Aktuální články

Zelená zahrada Znojmo - zdraví na talíři
Pokud hledáte kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu ve Znojmě, pak je pro vás ideální volbou prodejna Zelená zahrada. Zde najdete široký výběr sezónních i exotických plodů, které vám dodají potřebné vitamíny a minerály. V Zelené zahradě Znojmo si určitě vyberete.
Zelená zahrada
Zrcadla s LED osvětlením a chytrá zrcadla pro oživení interiéru
Pokud hledáte způsob, jak oživit svůj domov nebo kancelář, možná byste měli zvážit pořízení zrcadla s LED osvětlením nebo chytrého zrcadla. Tyto moderní a funkční kousky nábytku jsou nejen krásné, ale také praktické a inteligentní.
Prodej a servis brýlí, kontaktních čoček a dalších optických pomůcek
Pokud máte zájem o zlepšení zraku, zkrášlení svého vzhledu nebo prostě jen chcete vyzkoušet něco nového, pak byste měli navštívit Optiku Cihlářová. Tato firma se zabývá prodejem a servisem brýlí, kontaktních čoček a dalších optických pomůcek. Na trhu je již více než 30 let a provozuje dvě pobočky, a to v Benátkách nad Jizerou a v Lysé nad Labem.
Traktorové nosiče kontejnerů a jejich výhody
V roce 2006 vyrobila firma Fornal trading s.r.o. první model traktorového nosiče kontejnerů. Od té doby uplynulo několik let, dnes jsou tyto nosiče hojně využívané a oblíbené. Vůbec první ucelenou řadu výrobků uvedla firma v roce 2010.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Prohlídka znojemského podzemí spojená s ochutnávkou vín znojemského vinařství
Zažijte fascinující spojení historie a lahodného vína v srdci Znojma! Přijměte jedinečnou příležitost k prozkoumání bohaté historie tohoto města, zatímco si užíváte špičkového vína v atmosféře vinařského domu v centru. Vychutnejte si to nejlepší, co Znojmo nabízí, a ponořte se do jedinečného spojení tradice a výborného vína! Připojte se k ...
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Izolinvest: kvalitní izolace střech, hydroizolace a zemní izolace
Chcete mít kvalitně zaizolovanou stavbu? Od toho je tu společnost Izolinvest. Zabýváme se montáží hydroizolace nebo střešní izolace. Dodáváme a montujeme hydroizolační systémy Fatrafol, Izofol a Copernit, sami vyrábíme pomocné izolační materiály a provádíme také zateplování budov. Izolinvest, to je široký sortiment osvědčených materiálů a výrobků ...
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Bezpečnostní regálové zábrany pro ochranu zboží i zaměstnanců ve skladu
Bezpečnost je jednou z nejdůležitějších priorit každého skladu. Ať už se jedná o skladování potravin, chemikálií, strojů nebo jiného zboží, je nutné zajistit, aby bylo zboží chráněno před pádem, poškozením nebo krádeží. K tomu jsou určeny ocelové síťové bezpečnostní regálové zábrany s protiskluzovou úpravou, které slouží k ochraně skladovaného ...
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Zlatnictví Radka Horníčková, originální a kvalitní šperky pro každého
Zlatnictví Radka Horníčková se specializuje na výrobu, opravy a prodej šperků ze zlata, stříbra i oceli. V tomto zlatnictví si můžete nechat zhotovit šperk na zakázku. Vybrat si můžete také z nabídky hotových šperků, jenž jsou vystaveny v kamenném obchodě. Zlatnictví se nachází v centru Ivančic, nedaleko autobusového nádraží.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Chemický peeling pro vyhlazení vrásek a omlazení pleti
Péče o krásu a zdraví je důležitou součástí života ženy v každém věku. Proto zajisté uvítáte všechny kvalitní metody, díky kterým si dopřejete zdravý a mladistvý vzhled třeba formou chemického peelingu, který omlazuje a vyhlazuje vrásky. Kompletní péči vám poskytne kosmetický salón 5R Studio v Brně.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Vánoční dárky z kůže: Tipy a inspirace
Pokud hledáte originální a praktické vánoční dárky pro své blízké, možná byste měli zvážit některé z produktů z kožené galanterie. Kožené výrobky jsou nejen kvalitní a odolné, ale také stylové a elegantní. Navíc se dají snadno přizpůsobit osobním preferencím a vkusu obdarovaných. V tomto článku vám představíme několik tipů na kožené vánoční dárky, ...
Robotizovaná pracoviště
Znáte dopravníky a dopravníkové systémy? Ty velice jednoduše navazují na problematiku automatizace a také robotiky. Pokud v této oblasti sháníte tradičního výrobce, který vám zajistí kvalitu a také spolehlivost, pak se můžete obrátit na společnost TMT a.s. Chrudim, která může i vaše pracovní prostředí proměnit v kompletní a plnohodnotné robotické ...
Atlanta a.s. - spolehlivý partner pro vaše stavební projekty
Pokud hledáte prověřenou a kvalitní stavební firmu, která vám nabídne širokou škálu služeb v oblasti bytové, průmyslové a občanské výstavby a rekonstrukci staveb, seznamte se s firmou Atlanta a.s.
ATLANTA, a.s.
Valníkové a skříňové nástavby pro efektivní a bezpečnou přepravu zboží a materiálů
Pokud provozujete dopravní nebo logistickou firmu, jistě víte, jak důležité je mít kvalitní, spolehlivá a přizpůsobená vozidla pro vaše potřeby. Ať už převážíte zboží nebo jakýkoliv materiál, chcete mít jistotu, že vaše vozidla jsou schopná zvládnout jakoukoli situaci. Jedním ze způsobů, jak dosáhnout tohoto cíle, je investovat do valníkových a ...
