Aktuální články

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Zabraňte vlhkosti, aby ničila váš majetek
Společnost IZOLACE M v Uherském Hradišti se postará o to, aby voda a vlhkost nezasahovala nežádoucím způsobem do našich domovů. Kromě toho si umí poradit i se zabráněním pronikání nebezpečných látek, jakými jsou kupříkladu radon nebo metan.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Firma roku 2017 Zlínského kraje - Ray Service, a.s.
Společnost navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Ray Service, a.s. získala právem prestižní ocenění firma roku 2017 Zlínského kraje. Tuto soutěž každoročně vyhlašují Hospodářské noviny. Podle odborníků v mnohém tato společnost navazuje na trendy Tomáše Bati.
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Autoservis, který zajistí běžné i specifické opravy vozů
Autoservis Dolina z Kudlovic v okrese Uherské Hradiště je všestranným autoservisem, který vám pomůže jak s běžnými opravami a servisem vašeho vozu, opravou automatické i manuální převodovky, tak si poradí také s nákupem a instalací nejrůznějších doplňků. V tomto směru se specializuje například na vozy značek Jeep, Chrysler, Dodge a nejrůznější ...
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Autoservis Dolina: Opravujeme i servisujeme nejen americká auta
Patříte taky mezi milovníky aut? Pak máte možná doma v garáži i vy zaparkovaný americký model vozu. Přestože auta značek Jeep, Chrysler nebo Dodge patří k nejlepším na trhu, nevyhnou se pravidelným servisním kontrolám. A právě od toho tu je Autoservis Dolina.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Pohřební služba POSPA vám uleví od starostí v těžkém období
Dojde-li ke ztrátě milované osoby, jde bezesporu o nejtěžší období v našem životě. V takové době je nezbytné vědět, na koho se můžeme s důvěrou obrátit, aby poslední rozloučení proběhlo podle našich představ. Pohřební služba POSPA má v této oblasti bohaté zkušenosti a nabízí pozůstalým pomocnou ruku.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
GARD&N nabízí přírodní i moderní realizace zahrad
Dostavujete nový rodinný dům, ale při pohledu z okna vás čeká jen výhled na neosázenou plochu? Nebo máte u svého domu již zařízenou zahradu, se kterou však nejste spokojení? Obě zmíněné situace jsou výzvou pro společnost GARD&N. Nabízíme kompletní realizace zahrad i přestavbu těch stávajících. Vybírat přitom můžete z mnoha typů zahrad – vyplníme ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
ARAVER Vlčnov: Měření geometrie pomocí nového zařízení
Správné nastavení geometrie kol je nezbytné pro bezpečné a jisté chování vozidla. Nechte si geometrii kol nastavit v provozovně firmy ARAVER CZ s.r.o. ve Vlčnově. K měření geometrie a jejímu seřízení zde od nového roku používáme jedno z nejlepších zařízení současnosti, zařízení VAS 6292 značky Hunter Hawk Eye.
Kancelářské židle se zvýšenou nosností a dětské židle
Pořád hledáte židli, která by se pro vás stala tou „pravou“? Žádné otlačeniny, bolavá záda nebo zkřivená páteř! To jsou velice bolestivé problémy, na které chceme raději jednou pro vždy zapomenout. Jak ale vybrat správnou kancelářskou židli? Vybírat můžete snadno u firmy ON LEAD CZ s.r.o., která je největší prodejnou židlí na Zlínsku.
Okrasné kmeny Carapanauba pro výrobu rustikálního nábytku
Přemýšlíte nad výrobou moderního originálního nábytku z netradičního materiálu? Exotické dřeviny se k tomuto účelu hodí nejlépe. Okrasný kmen Carapanauba, nový produkt společnosti Woodcité, je toho jasným důkazem. Díky netradičnímu tvarování, tvrdosti a dobré zpracovatelnosti je zajímavou alternativou pro výrobu interiérového i exteriérového ...
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Pravidelné měření zraku odhalí nemoci včas
Kdyby se vás někdo zeptal, jaký z 5 smyslů je pro vás ten nejdůležitější, který byste vybrali? Většina z nás by odpověděla zrak. Ne vždy se ale k našemu nejdůležitějšímu smyslu chováme tak, jak by zasluhoval. Nestačí jen zařadit do svého jídelníčku mrkev, důležité jsou také pravidelné návštěvy očního lékaře.
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
ÚKLID – DERATIZACE – OSTRAHA </br> Komplexní služby pro správu budov
Moderní doba přináší další moderní vymoženosti, které stojí za to využít. Například kompletní servis pro údržbu nemovitostí a zajištění bezchybného chodu objektu. Proč byste na to měli být sami? Stačí si zajistit profesionální služby, které spočívají v kompletním servisu a správě budov, jako jsou úklid, deratizace, ostraha. Tyto služby Vám ...
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Nová ŠKODA Karoq u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Chcete zažít vůni novoty a jedinečného pocitu svobody a nezávislosti? Takové a mnohé další pozitivní pocity způsobuje nový model produkce Škoda, a sice očekávaný Karoq. Nové kompaktní SUV, které si zamilujete již na první pohled a které si můžete nejen vyzkoušet testovací jízdou, ale rovnou i zakoupit u autorizovaného prodejce ARAVER CZ, s.r.o.
Naše školicí středisko vás naučí, jak správně svařovat, kurzy jsou pro začátečníky i pokročilé
Potřebujete si připomenout, jak se svařuje? Nebo je nutné začít školení od úplných základů? Svářečská škola a školicí středisko - KNOTEK nabízí kurz svařování, kde vás naučí vše potřebné. Dále vás proškolíme na obsluhu zemních strojů, manipulačních vozíků i dalších strojů. Absolvujte u nás technická školení a vzdělávejte se ve vašem oboru.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Klimatizace a tepelná čerpadla vzduch – voda zajistí kvalitnější prostředí pro váš život
Společnost FRESH AIR s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis klimatizací, chladírenské a mrazírenské technologie, tepelných čerpadel, a je také regionálním zástupcem firmy TESTO, která vyrábí přístroje na měření teploty, vlhkosti a proudění vzduchu.
Jarní a podzimní bonusový program PRO-BONUS – získejte odměnu za nákup stavebnin
Nakupujete stavebniny? A co říkáte možnosti získat k nákupu navíc i odměnu? PRO-DOMA STAVEBNINY vám to umožní. Pro naše zákazníky jsme připravili věrnostní program PRO-BONUS. Po celé jaro i podzim tak u nás můžete nakupovat stavební materiál, sbírat za to body a ty poté vyměnit za odměnu dle vašeho výběru.
Kruhové konektory pro náročné aplikace dodává firma Ray Service
Konektory pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách, to jsou kruhové konektory ITT Cannon, které na tuzemský trh dodává česká společnost Ray Service, a.s. Kromě toho se zabýváme výrobou kabelových svazků, elektromechanických celků a elektronických zařízení pro široké spektrum zákazníků.
Přírodní zeleň kolem nás, aneb jak si nechat vytvořit krásnou zahradu, nebo trvalkové záhony a osazení nové návsi na vesnici přírodními prvky
Společnost GARD&N sídlí ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Tým odborníků se zde v každém ohledu snaží vytvořit krásnou a dokonalou krajinu kolem nás. Jejich specializací jsou návrhy, projektování a realizace vesnické zeleně a zahrad a také jejich údržba po celý rok, pokud si to klienti přejí. Spolupracují na výsadbě alejí, ovocných sadů podél ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Na úklidové služby jsme machři
Mytí podlah, úklid společných prostor nebo sociálních zařízení. Většina lidí se do těchto činností příliš nežene. V dnešní době už ale naštěstí není ani v panelácích potřeba spoléhat se na rozdělení týdenních služeb mezi sousedy a mnohem jednodušším a efektnějším řešením je spolehnout se na práci úklidové firmy.
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.
Střechy ROGAT s.r.o.: Pokrývačství, klempířství i tesařství
Hledáte skutečné odborníky na střechy? Obraťte se na společnost ROGAT s.r.o. z Uherského Hradiště. Mezi námi poskytované služby patří tesařství, klempířství a pokrývačství. Poradíme si s jakýmkoliv typem střechy na nejrůznějších stavbách, postaráme se také o rekonstrukce stávajícího zastřešení.
Kvalitní průmyslová vzduchotechnika a chlazení vám zajistí čisté prostory
Potřebujete technicky zařídit výrobní závod, skladištní halu, nákupní centrum, nemocnici či jiné velké budovy? Firma BEST–TECHNICKÁ je pro vás ideální volbou. Za více než deset let působení na trhu zajistila desítkám spokojených zákazníků měření a regulaci, průmyslovou vzduchotechniku, elektroinstalaci i průmyslové chlazení. Firma v těchto ...