Aktuální články

Výsledek hledání: region Hradec Králové
Výroba potrubních dílů
Kvalita potrubních dílů spočívá nejen v použitých materiálech, ale také v použité technologii, zkušenostech zaměstnanců a profesionálním přístupu firmy k požadavkům zákazníků. Vaše požadavky splní a kvalitně odvedenou práci poskytne firma ELZA Předměřice, s.r.o.
Instalatérské práce – dodávka, montáž a servis Hradec Králové
Stavby, rekonstrukce či opravy sebou obnášejí také vyřešení vodoinstalace. Než se do něčeho pouštět sami, tak je vhodnějším řešením využít služby profesionálů, kteří vám zajistí poradenství, výběr vhodné technologie a příslušenství a postarají se také o montáž a servis. Instalatérské a další práce vám poskytne firma Pavel Reichl z Hradce Králové.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Kondiční jízdy - Autoškola Popelka, Hradec Králové
Naučit se dobře řídit automobil je velké umění. Na začátku se nám to zdá nemožné, ale jsou mnozí z nás, kteří se do toho doslova hrnou. Naštěstí jsou zde ty správné orgány, jakým je i Jaromír Popelka, vlastnící Autoškolu, které nás naučí, jak se máme správně v silničním provozu a na ulicích a dálnicích chovat. Tato autoškola zajistí také kondiční ...
Ložiska a řetězy přímo od výrobců dodává Logistar Hradec Králové
Ložiska, řetězy, klínové řemeny, gufera, silentbloky a mnohé další. Na to všechno se specializuje společnost Logistar s.r.o. Hradec Králové. Soustředíme se na prodej a distribuci sortimentu společnosti Rubena a.s., prodáváme ale také výrobky od dalších tuzemských i zahraničních výrobců.
Stroje pro mlékárenský a masný průmysl
Potravinářský průmysl už se v dnešní době neobejde bez technických pomůcek, které práci urychlí a zjednoduší. Zejména masná a mlékárenská výroba je mnohdy přímo závislá na strojích, bez nichž by byla produkce buď úplně nemožná, nebo příliš pomalá a neefektivní.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Měřící a regulační technika Hradec Králové
Sháníte v oblasti Hradce Králové solidního dodavatele pro obory instalatérství, topenářství a plynárenství? Pokrytí veškerého zboží z těchto oblastí zajistí společnost MATEP s.r.o. Firma sídlí v Hradci Králové a zabývá se velkoobchodem a dodávkami kompletního sortimentu materiálů pro vodu, topení a plyn.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Bezpečnostně ochranné služby
Zajištění ostrahy objektů, majetku a osob patří k žádaným službám dnešní společnosti. Jde nejen o to chránit majetek, ale také zdraví a životy lidí a eliminovat výtržnosti a kriminální činnost. A takovou ochranu si můžete zajistit i vy díky společnosti FALANX PATRON spol. s r.o. se sídlem v Hradci Králové.
Kompletní strojírenská výroba, oprava strojů a zařízení
Technologická zařízení jsou důležitou součástí výroby v různém odvětví průmyslu. Proto každá výrobní firma uvítá strojní zařízení konstruované na míru požadavkům včetně servisu a montáže. Ať už máte požadavky pro strojní zařízení a náhradní díly běžné nebo zcela atypické, tak v každém případě se o výrobu na klíč postará firma TOMAS s.r.o.
Geodetické práce Hradec Králové
Společnost GON Hradec Králové, a.s. se zaměřuje na geodetické práce. Všechno na zemi má své místo. Každičký centimetr musí být zaznamenán a veden v katastru. Geodézie však také znamená vyhotovování map na základě výpočtů a různých informací z terénu.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Dřevěné pergoly Hradec Králové
Firma Jaroslav Nálevka sídlí nedaleko Hradce Králové a specializuje se na výrobu různých produktů ze dřeva. Mezi hlavní náplň jejich činnosti patří také výstavba dřevěných pergol, včetně zajištění veškerého příslušenství.
Kompletní dodávka pekařských linek
Myslíte si, že mít vlastní pekárnu je příliš složité? Ne v případě, že si do pekárny a cukrárny pořídíte profesionální a kvalitní zařízení. Od pecí až po pekařské a cukrářské linky. A s výrobou a dodávkami těchto zařízení má téměř 30letou zkušenost firma J4 s.r.o. z Předměřic nad Labem.
Průmyslová filtrace, která zabrání, aby se do ovzduší dostávaly nečistoty
Odsávání a filtrace vzduchu není v dnešní době žádná legrace. Existují předepsané normy, které se musejí dodržovat. Každý občan má přeci nárok na to, aby dýchal zdravý a čistý vzduch a ne škodlivé výpary, které ponesou tuny prachu a nečistot.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Kompletní zemní práce i autodoprava - Hradec Králové
Sháníte firmu v oblasti autodopravy? Pak Vám kompletní služby v této oblasti může poskytnout firma AM Gnol s.r.o., která se zabývá přepravou osob, servisem osobních a nákladních vozidel ale zaměřují se také na kompletní provedení zemních prací.
