Aktuální články

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky nebo pro stříkací kabiny
Ve firmě KOVOBA s.r.o. se zaměřují na výrobní linky a výrobu ventilátorů. Mohou zhotovit kryty na stroje nebo vás překvapit držákem pyrometru či zámečnických součástí. Zhotovují zakázky dle přání zákazníka a vždy dbají na přesné dodržování daných termínů.
Nechte slunce svítit, když máte kvalitní a estetické stínění
Denní světlo a přímé sluneční louče nejsou na škodu, ale když je něčeho příliš, tak to může začít lézt na nervy. Proč si tedy znepříjemňovat den, když můžete přežít se sluníčkem doma i v zaměstnání? Zatím co si bude vesele svítit do vašich oken, vy budete pod ochranou stínění, které vám zařídí společnost Černík s.r.o. z Uherského Brodu.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Kovoobráběčství a obráběcí práce včetně frézování, soustružení a elektroerozívního obrábění
Kovoobráběčské práce vyžadují nejen kvalitu materiálů a konkrétní projektovou dokumentaci, ale také profesionály v této oblasti včetně dovedností, zkušeností a certifikace. Na strojírenství, kovoobrábění, frézování a soustružení včetně elektroerozívního obrábění je odborníkem firma KOVOBA, s.r.o.
VTP PELKA  - kompletní práce v oblasti vodo topo plyn pro jednotlivce i firmy
Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn – přesně to nabízí společnost VTP PELKA Staré Město u Uherského Hradiště. Nezáleží na tom, zda potřebujete opravit koupelnu, zavést topení nebo zajistit kompletní plynařské práce pro velkou zakázku. My nabízíme vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce včetně dodávky materiálu a zboží pro každého. V ...
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Komplexní služby v oblasti PO a BOZP a protipožárních ucpávek, to je HASTEKO Uherský Brod
Máte doma karmu, kotel či plynové spotřebiče? Pak byste určitě měli dbát na bezpečnost svou i celé rodiny. Chybět by vám neměl požární hlásič, hasící přístroj a detektor oxidu uhelnatého, který včas odhalí problém a ochrání vaše zdraví. Komplexní služby nejen v oblasti PO, ale také BOZP a protipožárních ucpávek, včetně dodávky bezpečnostních ...
Speciální hasicí přístroj na KOLAUDACI
Chybí vám ke kolaudaci domu vyřešit ještě jeden malý, leč velice důležitý, detail? Chybí vám speciální hasicí přístroj, abyste mohli dům zkolaudovat? V tom případě se obraťte na firmu HASTEKO s.r.o., která zajišťuje prodej různých typů hasicích přístrojů i těch pro kolaudaci domů.
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Vodovody, kanalizace, inženýrské stavby Morava
Pokud hledáte dodavatele komplexních inženýrských služeb při stavbě vodovodů, kanalizací a je pro vás důležitá kvalita za rozumnou cenu, pak vám bude ideálním partnerem firma RYBÁRIK, s.r.o. Specializuje se především na stavbu silnic, komunikací a průmyslových objektů, ale i na provádění zemních prací v oblasti výstavby kompletních inženýrských ...
Kvalitní a pohodlná sedadla a křesla do divadla a kina
Všude, kde máme v úmyslu posedět si trochu delší dobu, vyžadujeme pohodlí. Kvalitní sedadla a křesla, která vycházejí z dílen moravské firmy HOKO-VH s.r.o. pohodlné posezení zaručují. To ale rozhodně není jediné plus, které tato renomovaná společnost svým zákazníkům přináší.
Plechové střechy od firmy KLEMPOS - kvalitní materiály a velký výběr barev
Hledáte ideální střešní krytinu, která bude skvěle vypadat a současně nebude příliš drahá? Společnost KLEMPOS vám nabízí spoustu řešení. Nabízíme vám plechové střešní krytiny nejrůznějších typů, barevných odstínů a provedení v té nejvyšší kvalitě. Stačí si tak jen vybrat střechu, která se vám líbí a my se postaráme o vše ostatní.
Mobile Storage: pojízdné vybavení skladů i stacionární regály na míru
Žádný sklad se neobejde bez kvalitních pojízdných skladových zařízení a regálů. Jejich vývojem, výrobou a servisem se už více než dvacet let zabývá česká firma Mobile Storage s.r.o. Na trhu sice najdete mnoho prodejců paletových a policových regálů, my se však specializujeme na jejich mobilní verzi - pojízdné regály.
