Aktuální články

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Autovrakoviště Horka nad Moravou - skvělé řešení pro ekologickou likvidaci autovraků
Vaším spolehlivým partnerem v oblasti likvidace autovraků, to je Autovrakoviště Horka nad Moravou. Postará se nejen o výkup a odtah autovraků, ale také o jejich ekologickou likvidaci. Již více než 20 let nabízí svým zákazníkům kvalitní, rychlé a bezpečné služby za výhodné ceny. Má nejen bohaté zkušenosti, ale současně se také pyšní dobrými ...
ELVENTA LV, s.r.o. - výroba, dodávka a montáž čistíren odpadních vod, jímek, lapáků tuku a dočišťovacích filtrů
Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá výrobou, dodávkou a montáží čistíren odpadních vod, jímek, lapáků tuku a dočišťovacích filtrů? Pak je pro vás správnou volbou firma ELVENTA LV, s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti a odbornost v oblasti plastových materiálů a nabízí vám kompletní řešení na klíč.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Navrhováním a instalováním systémů měření a regulace v oblasti vytápění, chlazení nebo vzduchotechniky, tím se vyznačuje společnost ELMAR group spol. s r.o.
Hledáte v oblasti řídící techniky toho pravého partnera? Pak se můžete obrátit právě na tuto firmu, která se řídí heslem, že každý problém má své řešení. Zajistí kvalitní vzduchotechniku, navrhnou projekt, nainstalují zařízení a provedou i následný servis.
ELMAR group spol. s r.o.
Čistící stroje a odmašťovací stroje pro strojírenské firmy
Nedílnou součástí strojírenství je vedle samotné produkce strojírenských výrobků také důkladná péče o stroje a zařízení, ale také o výrobky během jejich úpravy. Aby vše dlouho fungovalo, jak má, je potřeba mnoho součástí při strojírenských procesech čistit a odmašťovat. Ke správnému čištění a odmaštění jsou pak nutné čisticí a odmašťovací stroje ...
SUMMA spol. s r.o.
Firemní akce, školní výlety a další možnosti s veškerým komfortem
Zařídit dětem nezapomenutelný školní výlet a zaměstnancům, či obchodním partnerům zážitky spojené s firmou, tak to dává někdy zabrat. Ale jen do té doby, než najdete skvělé řešení, které poskytuje nejen zážitky, ale také skvělé ubytování a nádherné prostředí. Přesně takové podmínky vám zařídí SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o., Olomouc
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
CELOMED: Zelené potraviny a přírodní produkty pro vaše zdraví
Spirulina, acai, maca. Že vám to nic neříká? Jde o zelené potraviny, tedy čistě přírodní produkty s vysokým obsahem živin, vitaminů, minerálů a dalších látek prospěšných pro lidský organismus. Díky tomu zelené potraviny blahodárně působí na zdraví člověka. Vyzkoušejte jejich účinky i vy a objednejte si tyto přírodní produkty u společnosti CELOMED ...
Průmyslové centrální vysavače Beam Electrolux
Roman Rozsypal – EKOELEKTRO je firma, která poskytuje zastoupení pro celou Moravu, co se týče centrálních vysavačů. Centrální vysavač Beam Electrolux znamená vysokou kvalitu a zajištěné veškeré služby.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Řekněte sbohem nemocem a neduhům – je tu Sensitiv Imago
Medicínský přístroj Sensitiv Imago je unikátní zařízení sloužící k neinvazivnímu komplexnímu biorezonančnímu vyšetření, přímé léčbě organismu i k výběru preparátů vhodných k cílené léčbě.
Servis, kompletní dodávky infrastruktury, vybavení kancelářskou technikou
K nákupu kancelářské a další techniky je potřebné vybrat si nejen profesionálního prodejce, ale také kompletní servis a poradenství. A všechno v jednom je tím nejlepším řešením pro provoz vaší kanceláře a firmy. Požadovaný komfort vám zajistí firma FBT-Bräuer Tomáš se sídlem v Olomouci.
FBT - Bräuer Tomáš
Veterinární doplňky aneb zdraví pro naše mazlíčky
Často se potýkáte s nemocemi u zvířat? Jste veterinář? Máte ke zvířatům opravdu blízko? Jste vášnivý chovatel a nebojíte se to přiznat? V tom případě vám velice rádi představíme produkty ze sortimentu naší firmy CELOMED s.r.o.
Pokládka asfaltových směsí, asfaltová technologie
V případě, že potřebujete spolupracovat s profesionály v oblasti stavebnictví, komerčního a rezidenčního developmentu a PPP projektů, staveb silničních a železničních, tak svoje cíle spojte se společností, která působí nejen u nás, ale i v zahraničí. Jedná se o velkou a významnou společnost Skanska a.s.,divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a ...
Nedaří se vám zhubnout? Pomůže vám akupunktura
Je tu jaro a s ním i nová sezóna plavek. Snažíte se každý rok držet dietu, ale výsledek není nikdy trvalý? Pak vyzkoušejte metodu centra Klub Energy. Akupunktura na hubnutí představuje zdravý a bezbolestný způsob jak shodit přebytečná kila. Navíc bez jo-jo efektu.
