Aktuální články

Výsledek hledání: region Zlín
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Obráběcí stroje pro plasty, kompozitní materiály, dřevěné materiály, hliníkové slitiny a kámen
Obráběcí stroje najdou využití v celé řadě oborů. Ve společnosti LJ TECH MACHINES to víme. Proto zastupujeme špičkovou firmu CMS S.p.A., která je předním výrobcem obráběcích strojů pro obory jako automobilový průmysl, letecký průmysl, výroba lodí, modeling (formy, kopyta,….), zbrojní průmysl, výroba brýlových obrouček a další… Dodáváme technologie ...
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Kvalitní obráběcí centra s rozsáhlou možností využití dodává LJ-TECH MACHINES
Obrábíte kompozitní materiály, hliníkové formy a jiné materiály? Potřebné pořídíte u firmy LJ-TECH MACHINES s.r.o.. Dodáváme CNC obráběcí centra renomovaného výrobce CMS Industries, která se využívají v leteckém, vojenském, automobilovém i námořním průmyslu, ale také v energetice, stavebnictví či při zpracování kamene, dřeva a jiných materiálů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Zastavte čas pomocí koňského kolagenu
Už po pětadvacátém roce života začíná ubývat kolagen, který je zodpovědný za stav naší pleti. A s blížící se padesátkou začíná být stav přímo kritický. Je tedy jasné, že pokud ho tělu vrátíme, zabráníme i některým nežádoucím změnám.
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
Značková ložiska firmy NSK dodává společnost Toba Plus, s.r.o.
Vizovická společnost Toba Plus, s.r.o. spolupracuje s předními výrobci součástek pro automobilový a strojírenský průmysl. Důvěru dostala i od japonské firmy NSK, která je ve světě průmyslu řazena na samý vrchol pro své výrobky prvotřídní kvality.
Potisk lepicích pásek i s grafickým návrhem přesně podle vašich představ
Zabezpečení přepravovaných zásilek, identifikace zboží či propagace společnosti. To všechno zvládnou potištěné a výstražné lepicí pásky od firmy MITOMA Rolls, s.r.o., která se na jejich vývoj, výrobu a prodej zaměřuje už více než 20 let. Dodáme vám potištěné lepicí pásky balicí i vytyčovací, výstražné, bezpečnostní či speciální.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Mezonitě - Slyšeli jste už o této metodě vyhlazení vrásek?
Plně vstřebatelný a tělu přátelský materiál mezonitě, magický lifting nebo také lifting o polední pauze. Takzvané mezonitě jsou zkrátka účinnou a šetrnou miniinvazivní metodou vypnutí pleti, vrásek nebo povislé kůže. Mezonitě změní kontury vašeho obličeje ambulatně, což jednoduše znamená, že po tomto zákroku estetické medicíny nemusíte omezovat ...
Firma Forsch zastupuje na českém trhu značky firem, které se specializují na techniku pro ochranu a výživu rostlin
Společnost Forsch dbá vždy na vysokou spolehlivost a také na vysokou kvalitu. Pokud nedáváte přednost obyčejným věcem, pak se můžete spolehnout, že zde najdete stroje na opravdu vysoké technické úrovni. Zajištění servisu a náhradních dílů je samozřejmostí.
Vývoj, výroba a prodej lepicích pásek pro zabezpečení zásilek i identifikaci
Samolepicí pásky jsou důležitým ochranným prvkem při přepravě zásilek, slouží však také k identifikaci, upozornění či propagaci. Své o tom ví společnost Mitoma rolls s.r.o., která se vývojem, výrobou a prodejem lepicích pásek a dalšího obalového materiálu zabývá již přes 20 let. Kromě běžně dostupných samolepicích pásek nabízí pásky potištěné, ...
Ozubené převody a ozubená kola jsou docela věda. Víme, jak na ně!
Hřídele, ozubená kola nebo kola rozvodová jsou součástí celé řady mechanismů, se kterými se setkáváme v každodenním životě a ani o tom třeba nevíme. To, že jsou ale ozubená kola a další výrobky kovoobrábění součástí automobilů nebo letadel, si asi umí představit každý. A právě na takovéto profesionální a zcela přesné výrobky se specializuje ...
Autorizovaný servis vozů Volkswagen, Škoda a Audi, to je EURO CAR Zlín
Servis, který nabízí originální náhradní díly značek Volkswagen, Škoda a Audi? To je společnost EURO CAR Zlín s.r.o.. Zajistíme záruční a pozáruční servis, běžnou údržbu, prohlídky, pneuservis, servis klimatizace a opravy včetně oprav karoserie a lakování.
Osteoporóza a její léčba - ambulance Zlín
Osteoporóza - choroba, která se projevuje řídnutím kostní tkáně, kdy se v kostech objevují póry a dochází k úbytku vápníku i dalších důležitých minerálů. Příčin může být více, a to nejen vyšší věk a menopauza, ale například i nedostatek pohybu. Osteoporóza se projevuje především bolestmi zad a kostmi náchylnými na zlomení nebo sníženou ...
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Tiskový stroj UJV 55-320 Mimaki
Ve firmě V PRINT, s.r.o. tiskneme profesionálně a rádi. Nyní máme k dispozici jedinečný a unikátní stroj UJV 55-320 Mimaki, který umožňuje velkoformátový tisk v té nejlepší kvalitě.
FREMA: Výroba s využitím 3D digitalizace a měření pomocí nejmodernějšího 3D skeneru
Potřebujete si nechat navrhnout a vyrobit formy, jednoúčelové stroje či zařízení? To vše dokáže firma FREMA a.s., která je špičkou v oblasti strojírenské výroby. Za pomoci nejmodernější výrobní techniky umíme vyrobit vstřikovací, vulkanizační, vypěňovací, propařovací a vakuové formy, dále specializované stroje a zařízení, dílce, modely, prototypy ...
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.
Prodej pneumatik pro osobní a lehké nákladní automobily
Nepodceňujte obutí svého automobilu. Se správným výběrem pneumatiky jak pro osobní automobil, tak také například pro lehký nákladní automobil vám pomůže firma CZECH STYLE spol. s.r.o., která prodává pneumatiky různých značek. Pobočky firmy najdete v Praze, Brně a ve Zlíně. Nakupovat můžete pneumatiky také zvlášť na jejich e-shopu.
Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Corporate design – návrhy logotypů a firemních tiskovin
Nejen produkty a služby dělají firmu úspěšnou, ale také prostředky prezentace jako loga, vizitky, etikety, letáky a podobně. A jedině kvalitními návrhy a zpracováním dosáhnete touženého výsledku a úspěchu. Pokud chcete vsadit na originalitu, jedinečnost a kvalitu, tak to a mnohem více vám poskytne Marek Macháček s kanceláří ve Zlíně.
Novinka od Slovlak CZ s.r.o. - asfaltohliníková nátěrová hmota Renolast
Tato firma sídlí ve Zlíně. Najdete u nich univerzální produkty ale také specifické. Mají své vlastní produkty a novinkou, kterou představují je právě asfaltohliníková nátěrová hmota pod značkou Renolast.