s prvky venkova, se nachází uprostřed panenské přírody a to poblíž Vsetína. Leží blízko vesničky Jesenná, což je severovýchodním směrem od města Vizovice, které je také v mnohých ohledech vyhlášené, zejména svými festivaly.
Chata U KRMELCA
ITP STAVBY Zlín zajistí projekce a realizace staveb hal i stavební dozor
O stavbu haly od projekce až po samotnou realizaci se postará společnost ITP STAVBY s.r.o. ze Zlína. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti stavebnictví. Zaměřujeme se na projekce staveb a realizace rodinných domů, průmyslových objektů, prodejních, výrobních a skladovacích hal. Poskytujeme také stavební dozor. Působíme na území celé České ...
Velkoobchodní prodej pracovních oděvů s možností ologování vámi dodanou grafikou
Sháníte kvalitní pracovní oděvy pro svoje zaměstnance za dobrou cenu a v rychlém termínu dodání? Obraťte se na zkušeného dodavatele, který vždy vyjde vstříc vašim přáním. AMD PARTNER nenabízí jen prodej pracovních oděvů, ale součástí nabídky služeb je i strojní vyšívání, které zaručí nejen originalitu pracovních oděvů, ale i propagaci vaší firmy.
Projektování v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací a plynoinstalací
Potřebujete zajistit kompletní realizaci projektu v oblasti tepelné energetiky, ústředního vytápění, zdravotně technických instalací či plynoinstalací? Společnost PIPEMONT s.r.o. se zabývá právě projektováním v oblasti tepelné energetiky, navazuje na bohaté zkušenosti z návrhu, projektování a realizace velkých investičních celků.
Kardiovaskulární centrum úspěšným projektem IOP
Vybraným úspěšným projektem Integrovaného operačního programu (IOP) za úsek Služby v oblasti veřejného zdraví se před rokem stalo Kardiovaskulární centrum Zlín. Monitorovací výbor IOP se schází jednou za půl roku a do své zprávy vybere vždy pouze jeden úspěšný projekt z dané oblasti. Pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s. (KNTB), je výběr jejího ...
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Vinylové podlahy nadchnou svou odolností i věrnou imitací
Vinylové podlahy jsou v současnosti stále oblíbenějším a vyhledávanějším typem podlahové krytiny. Díky moderní technologii výroby disponují veškerými vlastnostmi, kterými se může kvalitní podlaha pyšnit. Kromě dokonalého vzhledu je vinylová podlaha extrémně odolná a pružná, snadno se pokládá a navíc se velmi jednoduše udržuje. O oblibě tohoto ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Královský medovník Melado potěší milovníky kakaa i ovoce
Plánujete party, oslavu narozenin, posezení s přáteli či jakoukoli jinou událost, na které chcete své hosty potěšit vynikajícím zákuskem? Přejete si být hostitelem, ke kterému se každý rád vrací? Dopřejte tedy své návštěvě jedinečné potěšení, které přináší lahodný královský medovník Melado.
Gumičková obuv od ARNO Zlín nechá vaše chodidla dýchat
Gumičková obuv jako nový prvek ve vašem botníku! Dokonale se přizpůsobí tvaru nohy a natáhne se v případě potřeby. Neslouží jen jako skvělý doplněk na léto, kdy může noha díky nim bez problémů dýchat, ale je vhodná také jako obuv zdravotní. Gumičková obuv ROCK SPRING vás svou všestranností rozhodně překvapí.
Autobazar AUTOCAR - TICHÝ - výkup aut i ojetá auta k prodeji
Máte staré auto a chcete ho výhodně prodat? Nebo naopak sháníte levné auto v dobrém stavu? Autobazar AUTOCAR -TICHÝ Napajedla je tu pro vás v obou případech. Nabízíme totiž výhodný výkup aut. Ojetá auta pak zase výhodně nabízíme všem zájemcům. To vše rychle a bez často zbytečných průtahů.
Relax, rodinná dovolená i firemní akce pod střechou hotelu Všemina
Pro milovníky zážitků přímo v krásném kraji naší země, uprostřed Hostýnských a Vizovických vrchů, je připravených mnoho skvělých možností. Můžete se těšit na wellness pobyty, rodinnou dovolenou, rybaření, cyklistiku, turistiku, ale také uspořádat nezapomenutelné teambuildingy i další firemní akce. Moderní zázemí a kvalitní péči pro hosty poskytne ...
Umělý trávník – ideální povrch pro tenisové kurty i víceúčelová hřiště
V oblasti sportovních povrchů patří umělé trávníky mezi nejvyhledávanější materiály vůbec. Umělý trávník je vhodný pro tenisové kurty, ale také víceúčelová či dětská hřiště. Tento sportovní povrch totiž vyniká ve všech ohledech, je odolný a jednoduchý na údržbu. Společnost StavoSport s.r.o. se zabývá projektováním, výstavbou a rekonstrukcí ...
Plážová obuv i praktické ochranné návleky na boty
Ochranné návleky na boty, ochranné obleky, plážová obuv, CNC plotr nebo třeba lisovaná technická pryž? To vše patří mezi nabídku naší společnosti Moravia Plast, která působí na trhu již od roku 1991. V našem sortimentu najdete například také nejrůznější obuvnické komponenty, PU opěrky a mnoho dalšího.
Rozvaděče různých typů - od silových až po bytové a elektroměrové
Hledáte kvalitní rozvaděče? U nás ve společnosti Kouřil elektrotechnik seženete různé typy - od elektrických, silových a průmyslových rozvaděčů až po rozvaděče pro automatizaci. Stačí si vybrat.
Zahradní technika k dostání u nás včetně servisu
Před jarní sezonou je dobré být připraven, zahradní technika by vám tedy rozhodně neměla chybět. Při ošetřování zeleně vám pomůže a ušetří spoustu namáhavé práce. Zajeďte si i vy pro zahradní techniku ECHO, kterou prodává společnost Zahradní technika Omelka. Kromě prodeje se vám postaráme i o záruční a pozáruční servis.
Vysněné kuchyně na míru pomáhá vytvořit MG - INTERIER
Zařizujete novou kuchyni, ale potýkáte se s atypickým prostorem? Rádi byste do prostoru vměstnali lednici, myčku a skříňky, ale nevíte si rady s uspořádáním prostoru? Pak je tu pro vás společnost MG INTERIER, která vyrábí a dodává moderní a špičkové kuchyně na míru.
Plavba lodí a cvičení čchi kung pro tělesné i duševní zdraví
Na plavbu na FIT lodi na Jadranu Vás zve společnosti Nika Yacht. Užijte si spojení s přírodou na moři při plavbě i na pevnině při cvičení čchi kung. Toto cvičení je prospěšné jak pro tělesné, tak i pro duševní zdraví.
UWH: podvodní pouzdra pro fotoaparáty, mobily i kamery
Je snadné zachytit nejrůznější okamžiky a zážitky fotoaparátem, mobilem či kamerou. Avšak jak je známo, voda těmto zařízením příliš nesvědčí. Jak tedy zajistit, abyste si mohli pomocí fotografie či videa uchovat vzpomínku i na vodní a podvodní dobrodružství? Stačí si pořídit obal, který vaše zařízení před vodou ochrání. Navštivte e-shop firmy UWH ...
Co byste měli vědět, když si pronajímáte loď?
Chtěli byste strávit dovolenou na lodi? Společnost Nika Yacht zajišťuje pronájem lodí ve všech jachtařsky zajímavých oblastech světa. Stačí si vybrat zemi, oblast, termín, počet osob a na základě toho si vyberte plachetnici či motorovou loď. Pečlivě si však zjistěte veškeré podrobnosti a informace o podmínkách pronájmu.
Specialista na čištění a ochranu povrchů, výškové práce i celou řadu stavebních prací
Hledáte kvalitní služby v oblasti čištění a oprav povrchů staveb i jejich vnitřních částí? Obraťte se na odborníky ze společnosti Čištění fasád Zlín, kteří díky dlouholeté praxi dokáží zajistit komplexní servis v případě zakázky jakéhokoli rozsahu.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Textilní reklama na míru dotvoří vaši značku do puntíku
Každá firma by si měla budovat vlastní styl. Začíná to už u názvu společnosti, pokračuje prezentací a dotažením každého detailu, díky kterému se značka stane zapamatovatelná. To se pro vaše klienty může stát důležitou vizitkou. Samozřejmostí je dodávat kvalitní produkty a výrobky, ovšem dokázat značku prodat, je také umění. K tomu všemu vám může ...
Rekonstrukce chrupu ani stomatochirurgie nemusí bolet
Zubní implantáty jsou účinným řešením nevzhledných či poškozených zubů. Rekonstrukce chrupu ale vyžaduje zásah zubaře, což je pro mnohé nepříjemné. Bojíte se, že vás návštěva stomatologa bude stát bolest, ale zároveň chcete krásný úsměv? U nás ho získáte i bez utrpení. Svěřte se do rukou špičkového odborníka MUDr. Rafaela Chajruševa a zbavte se ...
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Zdravotnické židle od českého výrobce zajistí oporu i pohodlí
Kvalitní židle ocení nejen lidé pracující v kanceláři, ale i ve zdravotnictví. Trávíme na nich spoustu času, proto by se na nich nemělo šetřit a jejich výběr podceňovat. Specializované židle pro zdravotnictví vyrábí společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se šestnáctiletou tradicí v oboru. Vyberte si zdravotnické židle MEDICO, prospějete tak svému ...