Prodej hliníkových a nerezových profilů
Sháníte spolehlivou firmu, která bude mít vlastní skladové zásoby, atesty a dopravu zařídí kamkoliv? Pak si vyberte osvědčenou firmu, která v této oblasti má rozhodně co poskytnout. Prodáváme nejenom hliníkové a nerezové profily, ale i mnoho dalších produktů.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Pronájem autojeřábů včetně řidiče
V oblasti stavebnictví a dalších činností to občas nejde bez profesionální, odborné a technické pomoci. Třeba v případě zvedání těžkých břemen, při stěhování a převozu těžkých strojů, montáží a demontáží, atd. Pokud by se vám právě teď hodil autojeřáb, valník, sklápěč, nakladač nebo traktorbagr či bourací kladivo, tak vám s tím pomůže firma REKOS ...
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Safetica Insight: dokonalý přehled o práci zaměstnanců i zabezpečení citlivých dat
Společnost ROOT IT s.r.o. přináší svým zákazníkům bezpečnostní nástroj Safetica Insight, který zajistí dokonalý přehled o práci zaměstnanců, její efektivitě, a ochrání citlivá data před zneužitím. Díky Safetica Insight tak máte příležitost zamezit zbytečnému plýtvání firemními zdroji.
ROOT IT s.r.o.
Kamenné kuchyňské desky na míru vyrobí KAMENICTVÍ OTRUBA
Nelíbí se vám běžně dostupné kuchyňské desky? Chcete něco originálního? Kamenné kuchyňské desky, které vynikají svým designem i snadnou údržbou, jsou tou pravou volbou! KAMENICTVÍ OTRUBA z Plumlova nedaleko Prostějova vám vyrobí kamenné pracovní desky na míru podle vašich požadavků a přání.
Kamenictví Karel Otruba
Žíhání a pájení v lineární peci provádí firma D&K Brazing z Olomouce
Hledáte firmu, která provádí žíhání nebo pájení kovů? Pak se obraťte na společnost D&K Brazing s.r.o. s provozovnou v Olomouci. Specializujeme se na žíhání a pájení především nerezových materiálů v lineární peci s kontrolovanou atmosférou vodíku a dusíku.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Cementový potěr a zpevněná plocha nedělá PETR´S problémy
Téměř čtvrt století zkušeností s aplikací speciálních hmot ve stavebnictví – to je společnost PETR´S Olomouc. Zaměřujeme se zejména na pokládku a vylepšování vlastností průmyslových podlah. Sledujeme ale nejnovější trendy i v oblasti pokládky podlahy v rodinných domech i nebytové výstavbě. Dodáváme a aplikujeme speciální podlahové potěry. Nabízíme ...
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Listové pružiny a jejich využití v průmyslu
Firma SV výrobní, s.r.o. se zabývá výrobou listových pružin. Výroba pružin se nezaměřuje jenom na jedno konkrétní odvětví, do kterého by mohla své výrobky dodávat. Společnost dodává výrobky pro společnosti z oblasti železniční dopravy, hutnictví, strojírenství i těžby nerostů a disponuje širokým sortimentem.
Náhradní zdroje – firma KOVER, spol. s r.o.
Firma KOVER, spol. s r.o. představuje sestavu Jablotron. Nejnovější řešení v sortimentu zálohování čerpadel. Celá sestava obsahuje nízkopříkonové čerpadlo, řídící jednotku, zálohovací akumulátor a potřebná teplotní čidla pro regulaci a ovládání čerpadla. Tato sestava zajišťuje komplexně řízené zálohované čerpadlo včetně základní regulace. Má také ...
KOVER, spol. s r.o.
Stavební firma GEMO a.s. – kompletní zajištění stavebních prací včetně developmentu
Jsme ryze česká stavební společnost GEMO a.s. (dříve GEMO OLOMOUC, spol. s r.o.) a řadíme se ke špičkám v oboru pozemního stavitelství. Od svého založení v roce 1990 jsme realizovali na českém a slovenském trhu řadu velkých a významných zakázek, a to nejen jako generální dodavatel stavby, ale i jako developer a investor. Výjimečnost těchto ...
Kvalitní obalové materiály přímo od výrobce za skvělou cenu
Společnost DAPAS, spol. s r.o. vyrábí a dodává levné obalové materiály prvotřídní kvality pro malé i velké odběratele. V nabídce najdete LDPE/HDPE fólie, stretch fólie, pytle, sáčky, tašky, bublinkové fólie a mnoho dalších typů obalového materiálu včetně možnosti individuálního potisku a jiných úprav.
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Oční optika Prostějov: měření zraku, dioptrické brýle a optické doplňky
Oční optika Vintrová Eva v Prostějově. To je místo, kde vám poradí, co je pro vaše oči nejlepší, vyšetří vám zrak a kde si také vyberete dioptrické brýle, nejrůznější doplňky nebo třeba také brýle sluneční. Ať už máte jakékoliv potíže se zrakem, začněte je řešit a navštivte naši optiku. Můžete tak zabránit zhoršování vašich problémů.
Autoservis a pneuservis Prostějov
Máte problémy s vozidlem? Potřebuje ho opravit? Chcete mu udělat novou fasádu? Narovnat plechy po nějakém tom ťukanci nebo naopak potřebujete využít služby pneuservisu? V tom případě se můžete obrátit na firmu Pneuservis Fiala. Opravují jakékoliv automobily, užitkové, osobní, nákladní a to všech značek. Zajišťují také pneuservis.
Pneuservis Fiala