Aktuální články

FRIGO přepravy v režimu ADR: jak zvládnout výzvu
Přeprava zboží pod řízenou teplotou je náročná a vyžaduje profesionální přístup. Pokud se navíc jedná o nebezpečné látky, které musí být přepravovány v souladu s Evropskou dohodou o přepravě ADR, je potřeba dodržovat ještě přísnější pravidla a normy. Jak se s tímto úkolem vypořádat?
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Výroba elektricky svařovaných sítí
Jediným výrobcem svařovaných sítí v atypických rozměrech v České republice je firma Ferrum. Vyrábí široký sortiment sítí různých rozměrů, tvarů a povrchových úprav. Pro výrobu svařovaných sítí využívá revoluční svařovací stroj Multi Assembler 3000 a kvalitní materiály z atestovaného materiálu s certifikátem, které splňují nejvyšší standardy a ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Nerezové a hliníkové zábradlí, kvalitní, bezpečný a estetický prvek do každého prostoru
Hledáte kvalitní, bezpečné a estetické zábradlí pro váš domov nebo podnikání? Podívejte se na společnost JHtech s.r.o., která vyrábí a montuje nerezové a hliníkové zábradlí pro různé typy prostor. Naleznete zde stavebnicové zábradlí, které si můžete sestavit a namontovat sami, nebo na míru vyrobené zábradlí podle vašich přání.
Půjčovna a pronájem elektrocentrál a dieselagregátů
Výpadek elektřiny dokáže pořádně zamotat život nejen v domácnostech, ale také ve firmách či na připravovaných akcích a podobně. Pokud víte, že se chystá plánovaná odstávka nebo se chcete zajistit pro výpadky neplánované, tak firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL – Šafařík s.r.o. má pro vás skvělé řešení.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Ubytování v rodinném penzionu v blízkosti města Třeboně
Pokud hledáte místo, kde si odpočinete od shonu a stresu každodenního života, nechte se zlákat kouzlem Penzionu u Třeboně. Tento rodinný penzion se nachází v malebné obci Břilice, v srdci jihočeských rybníků, a poskytuje komfortní ubytování, vynikající kuchyni a spoustu možností, jak si užít přírodu i kulturu.
Široký sortiment hutního materiálu pro různé obory a aplikace
Hledáte spolehlivého a kvalitního dodavatele hutního materiálu? Chcete mít jistotu, že váš materiál bude dodán včas, v požadované jakosti a za rozumnou cenu? Pak byste měli zvolit firmu Rapid trade, s. r. o., která nabízí široký sortiment hutního materiálu pro různé obory a aplikace.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Hliníková okna a dveře - kvalitní řešení pro váš domov
Hledáte-li kvalitní, moderní a cenově dostupná okna a dveře pro svůj domov či jiný objekt v okolí Znojma nebo Moravského Krumlova, přečtěte si článek o výhodách hliníkových oken a dozvíte se i o společnosti EVOokna. Firma je jedním z největších dodavatelů hliníkových oken a dveří v České republice a vy si u nich můžete vybrat z široké škály ...
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Úklidové služby: Svěřte úklid odborníkům a užívejte si volný čas smysluplněji
Úklidové služby jsou ideálním řešením pro každého, kdo si váží hodnoty času a chce mít své prostory vždy perfektně uklizené. V článku se dozvíte výhody profesionálního úklidu, jakou úklidovou firmu si vybrat a které služby vám může poskytnout.
ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o.
Čištění komínu a správná volba výběru čistících kartáčů
Rozmanitost a skladba komínových systémů (komínové vložky) je v současné době velmi široká a tomu odpovídají i požadavky na čistící prvky.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
COMPUPLAST s.r.o.: Vytlačovací stroje, nástroje a linky špičkové kvality
Společnost COMPUPLAST se zabývá výrobou a prodejem vytlačovacích strojů, nástrojů a celých linek na vytlačování a vyfukování plastů špičkové kvality. Více než 40 let zkušeností, využívání moderních technologií a spolupráce se spolehlivými obchodními partnery nám poskytují stabilní zázemí pro rychlé a efektivní řešení i těch nejsložitějších případů.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů
Jedinečné briliantové a smaragdové šperky ze zlatnictví v Ivančicích, okres Brno-venkov
Pokud toužíte po jedinečných a kvalitních briliantových a smaragdových špercích pro sebe nebo pro své blízké, pak byste měli zavítat do Zlatnické dílny Radka Horníčková v Ivančicích v okrese Brno-venkov, kde vám představí širokou nabídku šperků z bílého, žlutého, červeného nebo kombinovaného zlata, zdobených brilianty, smaragdy nebo jinými drahými ...
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Kvalitní fasády a omítky na klíč, realizace pozemních prací
Pokud plánujete stavbu nebo rekonstrukci domu, jistě víte, jak důležitá je kvalitní fasáda a omítka. Nejen že chrání váš dům před povětrnostními vlivy, ale také mu dodává estetický vzhled a zvyšuje jeho hodnotu. A právě v tom vám může pomoci rodinná firma Fasom CZ z Mirotic, která se specializuje na strojní fasády a omítky na klíč. Současně ...
Oční optika, která vám nabízí vše, co potřebujete
Oční Optika Cihlářová je rodinná firma, která se zabývá oční optikou. Poskytuje vám nejen kvalitní a moderní brýle, kontaktní čočky a sluneční brýle poskytující 100 % ochranu proti slunečnímu záření, ale také profesionální péči o vaše oči. Ať už potřebujete změřit zrak, vybrat vhodné brýlové obruby a skla nebo se poradit s očním lékařem, zde vám ...