Výhody dřevostaveb a jejich realizace na klíč
Ačkoliv v našem prostředí nebyly doposud dřevostavby příliš oblíbené, situace se začíná měnit a také díky větší informovanosti je o realizaci dřevostaveb stále větší zájem. Zatímco ve Skandinávii či v USA jsou domy ze dřeva běžnou záležitostí, u nás si stále ještě získávají důvěru lidí. Vyhledávané jsou přitom dřevostavby na klíč, které budou ...
Komplexní služby pro vybavení vinotéky
Vlastní vinotéka nemusí být pouze vaše nesplněné přání, ale realita. S kompletním vybavením vinotéky a s kvalitním výběrem vína vám ochotně poradí a pomůže specializovaný velkoobchod Ráj Vína s.r.o. Díky nám budete mít podnik, ve kterém budete dělat radost zákazníkům, nebo můžete mít přímo doma menší vinotéku pro vlastní potřebu.
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Nechte se v Butiku Zlechov obléknout tak, aby vám to opravdu slušelo
Vhodné oblečení může vaši postavu v mnohém změnit k lepšímu. Stačí navštívit Butik Zlechov nedaleko Uherského Hradiště a poradit se s odborníky. Za opravdu nízké ceny zakoupíte velikosti od 34 až do 62. Věk ani míry nejsou žádným měřítkem.
Krbová kamna zajistí topení levně a s vysokou výhřevností
Topení dřevem v krbových kamnech přináší celou řadu výhod. Pokud zvažujete, že byste s topením v krbu začali i vy, obraťte se na profesionály. Firma Krby Polách se již 12 let zabývá stavbou krbových kamen. Klientům doporučí vhodný typ krbů i systému vytápění, a to s ohledem na pořizovací i provozní náklady i design.
Nově sestava pro měření vodivosti a pH na našem průmyslovém trhu.
Firma SMARIS s.r.o. uvedla na trh měřicí sestavu pro měření vodivosti a pH. Pro obě fyzikální veličiny firma dodává jak snímače, tak i převodníky. Obě sestavy se vyznačují velmi příznivou cenou při srovnání s jinými výrobci.
Luxusní oblečení pro dámy, pány a děti i XXL móda
To, že šaty dělají člověka je známá a jistá věc, protože oblečení dokáže přidat na kráse, sebevědomí a udělat z vás třeba důležitého manažera nebo o deset let mladší dámu. V případě, že chcete rovněž skvěle vypadat a být sami sebou v každém věku i s každou postavou, tak vás ve svých prostorech s radostí uvítá butik Zlechov kousek od Uherského ...
Vyrábíme pojízdné regály pro pneumatiky
V malebném městečku jménem Uherský Brod se nachází firma Mobile Storage s.r.o. Tato firma má ryze české kořeny a působí v oblasti vývoje, výroby a servisu pojízdných skladových zařízení. Pojízdné skladovací regály mohou mít různé využití. Naprosto zásadní roli hrají například při skladování pneumatik.
O zdravé sezení dětí se postarají rostoucí židle a stoly od firmy ON LEAD CZ
Jako rodič určitě chcete svému dítěti dopřát to nejlepší a postarat se o jeho zdraví. Proto byste měli dbát na správné sezení dítěte. Kvalitní dětská židle je základ. A vzhledem k tomu, že dítě pořád roste, ideální bude rostoucí židle. Pořídíte je v prodejně firmy ON LEAD CZ s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
PUR pěna pro zateplení střechy
Hledáte vhodný izolační materiál pro zateplení vaší střechy rodinného domu, chaty, či jiného objektu? V tom případě se můžete seznámit s jednou z variant a tou je speciální metoda stříkání PUR pěny. PUR pěna má mnoho skvělých vlastností a proto je považována za nejvhodnější zateplovací materiál. Zateplení formou stříkané PUR pěny vám odborným ...
Fóliové izolace ochrání dům před prosakující vodou
Prosakování vody do domu při dešti lze účinně zabránit pomocí izolace. Na fóliové izolace plochých střech, izolace balkónů i teras se specializuje rodinná firma IZOLACE M s.r.o.. Zakázky realizujeme především v regionu Uherské Hradiště, Zlín a Brno. Samozřejmostí je bezplatná cenová kalkulace a důsledné plnění termínů.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Krbová kamna nebo kachlové krby příjemně oživí domácnost
Ozdoba, zdroj tepla, zlepšovač nálady – tím vším a mnohým dalším můžou krby nebo kamna být. V důsledku vyvíjení nejnovějších technologií jsme zapomněli, jak moc nám oheň dává. Jsme zajatci doby, kdy musíme neustále někam spěchat a být ve stresu. Změňte to a ještě se zahřejte – pořiďte si kachlové krby nebo krbová kamna od Krby Polách!