Aktuální články

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Kvalitní obalové materiály přímo od výrobce za skvělou cenu
Společnost DAPAS, spol. s r.o. vyrábí a dodává levné obalové materiály prvotřídní kvality pro malé i velké odběratele. V nabídce najdete LDPE/HDPE fólie, stretch fólie, pytle, sáčky, tašky, bublinkové fólie a mnoho dalších typů obalového materiálu včetně možnosti individuálního potisku a jiných úprav.
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Oční optika Prostějov: měření zraku, dioptrické brýle a optické doplňky
Oční optika Vintrová Eva v Prostějově. To je místo, kde vám poradí, co je pro vaše oči nejlepší, vyšetří vám zrak a kde si také vyberete dioptrické brýle, nejrůznější doplňky nebo třeba také brýle sluneční. Ať už máte jakékoliv potíže se zrakem, začněte je řešit a navštivte naši optiku. Můžete tak zabránit zhoršování vašich problémů.
Autoservis a pneuservis Prostějov
Máte problémy s vozidlem? Potřebuje ho opravit? Chcete mu udělat novou fasádu? Narovnat plechy po nějakém tom ťukanci nebo naopak potřebujete využít služby pneuservisu? V tom případě se můžete obrátit na firmu Pneuservis Fiala. Opravují jakékoliv automobily, užitkové, osobní, nákladní a to všech značek. Zajišťují také pneuservis.
Pneuservis Fiala
Testování otcovství, určování genetického původu a další genetická vyšetření v oblasti rekreační genetiky
Každý jedinec v sobě nese unikátní genetickou informaci, která o něm prozradí mnoho zajímavého. Testy DNA dokáží potvrdit prakticky se 100% jistotou biologického otce dítěte nebo naopak otcovství vyloučit. V určitých případech dokáží testy s velkou přesností odhalit i další blízké příbuzné. Kromě toho můžete také zjistit váš genetický původ a ...
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Konvektomaty Retigo splňují nejvyšší nároky uživatelů
Působí nejen v Šumperku, ale také v Jeseníku či Olomouci. Jejich komplexní služby z nich dělají opravdové profesionály a skvělé partnery v ohledu profesionální zařízení a vybavení kuchyně. Snaží se udržet krok směrem kupředu a vyvíjí nové produkty.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Nejrůznější sáčky a obaly zajišťující trvanlivost potravin
Sháníte sáčky a obaly na své výrobky? Široký výběr obalů, sáčků a tašek vynikající kvality nabízí naše společnost OBALIA, s.r.o.. Na českém trhu působíme od roku 1993, vyrábíme a dodáváme nejrůznější obaly za příznivé ceny a rádi vám pomůžeme vybrat ten vhodný pro zabalení vašich produktů. Obaly i sáčky dodáme v termínu dle vašeho požadavku.
MANUS: Pomáháme tam, kde je potřeba
Když je člověk zdravý, má absolutní svobodu a může se volně pohybovat. Zkuste se ale na svět podívat z pozice tělesně postižené osoby, tedy osoby upoutané na invalidní vozík. Chcete nakoupit a zjistíte, že do svého oblíbeného obchodu se ani nedostanete. Proč? Jediný schod může zmařit vaši návštěvu. Tak jaký je to pocit? Pojďme společně tyto věci ...
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Kvalitní přepravní sáčky různých druhů a velikostí
Přepravní sáčky, tašky a obaly patří k sortimentu, který má na trhu vysokou oblibu a patří k žádaným výrobkům nejen domácností, ale také malých či velkých firem. Proto jejich široké portfolio uvítá řada maloodběratelů i velkoodběratelů pro svoje firemní a obchodní účely. O výrobu a následný prodej se již léta stará společnost OBALIA, s.r.o.
Vývoj účetního a mzdového softwaru
Účetnictví je proces, který vyžaduje profesionalitu, zkušenosti a software, díky kterému bude pro každého zpracování podkladů hračkou. Nejlepším řešením je takový software, který je vyvíjený na základě zkušeností z oblasti účetnictví. A takové účetní produkty vyvíjí firma ProgEco s.r.o.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Prodej vozů Renault a Dacia - Olomouc
Vybrali jste si jako další automobil do vašeho vozového parku právě značku Dacia nebo Renault? Pak se přijďte podívat na širokou škálu nejrůznějších vozů těchto dvou značek do firmy Auto Kubíček s.r.o., která se nachází v Olomouci.
Výroba pryskyřicových modelů
SLÉVÁRNA ANAH Prostějov s.r.o., se řadí mezi tradiční české firmy s ryze českým kapitálem. Jako rodinná firma byla tato společnost založena již v roce 1882. V tomto roce byla poprvé zahájena výroba litiny. Od té doby se mnohé změnilo a nyní se společnost zaměřuje nejen na odlitky z šedé litiny, ale také například na výrobu pryskyřicových a mnohých ...