Zelená zahrada Znojmo: objevte kouzlo zahradničení a zamilujte se do své zahrady
Máte rádi zahradu plnou květů, bylinek, ovocných stromů a keřů? Chcete si vychutnat čerstvé ovoce a zeleninu z vlastní sklizně? Pak byste měli navštívit zahradnictví Zelená zahrada Znojmo, kde najdete bohatý sortiment rostlin pro okrasnou i užitkovou zahradu.
Zelená zahrada
Veškeré strojní komponenty zajistí firma Transportní technika Tůma s.r.o.
Jako certifikovaný partner společnosti Festo, smluvní partner mezinárodní společnosti Ammeraal Beltech a také distributor zahraniční firmy Märtens a Movex, je tato firma schopná zařídit veškeré strojní komponenty a to jak pro opravy vašich zařízení, tak zajistí také díly pro údržbu nebo odstranění poruch.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Izolujeme střechy, terasy, balkony, základy staveb, bazény a jezírka!
Když chcete dobře izolované stavby, musíte najít spolehlivou a poctivou Firmu. Firma Izolinvest vám nabízí své profesionální služby i prvotřídní produkty. Dvě věci, které jsou potřebné k tomu, abyste se nemuseli strachovat o kvalitu provedené práce. Dopřejte si klidný spánek a spolupracujte s jedničkami v oboru. Nebudete litovat.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Firma Spona-Rol se zabývá prodejem elektromotorů, průmyslových pohonů a dalším sortimentem v oblasti strojírenství
Jako obchodní společnost v oboru strojírenství vznikla tato společnost již v roce 1996, ale svůj sortiment rozšířila až o deset let později, kdy došlo k navázání důležitých kontaktů a rozšíření jejich sortimentu po navázání spolupráce s renomovanými výrobci průmyslových pohonů a lineárního vedení z Itálie. Od té doby jsme jejich oficiálním ...
Efektivní finanční plán pro osoby a firmy nabízí kancelář Jakuba a Martina Šlajsových
Potíže s financemi řeší v současné době mnoho jednotlivců i rodin. Rozhodně to ale nemusí být i váš problém. Stačí využít odborných služeb, které vám nabídnou efektivní finanční řešení pro každou životní situaci. Což znamená i vhodné odkládání pro blízké i vzdálené cíle vašeho života.
Finanční plánování Prostějov Jakub Šlajs a Martin Šlajs
Dodavatel komponentů pro rozvody topení, plynu a vody
Společnost Thermoquell CZ s.r.o., nabízí celou řadu komponentů pro rozvody vody, topení a plynu. Ucelený sortiment zahrnuje úsporná oběhová čerpadla pro vytápění, kvalitní armatury a potrubní ocelové díly, běžné i atypické ventily a regulátory tlaku včetně měřící techniky zahrnující teploměry a manometry. A to není zdaleka vše. Potřebujete sehnat ...
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Velkoobchod, kde nakoupíte pomocí eshopu jakékoliv rychlospojky, navijáky hadic a další příslušenství
Tato firma, která disponuje velice širokým a objemným eshopem, se specializuje na kvalitní vodoinstalační produkty. Tyto produkty jsou většinou italské a německé značky a používají se při profesionálních pracích. Ovšem cenově jsou dostupné i běžným domácím spotřebitelům.
TAFIMEX trade s.r.o.
Elektrochemické leštění pro výrobky z nerezové oceli
Leštění je důležitá dokončovací operace, která má velký vliv nejenom na vzhled, ale také na funkci dané součásti. Pro nerezové oceli se již léta používá technologie elektrochemického leštění, se kterou má firma ELLIT PLUS bohaté zkušenosti. Leštit touto technologií je možné menší součásti v rozměrech jednotek centimetrů, ale i větší součásti až do ...
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Obložení dodávkových vozů pro zvýšení hodnoty a bezpečnosti vašeho vozu
Používáte dodávkový vůz k přepravě zboží? Pak byste měli vědět, že obložení dodávkových vozů může ochránit váš vůz i zboží před poškozením, zvýšit hodnotu a bezpečnost vašeho vozu a usnadnit vám údržbu a čištění.
Komponenty pro automatizaci a bezpečnost strojů
Bezpečnost je jednou z nejdůležitějších položek v lidském životě. Dalo by se říct, že se spíše jedná o tu nepodstatnější a nejdůležitější položku, proto je potřeba také v zaměstnání dbát na lidské zdraví. To upravují nejenom předpisy a normy, ale také firmy, zaměstnavatelé i zaměstnanci.
Teprostroj s.r.o.
R. K. M2 s. r. o. - Vaši partneři pro stavbu na klíč
Hledáte spolehlivou a kvalitní stavební firmu, která vám pomůže s realizací vašeho snu o novém domově? Chcete si nechat postavit rodinný dům, rekonstruovat byt nebo zateplit fasádu? Pak je pro vás správnou volbou R. K. M2 s. r. o., společnost, která se specializuje na stavby na klíč, ale také na různé stavební práce, jako jsou rekonstrukce, půdní ...
Hotel Paramon - relaxace v srdci Jeseníků
Hledáte klidné a pohodlné ubytování v srdci Jeseníků? Hotel Paramon je tou pravou volbou pro vás. Nabízí komfortní pokoje a chatky, vynikající stravování, služby a aktivity pro relaxaci i aktivní odpočinek.