Pro společnost BODINGER není žádný interiér nerealizovatelný
Pokud se obáváte, že vaše představy o ideálním bydlení jsou natolik netradiční, že jsou vlastně v praxi nerealizovatelné, pak jste zřejmě nenašli tu správnou firmu. Pro ostravskou společnost BODINGER s.r.o. není žádný požadavek klienta nedosažitelným.
BODINGER s.r.o.
Dělící stěny a příčky Activity promotion: Vytvořte si prostory podle svých představ
Potřebujete rozdělit kancelář, halu, ordinaci nebo jiný prostor? Hledáte řešení, které bude praktické, estetické a cenově dostupné? Pak by vás mohly zajímat stavebnicové dělící stěny a příčky od firmy Activity promotion s.r.o. z Brna. Tyto stěny a příčky vám umožní snadno a rychle vytvořit nové prostory přesně podle vašich potřeb a představ.
Activity promotion s.r.o.
Měřící a regulační technika a její příslušenství
Co se týká měřící a regulační techniky, tak její výroba, distribuce a prodej podléhá přísným normám a kontrolám, vysokým nárokům a chce to v této oblasti odborníka na slovo vzatého. A tím odborníkem není nikdo jiný, než společnost TERTEC spol. s r.o., která s již do roku 1993 zabývá prodejem a později i servisem a kalibracemi této techniky.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
MŠ Kopretinka Olomouc - ideální místo pro vaše děti
Hledáte kvalitní a příjemnou mateřskou školu pro vaše děti? Chcete, aby se vaše děti dobře bavily, učily a rozvíjely? Pak je pro vás ideální volbou MŠ Kopretinka Olomouc, s.r.o. Tato mateřská škola nabízí širokou škálu služeb a aktivit pro děti od 2 do 6 let. Ať už bydlíte v Olomouci nebo v okolních městech, MŠ Kopretinka Olomouc je pro vaše dítě ...
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Tradiční a kvalitní cukrářské výrobky pro každou příležitost
Pokud máte rádi sladké, pak jste na správném místě. Pekárna IVANKA je totiž nejen pekárna, ale i cukrárna, která vám nabízí široký výběr zákusků, dortů, koláčů a dalších dobrot. Ať už hledáte něco k snídani, svačině, obědu nebo k večernímu posezení s přáteli, v této pekárně najdete to pravé pro vás.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Originální firemní vánoční dárky od Medušky plné zdraví a neodolatelných vůní
Šetrně zpracované včelí produkty z Vysočiny jsou skvělým dárkem i pro ty nejnáročnější. Meduška myslí i na firmy, které chtějí být originální a darovat zaměstnancům, obchodním partnerům či klientům něco výjimečného s přidanou hodnotou. Firemní vánoční dárky si zde můžete sestavit přímo na míru, s garancí kvality i původu.
Meduška Medové dárky
Otopný sušák obuvi: ideální řešení nejen pro zimní sporty, ale i práci
Zima je období, kdy si mnozí z nás užívají lyžování, běžkování nebo sáňkování na horách. Ale co s mokrou a studenou obuví po návratu do hotelu, penzionu nebo chaty? A co s pracovními botami, které se namočí a zašpiní při stavebních nebo jiných činnostech?
KOVER, spol. s r.o.
Školení elektrikářů Jihlava
Kvalifikovaní zaměstnanci v oboru elektro jsou důležitou součástí firem, které působí v tomto oboru. Proto je důležité poskytnout svým zaměstnancům, ať už jednotlivcům či skupinám, pravidelná školení, kterých součástí je přezkoušení vyhlášky 50/1978 Sb. Svoje služby v oblasti elektro vám poskytne ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. – Čestmír Tišl.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
DRAK SERVIS s.r.o. investovala do elektromobility díky dotaci z OPPIK
Společnost DRAK SERVIS s.r.o. získala dotaci na pořízení elektromobilu pro své podnikání. Díky tomu snížila svůj dopad na životní prostředí, ušetřila na nákladech a zvýšila svou konkurenceschopnost.
Spolehlivý partner pro rekonstrukce střech krytinami Ruukki
Pokud plánujete rekonstrukci střechy svého domu, jistě chcete zvolit kvalitní, trvanlivý a estetický materiál, který vám zajistí bezpečí a pohodlí. Pokud hledáte spolehlivého partnera, který vám dodá a namontuje střešní krytinu podle vašich představ, je pro vás ideální volbou firma SEFRAN s.r.o. ze Šumperka, která nabízí komplexní služby v oblasti ...
SEFRAN s.r.o.
Historie psaní článků
Článek se zaměřuje na historický vývoj psaní článků v rámci různých historických období. Popisuje, jak se měnily psací materiály, technologie, média, žánry a formáty článků, a jak se do psaní zapojila umělá inteligence. Psaní článků je způsob, jak sdělovat informace, názory nebo zprávy o různých tématech. Psaní článků se vyvíjelo spolu s ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Firemní akce, teambuilding, konference a svatby v Telči v Hotelu Antoň
V případě, že hledáte ideální místo pro vaši firemní akci, teambuilding, konferenci nebo svatbu, je pro vás skvělou volbou Hotel Antoň v Telči. Tento bezbariérový hotel nabízí nejen komfortní ubytování v historickém prostředí, ale také moderní zázemí pro různé typy akcí. Nachází se v centru města Telč, které je díky svému zachovalému renesančnímu ...
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč