Aktuální články

Výsledek hledání: region Hradec Králové
Voda, topení a plyn – to jsou činnosti společnosti Pavel Reichl Hradec Králové
Ať už potřebujete řemeslníky na instalatérské, topenářské či plynařské práce, obraťte se na společnost Pavel Reichl. Provádíme komplexní služby ve všech třech oborech, tedy voda, topení a plyn, a to už od roku 1992, tudíž máme bohaté zkušenosti. Působíme v lokalitách Hradec Králové, Pardubice a okolí.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Vaše první úspěšné kroky k samostatné jízdě vede autoškola
Toužíte se stát aktivním řidičem, rozšířit svoje profesní uplatnění v oblasti řízení nebo se v ježdění zdokonalit? Vaše ambice jsou namířené správně! Jde o to nejen vlastnit řidičské oprávnění, ale také aktivně jezdit. Vaše první i průběžné kroky vedou přes autoškolu Popelka Hradec Králové.
Žárové zinkování - spolehlivá ochrana proti rzi
Malé součásti, rozsáhlé ocelové konstrukce, sériové produkty po stovkách, či jednotlivé výrobky? U nás ve společnosti Wiegel se metodou zvanou žárové zinkování postaráme o ocel v jakékoliv podobě. Ať už potřebujete proti rzi ochránit jen pár kusů nebo celou sériovou výrobu, neváhejte se na nás obrátit. Žárové zinkování je maximálně spolehlivá ...
Rozbor vody a komplexní laboratorní služby
Naši vodohospodářskou laboratoř najdete v Hradci Králové a Ústí nad Labem, kde vám rádi zajistíme komplexní laboratorní služby z oblasti rozborů vody - od analýzy povrchových, odpadních či pitných vod až po monitoring vypouštěných vod.
Bezpečnostní služba jakéhokoliv druhu? To je právě Falanx Patron
Co tedy patří mezi jejich hlavní a základní pracovní úkony? Právě společnost Falanx Patron, poskytuje výkonné a poradenské služby. Jde především o oblast bezpečnostní, detektivní a také informačně zpravodajskou komerčního charakteru.
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Lakování aut Předměřice nad Labem. Ať už se vám s vozem stalo cokoli!
Stala se vám drobná nepříjemnost na silnici a potřebujete opravit lak na svém vozu? Obraťte se na Autolakovnu V + V Předměřice nad Labem. Naše lakovna zajistí lakování jednotlivých částí karoserie vašeho auta, ale také nejrůznějších strojů i dalších potřebných komponentů.
Světelná reklama na míru od Westiform
Nechte si vytvořit světelnou reklamu pro svou firmu či společnost. S návrhem i realizací vám pomůže naše firma Westiforma, která sídlí v Hradci Králové. Nabízíme světelnou reklamu, světelné panely i nesvětelné nápisy a loga. Vyrobíme jakékoliv nápisy i tvary, přesně podle vašich představ. Garantujeme nejen vysokou kvalitu a dlouhou životnost, ale ...
Tvarpal s.r.o.: Profesionální specializace na výpalky z plechů
Konečným výsledkům z materiálů předchází profesionální zpracování, například dělením. Společnost Tvarpal s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se již od roku 2001 specializuje právě na plechové výpalky, ke kterým používají pouze moderní technologii různého provedení. Kromě toho je v jejich kompetenci také zpracování oděruvzdorných plechů.
Odborníkem na geodetické práce je společnost GEOŠRAFO Hradec Králové
Geodetické práce jsou nezbytnou součástí při prodeji i koupi pozemku. Hledáte odborníka v oboru geodézie, který vám pomůže vyřešit veškeré záležitosti spojené s geodetickými pracemi? Obraťte se na firmu GEOŠRAFO, s.r.o., která působí v okolí města Hradec Králové.
Servis vzduchotechniky včas odhalí případné nedostatky klimatizace
Pravidelný servis klimatizací je zárukou opravdu čistého vzduchu ve vašem prostředí. Denně se kolem nás mění teplota a vlhkost, za kterou často ručí instalovaná klimatizace. Pokud si chceme tyto benefity užívat naprosto bez obav, servis vzduchotechniky je nezbytný. Servis vzduchotechniky však doporučujeme provádět pouze odborně, díky čemuž ...
Sklepní kóje TEROM – uchovávejte vaše věci v bezpečí
Kvalitní sklepní kóje na míru od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost TEROM z Chlumce nad Cidlinou. Vyrábíme bytelné sklepní kóje a sklepní boxy, které skvěle poslouží ke skladování sezónních věcí, zboží i cenností. Při výrobě kójí se navíc plně přizpůsobíme vašim požadavkům.
Stroje podle vašich představ vyrobí firma SV Metal
Ať už potřebujete firmu vybavit běžnými stroji nebo požadujete specifické stroje, řešení nabízí firma SV Metal. Zaměřujeme se na výrobu jednoúčelových strojů a produktů z tenkých plechů. Náš zkušený tým odborníků pomůže s řešením vašich požadavků a potřeb.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Čistější ovzduší díky filtrům od firmy Filtr Zeos
Cementárny, vápenky, kamenolomy, pískovny, ale i slévárny, ocelárny či kotelny. Všude tam dochází k velkému prášení a znečišťování ovzduší. Pomoci s tím může firma Filtr Zeos s.r.o. Hradec Králové. Vyrábíme totiž filtry a další zařízení pro čistější ovzduší. Kromě toho vám také usnadníme dopravu surovin pomocí šnekových dopravníků, rotačních ...