Nábytkové kování Hradec Králové
Vše co potřebujete pro svůj dům, byt, dílnu, prodejnu či řemeslo najdete v kamenném obchodě firmy CRATER HK s.r.o., která sídlí ve městě Hradec Králové. Zde provozují kamenný obchod, ve kterém najdete nejrůznější truhlářské potřeby. Nabízí nábytkové kování, stavební kování, spojovací materiál, lepidla, tmely, barvy, nářadí, nástroje a ochranné ...
Autolakovna Hradec Králové: profesionální lakování nejenom automobilových dílů
Krásný vzhled laku automobilu dokáže ocenit naprosto každý řidič. Špičkovému vzhledu však rozhodně neprospěje jakékoliv poškození, které je však zcela běžné. Aby mohl lak vypadat opět krásně, je možné využít profesionální lakování, které zbaví karosérii automobilu či jakoukoliv jinou část vozidla nežádoucích defektů.
Geodetické práce všeho druhu, tím se vyznačuje společnost Geošrafo s.r.o.
Pod pojmem geodetické práce si jistě hned každý z nás vybaví zeměměřičství. Pokud v této oblasti hledáte spolehlivého, přesného a kvalitního partnera, pak se v každém z těchto ohledů můžete spolehnout na firmu Geošrafo. Působení této firmy započalo již v roce 1996. Za tuto dlouhou dobu načerpala firma mnoho znalostí. Malá firma se rozrostla a nyní ...
Žárové zinkování je účinná forma povrchové úpravy
Ochránit materiály proti nepříznivým vnějším vlivům není nikdy snadný úkol. Můžeme se pokoušet je neustále dokola natírat vhodnými prostředky a barvami, ovšem nikdy nedosáhneme stoprocentního výsledku. Nátěr se po nějaké době opět oloupe nebo začne rezivět. Ochrana proti rzi je náročným úkolem pro profesionály, kterými jsou i zaměstnanci ...
Technologie zhotovení nápisů, světelné i nesvětelné nápisy
Od začátku až do konce s vámi budou úzce spolupracovat, aby našli nejlepší řešení pro individuální přání zákazníka, ale také to nejlepší z technických a vynikajících technologických postupů. Všechno musí pasovat do posledních detailů a nezapomínáme ani na moderně zpracované nápisy.
Vstupní a zabezpečovací systémy zajistí firma Nessy spol. s.r.o.
Turnikety, pokladní systémy, elektronické šatní zámkové systémy a parkovací systémy. Všechny tyto obory spadají do jejich náplně práce. Zaměřují se na samotný prodej, ale i instalaci a následný servis těchto zařízení. Přizpůsobte se i vy moderní době.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Kovovýroba se širokými možnostmi návrhů, výroby i prodeje
Zemědělské stroje potřebují nové náhradní díly, chybí manipulační technika, chtělo by to speciální stavební konstrukci. Jakýkoliv požadavek z těchto budete mít, tak všechno je součástí kovovýroby. A když kovovýroba, tak zajisté s dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem. Takové požadavky splňuje i společnost TEROM s.r.o. z Chlumce nad ...
Hradecké oční sanatorium provádí různé druhy operace očí
V dnešní době poskytují běžně ambulantní péči, včetně různých zákroků a také operací. Dokonce mimo těch jednodušší a pouze ambulantních se zaměřují i na ty složitější, u kterých musíte zůstat minimálně přes noc na lůžku. Chirurgie, která provádí tyto zákroky, se nazývají jednodenní chirurgie.
Nechte do svého domova zabudovat kvalitní betonový strop
Stavba rodinného domu, bytové zástavby, komerčních a průmyslových prostorů sebou přináší i různé bezpečnostní normy, kvalitu materiálů a splnění požadavků pro komfortní obývání. Z těchto důvodů se klade vysoká náročnost i na samotné stropy. O stropech nejen svoje ví, ale také kvalitní řešení realizuje Plastbeton s.r. o. Hradec Králové.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
SV Metal to je obrábění kovů a dodávání kompletních sad kovových dílů, podle potřeby jejich zákazníků
Zabývá se vaše podnikání strojírenstvím? Potřebujte často originální komponenty, které budete mít rychle a přesně dodané v termínu? Zajišťujete flexibilně vlastní výrobu a vždy musíte docílit rychlosti a také preciznosti provedení? U nás získáte, podle svého přání, přesné druhy ohnutých plechů, nařezaných na specifické rozměry nebo svařených do ...
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Výpalky Hradec Králové, pálení plazmou
Firma Elza Předměřice se specializuje na výpalky, řezání plazmou, řezání vodním paprskem, výrobu potrubních dílů ale také zámečnickými pracemi včetně svařování nerezu. Mají mnoho běžných klientů, ale mezi jejich zákazníky mohou patřit i odběratelé s vysokými a specifickými požadavky.