Recyklace plastů, plastové regranuláty, kompostéry, ekologie a výkup víček z PET lahví, ochrana výrobních technologií
Zlínská společnost JELÍNEK-TRADING je předním českým zpracovatelem plastového odpadu. Převážně se věnuje odborné recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů. Ve skutečnosti je však na tento základ navázána celá řada dalších činností, jako je vstřikování plastů a výroba plastových výrobků, kompostérů, blatníků a mnoha dalších výrobků z plastů. ...
Zelené potraviny z panenské přírody nabízí Klub Energy
Chlorela, spirulina, mladý ječmen a další. Co mají společného? Jsou to takzvané zelené potraviny, které obsahují obrovské množství živin prospěšných pro lidský organismus. Vyzkoušejte jejich účinky i vy! Kvalitní zelené potraviny z nejčistších zdrojů na Zemi vyrábí společnost Energy.
Prodej náhradních dílů od všech výrobců na nová, starší a dokonce i dosloužilá auta
Na vyhledávání jednotlivých dílů máme perfektně přizpůsobený speciální program, který vyhledává dle cenové kategorie. Zadáte typ automobilu, parametry a náhradí díly, které potřebujete sehnat, my je okamžitě vyhledáme a do 24 hodin dodáme.
Návrhy a kompletní dodávka interiéru na klíč
Chcete mít moderní, nový a krásný dům, ale nevíte, jak to uvnitř přizpůsobit k dokonalosti? Jste s představivostí trochu na štíru a netušíte, co všechno si můžete přát? V interiéru můžete využít inovativní materiály nebo moderní vybavení. Mnohdy ani netušíme, jak přizpůsobit interiér, aby vypadal krásně a byl praktický, a proto můžete využít ...
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
Jak na dokonalou pleť? S přírodními produkty Beauty Energy
Každá žena touží po dokonalé pleti. Cesta k ní vede přes porozumění vlastnímu tělu. Tělo a mysl jsou totiž propojené součásti a jedině jejich harmonie vede ke zdraví celého organismu. Tento poznatek je základem filozofie firmy ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., která vyrábí přírodní produkty, potravinové doplňky, zelené potraviny i bylinné koncentráty ...
Studio zdraví a psychické pohody Vás zve k pozitivní změně životního stylu
Současná doba je velmi náročná na psychiku, která jde ruku v ruce s tělesným zdravím. Není tedy divu, že se stále častěji a intenzivněji vyskytují nejrůznější neduhy mající původ v hektickém životním stylu. Alternativní způsob řešení i klasické terapeutické postupy pomohou v mnoha oblastech života a dají nový impuls k pozitivní změně.
Ochrana kovů formou galvanického zinkování
Záleží vám na povrchové úpravě materiálu a výrobků? Galvanické zinkování nebo také jinak zvané elektrolytické patří mezi nejrozšířenější metody. Účelem je ochrana základního materiálu, kovu, oceli. Taková úprava vyžaduje profesionální a odborný přístup, který vám poskytne firma FESTA SERVIS spol. s r.o.
Chemické úpravy hliníku – pasivace přípravkem Bonderite 2040 (původní název Alodine 2040)
Úprava materiálů moderními přípravky a technologií vede ke zvýšení kvality pro další použití a také k prodloužení životnosti. V případě pasivace jde o moření jednotlivých dílů z hliníku a aplikaci chemických přípravků Bonderite (Alodine) 2040. O kvalitní zajištění pasivace hliníkových dílů a galvanické pokovení kovových materiálů se s odborným ...
Evolutní pružiny – výroba na míru dle požadavků zákazníka
Evolutní pružiny patří mezi důležitý pružící a tlumící prvek, uplatňující se především u železničních vozidel, ale také jako neodmyslitelná součást řady strojních zařízení. Odborníkem na výrobu evolutních, tj. pásových kuželových pružin, je firma SV výrobní se sídlem v Prostějově.
Pohodlné a levné ubytování pro studenty v centru Olomouce
Už od šedesátých let poskytuje Hotelový dům levné ubytování v Olomouci. Původní budova prošla od té doby mnoha změnami a rekonstrukcemi, zmizely staré prádelny a společenské místnosti a přibylo moderních bytů. V těch nyní nacházejí levné ubytování kromě rodin především studenti z olomouckých vysokých škol. Vybavení prostor je neustále ...
Práškové lakování firmy Festa, putuje převážně do zahraničí
V oblasti povrchových úprav mají mnohaleté zkušenosti a chrání kovy díky svým odborným zkušenostem. Vždy se spoléhají na precizně provedenou práci a garantují vysokou kvalitu jakékoli povrchové úpravy. Velké kapacitní možnosti umožňují, že jsou v každém směru flexibilní a dbají na potřeby svých zákazníků.