Soukromá slévárna a strojírna zajistí modely z mnoha materiálů
Potřebujete vyrobit odlitky či modely ze dřeva, hliníku, polystyrenu, umělých hmot a dalších materiálů? Společnost TSS vám pomůže. Tato soukromá slévárna a strojírna disponuje moderním vybavením, obráběcím centrem pro úpravu produktů a modelárnou. Firma se zaměřuje i na kovovýrobu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Pekařské pásové pece do velkovýroby i drobných pekáren
Bez čeho se žádný pekař neobejde? Samozřejmě musí mít k dispozici kvalitní suroviny, ze kterých může péct to nejlepší pečivo nebo cukrářské výrobky. Potřebuje ale také kvalitní pekařskou pec. Dobře to ví firma J4 s.r.o., a proto dodává pekařské pásové pece jak pro velké výrobny, tak i pro malé pekárny.
TOMAS: strojírenství a strojírenská výroba nejen pro potravinářský, ale i chemický průmysl
Bez strojů a dalších technologií se neobejdete v žádném odvětví průmyslu. Firma TOMAS s.r.o. si to dobře uvědomuje, a proto se zabývá výrobou, opravami a režijními dodávkami technologického zařízení na klíč. Specializujeme se především na potravinářské a chemické stroje.
Vlasová kosmetika i produkty péče o tělo, které si zamilujete
Důkladná a pravidelná péče o tělo i vlasy je v dnešní době samozřejmostí. Ne vždy je však jednoduché sehnat takové produkty, které by vám vyhovovaly, nebyly předražené a fungovaly, jak mají. Pokud tyto požadavky máte, určitě vám bude vyhovovat vlasová a pleťová kosmetika od společnosti Union Cosmetic.
Potřebujete hutní materiál? Zavolejte firmě JIRY, do dvou dnů bude u vás
Hutní materiál nachází využití v široké škále odvětví. Využívají jej drobní živnostníci, velké firmy i koncoví klienti. Společnost JIRY, s.r.o. se sídlem v Chlumci nad Cidlinou se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem hutního materiálu a nabízí nadstandardní služby pro své klienty.
JIRY spol. s r.o. Hutní materiál Hradec Králové
Dřevěné ploty ochrání váš objekt a dotvoří jeho celkový vzhled
Dřevěné ploty patří i dnes mezi oblíbený a hojně rozšířený způsob ohraničení objektu. Ochrání jej před pohledy cizích osob a zamezí jejich neoprávněnému vniknutí. Firma Jaroslava Nálevky Dreveneploty.cz se zabývá právě výrobou dřevěných plotů, ale také pergol či dřevěných teras. Používá kvalitní dřevo i povrchové úpravy, díky čemuž se ploty pyšní ...
Nové fitness trendy ve FitStyle
FitStyle není pouhým fitness centrem a posilovnou v Hradci Králové. FitStyle je životní styl, který udává směr. Studio nabízí širokou škálu nových a energických skupinových sportů, které Vás doslova uchvátí a stanou se pravidelnou součástí Vašeho života. Máte zaměstnání, do kterého vkládáte mnoho sil a času, potřebujete se snadno vyrovnávat s ...
Buďte fit s Fit4fun!
„Buďte fit, buďte fitness,“ to na nás křičí časopisy, televize a další média, která, ať chceme či nechceme, určují směr našeho vnímání sebe sama a okolí. Kdo by se nechtěl cítit dobře a ještě lépe vypadat? Není nad ten pocit po cvičení, že jste odvedli dobrou práci. A tělo se vám za tuhle péči odvděčí, to se vsaďte.
Betonová schodiště pro každou budovu vyrobí firma PLASTBETON
Potřebujete nové betonové schody a hledáte jejich výrobce? Obraťte se na firmu PLASTBETON, která vyrábí, prodává a montuje betonová schodiště s požadavkem na rovnoměrné normované zatížení vhodná do všech budov. Kromě toho vyrábíme a prodáváme také další betonové stavební díly, jako jsou stropy, filigrány, podesty, balkony a podobně. Najdete nás v ...
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
S firmou MaRfinal s.r.o. ušetříte čas i peníze
Společnost MaRfinal s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zabývá se projekčními, montážními a servisními pracemi, dodávkou softwarových aplikací, výrobou rozvaděčů a samozřejmostí je i údržba systémů a odborná konzultace.
A-dům s.r.o. projektuje a staví vysněné rodinné domy na klíč
Společnost A-dům s.r.o. se zabývá projektovou a stavební činností již od roku 1995. Za dobu své existence má na kontě úspěšné realizace více 100 projektů po celé ČR, mezi které patří rodinné domy na klíč, půdní vestavby, nástavby a další konstrukce, ale i více než 500 kompletních střešních konstrukcí.